Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Izdelki za hujšanje – 6 naravnih izdelkov za podporo pri hujšanju

Si tudi ti želiš enkrat za vselej uspešno poskrbeti za svoje telo in začutiti svoj zdravi ritem v srečnem telesu? Verjetno si se že kdaj lotil/-a hujšanja, pa to ni bilo uspešno… Le zakaj? Skrivnost je v dobri telesni podpori, saj s tem svojemu telesu omogočiš, da lahko v polnosti opravlja svoje naravne funkcije in se ti med tem pomaga spreminjati od znotraj navzven. Izdelki za hujšanje imajo gotovo slab priokus, saj so prepogosto polni umetnih snovi. Mi pa ti predstavljamo 6 popolnoma naravnih načinov za učinkovitejše hujšanje, ki bodo v tvojemu telesu podprli točno tisto, kar potrebuje. 

izdelki za hujšanje

Vsi izdelki so skrbno preizkušeni in ob hujšanju nudijo odlično podporo tvojemu telesu.

1. MAP beljakovine

Ob hujšanju lahko pride do pomanjkanja beljakovin v prehrani, čemur se lahko izognemo z naravnimi prehranskimi dopolnili. Med izdelki za hujšanje so ključnega pomena beljakovine, ki niso le gradniki mišic temveč skrbijo tudi za encime, hormone, imunski sistem ter zdrave kosti.

RASTLINSKEGA IZVORA: MAP beljakovine predstavljajo optimalno kombinacijo aminokislin, ki so gradniki beljakovin. Ker so rastlinskega izvora, so primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Dopolnilo je priporočeno za izboljšanje prehrane in splošnega počutja med hujšanjem.

map beljakovine za hujšanje

2. Zeolit v prahu, klinoptilolit

Zeolit v prahu je mineral, ki je s svojo edinstveno strukturo izredno močno naravno razstrupljevalno sredstvo. Obstaja sicer več različnih vrst zeolitov, vendar je med njimi najbolj raziskan klinoptilolit. Nase veže strupe, pesticide in tudi težke kovine.

KORISTEN MINERAL: Ta mineral lahko aktivno pomaga pri hujšanju, saj ima sposobnost vezave odvečne zaužite maščobe in sladkorjev. S svojo učinkovitostjo preprečuje zastajanje vode, napihnjenost ter kopičenje kilogramov.

zeolit v prahu

3. Magnezijev klorid

Med samim hujšanjem je eden izmed pomembnejših mineralov magnezij, saj je prisoten pri veliko procesih, ki so ključni za delovanje telesa. Prispeva namreč k delovanju živčnega sistema in mišic, pa tudi k sproščanju energije pri presnovi in k ohranjanju zdravih kosti.

ALI VEŠ? Magnezij pomaga tudi pri absorpciji vitaminov B, ki uravnavajo porabo ogljikovih hidratov in maščob. V primeru pomanjkanja magnezija se nam tako lahko začnejo kopičiti kilogrami. 

Magnezijev klorid lahko uporabljamo kot prehransko dopolnilo in tudi za pripravo magnezijevega olja za uporabo na koži.

magnezjev klorid

4. Napro krema z ekstraktom divjega jama

Izdelki za hujšanje pa niso le tisti, ki le to spodbujajo. Med in po hujšanju se lahko soočamo s povešeno kožo in s celulitom. Pomembno je, da poskrbimo za elastičnost kože in omilimo negativne posledice tako hujšanja kot tudi simptomov sodobnega življenja, kot so stres in pomanjkanje gibanja.

SKRIVNOST NARAVNE LEPOTE: Napro krema iz izvlečka mehiške koreninice Yam slovi kot  najboljše naravno sredstvo s pomlajevalnim učinkom ter ti tako lahko pomaga, da ohraniš mladosten in vitalen videz.

napro krema

5. Naravni piling za telo Eros

Pri težavah s celulitom in povešeni koži ti lahko pomaga tudi naravni piling za telo Eros, ki z edinstveno kombinacijo kave, peteršilja, soli in hmelja poskrbi za lepo in gladko kožo ter celovito energijsko prenovo kože.

AROMATERAPEVTSKI PILING: Naravni piling bo odstranil odmrle celice, s čimer se bosta izboljšala videz in tekstura tvoje kože v primeru, da se boriš s celulitom ali neelastično kožo. Ta proces blagodejno vpliva tudi na prekrvavitev, ob čemer bo tvoja koža ponovno zasijala. Skrivna sestavina hmelj, pa bo poskrbela, da se zares sprostiš in začutiš zadovoljstvo v sebi.

KAVNI PILING ZA TELO

6. Energijski srebrn obesek RED IN RITUALI

Obesek Eternity Life Pendant, te bo povezal z energijami Mojstra 7. Žarka Svetlobe ter aktiviral ritem tvojega telesa in duha. Pomagal ti bo vzpostaviti dobro energijsko stanje in vpeljati dobre rituale v tvoj vsakdan. Z nošenjem se tvoja notranja struktura okrepi in podpora bo ob tebi ves čas.

VEČNA PODPORA ZATE: Odličen je za vse, ki v svojem življenju potrebujete red in organiziranost. Spodbuja red na fizičnem nivoju, skozi rituale pa se bo okrepila tvoja volja. S tem je popolna podpora za hujšanje in telovadbo, kjer potrebuješ doslednost.

energijski obesek red in rituali

Včasih pa so razlog za neuspešno hujšanje tudi karmične blokade v tvojem telesu…

Takrat ti priporočamo, da se osvobajanja svojega telesa lotiš še bolj celostno in sicer s 30 dnevnim meditacijskim izzivom, ki ti bo pomagala ozdraviti vse blokade, ki te odmikajo od vitalnega telesa in notranjega zadovoljstva. Več si oglej v posnetku spodaj.

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.