Košarica

Brezplačna dostava po celotni Sloveniji pri nakupu nad 50€

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Izvirna darila, ki bodo segla do srca vašim najdražjim

In je tu! Vonj po cimetu in pomarančah, praznična kosila in božanske večerje. Veselo druženje ob kuhančkih in romantični sprehodi pod prazničnimi lučmi. Vse izgleda tako bleščeče in magično. Kaj pa izvirno? No… tu se ponavadi “zatakne”. Pritrjena pentlja na vsem kar dobimo v roke, je res najkrajša pot. Najmanj vloženega napora, pa kljub temu zagotovilo, da se bomo s tem izmazali. Veliko pa se vas že prebuja – ste prebujeni. Iščete drugačnost, izvirna darila ki bodo segla do srca vašim najdražjim in ne le srčkov v mnogokateri obliki. 

Izvirna darila, ki bodo segla do srca vašim najdražjim

ČUTENJE SRCA V PRAZNIČNIH ČASIH

In prav čutenje srca je v prazničnih časih tisto najbolj iskano in tudi trženo v napačne smeri. Čutečnost spada med izvirna darila, saj je pot do čutenja včasih skriti biser,  ki ga le stežka najdete, če se dovolite zapeljati sistemski potrošnji po modelu več je več. Zato smo za vas pripravili bisere, izvirna darila ki bodo segla do srca vašim najdražjim tudi po tem, ko praznična euforija mine.

 • Večina izmed nas se vsako leto sooča z istim vprašanjem. Kaj kupiti, podariti, narediti za darilo svojim najdražjim, tistim ki jih imamo iz srca radi. Še bolj se ponavadi zaplete pri poslovnih darilih, ko odnosi niso tako transparentni in tudi ne pride v poštev vsako darilo. Vsi pa na koncu želimo podariti nekaj, kar je oprijemljivo in zadane bistvo. 
 • Bistva oziroma biseri življenja so izvirna darila. Nekaj tako lepega, tako čistega, kot je biserno bela energija. Najlepše kar znamo sami začutiti in si želimo, da bi naši najdražji lahko začutili. 
 • Biser ljubezni, biser harmonije – polnosti, bisere v obliki blagostanja – denarne preskrbljenosti in varnosti. In željo, da so točno to kar so, da se čutijo, da lahko svojo lepoto in samozavest zaživijo v prihajajočem letu.

Najbolj klasična in že malo izrabljena so voščila v stilu: “želim ti vse najboljše v novem letu”, zdravja, sreče in veselja. Če so ta voščila izrečena iz srca, je to sicer nekaj najlepšega, božajočega in ljubečega, kar lahko človek sliši. Prepogosto pa je to le naučena fraza, ki jo prehitro zdrdramo in pozabimo v trenutku. 

IDEJE ZA IZVIRNA DARILA

Potem pa pridemo do vprašanja: kaj je najlepše darilo, ki ga lahko podarimo ljubim osebam?

 Pa začnimo razmišljati, vleči niti, odkrivati bisere… 

 • Želim si: da dragi osebi podarim nekaj kar jo bo še dolgo spominjalo na izrečene želje in da te želje zares začne živeti – če je to v njeno/njegovo najvišje dobro. 
 • Želim si podariti nekaj, kar niso samo prazne besede in nekaj kar se resnično sklada z voščilom.
 • Ni ga lepšega, če lahko s tem darilom naredim neko spremembo v tej osebi na način, da ji pomagam do majhnega premika, ki lahko aktivira vse srčne želje.

UNIKATNA DARILA

Ko pomislite na unikatno darilo, kaj si predstavljate? Nekateri ob besedi unikatno pomislimo na nenavaden nakit. Vi pa ste si morda prestavljali nekaj čisto drugačnega.

To je zgolj primer, s katerim se vsi srečujemo – kako zelo težko je biti unikaten v prid obdarovanca in ne zgolj v prid svojega ega, na način – “moja unikatnost prekaša vse ostale”. Vsa ta darila so lahko zares čudovita, lahko pa spet pademo na isto “finto”, zapraviti moram veliko, da bo darilo res dobro. 

Lunin planerZato v tem blogu brišemo kataloške sisteme in reklame, ki bi vam narekovale vaše čutenje. Skozi branje prihajate do bistva vašega čutenja in odkrivate svoje bisere. Zagotovo bodo izvirna darila prišla kot sveža ideja. In ko končate s prebiranjem tega bloga, boste zagotovo z lahkoto izbrali unikatna darila za svoje najdražje.

Unikatna darila so tista, ki prebudijo čutenje. Unikatni ste vi, kadar ne projecirate svojih želja na druge, ampak jih razumete. Začutite in jih obdarite s tem, da jih popolnoma podprete v svetlobi, da zrealizirajo izključno svoje srčne želje. 

 

 • Čudovito unikatno darilo je lahko LUNIN PLANER. Leto 2020 bo leto Lune in najlepše kar lahko nekomu podarite, je knjiga vseh skrivnosti in nasvetov, kako preživeti najboljše leto! Kako izkoristiti vsa časovna okna ki bodo odprta in vse energije v svoj prid. 
 • Ko je planer le bežen opis knjige skrivnosti. Je recept kako v prihajajočem letu priti do blagostanja, kako doživeti ljubezen, kako shujšati in kako zaživeti po izključno svojem – unikatnem receptu. Ljudje smo si tako različni, da ni enakega merila, je pa samo eno – unikatno delovanje Lune in energij. Če jih znamo izkoristiti v svoj prid, resnično ni meja do življenjskih uspehov.

POSLOVNA DARILA

Popolnoma drugačna zgodba pa se odvija v poslovnem svetu. Mnogokrat je manj oseben. Ker pa ste bralci tega zapisa tisti, ki resnično iščete izvirno darilo in ste srčni, bomo skupaj razblinili mejo in zid med ljudmi, s katerimi sodelujete. S pravim poslovnim darilom lahko bistveno izboljšate kvaliteto sodelovanja z ljudmi. Majhna pozornost, ki bo vpeljala v sodelovanje zadovoljstvo in srčnost in pripravila najlepšo podlago za nežno in čutno lunino leto.

 • Poleg že omenjenega Luninega planerja, ki je idealno darilo za vse, lahko podarite tudi premišljeno zasnovane Lunine nogavice. 
 • Lunine nogavice, ki so najprej modne in trend, dovolj neosebne da jih lahko podarite kot poslovne, a v resnici izjemno močno darilo, ki bo z Luninim simbolom in sporočilom: za lahkoten korak ter čudovito harmonijo med glavo in nogami zaželel prav bistvo. Izjemen uspeh in hkrati uživanje v njem, kar je v resnici smisel – biser.

Astronogavice Luna ženske

 • Če pa iščete nekaj kar ima močno sporočilo o domačnosti, Sloveniji in hkrati luksuzu, so vsi izdelki iz naravne Linije Zeleno Zlato idealno darilo, saj so unikatni, veganski invsebujejo hmelj, ki je naš zaklad in še zelo nepoznana skrivnost po svetu (v drugih oblikah kot v pivu seveda).

 

Kar pa je največji luksuz, ni vam treba izgubljati časa in energije, ker so za vsa darila v Angelci oblikovane tudi lične škatle in darilne vrečke, ki bodo dodale piko na I, povezale dobro idejo v celoto.

IZVIRNA DARILA ZA ŽENSKE 

Ko govorimo o izvirnih darilih, pa pridemo še do najbolj delikatne teme. Kaj podariti ženskam? Svoji partnerki, mami, prijateljici, hčeri. Nekaj tako čudovitega, da jo malo pocrkljamo in sežemo do srca. Ženske smo Venere. Kljub temu da zmoremo vse, je v nas izvorna energija nežnosti, življenja in čutnosti. In takrat ko se ženska čuti, je najbolj srečna.

 • Zraven dodajte še najbolj nežno razvajanje v obliki pilinga za obraz Grace – Božanskost in ga zapakirajte v lično vrečko Zeleno Zlato z zlato pentljo. In prebudili boste zemeljske boginje.

Serum grace

 • Uporabno darilo, ki je hkrati eliksir življenjskosti in čutenja je zagotovo naravna krema Verbena, ki s čarobno mešanico eteričnih olj prebudi vse ženske čute. Ker je tako zelo naravna, brez kančka kemikalij, je primerna za vse, od najmlajših do najstarejših. Prebujena Venera je tisti biser, ki bo najlepše darilo ženski.

 

IZVIRNA DARILA ZA MOŠKE 

izvirna darila za moškeLinija Zeleno Zlato je tudi naravni afrodiziak – zaradi vsebnosti hmelja. Ta bo vašim moškim, ne glede na starost pomagala začutiti sebe v polnem bistvu. S hmeljem ne morete zgrešiti, z afrodiziakom tudi ne. Kljub temu da se lahko temu darilu skupaj nasmejete in zadanete bistvo – biser moškosti, pa je negovalna kozmetika čudovito in uporabno darilo.

Moški so resnično nežna in čuteča bitja, velikokrat še bolj nežni kakor ženske. A jim je zaradi vzgoje bilo kazanje čutnosti odmaknjeno. Hmelj pa jih bo globinsko sprostil in pomagal, da zažarijo svoje bistvo. Lepoto in globoko čutnost, strast, ki jo nosijo v sebi. Vaši moški se bodo počutili resnično nepremagljive.

 • Kombinacija naravnega pilinga za telo Eros ga bo osvežila in omehčala, naravno olje za telo Eros pa je odlična ideja, h kateri lahko izdelate svoj bon za masažo, s katero ga boste razvajale.
 • Če obdarujete moškega ki je vaš prijatelj mu dodajte Lunine nogavice, ki ga bodo podprle skozi celotno leto, hkrati pa so kombinacija drznosti in klasike, ki jo bo lahko nosil tako k poslovni obleki ali k športni opravi.

IZVIRNA DARILA ZA VSE

Tako moški kot ženske bodo veseli naravnih gelov za tuširanje Mars, Venera in Eros z zelo zanimivimi napisi in sicer “Pokliči me”, “Zaljubi se” in  “Začuti me”. Darilo je lahko torej tudi zabavno in z zelo močnim sporočilom.

izvirna darila

 

Če se obdarujete družinsko ali prijateljsko, pa je ultimativna podpora za Lunino leto 2020: 

Naravna eterična olja v liniji Abundantia so namreč namešana tako, da vas odprejo v frekvenco obilja in blagostanja, ki ga je Luna resnično zmožna pripeljati. 

Krema je primerna za vso družino, sprej za prostor pa bo pričaral čutenje luksuza vsepovsod, kjer ga boste uporabili. 

IDEJA: Darila lahko namesto v nogavice zapakirate v večnamensko ekološko vrečo z modnim potiskom, da bo darilo zares popolno in skrbno izbrano, čar stvari pa dolgo uporaben, namesto zavržen takoj, ko mine čaroben občutek praznikov.

Vsi tisti ki nas že dobro poznate veste, da je naše vodilo ob izdelavi naravnih izdelkov resnično to, da vas spodbudimo k čutenju srčnosti in posledično k boljši kvaliteti življenja. Zato vam želimo v decemberskem času resnični blišč v srcu in da začutite iskreno podporo svoje duše. V kakršni koli situaciji ste, dokler ohranjate svojo srčnost, je to najlepše darilo sebi in drugim. Če nas potrebujete, smo vam na voljo. Naj bo Lunino leto za vas res magično!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om