Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kaj podariti za materinski dan in osrečiti svojo mamo

Se sprašuješ kaj podariti za materinski dan, kako presenetiti svojo mamo in vse ženske, ki jih ceniš v svojem življenju? Če si želiš pokloniti več kot samo hitro instant darilo in ji pričarati občutek, da je zares posebna, si poglej ta popolni vodnik s presenečenji, ki so prav vsaki ženski pisani na kožo.

Materinski dan – zanimivosti

Ali veš, da so praznovali čaščenje in hvaležnost do materinske energije že v predkrščanskem, staroverskem prazniku matere vseh bogov – Kibele? Ta simbolizira rast in rodovitnost.

V nekaterih verovanjih je spomin nanjo še ohranjen. Tudi pri nas v Sloveniji, na Krasu so včasih verovali, da na ta dan pade na zemljo nebeški ogenj, ki pospeši kalitev semen in rast.

Kratka vaja za harmonizacijo JIN energij z mamo.

Morda tvoja mama ni bila takšna, kot si sam/-a želel/-a. Vendar vedi, da te je imela kljub vsemu rada, kakor je vedela in znala. Oprosti ji vse napake, spusti vse zamere in jo sprejmi takšno, kot je.

Naredi spodnjo vajo in sprejmi v energijah vse tisto, kar ti ni mogla ali znala predati kot osebnost. 

 VAJA: Zapri oči in si vizualiziraj mamo pred sabo. Prikloni se njeni Duši in dovoli, da vsa bremena, preprosto padejo v globino zemlje. Ko se poravnaš začuti kako je telo sproščeno. Potem zapri oči in se potopi v mamin objem kot majhen otrok. Pa čeprav v mislih. Ponovi to večkrat, kolikor potrebuješ.

NAJBOLJŠA darila za materinski dan, ki vedno osrečijo vsako žensko.

Mame se zagotovo najbolj vesele časa, ki ga preživimo z njimi. Starejši ko postajamo, dragocenejši so trenutki, ki jih preživimo skupaj (1). Zagotovo pa ima vsaka ženska rada darila oz. nekaj za dobro razvajanje. Kaj podariti za materinski dan, da bo darilo izvirno in uporabno? Oglej si vodnik in jo preseneti z najboljšim darilom, kot si ga zasluži.

DARILO: SVEČA S PODPORO BOGINJE

Sveča za sprostitev in privlak obilja. Podari ji njeno ZEN sprostitev s Feng Shui svečo ABUNDANCE. Zagotovo bo vesela tudi presenečenja, ki se skriva v njej. Programiranega kristala za obilje.

KLIKNI ZA OGLED IN NAKUP SVEČE

DARILO: AROMATERAPIJA ZA DOBRO POČUTJE

Sprej za auro in prostor HARMONIA, jo bo s svojimi 100% naravnimi eteričnimi olji razvajal vedno, ko si bo zaželela. Namen spreja je razbremenitev in priklic najlepših energij. Naj ji vedno diši po pomladnem šopku.

KLIKNI ZA OGLED IN NAKUP SPREJA

DARILO: NARAVNO POMLAJEVANJE OBRAZA

Mame so se pogosto odpovedale  luksuzu, da so nam omogočile boljšo kvaliteto življenja. Je čas, da ji to povrneš? Pokloni ji luksuzni paket za pomlajevanje obraza z dodanim žadastim valjčkom in navodili za božanski lepotni ritual, ki bo izbrisal gubice skrbi.

KLIKNI ZA OGLED IN NAKUP PAKETA

DARILO KI GA VSAKA MAMA OBOŽUJE, LEP KOS NAKITA, KI JO BO SPOMNIL NATE

Vsaka mama obožuje pozornost, ki jo spomne nate, kadar te pogreša. Pokloni ji več kot samo spomin. Srebrni energijski obeski Eternity Life, ji bodo prinesli najlepšo podporo Svetlobe, čudovit unikatni slovenski dizajn pa je pravo specialno darilo za vsako mamo.

KLIKNI ZA OGLED IN NAKUP OBESKOV

PRESENEČENJE ZA MATERINSKI DAN – KNJIGA MAGIČNI RITUALI OBILJA – DARILO ZA ČUDOVITO ŽIVLJENJE

Mama je ena sama. S tabo je prebredla vse prepreke in te pripravila na življenje. Naj materinski dan ne bo le enkrat na leto. Naj tvoja mama občuti ljubezen vsak dan. Pokloni ji nekaj najlepšega, kar se bo dotaknilo njenega srca. Knjigo Magični rituali obilja, ki jo je napisala Andreja Novak s pomočjo 7 Mojstrov Svetlobe. Čudovita energijska platnica bo privabljala čudeže v njeno življenje, vsebina, pa ji bo prinesla magično podporo vedno, ko jo bo odprla.

KLIKNI ZA OGLED IN NAKUP KNJIGE

Začuti magično podporo tudi ti, z ogledom spodnjega videa.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om