Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kaj podariti za Valentinovo ali kako zares osrečiti sebe in svoje bližnje

Kaj podariti za Valentinovo je najbolj vroče vprašanje, saj ga že več kot dvajset let uspešno reklamirajo vsi trgovci in preprodajalci stvari, ki jih lahko unovčijo le z izjemnimi čustvenimi efekti, kot so ljubezen, poroka, žalost, osamljenost. Zato se je Valentinovo “prijelo” kot praznik, ker ga preprosto vsi tako oglašujejo (1).

.3 predlogi, kaj podariti za Valentinovo nekomu, ki ga imate radi

Imamo nekaj najboljših predlogov za darila, ki jih bo vsak, ki vas ima rad, vesel (2):

1. Podarite svoj čas

darilo za valentinovoZa Valentinovo, še boljše pa, od Valentinovega, 14. februarja pa vse do slovenskega praznika Gregorjevega, 12. marca, podarite vsak dan ljubljeni osebi ali vsem, ki jih imate radi, nekaj svojega časa.

To naj bo čas brez motenj (pametnih telefonov, pisanja računov, pomivanja posode zraven .. ).

Čas za druženje z odprtim srcem. Lahko je 15 minut ali cela ura. Lahko je celo popoldne … zavisi ne od tega, koliko imate te osebe radi, temveč tudi od tega, koliko časa si lahko vsi skupaj organizirate, da ste povezani samo kot ljudje..

2. Podarite svoj objem

Če še ne prakticirate objemanja doma in s svojimi ljubljenimi, potem je to dober čas, da začnete. Za to ne potrebujete veliko časa, zato lahko objem poklonite večkrat na dan. Vedno, ko v srcu začutite, da bi radi na ta način pokazali svojo ljubezen.

3. Podarite simbolično darilo

valentinovo darilo za njegaNarišite majhno sliko, mandalo, risbico, ki vam je pri srcu in jo poklonite osebi, ki jo imate radi. Lahko poklonite tudi kamen, ki vam je ljub in ste ga našli na sprehodu.

S tem simboličnim darilom sporočate osebi:.

 • da mislite nanjo,
 • da jo imate radi in
 • da ima v vašem srcu prav posebno mesto.

Kaj podariti za Valentinovo sebi?

To pa je dobro vprašanje, saj je koristno razmisliti, kdaj ste si nazadnje podarili nekaj, kar je za vašo Dušo in vaše energije dobro? V Angelci imamo bogat izbor vsega, kar na energijsko optimalni in naraven način neguje vaše telo in Dušo.

Razmislite samo, kaj si želite, da se vam v tem letu okrepi?darilo za valentinovo

 • darovi Življenja,
 • notranja modrost,
 • jasnost in zbranost,
 • kreativnost in izražanje,
 • ljubezen,
 • harmonija v odnosih,
 • notranja samozavest in sproščenost,
 • senzualnost in občutenje življenjske energije,
 • blagostanje.

KLIKNITE ZA OGLED NARAVNIH KREM PO ČAKRAH.

Kaj vam mi podarjamo za Valentinovo?

Podarjamo vam energije, ki vas bodo negovale vse do Gregorjevega (3), 12. marca, ko se po ljudskem izročilu ptički ženijo in srca zares odpirajo.

Zato je to pravi praznik zaljubljencev.

Želimo si, da vsi skupaj ne bi pozabili na ta prelep praznik, saj skozi ohranjanje lastnih energij narave in kulture, krepimo lastno identiteto in s tem povezanost, da lahko skupaj naredimo kaj dobrega.

 

valentinova darila zanjo

V starem julijanskem koledarju je bil Gregor znan kot prinašalec luči in takrat je bil to prvi spomladanski dan. Potem so skozi krščansko zgodovino spreminjali godove, pomene Gregorja in premikali praznike, kakor jim je ustrezalo. Ptički pa se po izročilu ženijo tudi 22. januarja na Vincencijevo in kasneje so dodali tudi na Valentinovo.

K našem izročilu pa želimo dodati še naš prispevek iz Savinjske doline, kjer imamo poseben čustven odnos do našega hmelja, katerega vonj je zaznamoval naša otroštva.

Ker je hmelj znan kot afrodiziak in sočasno pomirja utrujena telesa in možgane, smo njegov naravni ekstrakt vtkali našo naravno kozmetiko in sicer v čisto vsak produkt luksuzne linije Zeleno Zlato, ki vas bo skozi noč potopila v globoke in zdravilne sanje, skozi dan pa podpirala v akciji in zbranosti skozi vse, kar boste počeli.

kozmetika zeleno zlatoNaravno olje za telo Eros, ki ga sicer svetujemo kot odlično darilo za valentinovo, lahko uporabite tudi v nekaterih drugih primerih, ki se dotikajo ljubezni in poroke. Nemalo naših strank se odloča Eros podariti kot darilo za svate na poroki, pogosto pa se znajde tudi kot priročna dekoracija poroke na poročnih mizah (kjer tematsko, stilsko in praktično/uporabno) deluje na prav vsakega udeleženca poročnega slavja.

Poimenovali smo ga Eros, ker vam bo pomagal ohraniti Ljubezen v vašem življenju.

Ker ne glede na vse, je ljubezen tista energija, ki osmisli vse ostale dele življenja. “Brez ljubezni mi živeti ni”, je pela Moni Kovačič in kot najstnica osvojila mnoga (moška 🙂 ) srca.

In kdo ne pozna verza: “… ima neka tajna vez, od srca do srca…” , ki je resnična in zato želimo, da jo ne samo te dni, temveč čim več dni v življenju čutite in ji sledite.

Srečno!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.