Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

3 nasveti, kako izboljšati spomin in koncentracijo pri učenju

Veliko staršev, šolarjev in študentov se sprašuje, kako izboljšati spomin in koncentracijo pri učenju, da bo šolsko oziroma študijsko leta čim manj stresno in čim uspešnejšo. Poglejmo si, kako najbolje preživeti to obdobje.

Stres v šoli

Čas šolanja naj bi bil namenjen odkrivanju kdo smo, širjenju znanja in obzorja. Vendar pa si moramo priznati, da je to lahko eno najbolj stresnih obdobij v življenju posameznika. Če se kronični stres predolgo ignorira, lahko sčasoma povzroči duševne in fizične težave in celo depresijo (1).

Zadnja preverjanja znanja, popravljanja ocen, matura in izpiti ob koncu šolskega leta predstavljajo šolarjem in študentom še večji stres. Poleg lastnih pričakovanj, so tu še pričakovanja in pritiski staršev, pa tudi učiteljev in profesorjev, da pritiska šolskega sistema sploh ne omenjamo (2). Tako so šolarji in študenti, namesto, da bi se v miru pripravili na končne preizkuse in pokazali svoje pravo znanje, obremenjeni z vsemi pričakovanji, čutijo nervozo in se ne morejo sprostiti in se naučiti oziroma si zapomniti vsega, kar so dejansko sposobni.

Na trgu je ogromno ponudnikov, ki ponujajo izdelke z zaužitjem katerih dobite brezmejno energijo, super spomin in izjemno koncentracijo. Na voljo je tudi mnogo nasvetov, kako izboljšati spomin in koncentracijo. Mnogo nasvetov vsekakor drži, vendar ko potrebujete metode oziroma sredstva, ki kar se da hitro in učinkovito delujejo in niso zdravju nevarne, pa se zadeva hitro ustavi.

Z uporabo naših izdelkov, lahko svojim šolarjem pomagate oziroma si ti lahko kar najbolje pomagajo sami, na zelo hiter in povsem naraven način. Tako jim bo poleg učenja ostalo še dovolj časa za sprostitev in najpomembnejše za dovolj počitka

Kako izboljšati spomin in koncentracijo pri učenju?

Na povsem naraven in nadvse učinkovit način si delovanje možganov izboljšate z uporabo naših izdelkov in sicer spreja za avro in prostor Artemida, O-life obeska ter podstavka Božanski red. Poglejmo si, kako izboljšati spomin in koncentracijo z uporabo naštetih izdelkov.

Sprej za avro in prostor Artemida – za jasne misli

Najhitrejši učinek sprostitve in razbremenitve pričakovanj okolice in sistemov lahko dosežete z uporabo spreja za avro in prostor Artemida, ki bo pomagal sprostiti, odstraniti in prečistiti slabe energije, ki so se nalepile na vaše šolarje oziroma študente ali na prostor, kjer se otrok uči.

Poleg tega pa redna uporaba spreja (npr. pred učenjem ali pred izpiti) zjasni in zbistri misli, da se lahko šolarji skoncentrirajo in se osredotočijo na učenje, na tisto kar je pomembno, da se naučijo.

Sprosti in razbremeni se jim namreč ažna čakra, kar omogoča jasen fokus na stvari, ki jih v danem trenutku počnejo. Misli ne begajo sem ter tja, temveč čas namenjen za učenje, najbolj optimalno izkoristijo. Več o uporabi spreja si poglejte TUKAJ.

kako izboljšati spomin in koncentracijo

O-life obesek za podporo grleni čakri

Nošenje O-life obeska (preko celega dneva ali vsaj med učenjem in preverjanjem znanja) bo šolarjem in študentom najprej podprla delovanje grlene čakre, ki je med drugim sedež ustvarjalnosti in izražanja.

Tako bo šolarjem omogočil, da kar najbolje predstavijo svoje znanje, da ne zablokirajo v trenutku, ko bi se morali izraziti ter da se izrazijo na pravi način – jasno, jedrnato in razumljivo. Pomaga torej pri tem, da šolarji in študenti ostanejo zbrani, se jim občutno zmanjša strah pred napakami in neuspehom ter lažje zaupajo vase in v svoje znanje.

Pri otrocih in mlajših ljudeh je učinek tega obeska dejansko najhitreje opazen, ker so njihove življenjske energije bolj vitalne in tovrstno podporo lahko najhitreje sprejmejo. Več o delovanju obeska si lahko pogledate TUKAJ.

Podstavek Božanski red za boljšo koncentracijo pri učenju

Božanski red pa je en od najbolj uporabnih izdelkov, ki lahko učinkovito pomaga pri izboljšanju spomina in koncentracije. Energija Božanskega reda namreč prinaša jasnost in red v naš notranji osrednji kanal iz katerega se širi steber svetlobe.

Dovolj je, da šolarji oziroma študenti položijo Božanski red pod stol oziroma se usedejo na Božanski red med tem, ko se učijo. To jih bo sprostilo, usmerilo njihove energije navznoter. Tako v času učenja ne bodo raztreseni, lahko se bodo osredotočili na snov, ki jo morajo znati in si lažje in hitreje zapomnili, kar potrebujejo znati ter to znanje na preverjanju tudi lažje pokazali.

Na tak način pridobljeno znanje se bo namreč bolje in globlje usedlo. Otrokom bo dejansko jasno, kaj se morajo naučiti, kaj so se naučili in to znanje bodo tudi lahko pokazali. Več o delovanju Božanskega reda si lahko pogledate TUKAJ.

Koristno je, da ga imajo Božanski red ob sebi tudi pri posameznem preverjanju znanja, saj jih bo to še dodatno podprlo pri tem, da pokažejo znanje, razbremenilo oziroma prečistilo pa bo tudi energije prostora, kjer poteka preverjanje znanja in bo tako preverjanje tako za njih kot tudi za vse ostale še manj stresno.

Za optimalen zaključek šolskega leta za vaše šolarje pa se lahko obrnete na naše svetovalke, ki bodo še bolj usmerjeno prečistile morebitne blokade ter naredile podporo šolarjem za uspešen zaključek šolskega leta oziroma za vsako posamezno preverjanje znanja, da bo pomlad tudi za šolarje kar se da sproščena ter da bodo lahko nato brezskrbno uživali v poletju.

Srečno!

.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.