Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kako očistiti stanovanje negativne energije?

Kako očistiti stanovanje negativne energije je eno boljših vprašanj, ki si jih lahko zastavite in si z upoštevanjem danih nasvetov spremenite svoj dom v pribežališče pred vsemi energijami in vplivi okolice.

.

Kdaj je nujno narediti energijsko čiščenje prostorov?

Tako kot redno sesate in brišete prah v svojem stanovanju, je pomembno, da občasno očistite svoj dom tudi negativnih energij (1). Saj še tako zdrav in vitalen človek v prostoru, ki je energijsko slab, postaja čedalje šibkejši, dokler mu na koncu povsem ne zmanjka moči. Po drugi strani pa lahko sicer šibek in brezvoljen človek, v energijsko dobrem okolju razvije ves svoj skriti potencial in pridobi na moči.

Zato je pomembno, da pregledate svoj dom in ocenite, kateri prostori najbolj potrebujejo energijsko čiščenje. Energijsko čiščenje prostorov oziroma najbolje ker celotnega stanovanja pa je še posebej pomembno v naslednjih primerih:

  • ko se vselite v novo hišo, stanovanje (2) ali delovni prostor,
  • po težji bolezni ali smrti družinskega člana,
  • pred rojstvom otroka,
  • ko želite narediti korak naprej v svojem življenju,
  • ob pomembnejših življenjskih prelomnicah (kot npr. pred poroko, po ločitvi,…)
  • če živite blizu večje tovarne, transformatorja, avtoceste, kamnoloma ipd.

Kaj je potrebno narediti preden se lotite energijskega čiščenja stanovanja?

Preden začnete z energijskim čiščenjem stanovanja oziroma posameznega prostora, je pred tem nujno prostor fizično pospraviti, kar pomeni:

  • da s prostora odstranite vso staro navlako (3) (predmete in obleke, ki jih ne potrebujete ali ne uporabljate več oziroma se na njih nabira le prah),
  • pobrišite prah in prostor dobro posesate ter
  • prostor dobro prezračite (če le imate možnost).

Kako očistiti stanovanje negativne energije z uporabo štirih preprostih, a učinkovitih metod?

1.     Uporaba naravnih energijskih sprejev

Uporaba naravnih energijskih sprejev je eden od najpreprostejših, a izjemno učinkovitih načinov energijskega čiščenja prostorov.

Sprej Moje sonce – energijsko dvigne vašo vibracijo in vibracijo prostora; energijsko prečisti prostor in naredi zaščito pred negativnimi energijami in energijskim mrčesom, ki se nalepijo na vas ali na vaš prostor in iz vašega energijskega sistema izsrkajo življenjsko energijo tudi na način, da potencirajo vaša slaba počutja, čustva.

Sprej Dotik svetlobe – tudi energijsko dvigne vašo vibracijo in vibracijo prostora ter pomaga sprostiti slabe energije, ki so se nalepile vaš prostor in vam pomaga, da se lažje povežete s svojo Dušo, Angeli ter Vodniki.

V spalnici je smiselno, da uporabite energijski sprej za prostor Lakshmi, ki bo poleg energijskega čiščenja v prostoru podprl vibracije sprostitve in sprejemanja novih energij skozi spanje.

V kuhinji pa lahko za energijski čiščenje in dvig vibracij v prostoru uporabite energijski sprej za prostor Kuan Yin, ki bo med drugim podprl tudi čutenje ljubezni do sebe.

.

2.     Meditacija za energijsko čiščenje prostorov

Izjemno učinkovita metoda za energijsko čiščenje posameznih prostorov je tudi uporaba meditacije za čiščenje prostorov (Healing for Home), ki je bil ustvarjen ravno s tem namenom. Najbolje od vsega pa je, da ga lahko zavrtite tudi takrat, ko greste od doma in si zagotovite, da se vrnete domov v energijsko čisto stanovanje.

3.     Uporaba Life Box-a

Odgovor na vprašanje kako očistiti stanovanje negativne energije boste našli tudi v izjemnem pripomočku za energijsko čiščenje doma imenovanem Life-box.

Life Box-a, je namreč po naravnih principih ustvarjen generator čistih energij, ki bo redno in ves čas energijsko čistil vaše prostore, brez kakršnega koli vašega dodatnega truda. Dovolj je le, da ga postavite v vaše stanovanje in bo sam opravil vse potrebno delo.

4.    100% naravna sveča za obilje

Za zaključek pa si prižgite 100% naravno svečo za obilje in uživajte v vibraciji miru in obilja ✨.

Verjamemo, da smo uspeli odgovoriti na vaše vprašanje, kako očistiti stanovanje negativne energije in vas z danimi nasveti podpreti v tem, da vaš dom postane vaša oaza dobrega počutja in sproščenosti.

Vse lepo do naslednjič!

.

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.