Košarica

Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kako očistiti stanovanje negativne energije?

Kako očistiti stanovanje negativne energije je eno boljših vprašanj, ki si jih lahko zastavite in si z upoštevanjem danih nasvetov spremenite svoj dom v pribežališče pred vsemi energijami in vplivi okolice.

.

Kdaj je nujno narediti energijsko čiščenje prostorov?

Tako kot redno sesate in brišete prah v svojem stanovanju, je pomembno, da občasno očistite svoj dom tudi negativnih energij (1). Saj še tako zdrav in vitalen človek v prostoru, ki je energijsko slab, postaja čedalje šibkejši, dokler mu na koncu povsem ne zmanjka moči. Po drugi strani pa lahko sicer šibek in brezvoljen človek, v energijsko dobrem okolju razvije ves svoj skriti potencial in pridobi na moči.

Zato je pomembno, da pregledate svoj dom in ocenite, kateri prostori najbolj potrebujejo energijsko čiščenje. Energijsko čiščenje prostorov oziroma najbolje ker celotnega stanovanja pa je še posebej pomembno v naslednjih primerih:

  • ko se vselite v novo hišo, stanovanje (2) ali delovni prostor,
  • po težji bolezni ali smrti družinskega člana,
  • pred rojstvom otroka,
  • ko želite narediti korak naprej v svojem življenju,
  • ob pomembnejših življenjskih prelomnicah (kot npr. pred poroko, po ločitvi,…)
  • če živite blizu večje tovarne, transformatorja, avtoceste, kamnoloma ipd.

Kaj je potrebno narediti preden se lotite energijskega čiščenja stanovanja?

Preden začnete z energijskim čiščenjem stanovanja oziroma posameznega prostora, je pred tem nujno prostor fizično pospraviti, kar pomeni:

  • da s prostora odstranite vso staro navlako (3) (predmete in obleke, ki jih ne potrebujete ali ne uporabljate več oziroma se na njih nabira le prah),
  • pobrišite prah in prostor dobro posesate ter
  • prostor dobro prezračite (če le imate možnost).

Kako očistiti stanovanje negativne energije z uporabo štirih preprostih, a učinkovitih metod?

1.     Uporaba naravnih energijskih sprejev

Uporaba naravnih energijskih sprejev je eden od najpreprostejših, a izjemno učinkovitih načinov energijskega čiščenja prostorov.

Sprej Moje sonce – energijsko dvigne vašo vibracijo in vibracijo prostora; energijsko prečisti prostor in naredi zaščito pred negativnimi energijami in energijskim mrčesom, ki se nalepijo na vas ali na vaš prostor in iz vašega energijskega sistema izsrkajo življenjsko energijo tudi na način, da potencirajo vaša slaba počutja, čustva.

Sprej Dotik svetlobe – tudi energijsko dvigne vašo vibracijo in vibracijo prostora ter pomaga sprostiti slabe energije, ki so se nalepile vaš prostor in vam pomaga, da se lažje povežete s svojo Dušo, Angeli ter Vodniki.

V spalnici je smiselno, da uporabite energijski sprej za prostor Lakshmi, ki bo poleg energijskega čiščenja v prostoru podprl vibracije sprostitve in sprejemanja novih energij skozi spanje.

V kuhinji pa lahko za energijski čiščenje in dvig vibracij v prostoru uporabite energijski sprej za prostor Kuan Yin, ki bo med drugim podprl tudi čutenje ljubezni do sebe.

.

2.     Meditacija za energijsko čiščenje prostorov

Izjemno učinkovita metoda za energijsko čiščenje posameznih prostorov je tudi uporaba meditacije za čiščenje prostorov (Healing for Home), ki je bil ustvarjen ravno s tem namenom. Najbolje od vsega pa je, da ga lahko zavrtite tudi takrat, ko greste od doma in si zagotovite, da se vrnete domov v energijsko čisto stanovanje.

3.     Uporaba Life Box-a

Odgovor na vprašanje kako očistiti stanovanje negativne energije boste našli tudi v izjemnem pripomočku za energijsko čiščenje doma imenovanem Life-box.

Life Box-a, je namreč po naravnih principih ustvarjen generator čistih energij, ki bo redno in ves čas energijsko čistil vaše prostore, brez kakršnega koli vašega dodatnega truda. Dovolj je le, da ga postavite v vaše stanovanje in bo sam opravil vse potrebno delo.

4.    100% naravna sveča za obilje

Za zaključek pa si prižgite 100% naravno svečo za obilje in uživajte v vibraciji miru in obilja ✨.

Verjamemo, da smo uspeli odgovoriti na vaše vprašanje, kako očistiti stanovanje negativne energije in vas z danimi nasveti podpreti v tem, da vaš dom postane vaša oaza dobrega počutja in sproščenosti.

Vse lepo do naslednjič!

.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.