Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kako odpraviti celulit – božanski ritual za lepo postavo

Verjetno se strinjaš, da je v preteklem obdobju zaradi dogaja okoli nas, skrb zase spet postala osnovna esenca telesnega in dušnega zdravja. Zato ti predajamo božanski ritual, kako odpraviti celulit. To je nekaj, kar lahko storiš sam-a, za svoje dobro počutje. Tu je namreč tisti ključ: če želimo, da nas dogajanje okrog nas ne utrudi in ižžame do konca, je potrebno samo, da  čutimo svoje telo in da smo v svojem telesu v polnosti prisotni.

Zato ti v tem blogu predajamo 4 bistvene nasvete, kako priti do tega. Bonus celotnega rituala pa bo božanska postava. Da se boš v svojem telesu vedno počutil-a kar se da najbolje. Ker v resnici je dobro počutje v svojem telesu tako pomembno, da vpliva na tvojo zmožnost – pokazati svojo lepoto svetu. In šele potem te ljudje lahko zares opazijo, ko odvržeš s sebe ves “balast”. Kako odpraviti celulit – božanski ritual za lepo postavo je v resnici pot – kako do popolnega prebujenja svojega telesa. Tudi za vas moške 😊.

kako odpraviti celulit

KAJ JE CELULIT IN KATERE TEŽAVE TI POKAŽE?

Celulit zares ni samo težava žensk. Na tem mestu se ti verjetno že pojavi vprašanje: zakaj bi celulitu sploh rekli težava? Če pogledamo s strokovnega vidika: celulit je razporeditev maščobnega tkiva v podkožju. (1)

 • Pri ženskah pa je celulit pogosto bolj opazen, ker imajo ženske drugačno razporeditev kolagenskih vlaken v podkožju kot moški. 
 • Celulit je tudi pokazatelj telesa, da ni najbolj zdravo. 
 • Pomeni da je v tvojem telesu veliko toksinov, ki povzročajo zakisanost. 
 • Nakazuje tudi, da limfna tekočina v tvojem telesu ni pretočna in kadar karkoli v telesu ni pretočnosti, je to pokazatelj, da v tvojih energijah ni pravega pretoka. 

Torej je rešitev, da je treba vse fizične “blokade” odpraviti in mi ti predajamo recept, kako odpraviti celulit na popolnoma naraven način, da lahko tvoje telo spet zadiha, da se vzpostavi pretok v telesu in v energijah.

100% NARAVNI RITUAL

Kako odpraviti celulit je popolnoma naravni ritual, ki smo ga poimenovali Božanski lepotni ritual. Zakaj, se verjetno sprašuješ? Delno zaradi tega, ker se zate trudimo pripraviti izključno svetlobne – božanske in 100% naravne produkte, ki niso testirani na živalih, ne vsebujejo nikakršnih umetnih dodatkov in so izdelani v Sloveniji. Torej je to najčistejša oblika proizvoda, ki ga lahko kupiš v energijskem smislu, saj s tem nikomur ne škodujete. 

Drugi vidik, zakaj je kako odpraviti celulit tudi Božanski lepotni ritual pa je, ker boš s tem postopkom v samo 4-ih korakih dejansko doživljal-a preobrazbo, vsakič, znova in znova. Kot da se “leviš”, odvržeš odvečno prtljago, skrbi in se popolnoma transformiraš. Če to ni koncept Božanskosti! Doživljanje najlepšega, najboljšega, najbolj zdravilnega in to na sebi in v sebi.

KAKO ODPRAVITI CELULIT V 4-IH KORAKIH, KAJ VSE POTREBUJEŠ ?

Kljub temu da je to Božanski ritual, ne potrebuješ veliko. 

Na tem mestu se ti je verjetno pojavilo vprašanje: Zakaj izključno Zeleno zlato naravna kozmetika in 100% naravni proizvodi? Zato, ker samo z našo kozmetiko lahko garantiramo, resnične rezultate, (2) ker je to kozmetika s skrbno izbranimi sestavinami (od izvora, do učinkovanja), ki jo sami razvijamo in sodelujemo pri vseh postopkih, ker poznamo vse njene učinke in ozadje izdelave, zato lahko tudi garantiramo izjemne učinke, kot je dejanska transformacija postave. In ker ima izjemno dodano vrednost saj poleg fizičnega telesa poskrbi tudi za eterično telo, ki pa je ključ do zdravja in lepote.

kako odpraviti celulit

BOŽANSKI RITUAL ZA LEPO POSTAVO

V nadaljevanju s taboi delimo celoten postopek kako se znebiti celulita oz. Božanski lepotni ritual za lepo postavo. Pomembno je, da vključiš vse korake, če želiš doseči resnično transformacijo. Ritual smo omejili na 4 ključne korake. Vse je podano v sistematičnem vrstnem redu, tako da je zate najbolj preprosto. Postopek izvajaj v istem vrstnem redu, kot je zapisan spodaj. Če tudi tebi včasih zmanjka motivacije ti svetujemo, da si Božanski lepotni ritual natisniš in shraniš v kopalnico, da nanj ne pozabiš. Predvsem pa, vztrajaj. Kljub temu, da se učinek čuti že po prvi izvedbi rituala, je to le začetek popolne transformacije.

Med ritualom uživaj, vzemite si čas zase in se posveti ljubeči negi svojega telesa.

1. KORAK: SUHO KRTAČENJE TELESA

Suho ščetkanje oziroma suho krtačenja telesa je zelo preprost postopek, za katerega ne potrebuješ obiskati masažni ali kozmetični salon. Če imaš občutljivo kožo je najbolje uporabiti naravno morsko spužvo, saj je ravno dovolj nežna in hkrati učinkovita, da odstrani odmrle celice, poleg tega pa je popolnoma naravna. Če je nimaš, lahko uporabiš tudi nežno krtačo s čim več ščetinami. Suho ščetkanje je prvi korak, ki bo omogočil, da lahko tvoja koža zadiha. Presenečen-a boš, kakšen rezultat prinese že prvi korak. Koža bo na otip izjemno mehka.

Koristi suhega krtačenja:

 • vzpostavi se boljša prekrvavitev
 • aktivira se pretok limfne tekočine
 • odstrani odmrle celice in poskrbi, da koža zadiha
 • izboljša se videz kože – z leti se namreč zmanjša tvorba novih celic v telesu, zato se na določenih predelih koža zadebeli, s suhim ščetkanjem to preprečiš
 • vsa nadaljna nega ima boljši učinek, saj se z mehanskim odstranjevanjem odmrlih celic, odprejo pore in se proizvodi, ki jih nanašaš na telo, lažje vpijejo v kožo
 • izboljša se proces izločanja toksinov, ki ga telo izvaja samo, največ medtem ko spimo
 • s celotnim postopkom se zmanjša tudi videz celulita

Postopek suhega krtačenja: Skrtačiš se vedno pred tuširanjem, na suho kožo. Kože ne drgni premočno, ampak raje večkrat ponovi določen gib. Krtačiti začneš vedno pri stopalih, ne izpusti podplatov. Z gibi potuj od spodaj navzgor in vedno krtačiš v smeri proti srcu. Ta postopek suhe kopeli naj traja vsaj 15 minut. Ko skrtačiš celotni spodnji del telesa in prideš do predela srca oz. prsnega koša, prični s krtačenjem rok. Začneš pri prstih vse do ramen in potem od ramen do prsnega koša. Postopek lahko izvajaš tudi na obrazu, a pri tem svetujemo izjemno nežnost in uporabo ločene spužve, ki je namenjena samo obrazu.

SUHO KRTAČENJE TELESA

2. KORAK: KNAJPANJE

Knajpanje ali hidroterapija je zelo preprost postopek. Izmenjajoče tuširanje, namakanje ali polivanje s toplo in hladno vodo.
Nasvet tukaj je, da korajža velja. Ne izpusti tega koraka, tudi če si bolj “zmrzljive” sorte. Knajpanje bo namreč pospešilo prekrvavitev in po tem koraku te bo celo manj zeblo. 

Koristi knajpanja:

 • koža se napne
 • odprejo se pore 
 • vzpostavi se prekrvavitev
 • iz energijskega vidika se izboljša moč popka – tvoja osebna moč in volja do življenja

Če knajpanja nisi nikoli izvajal-a, lahko začneš s knajpanjem nog in nadaljuješ na predelu popka, ter zaključiš pri ramenih. Če si želiš čim hitrejših rezultatov, pa kar pogumno. Knajpaj celo telo, večkrat na dan.

3. KORAK: KAVNI PILING ZA TELO

Sedaj, ko je tvoje telo dodobra skrtačeno in so se s knajpanjem odprle pore je pripravljeno na naslednji korak: uporaba 100% naravnega pilinga. Piling Eros je dotik čistega luksuza. Aktivno delovanje izjemnih sestavin piliga bo poskrbelo, da boš dodobra začutil-a svoje telo. Hkrati se dogaja tudi aromaterapija in pomiritev – razelektritev energij. Če bi si predstavljali Božanski ritual kot dramatično zgodbo, bi tretji korak lahko opisali kot vrhunec. 

Koristi kavnega pilinga Eros:

 • poskribi za lepo in gladko kožo ter energijsko prenovo: izboljšata se tekstura in videz kože,
 • kombinacija kave, petršilja, soli in hmelja kožo očisti, nahrani in energijsko sprostijo
 • odstranjuje odmrle celice,
 • poveča se prekrvavitev in tako celice dobijo več kisika,
 • na površje pridejo nove celice ki naredijo kožo mehko, nežno, sijočo in lepo,
 • te poživi in aktivira strast do življenja.

Postopek uporabe pilinga: Piling s krožnimi gibi vmasiraj v mokro kožo. Ponovno začni pri stopalih in kroži navzgor, proti srcu. Enako ponovi na zgornjem delu telesa, začni pri dlaneh in s krožnimi gibi masiraj proti ramenskemu obroču in dalje do prsnega koša. Delci kave in soli so tako nežni, da kože ne bodo poškodovali, zato lahko piling dodobra vmasiraš v telo. Posebno pozornost posveti bolečim predelom in jih masiraj dlje, saj so tam verjetno maščobne zatrdline. Piling lahko pustiš na telesu kolikor dolgo želiš in uživaš v prijetni senzaciji.

KAVNI PILING ZA TELO

4. KORAK: OLJE ZA TELO

Naravno olje za telo Eros z z mandljevim in jojobinim oljem ter eteričnim oljem hmelja je vsestranski negovalni izdelek za kožo in lase. Poskrbel bo, da bo tvoja koža postala in ostala globinsko navlažena. Olje Eros deluje antiseptično in kožo pomirja, mehča in globinsko sprosti. Hkrati pospešuje obnavljanje razpokane in problematične kože. Dodaten plus: zaradi dodatka hmelja ima olje močan pomirjevalni učinek, deluje pa tudi kot afrodiziak. Olje je odlično za nego telesa in masažo. Olje se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev. Primerno je za vse tipe kože.

Postopek uporabe olje: Olje Eros nanesi na – še vlažno kožo, po tuširanju. Olje nanesi po celotnem telesu. Presenečen-a boš, kakšen svilnat občutek bo pustil na koži. Olje se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev. Olje je tako nežno, da ga lahko naneseš kjerkoli, in tako nežno, da je primerno tudi za tiste, ki ste bolj občutljivi.

OLJE ZA TELO PROTI CELULITU

Želimo ti obilo užitka – veseli bomo tvoje povratne informacije.

Srečno,

Angelca

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.