Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

5 nasvetov, kako odpreti srce

V vrtincu “sodobnega življenjskega stila” se ljudje prepogosto ujamemo v vihar nalog, odgovornosti in distrakcij. V tem kaosu se lahko zgodi, da pozabiš na stik s svojim notranjim jazom ter na srčne povezave z najdražjimi, ki dajejo življenju tisti pravi smisel. Če si tudi ti že kdaj začutil/a potrebo, da podreš te zidove okoli svojega srca in zaživiš v iskreni in pomenljivi povezavi s seboj in z drugimi, nisi sam/a. V tem vodniku bomo raziskali pet dragocenih spoznanj o tem, kako odpreti svoje srce in sprejeti lepoto svoje ranljivosti. Od prakticiranja ljubezni do sebe do negovanja odnosov – vsak od teh nasvetov, bo tlakoval pot k bolj izpolnjujočemu in obogatenemu življenju. Zato naj ti 5 nasvetov, kako odpreti srce,  služi kot vodnik, ki bo odklenil prave potenciale tvojega srca.

kako odpreti srce

Zakaj te je naslov pritegnil k branju? Verjetno zaradi enega izmed dveh razlogov: 

 • Če si nekdo, ki že biva z odprtim srcem, se boš nasvetov razveselil/a in pridobil/a še več idej, kako lahko svoje srce še bolj neguješ in širiš to zdravilno mehkobo ljubezni med druge.
 •  Lahko pa da si se “zataknil/a” v obdobju, ko se sprašuješ kako odpreti srce, ker se je zaradi preteklih izkušenj ali strahov zaprlo, a ne več za dolgo… Ščepec grenkobe ali teža, ki ju morda občutiš sedaj, bosta z branjem tega bloga izzvenela. Naj bo teh 5 nasvetov kako odpreti srce, vsaj nežna in mehka vzpodbuda, da postaneš ljubeč/a do sebe in do svojega srca – da se poceliš z ljubeznijo.

Preden preidemo na zares preproste a hkrati ključne nasvete, kako odpreti srce, se vprašajmo:

kako se ponovno zaljubiti

“Ali sem pripravljen/-a izpustiti vse, kar sem mislil/-a da je zame usodno?” 

 • In ker še naprej prebiraš ta blog, veš da je Svetloba s teboj in čutenje s srcem najlepše darilo, ki ga imamo kot ljudje. Nikoli ni prepozno, da se odločiš za življenje po srcu. In takrat se zgodi tista resnična magičnost – zdravljenje srca…
 • Ko zares čutiš svoje srce, okolica ne vpliva več nate, mnoga bremena naenkrat odpadejo, okoli tebe se znajdejo živali in najbolj srčni ljude, odnosi so mehki in pozitivni. Rastline ti uspevajo, saj jih čutiš, kaj potrebujejo. Prav tako pa čutiš tudi sebe in si lahko daješ tisto, kar resnično potrebuješ. Življenje se transformira s pomočjo ljubezni. 

1. KAKO ODPRETI SRCE? DOVOLI SI ČAS ZASE

Mnogokrat, se v prvi fazi zaljubljenosti, ali ko človek začuti simpatijo – sinestrijo z drugim človekom zgodi naslednje. “Izpad”, zmanjka ti “tal pod nogami”. Kar naenkrat izpustiš ves trud, ki si ga do tedaj vlagal/a vase, v svojo pot, v svoj napredek. A čemu? To osebo si, ali boš srečal/a ravno zaradi tega, ker si skozi svoje dosedanje delovanje uspešno odpiral/a svoje srce. Zato si dovoli vzeti čas zase, to naj ti bo prvo vodilo, ljubezen do sebe, do svojega srca. Kajti skozi svoje delovanje v vsemu kar si ali boš, si najlepše ujemanje za svojega partnerja in v prvi vrsti – zase.

Kako si torej vzeti čas za svoje srce? 

 • Bodi v stiku z naravo. Narava je živa energija, kakor je živa energija tvojega srca. Nosita zelo podobno kvaliteto. Zato si vsak dan vzemi čas, da začutiš svežino narave. 
 • Meditiraj, lahko tudi zelo preprosto, sedi vzravnano, čuti najvišjo točko nad glavo in čuti svoje srce. Dihaj vanj, nanj lahko položiš tudi roko, da se čutenje okrepi. To počni vsaj 10 minut na dan in vztrajaj. 

.

2. KAKO ODPRETI SRCE NA ETERIČNEM NIVOJU

kaj ji podariti za valentinovoEterično telo je mehka ovojnica okoli tvojega fizičnega telesa in delno tudi v njem. To so mehke energije, kot puhasta vata, kot med. (2) Kadar je eterično telo poceljeno in polno, si dobrega zdravja in poln/a zadovoljstva. To je živa energija, podobno kot tista, ki jo začutiš in vidiš v naravi. Zato je ključ, da neguješ to živost v sebi, ki ti med drugim pomaga držati odprto srce. Kot da bi vse sinhrono dihalo, eterična energija narave, tvoja eterična energija in energija tvojega srca. Ohranjanj živost.

Kako prebuditi svoje eterično telo?

 • Naravno olje za telo Eros – Mehkoba, ti bo z eteričnim oljem hmelja, zmehčal tudi tiste “zastane” energije v telesu. Deluje na principu globinske sprostitve, kar pomeni da se boš ob uporabi avtomatsko, globinsko sprostil/a. Zaradi vonja se bo sprostil mental, zaradi otipa se bo sprostilo fizično telo, zaradi mehkobe kože se bo sprostilo eterično telo. In energija bo avtomatsko začela teči. 
 • Naravna krema za obraz Vrtnica – Sladkost: ko boš po uporabi olja Eros energijsko sproščen/a, uporabi še kremo Vrtnica, ki te bo prav zaradi svojih sestavin podprla v doživljanju sladkosti življenja. Srce ti bo zaigralo, zaradi vse živosti in eteričnega pretoka v energijah.

3. OHRANI OTROŠKO SRCE

Se še spomniš, kako si se počutil/a kot otrok? Otroško srce je zvedavo, radovedno in pogumno – brez strahu. In prav strah je tisti, ki zavira odprtost tvojega srca. 

 • Majhnih otrok ni strah pokazati kaj čutijo, ker o tem ne razmišljajo z glavo. Torej, kadar se gre za srce, ne razmišljaj z glavo, temveč pojdi v prostor srca in deluj iz tega prostora. Če ti je to težko, si lahko položiš roko na predel srca, da ga najprej začutiš in potem nadaljuješ.
 • Otroško srce tudi ne goji zamer, če jim kaj ni po godu, takoj pokažejo nestrinjanje, izrazijo. Izrazi se tudi ti in si prihrani dolgotrajno “kompostiranje” težkih energij v tako lepem prostoru srca.

Ohranjaj otroškost, kajti otroci imajo najbolj čista srca. In zaradi tega tudi najlepše podpore energij. Kar pomeni da, “na poti” med energijami in željami ne stojijo mašila, v obliki energijskih nejasnosti ali dramatičnih čustev. Vse se realizira zelo hitro in jasno, s svetlobno hitrostjo.

.

4. KAKO ODPRETI SRCE S POMOČJO ZELENE BARVE

Zelo preprost nasvet, kadar želiš odpreti svoje srce, pa se morda počutiš nemočno, je: odeni se v zeleno. Zelena je barva srčne čakre, ki je odgovorna za delovanje srca. Energijskega in fizičnega. Kadar se ne čutiš dovolj v srcu, ti morda primanjkuje zelene barve. Imaš rad/a zeleno zelenjavo? Kaj pa zelena oblačila? Rad/a zahajaš v naravo? Vse to so pokazatelji trenutnega stanja tvojega srca.

Zato je nasvet za odpiranje srca preprost, a izjemno efektiven:

 • Jej zeleno zelenjavo in sadje. Pij zelene sokove. 
 • Pojdi na sprehod v naravo, nekam, kjer bo zelena okoli in okoli tebe.
 • Zelena oblačila, lahko je tudi samo spodnja majica ali šal, ki ti objame predel srca.
 • V Angelci pa zate spogramiramo tudi zelene kristale, ki te bodo podprli v čutenju srca.

kako odpreti srce

.

5. VSAK DAN ZNOVA SI DOVOLI ODPRETI SVOJE SRCE

Kako odpreti svoje srce je vprašanje, ki se ga ne rabiš spraševati vsako jutro. Lahko pa si vsako jutro dovoliš, da odpreš svoje srce, znova in znova. 

 • Ko se zjutraj vstaneš, se odločiš za bivanje tega trenutka, vse kar je pomembno je tukaj in zdaj. 
 • Na tvoj dan, naj ne vplivajo pretekle izkušnje, niti ne prihodnja pričakovanja. 
 • Dovoli si doživljati majha presenečenja. Že samo s tem da si dovoliš, avtomatsko odpreš svoje srce.
 • Če so pretekle izkušnje izjemno težke, pa smo zate v Angelci pripravili vse, kar potrebuješ, da jih poceliš.

.

SPREJMI PODPORO BOGINJE KUAN YIN – BOGINJE LJUBEZNI

V Trgovini Angelca, lahko najdeš naravno kremo Kuan – Yin in naravni sprej za prostor Kuan Yin – Ljubezen. Oba izdelka sta zasnovana namensko, za vaše srce. 

darilo za valentinovo

 • Skrivnost je v čarobni mešanici eteričnih olj, v natančnem razmerju in v sestavi popolnoma naravnih sestavin. 
 • Kombinacija obeh, bo posprešila ne samo celjenje tvojega srca, temveč tudi sočasno odpiranje. 
 • Delovanje Kuan – Yin izdelkov, bo pospešilo delovanje srčne čakre. 
 • Poleg tega pa veliko vlogo igra komponenta močne konekcije Boginje Kuan – Yin, ki ju boš z uporabo naravne kreme in spreja začutil/a. 
 • Vlivala ti bo pogum in čutil/a boš podporo, da narediš korak naprej v srčnosti. 

Kako deluje?

Ob uporabi se spomni na Boginjo Kuan Yin in jo trikrat zapored v mislih pokliči: »Kuan Yin, Kuan Yin, Kuan Yin.« Začuti, kako se energije v tebi in v tvojem telesu spremenijo, kako postaneš bolj umirjen/a in ljubeč/a v sebi.

Podpora Kuan – Yin izdelkov je zate, ki imaš težave z vsakdanjim stresom, si nemirn/a ali imaš občutek, da te nihče ne vidi. Če si osamljen/a, potem izdelke uporabljaj zjutraj in zvečer vsaj tri tedne vsak dan, da se tvoje energije privadijo na to nežno in kvalitetno energijo Ljubezni.

.

NOVO STANJE

Začuti sedaj, ko si prišl/a do konca, kako zaznavaš svoje srce?

Začuti mehkobo okoli sebe in nežnost v sebi. Si opazil/a da se smehljaš? Tako preprosto je delovanje odprtega srca in tako lepa je pot do odprtega srca. Kadarkoli boš pozabil/a, preberi ta blog in si oglej spodnji video, ki te bo z angelsko glasbo najprej pomiril, z nežnim ambientom otoka Krapanj pa bo odprl tvoje srce. Nežno in brez truda. Kakor je prava ljubezen. 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.