Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 60€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

5 nasvetov, kako odpreti srce

Bliža se Valentinovo – praznik ljubezni, zaljubljenosti, topline, mehkobe in dvojine. Nekateri Valentinovo praznujete, drugi ne, vsem pa je nekaj skupnega. Vsa zgoraj našteta – praznična občutja, izhajajo iz posebnega, svetega prostora – vašega srca. Zato naj vam 5 nasvetov, kako odpreti srce,  služi kot vodnik, kadarkoli potrebujete ljubeč opomnik, ki pravi: “bodi nežen, do svojega srca”. 

kako odpreti srce

Zakaj vas je naslov pritegnil k branju v prvi vrsti? Verjetno zaradi enega izmed dveh razlogov: 

 • Če ste eden izmed tistih, ki že imate odprto srce, se boste nasvetov razveselili, srce je zatrepetalo in že navdušeno berete in iščete ideje, kako svoje srce še bolj negovati in širiti zdravilno mehkobo ljubezni med druge.
 •  Vsak pa se kdaj znajde tudi v tisti drugi skupini ljudi, ki se sprašujete, kako odpreti srce, ker se je zaradi preteklih izkušenj ali strahov zaprlo, a ne več za dolgo. Ščepec grenkobe ali teža, ki ju morda občutite sedaj, bosta z branjem tega bloga izzvenela, ali pa bo 5 nasvetov, kako odpreti srce, vsaj nežna in mehka vzpodbuda, da ste ljubeči. Najprej do sebe in do svojega srca – da se pocelite.

Preden preidemo na zares preproste a hkrati ključne nasvete, kako odpreti srce, se vprašajmo:

kako se ponovno zaljubiti

“Ali sem pripravljen/-a izpustiti vse, kar sem mislil/-a da je zame usodno?” 

 • In ker še naprej prebirate ta blog, veste da je svetloba z vami in čutenje s srcem najlepše darilo, ki ga imamo kot ljudje. Nikoli ni prepozno, da se odločite za življenje po srcu. In takrat se zgodi tista resnična magičnost srca…
 • Ko zares čutite svoje srce, okolica ne vpliva več na vas, mnoga bremena naenkrat odpadejo, okoli vas so živali in najbolj srčni ljude, odnosi so mehki in pozitivni. Rastline vam uspevajo, saj jih čutite, kaj potrebujejo. Prav tako pa čutite tudi sebe in si lahko dajete tisto, kar resnično potrebujete. Življenje se transformira s pomočjo ljubezni. 

1. KAKO ODPRETI SRCE? DOVOLITE SI ČAS ZASE

Mnogokrat, se v prvi fazi zaljubljenosti, ali ko človek začuti simpatijo – sinestrijo z drugim človekom zgodi naslednje. “Izpad”, zmanjka vam “tal pod nogami”. Kar naenkrat izpustite ves trud, ki ste ga do tedaj vlagali vase, v svojo pot, v svoj napredek. A čemu?  To osebo ste, ali boste srečali ravno zaradi tega, ker ste skozi svoje dosedanje delovanje uspešno odpirali svoje srce. Zato si dovolite vzeti čas zase, to naj vam bo prvo vodilo, ljubezen do sebe, do svojega srca. Kajti skozi svoje delovanje v vsemu kar ste ali boste, ste idealni za svojega partnerja in v prvi vrsti – zase.

Kako si torej vzeti čas za svoje srce? 

 • Bodite v stiku z naravo. Narava je živa energija, kakor je živa energija vašega srca. Nosita zelo podobno kvaliteto. Zato si vsak dan vzemite vsaj čas, da začutite svežino narave. 
 • Meditirajte, lahko tudi zelo preprosto, sedite vzravnano, čutite najvišjo točko nad glavo in čutite svoje srce. Dihajte vanj, nanj lahko položite tudi roko. To počnite vsaj 10 minut na dan in vztrajajte. 

.

2. KAKO ODPRETI SRCE NA ETERIČNEM NIVOJU

kaj ji podariti za valentinovoEterično telo je mehka ovojnica okoli vašega fizičnega telesa in delno tudi v njem. To so mehke energije, kot puhasta vata, kot med. (2) Kadar je eterično telo poceljeno in polno, ste vi zdravi in zadovoljni, ter sijoči. To je živa energija, podobno kot tista, ki jo začutite in vidite v naravi. Zato je ključ, da negujete to živost v sebi, ki vam med drugim pomaga držati odprto srce. Kot da bi vse sinhrono dihalo, eterična energija narave, vaša eterična energija in energija vašega srca. Ohranjanje živosti.

Kako prebuditi svoje eterično telo?

 • Naravno olje za telo Eros – Mehkoba, vam bo z eteričnim oljem hmelja, zmehčal tudi tiste “zastane” energije v telesu. Deluje na principu globinske sprostitve, kar pomeni da se boste ob uporabi avtomatsko, globinsko sprostili. Zaradi vonja se bo sprostil mental, zaradi otipa se bo sprostilo fizično telo, zaradi mehkobe kože se bo sprostilo eterično telo. In energija bo avtomatsko začela teči. 
 • Naravna krema za obraz Vrtnica – Sladkost: ko boste po uporabi olja Eros energijsko pretočni in sveži, uporabite še kremo Vrtnica, ki vas bo prav zaradi svojih sestavin podprla v doživljanju sladkosti življenja. Srce vam bo zaigralo, zaradi vse živosti in eteričnega pretoka v energijah.

 

3. OHRANITE OTROŠKO SRCE

Se še spomnite, kakšni ste bili kot otroci? Zvedavi in radovedni, velikokrat brez strahu. In prav strah je tisti, ki zavira odprtost vašega srca. 

 • Majhnih otrok ni strah pokazati kaj čutijo, ker o tem ne razmišljajo z glavo. Torej, kadar se gre za srce, ne razmišljajte z glavo, temveč pojdite v prostor srca in delujte iz tega prostora. Če vam je to težko, si lahko položite roko na predel srca, da ga najprej začutite in potem nadaljujte.
 • Otroško srce tudi ne goji zamer, če jim kaj ni po godu, takoj pokažejo nestrinjanje, izrazijo. Izrazite tudi vi, in si prihranite dolgotrajno “kompostiranje” težkih energij v tako lepem prostoru srca.

Ohranjajte otroškost, kajti otroci imajo najbolj čista srca. In zaradi tega tudi najlepše podpore energij. Kar pomeni da, “na poti” med energijami in željami ne stojijo mašila, v obliki energijskih nejasnosti ali dramatičnih čustev. Vse se realizira zelo hitro in jasno, s svetlobno hitrostjo.

.

4. KAKO ODPRETI SRCE S POMOČJO ZELENE BARVE

Zelo preprost nasvet, kadar želite odpreti svoje srce, pa se morda počutite nemočne, je: odenite se v zeleno. Zelena je barva srčne čakre, ki je odgovorna za delovanje srca. Energijskega in fizičnega. Kadar se ne čutite dovolj v srcu, vam morda primanjkuje zelene barve. Imate radi zeleno zelenjavo? Kaj pa zelena oblačila? Radi zahajate v naravo? Vse to so pokazatelji trenutnega stanja vašega srca.

Zato je nasvet za odpiranje srca preprost, a izjemno efektiven:

 • Jejete zeleno zelenjavo in sadje. Pijte zelene sokove. 
 • Pojdite na sprehod v naravo, nekam, kjer bo zelena okoli in okoli vas.
 • Zelena oblačila, lahko je tudi samo spodnja majica ali šal, ki vam objame predel srca.
 • V Angelci pa za vas spogramiramo tudi zelene kristale, ki vas bodo podprli v čutenju srca.

 

kako odpreti srce

.

5. VSAK DAN ZNOVA SI DOVOLITE ODPRETI SVOJE SRCE

Kako odpreti svoje srce je vprašanje, ki se ga ne rabite spraševati vsako jutro. Lahko pa si vsako jutro dovolite, da odprete svoje srce, znova in znova. 

 • Kot da bi se vstali in zaživeli tukaj in zdaj. 
 • Na vaš dan, naj ne vplivajo pretekle izkušnje, niti ne prihodnja pričakovanja. 
 • Dovolite si doživljati majha presenečenja. Že samo s tem da si dovolite, avtomatsko odprete svoje srce.
 • Če so pretekle izkušnje izjemno težke, pa smo za vas v Angelci pripravili vse, kar potrebujete, da jih pocelite.

.

SPREJMITE PODPORO BOGINJE KUAN YIN – BOGINJE LJUBEZNI

V Trgovini Angelca, lahko najdete naravno kremo Kuan – Yin in naravni sprej za prostor Kuan Yin – Ljubezen. Oba izdelka sta zasnovana namensko, za vaše srce. 

darilo za valentinovo

 • Skrivnost je v čarobni mešanici eteričnih olj, v natančnem razmerju in v sestavi popolnoma naravnih sestavin. 
 • Kombinacija obeh, bo posprešila ne samo celjenje vašega srca, temveč tudi sočasno odpiranje. 
 • Delovanje Kuan – Yin izdelkov, bo pospešilo delovanje srčne čakre. 
 • Poleg tega pa veliko vlogo igra komponenta močne konekcije Boginje Kuan – Yin, ki ju boste z uporabo naravne kreme in spreja začutili. 
 • Vlivala vam bo pogum in čutili boste podporo, da naredite korak naprej v srčnosti. 

Kako deluje?

Ob uporabi se spomnite na Boginjo Kuan Yin in jo trikrat zapored v mislih pokličite: »Kuan Yin, Kuan Yin, Kuan Yin.« Začutite, kako se energije v vas in v vašem telesu spremenijo, kako postanete bolj umirjeni in ljubeči v sebi.

Podpora Kuan – Yin izdelkov je za vse, ki imate težave z vsakdanjim stresom, ste nemirni ali imate občutek, da vas nihče ne vidi. Če ste osamljeni, potem izdelke uporabljajte zjutraj in zvečer vsaj tri tedne vsak dan, da se vaše energije privadijo na to nežno in kvalitetno energijo Ljubezni.

.

NOVO STANJE

Začutite sedaj, ko ste prišli do konca, kako zaznavate svoje srce?

Začutite mehkobo okoli vas in nežnost v sebi. Ste opazili da se smehljate? Tako preprosto je delovanje odprtega srca in tako lepa je pot do odprtega srca. Kadarkoli boste pozabili, preberite ta blog in si oglejte spodnji video, ki vas bo z angelsko glasbo najprej pomiril, z nežnim ambientom otoka Krapanj pa bo odprl vaše srce. Nežno in brez truda. Kakor je prava ljubezen. 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om