Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kako povečati koncentracijo

Kako povečati koncentracijo je vprašanje, ki odpre široke teme za pogovor, kjer ima vsak precej idej, za katere pa običajno zmanjka časa, da bi jih uvedli v realno življenje.

Kako povečati koncentracijoZato smo v okviru energijskega delovanja mesečnih poslovnih podpor to področje posebej raziskali in ugotovili, da za splošno povečanje koncentracije koristijo naslednjih dejavniki:

  • čist in prezračen prostor (ki ga dodatno odišavimo in energijsko prečistimo s posebnimi spreji za prostor, v ta namen smo razvili energijski sprej Artemida),
  • čisto delovno mesto (kjer so na dosegu roke samo stvari, ki jih potrebujemo pri delu, vse ostalo je pospravljeno),
  • urnik za vse družinske člane (zapisane vse stvari, ki jih mora posameznik v družini tekom tedna narediti, pa četudi gre za stvari, ki jih naredi doma, npr.: petek popoldne – pospravljanje sobe, ..),
  • dobro organizirani prostori in omare
    (če želimo, da nas prostor v popolnosti podpre pri vsakdanji koncentraciji za življenje).

Kako povečati koncentracijo pri učenju?

Pri tem vprašanju pa je potrebno dodati še nekaj dodatnih vaj, ki aktivirajo energijski pretok po telesu in pomagajo, da se v krajšem času naučimo več in si to bolj globoko zapišemo v spomin:

  • knajpanje z vodo

Na vsakih 5-6 ur učenja priporočamo hitro tuširanje, kjer se izmenjujoče tuširamo s toplo in hladno vodo, ki jo na hitro spustimo zadaj po hrbtenici in spredaj vsaj od popka navzdol, kar ponovimo 3 x za nekaj sekund.

  • na vsakih 45 minut naredimo 5 minutni odmor

Med odmorom spijemo 3 dlc tople vode in prezračimo prostor. Pozor, odmor ne sme biti daljši od 5 minut, če se učite v zaporedju vsaj 4 ali več ur.

  • masaža predela senc in korena nosu

Tako stimuliramo ažna čakro, ki je odgovorna za jasnost v razmišljanju, pri tem uporabimo kremo Artemida, ki s svojimi sestavinami stimulira razmišljanje in sočasno poskrbi, da vam negativne energije iz okolja ali negativne misli preprosto razgradi.

  • masaža zadnjega dela vratu in stika z lobanjo

Tam je energijski center za vid in predel, kjer se negativne energije okolja najrajši naselijo, zato je ta predel koristno zmasirati med vsakim odmorom. Pri tem je koristno, če uporabite naravno eterično olje ali 100% naravno olje z dodatkom hmelja Eros.

.

Kako povečati koncentracijo pri otroku?

.

Pri otroku lahko uporabljamo vse nasvete, ki so zapisani zgoraj, da se mu okrepi koncentracija za vsakdanje dogodke.

Koncentracija in narava

Obstaja pa še čudežna sestavina, katere vrednost se je popolnoma pozabila v zadnjih 15 letih in se je namesto nje pojavilo veliko umetnih stvari, ki pa še zdaleč ne morejo nadomestiti te prastare sestavine, zaradi katere smo res lahko zbrani. Imenuje se NARAVA.

Čas, preživet zunaj v naravi, bi moral biti za otroke časovno enak kot čas, ki ga preživijo v hiši v času budnosti. Na ta način bi možgani dobili dovolj kisika in prane – energije iz narave, da bi lahko nemoteno opravljali svoje funkcije.

Ker računalniki, sodobni “pametni” telefoni in druge elektronske naprave močno izčrpajo eterični nivo, kjer je shranjena življenjska energija otroka (pa tudi odraslega), bi morali za vsakih 15 minut, ki ga preživi otrok za takšno napravo poskrbeti, da bi bil 30 minut v naravi.

mali božanski redKer vam velikokrat čas uide, pa priporočam sedenje na mandali Božanski red. Lahko na njem sedite med učenjem, pred učenjem ali medtem, ko razmišljate, kako bi se lotili svojega življenja. Božanski red ustvari urejen notranji pretok in se začne ustvarjati red znotraj vas in posledično se ustvari red tudi v okolici.

Odrasli boste dosegli velik napredek pri koncentraciji vaših otrok, če boste te nasvete uporabljali tudi sami, da vsem v družini postanejo nekaj samoumevnega. S tem se vam bo ne samo povečala koncentracija, temveč občutno izboljšalo vaše življenje.

Srečno,

Andreja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.