Košarica

Brezplačna dostava po celotni Sloveniji pri nakupu nad 50€

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Kako pozdraviti prehlad in okrepiti imunski sistem

Kako pozdraviti prehlad in okrepiti imunski sistem je vprašanje, ki ga je potrebno razgraditi po nivojih, saj tudi razlogi za prehlad nastanejo na različnih nivojih. (1)

Prehlad dobite takrat, ko potrebujete mir in imate dovolj ljudi, preveč srečanj, preveč njihovih zahtev, preveč vsega in premalo časa zase. Takrat vas lahko prehlad doleti v minuti in ga sama imenujem “odrešilni” prehlad.

.

Zakaj “odrešilni” prehlad?

kako pozdraviti prehladKer se nihče ne želi s vami na ulici rokovati, objemati ali kakorkoli imeti stike, ker je vidno, da vam curlja iz nosu in da se vas loteva prehlad, ki ga nihče ne želi. Tako da prehlad poskrbi, da dobite potrebni mir zase, da razmislite, kaj in kako bi bilo dobro spremeniti. Ko že torej dobite prehlad, vedite, da je to v vaše dobro, da vas življenje vabi na mini dopust, kjer je čas za lastno inventuro. (2)

V tej inventuri seveda razmislite tudi, kaj ste zase naredili v zadnje pol leta in če je mogoče čas, da se osredotočite tudi nase in si z dobrim načinom življenja aktivirate imunski sistem..

Kako pozdraviti prehlad in okrepiti imunski sistem ob čustveno napornem obdobju?

Če ste zboleli zaradi pretiranih čustvenih nihanj, ki jih je v vas povzročila okolica, potem je skorajda 100 % , da so se na vas nalepili energijski paraziti (elementarji), ki iz vašega sistema črpajo energijo.

piling za telo zeleno zlatoČe se počutite izjemno ranljivo, nemirno in vam čustva nihajo že ob misli na določene dogodke iz preteklosti, potem naredite naslednje:

 • 1 x dnevno 7 dni zapored uporabite naravni piling za telo Eros – zmasirajte mokro telo vsepovsod, kjer dosežete (ob tem zaprite tekočo vodo). Piling je odličen za “uplifting” vašega počutja saj vam zaradi izjemne mešanice eteričnih olj naredi aromaterapijo in vrne voljo do življenja. Piling potem preventivno uporabljajte vsaj 1 x tedensko. Če imate pa veliko dnevnega stika z ljudmi, pa priporočamo vsak dan. (3)
 • .izpiranje nosnih votlin s toplo slano vodo na način, da na eni nosnici vdihnete slano vodo in jo na drugi strani izdihnete (vaja se imenuje v angleščini “netty“ in se priporoča za vse, ki imate težave s sinusi ali si želite izboljšati jasno videnje).
 • .redna uporaba razkuževalnih eteričnih olj ali energijskih sprejev ter redna uporaba naravne kreme za predel sinusov in čela – Artemida.

.

Kako pozdraviti prehlad in okrepiti imunski sistem ob umsko napornem obdobju?

.
dotik svetlobeV primeru umske izčrpanosti in pretiranega stresa vam priporočam sledeče:

 • vsaj tri tedne imejte pod vzglavnikom zlato spiralo, ki bo poskrbela, da se boste ponoči prečistili vseh miselnih vplivov okolja in da se energije okolja ne bodo nalepile na vaš miselni sistem.
 • .redno uporabljajte naravno kremo Athena in namažite redno predel senc, nosu, grla in predela dekolteja.
 • .nosite s sabo na delovno mesto energijski feng shui sprej Dotik Svetlobe in z njim vsaj 1 x dnevno poškropite prostor, kjer delate (to lahko ponovite tudi doma).
 • .če se soočate z večjimi spremembami v življenju, ki ne bodo hitro minile, temveč bodo trajale več mesecev, priporočamo sedenje vsaj pol ure na dan na Božanskem redu, ki bo okrepil notranjo strukturo, okrepil vaš imunski sistem in delovanje vseh teles.

.

Kaj pa če ne veste kaj je vzrok slabemu počutju?

 • Aqua Life nalepke za vodo pijte dovolj tekočine, priporočamo vam uporabo edinstvenih  Aqua Life nalepk za vodo s katerimi boste na najbolj enostaven in hiter način spremenili vibracijo vodo in s tem svoje počutje
 • .dvakrat na dan naredite nekaj hitrih pol počepov po 50 x ( to je 2 x po 3 minute).
 • globlje zadihajte in položite dlani na prsni koš, da čutite bitje srca in pretok po dlaneh ter se zahvalite telesu in srcu za popolno podporo za življenje in da delujejo tudi takrat, ko jih vi zanemarjate.
 • .uporabite naravno kremo Abudantio, s katero si namažite poleg obraza in dekolteja še zadnjico, noge in dlani, da se bolj aktivira korenska čakra, ki je odgovorna za dobro delovanje imunskega sistema.

Saj veste rek, ki kroži med ljudmi: “Če imaš prehlad in jemlješ zdravila, se boš pozdravil v sedmih dneh. Brez zdravil pa v tednu dni.”

 

Zato si dovolite, da vam prehlad, če ga že imate, prinese nova spoznanja, nove ideje in novo energijo za vaše življenje. Če pa ga še nimate, pa imate sedaj recepte, kako mu pobegniti: … “da si vzamete čas zase!”.

Andreja

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om