Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kako se organizirati in vzpostaviti red znotraj in zunaj vas

Red je pomemben, saj vse v vesolju temelji na redu in zakonih. V naravi lahko občudujemo red, urejenost, ciklično in ritmično ponavljanje in skladnost, ki redu pridahnejo osupljivo lepoto. In ko zaradi takšnih in drugačnih vzrokov pride do porušenja reda, vse strmi k temu, da se znova vzpostavi ravnovesje. Tako je organizirano vesolje, narava in tudi človeški organizem. Kaj pa vi? Kako se organizirati, da boste maksimalno izkoristili svoj čas tukaj na zemlji in živeli zadovoljno življenje?

 

organizacija časa.

Sedem praktičnih nasvetov kako se organizirati in vzpostaviti ravnovesje

.

Koristno je vzpostaviti red na posameznih področjih, kar vam bo pomagalo, da se boste lažje organizirali. Ko ste dobro organizirani, naredite več v krajšem času in pridobili boste več prostega časa. Opazili boste, da ste bolj zadovoljni, polni energije. Življenje se bo pozitivno odzvalo.

Priporočamo vam sedem nasvetov, kako se organizirati in urediti svoje življenje:

.

1. Red znotraj vas

 

Začnite pri sebi in prvo vzpostavite red znotraj vas, tako boste lažje vzpostavili red zunaj vas. Vzpostavite red v svojih energijah, v svojem osrednjem jedru. Kako to doseči na preprost in učinkovit način?

 • Preživite več časa v naravi. Poiščite miren kotiček kjer se lahko usedete, dlani položite na tla in se umirite. Dihajte sproščeno, umirite svoje misli in se prepustite zvokom narave. Začutite svoje telo in kako je del narave, del reda. Narava odpira srce, vas notranji umiri, prizemlji itd. (1)
 • Uporabljajte dnevno meditacijski podstavek Božanski red. Sedite vzravnano, jezik imate na nebu za zobmi in umirjeno dihajte ter z zaprtimi očmi opazujte notranje dogajanje. Sedite, dokler se ne umirite in začutite mir in harmonijo. Pri tem ne vizualizirate ničesar, ne trudite se doseči miru, samo vključite svojo radovednost in opazujete dogajanje navznoter.
 • Barvanje in risanje vas bo umirilo. Barvanje mandal, ki s seboj prinesejo še energijsko podporo je odlična izbira. Poskusite s Pobarvanko z mandalami sedmih žarkov in čutite, kaj se dogaja ob tem znotraj vas. Navdušeni boste! Ali pa se prepustite risanju. Dovolite, da vaša roka nariše simbole, črte, krivulje, doda barve. Vaša notranjost, vaše energije komunicirajo z vami skozi simbole. To je jezik duše. To lahko prakticirate tudi, ko ste v službi. Umirilo vas bo. In sčasoma boste opazili, kako zelo se skice spreminjajo.

.

pobarvanka 7 rays of light

.

2. Red v vašem umu ali kako umiriti um

 

Poleg ljubezenskih težav in kroničnega stresa je tole zagotovo eden izmed bolj perečih problemov današnje družbe. Nemiren um. Kako ga umiriti in doseči, da vas bo podprl in deloval v vašo korist? S treningom! Kaj storiti, ko ugotovite, da ste se ponovno znašli v vrtincu begajočih misli, ki vas potegnejo tja, kamor ni potrebno…

 • Dihajte! Svojo pozornost preusmerite na svoj dih. Vdih, izdih. Naj postane zavesten, globok in sproščujoč. Vdih, izdih. Kako boste ukrotili svoj divji um, če še svojega dihanja ne morete nadzorovati oziroma izvajati zavestno? Če želite več, poskusite s preprostimi dihalnimi vajami. Že par minut globokega in zavestnega dihanja vas bo sprostilo in umirilo, saj bo preusmerilo vaš fokus. Takšno dihanje prav tako poživi vaše energije, vaše eterično telo, poveča zbranost, izboljša se počutje, telo prejme več kisika itd. Za to ne potrebujete posebne opreme, denarja, dodatnega časa. Zatorej nobenih izgovorov!
 • Razna naravna eterična olja in razne kombinacije več različnih olj lahko delujejo pomirjevalno in sproščujoče na vaš um. Izbirajte zgolj naravna olja, saj sintetična olja in razne umetne dišave niso blagodejna za vaše telo. Mi vam priporočamo uporabo kreme ali sprej Athena. Eterična olja v Atheni bodo umirila vaš preveč aktiven um in aktivirala čelno čakro. Redna uporaba Athene vam bo pomagala doseči ravnovesje v vašem umu.
 • Preveč aktiven um je tudi preveč kritičen, negativno naravnan, izčrpa vašo življenjsko energijo… Če so vam ljube afirmacije in jih uporabljate, da umirite svoj um in se naravnate na bolj pozitivno raven, nadaljujte! Če niste mentalni tip in potrebujete kaj drugega, poiščite kaj, kar bo preusmerilo vašo pozornost iz glave. Osredotočite se na sedanji trenutek, na svoje telo, svoja občutja, naj bo vaš notranji govor ljubeč do vas! Bodite ljubeči, prijazni in realni do sebe, destruktivnost vam ni v pomoč. (2)

 

3. Red v vaših energijah oziroma auri

Tako kot vaše telo potrebujete prho ali kopel, tako tudi vaše energije potrebujejo očiščenje, da se sprostijo postane energije. Da se sprostijo zastala čustva, misli, vpliv drugih, energijski paraziti itd. Kako to doseči?

 • Uporaba morske soli v kopeli, pilingu, v kopeli za noge itd. Priporočamo vam uporabo kakovostne slovenske soli iz Sečoveljskih solin.
 • Sprej Moje Sonce bo na podlagi mešanice naravnih eteričnih olj poskrbel, da se bodo iz vaših energij sprostili elementari in negativni vplivi, nato pa vzpostavi energijsko zaščito. Svež vonj, ki spominja na agrume, vas bo navdušil. Sprej je priporočljiv za vse, ki vas zelo izčrpa delo oziroma stiki z ljudmi.
 • S pomočjo zlate spirale si lahko svojo auro, ki je razdeljena na več energijskih teles, očistite tudi sami. Hitro, preprosto in enostavno in kar je najpomembnejše, nič ne more iti narobe. Ne bodite odvisni od drugih, pomagajte si sami.

Sprej Moje sonce

.

4. Red v vašem telesu

 

Telo potrebuje red s prehrano, spanjem, gibanjem. Bodite nežni in dobri do svojega telesa, ne zanemarjajte ga. Ne obremenjujte ga s toksičnimi stvarmi, nahranite ga s potrebnimi hranili. Imejte radi svoje telo.

 

5. Organizajte svoj dom

 

Kako si organizirati čas in doma postoriti vse? Vzdržujte red in čistočo v svojem domu.

To pomeni, da vašem domu ne zadržujete krame (stvari, ki jih ne potrebujete in vam jemljejo prostor), da ne kupujete stvari, ki jih resnično ne potrebujete. Vaš dom naj bo prostor, kjer se radi zadržujete, kjer se dobro počutite, kjer si napolnite baterije in se obnovite, prostor kjer vzdržujete harmonične odnose. Nabiranje krame v domu ni zgolj fizičen problem ampak tudi energijski, saj deluje kot ovira, blokada. Energije doma namreč vplivajo na ljudi in hišne ljubljenčke, ki se v njem nahajajo.

Prav tako je pomembno, da je dom pospravljen, čist, vzdrževan. Čistoča in red, za katerega so dolžni poskrbeti vsi družinski člani, saj se že veliko naredi s tem, če vsak sproti pospravi za seboj. Vsake toliko je smotrno izvesti tudi energijsko čiščenje prostora. Najbolj idealen čas je ravno takrat, ko končate s kakšnim večjim fizičnem čiščenjem vašega doma ali če imate občutek, da se ne počutite dobro v prostoru. Z energijskim čiščenjem prostora odstranite zastale in postane energije in naredite prostor novim, svežim.

V domu, kjer se boste počutili prijetno, boste tudi lažje in učinkoviteje postorili vse potrebno. Naj vam hišna opravila ne bodo v breme, opravljajte jih z veseljem. Ne pozabite na naravne dišave za dom, ki poskrbijo za energijsko revitalizacijo prostora in vseh, ki se v njem nahajajo. Več nasvetov o pomladanskem čičenju doma in telesa si poglejte TUKAJ.

energijsko čiščenje doma
Odlična meditacija za energijsko čiščenje prostorov j

.

6. Organizacija časa

.

naravna krema artemidaKako si organizirati čas? Kako si organizirati dan? Kako se organizirati?

Postavite si prioritete in si jih zapišite. Beležite si ideje, navdihe, želje, da vam ne uidejo iz spomina. Držite se rokov, bodite dosledni.

Bodite odgovorni in postorite vse, kar je potrebno. Če delate z veseljem, strastjo, vam bo šlo delo/študij lažje od rok. Potreben je fokus – krema Artemida vam je lahko pri tem v veliko pomoč, če opažate, da imate težave s tem. Čas, ko delate, naj bo res namenjen delu, ne potratite ga za sanjarjenje.

Naredite si urnik. Ne pozabite na čas zase – počnite tisto, kar vas res notranje veseli in vas obogati. Vzemite si čas zase brez slabe vesti. Vzemite si čas za druženje, za prijatelje.

.

7. Harmonični odnosi

.

Ste zadovoljni s svojimi odnosi, ki jih imate z domačimi, s prijatelji, s sodelavci? Pa vaš ljubezenski odnos? Ali ste bolj nagnjeni k temu, da:

 • V odnosih z drugimi pozabite nase, na svoje potrebe
 • Se preveč prilagajate
 • Ne izražate svojih potreb
 • Ne znate reči ne

Realno poglejte na svoje odnose in če niso zadovoljujoči, spremenite situacijo. Je na vas, da se spremenite oziroma da začnete živeti sebe, se prenehate neprestano prilagajati? Se pričnete izražati sproti, jasno in direktno in ne da čakate na pravi trenutek. Da izrazite svoje potrebe brez sramu in strahu. Okrepite svojo notranjo moč, dvignite svojo samozavest. Predstavljajte si, kako v predelu vašega trebuha sije sonce in si v mislih ponovite »Sijem!« Svetujemo vam uporabo kreme Freya, ki bo energijsko okrepila predel vaše notranje moči.

Zunanji svet se bo odzval na vašo spremembo v notranjosti.

.

Za konec

.

Red nas pomirja. Red ni dolgočasen, kot bi si zmotno predstavljali. Celo vesolje temelji na redu, zato ga spoštujte in negujte tudi vi, vzpostavite svoj red. Red vam prinese harmonijo. In ko ste v harmoniji s seboj, s svojo notranjostjo in z zunanjim svetom, ste odprti za čudeže življenja, za kreacijo. Upamo, da vam je zapisal pomagal pri vprašanjih kot je »kako se organizirati?« V sedanjem času in hitrem tempu življenja je organizacija ključna. Postanite mojster svojega časa, svojega življenja preprosto tako, da vzpostavite red na posameznih področjih vašega življenja.

.

Srečno!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.