Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 50€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

5 nasvetov, kako se sprostiti in uživati v poletju

Pozdravljeni v novem, avgustovskem blogu. Tudi tokrat se nam obeta izjemna tema, ki se vam morda na “prvo žogo” zdi sila preprosta, a zadaj se skriva ključ, kako svoje življenje ekspandirati do sreče, s svetlobno hitrostjo! 5 nasvetov kako se sprostiti, je skrbno raziskan in doživet načrt, kako življenje postaviti na nove temelje, ter zaživeti vsakdanjo srečo in veselje. Vse o čemer ste kdaj sanjali.

5 nasvetov kako se sprostiti

5 nasvetov kako se sprostiti – s pomočjo energij Luninega leta

Letos se vam obeta edinstvena priložnost, da preprosto izpustite vse, česar si ne želite več v svojem življenju. Lunino leto nam prinaša dar, da je samo namera in preprostost dovolj, da dosežemo drastične spremembe. Zato si preberite nasvete, ki so tu za vas, kadarkoli boste začutili, da ste “skrenili” iz svoje srečne poti. Duša vas je pripeljala do branja tega bloga z namenom. ČAS JE, DA SE POPOLNOMA SPROSTITE V SVOJEM ŽIVLJENJU. 

KAKO SE SPROSTITI TUKAJ IN ZDAJ? 

Čas je za vas. Čas je, za popolno zavedanje, tukaj in zdaj. 

 • Razglejte se po prostoru v katerem sedite. Kako se tukaj počutite? Poglejte katere fizične stvari vas motijo? Preprosto jih odstranite. Čestitke! Naredili ste si prvi prostor, prvo sprostitev. Pripravili ste se za sprejemanje novega. 
 • Kaj vas bremeni in vam roji po glavi? Vzemite list papirja in zapišite vse te misli. Sedaj ste odložili bremena na list papirja in sprostili pritisk iz glave. 
 • Kaj pogrešate in kaj vam manjka na čustveno duhovnem področju? Za to je tu Angelca. Pobrskajte na www.angelca.si in aktivno sprejmite podporo za sproščenost, ljubezen, strast, harmonijo v odnosih, obilje na vseh področjih. Odlično, naredili ste prvi korak do samoizpolnitve. Naravnali ste se na vibracijo, kaj si želite prejemati in čutiti v življenju.

NAREDILI STE OGROMEN KORAK, obrnili ste energijski kompas. Odložili vse minuse in se pričeli fokusirati na plus. Sedaj ste pripravljeni, da lahko v polnosti prejmete recept, ki je ključ do popolne sprostitve.

ZA VAS SMO PRIPRAVILI 5 NASVETOV KAKO SE SPROSTITI

RAZSTRUPITE SVOJE TELO1. RAZSTRUPITE SVOJE TELO

Razstrupljanje vašega telesa, je izjemnega pomena in prvi korak na poti k resnično celostni sprostitvi. Toksini, ki jih zaužijete s hrano in pijačo, ter z vsem, kar ni 100% naravno, ruši vaše hormonsko ravnovesje. Stres se tako dobesedno kopiči v vašem telesu. Razstrupljevalna “kura” je esencialnega pomena za vašo celostno sprostitev. Tudi koš za smeti vedno izpraznimo do konca, preden vanj začnemo odlagati novi odpad, kajne? “Praznjenje” oziroma razstrupljanje je potrebno, da nakopičeno, ne pripelje do “izbruha”.

Kako si pomagati?

 • modrozelena alga – ki bo vaše telo dodobra razstrupila Chlorella: Odstranite toksine iz vašega črevesja, Chlorella ima močan razstrupljevalni učinek, spodbuja delovanje jeter, zdravi vnetje sluznice in morebitne rane v prebavilih, znižuje krvni tlak (1)
 • hmeljevo olje za telo Eros: S številnimi blagodejnimi učinki, vas bo, ne samo sprostilo in negovalo, temveč dodobra razstrupilo vaše telo. Antiseptično delovanje hmeljevega olja, bo delovalo od znotraj navzven, rezultati bodo opazni tudi na vaši koži!

USTVARITE SI ČAS IN PROSTOR SAMO ZASE2. PRESVETLITE SVOJA ENERGIJSKA TELESA

Saj veste, kako pravijo… Tisto vibracijo ki jo oddajaš, še več takšne pritegneš. Zato se naravnajte na vibracijo svetlobe, ki bo odplaknila ves stres iz vaših energijskih teles. Z izjemno močnim delovanjem magnetizma svetlobe, vam bo pri tem pomagal naravni sprej za auro in prostor – Dotik svetlobe.

Kako deluje Dotik Svetlobe?

Dotik Svetlobe je torej sprej, ki vam pomaga vzpostaviti povezavo z vašo Dušo, z vsemi Angeli in vodniki, ki so z vami v vašem Stebru Svetlobe, ki na različnih frekvencah nosi vse vaše talente, vsa vaša znanja preteklih življenj in s tem tudi vse energijske pomočnike, ki jih stik s tem delom Svetlobe aktivira.

Deluje na način, da se preko vaših energij zgodi stik s Svetlobo, ki vam je vedno na voljo, a niste znali priti do nje.

3. USTVARITE SI ČAS IN PROSTOR SAMO ZASE

Sveto pravilo je, da si ustvarite čas in prostor izključno zase. V njem naj ne bo ničesar, kar “potrebujete”, nobenih ljudi, nobenih pripomočkov.

 • Ta sveti prostor naj ne bo materialen. Raziskujte ga na drugačne načine. Pravila za to ni. 
 • Za nekoga je lahko to vsakodnevni sprehod v naravi, okopavanje vrta, jutranja meditacija, petje, ples, uživanje v najljubšem kotičku doma – s kavo v najljubši skodelici. (2)
 • Pomembno je, da “vadite” ta dober občutek sproščenosti.
 • Sodelujte z Varuhi časa: začutite najvišjo točko nad glavo in sedite vzravnano. Pokličite Varuhe časa in se z njimi preprosto dogovorite, da potrebujete toliko in toliko časa dnevno, samo zase. 
 • Naj to postane vaš sveti ritual: S hvaležnostjo vadite čutenje sproščenosti vsak dan. Kakor niti ne pomislite, da bi zamudili v službo, tako pomembno je za vas, da ne izpustite časa, ki je namenjen samo za vas. 
 • Vztrajajte 3 lunine cikle in dosegli boste ogromno transformacijo. Začutili boste svetost svojih čistih energij v popolni sproščenosti.

BOJKOTIRAJTE PRAVILA IN OSVOBODITE NOTRANJEGA OTROKA4. BOJKOTIRAJTE PRAVILA IN OSVOBODITE NOTRANJEGA OTROKA

Se še spomnite, ko ste bili navihani otroci? Nekateri ste se izživeli v domišlijskem svetu, spet drugi ste “ušpičili” marsikaj. Verjetno ste v marsikomu izzvali burno reakcijo. Pa ste se s tem dolgo obremenjevali? NE. Kajti počeli ste tisto, kar vas je zabavalo! Čutenje veselja je eno izmed najpomemnejših vodil, če si želite živeti sproščeno. Otroci ne živijo po pravilih, odrasli jih želijo to naučiti, ampak otroški duh je neumoren, v “svojem prav” in v svoji veseli sproščenosti. Dovolite si to!

 • Odlična knjiga Reci življenju JA, je tista, ki vam bo pomagala narediti ta pomemben preboj.
 • Ob branju se bo ponovno prebudil vaš navihani notranji otrok, ki si ne želi živeti po dolgočasnih pravilih.
 • Ugotovili boste, da ničesar kar ni vaša dušna naloga, niste dolžni izvrševati.
 • Začeli boste iskati svojo sproščeno pot in srečo.

5.  MOČ BLAGODEJNIH DOTIKOV

O moči zdravilnih dotikov, je verjetno že marsikdo izmed vas slišal ali prebral mnogo različnih mnenj. Poznamo tudi številke energijske zdravilne tehnike, pri katerih se uporablja tehnika dotika, kot zdravljenje ali prenos zdravilnih energij. Pa vendar, obrnimo stvari na glavo in jih postavimo na svoje mesto. Kako boste z blagodejnim dotikom začutili popolno sproščenost in čigav naj bo ta dotik? 

 • Prvo in ultimativno pravilo: Ne sprejemajte nobenih dotikov, ki vam na ustrezajo. Odpovejte se vsem vljudnostnim objemom in dotikom, ki se dogajajo zgolj zavoljo bontona. Vaše energije so vaš sveti prostor in z nikomur jih niste dolžni deliti.
 • Vsak dotik, ki pa je za vas blagodejen, je pomemben, saj vaše višje energije aktivira, da se prizemljijo v vaše telo. 
 • Razbijmo še en mit, prvi in najpomembnejši ni dotik, po katerem hrepenijo v vseh romantičnih romanih, ampak vaš lastni dotik, stik z vašo fizično energijo. Zato negujte svoje telo, saj se boste z dotikom svojega telesa spomnili nase, na skrb zase. Zgodila se bo avtomatska reakcija in začutili boste svoje stanje. Tako bo več priložnosti, da ne pozabite na svojo sproščenost.
 • Z ljubečimi dotiki se sprošča tudi hormon sreče endorfin!
 • Senzualni dotik: Je lahko odnos s partnerjem, a tudi če ste sami, ne zanemarjajte svoje senzualnosti. To je namreč najlepša, najčistejša in najsvetejša energija ki je v vas. Prinaša čudovito darilo – popolno globinsko sprostitev.

dotik svetlobeKAKO SE SPROSTITI VEDNO IN POVSOD

Na Angelcinem blogu, so vam na voljo tudi številni drugi nasveti, zato vabljeni k branju! Pobrskajte po Angelcini trgovini, kjer za vas razvijamo vedno nove izdelke, ki vam pomagajo do boljšega in bolj sproščenega življenja. Izkoristimo darilo Luninega leta in s pomočjo nege telesa, ki ponazarja lunine energije, “lekcijo o sproščenosti” predelajmo letos. Kajti drugo leto, se bomo znašli v Saturnu, ki ni tako “sproščen” in mehak, kakor je lahko Luna. Znanje o sproščenosti, pa bo orodje, ki nam bo močno olajšalo tudi prihajajoče leto.

IZDELKI MESECA

Za vas smo pripravili tudi izdelke meseca, ki vam bodo pomagali do globinske sprostitve. Ob branju knjige Reci življenju JA, ki je življenjska zgodba Andreje Novak, si ne boste mogli pomagati, kakor da se nasmejite in se hkrati razbremenite vsega, za kar ste mislili da je usodno v vašem življenju. Z Dotikom Svetlobe boste po najlažji poti začeli prenovo svojih energij in postali magnet za Svetlobo v svojem življenju. Kristal Kamena strela, pa je lahko odlično rojstno-dnevno darilo za leve.

Če so vam energijski nasveti všeč, spremljajte tudi Youtube kanal Merkaba, katerega soustvarja tudi ekipa Trgovine Angelca, vse od zdravilne glasbe, pa do energijskih nasvetov, ki čakajo da jih odkrijete.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om