Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kako sprejeti sebe in narediti preboj v življenju

Tokrat vam v blogu razkrivamo najboljše in najpomembnejše korake, kako sprejeti sebe. O tej temi ste zagotovo že prebrali kakšno knjigo, se o tem pogovarjali s prijatelji, razmišljali kako pomagati sebi ali bližnjim. Nasvetov kako sprejeti sebe je veliko in včasih se je težko znajti med poplavo vseh nasvetov v smislu: “Naredi tako in tako, pa bo bolje.” Zato si vzemite čas za drugačno, sproščeno branje in odkrivanje sebe iz nove ljubeče perspektive.  

Kako se sprejeti

Za začetek obrnite perspektivo: Sprejemanje sebe ni zgolj abstraktni pojem, ampak je dejansko, tudi fizično občutje, pot navznoter, ki jo lahko trenirate. 

PREPROSTA KRATKA VAJA: Sprejemanje sebe je lahko lepa pot, na kateri je vedno prvi korak čutenje svojega srca in srčnosti. Naredite to preprosto kratko vajo, ki vas bo povezala z vibracijo vašega srca. Zanjo ni posebnih navodil, opravljate jo lahko kjerkoli. 

Sedite vzravnano in si na predel srca položite obe dlani. Zaprite oči. Začutite najvišjo točko nad glavo in najnižjo točko v globini zemlje. Potem se ponovno zberite v središču svojega srca in globoko vdihnite in izdihnite. To ponovite vsaj 3x ali ponavljajte vse dokler ne začutite vibracije svojega srca. Na točki, ko boste začutili popolni mir v sebi, boste vedeli, da ste povezani s svojim srcem. In dovolite si raziskovati, se družiti s svojim srcem. Kaj čutite? Srečo, napetost, vas boli ali je sproščeno? Vztrajajte vsak dan in presenečeni boste nad rezultati, ki jih bo odprla vibracija vašega srca.

Ljubezen do sebe ljubezen do sebe

Kako veste da vam manjka ljubezni do sebe?

 • Jezni ste na druge ali čutite zamero.
 • Za druge storite vse, zase vam zmanjka energije.
 • Imate fizične težave in bolečine v telesu.
 • Dogajajo se vam čustvena nihanja.
 • Čutite krivdo, če si kaj privoščite.
 • Ne znate reči ne.
 • Obžalujete določene odločitve.
 • Sodite sebe ali druge.
 • Ni vam mar kaj dajete nase ali vase.
 • Imate nerazrešene odnose s starši.
 • Ne upate se izraziti ali pokazati svojih talentov.
 • Vaš notranji otrok je ujet ali ga sploh ne čutite.

Vsakemu se kdaj zgodi, da se ujame v zanko zgornjih trditev. Če ste se našli v 3 trditvah ali več, je čas za trening ljubezni do sebe, ki vam bo transformial doživljanje sebe.

IZBERITE IZDELEK, KI JE PRAVI ZA VAS

Ker smo si ljudje zelo različni, je dobro vedeti, da je najboljša pot tista, ki ustreza vam. Zato je včasih nasvet od prijatelja – kako sprejeti sebe, ki njej ali njemu ustreza, za vas pravi dolgčas ali obratno. V Angelci smo pripravili izbor izdelkov, ki so vam pisani na kožo in vas bodo MAKSIMALNO PODPRLI NA PRAVI NAČIN, pri gojenju ljubezni do sebe. Idealno darilo, boljše od vsakega nasveta: zase, za prijatelje in za vse, ki jih imate radi. 

VODNA ZNAMENJA

kako se sprejeti

KNJIGA RECI ŽIVLJENJU JA: Za vse rake, škorpijone in ribe je knjiga, ki osvobaja vseh iluzij v življenju – najboljša pomoč. Ob branju se boste vedno razbremenili in ponovno začutili sebe. Branje bo odklop od vseh drugih in hkrati dovolj izvirno in zabavno, da vas bo “posrkalo v dogajanje” in se ne boste dolgočasili niti za sekundo.

ZRAČNA ZNAMENJA

kako se sprejeti

AQUA LIFE NALEPKE ZA VODO: Če ste vodnar, tehtnica ali dvojček, potrebujete svobodo, ki vam daje prostor za čutenje sebe. Naravna informirana voda, s pomočjo nalepk Aqua Life, je najboljše darilo, ki si ga lahko privoščite. Preprosto in neobremenjujoče boste imeli izbiro uživanja 7 različnih kvalitet vode, ki bo vaše telo osvobajala vseh napetosti in težav.

OGNJENA ZNAMENJA

kako se sprejeti

OBESEK O-LIFE: Ognjena znamenja ste izredno močna, če ste lev, strelec ali oven si pogosto ne želite nasvetov in naredite po svoje. Zato je energijski obesek O-LIFE idealen za vas, saj vaše energije osvobaja in čisti samodejno, medtem ko lahko vi uživate v stvareh, ki so vam pomembne in ob tem čutite sebe v polnosti.

ZEMELJSKA ZNAMENJA

ljubezen do sebe

GRACE SERUM: Izredno pridna zemeljska znamenja kozorog, devica in bik, se pogosto odmaknete od čutenja ljubezni do sebe, ker vam je opravljeno delo zase in za druge izjemnega pomena. Fizična nega in čas zase sta za vas najpomembnejša, zato si ju obvezno privoščite. Serum Grace vas bo pri tem izjemno sprostil in vaš ritual lepote vam bo pomagal, da se ljubeče začutite.

Meditacija ljubezen do sebe 

Kadar ste preveč utrujeni, da bi se aktivno lotili čutenja sebe, si zavrtite blagodejno zvočno kopel in se predajte zdravilnim zvokom skozi meditacijo, ki vas bo razbremenila in prečistila.

NARAVNA KREMA HARMONIJA – RAZUMEVANJE ZA VSAKOGAR

Najpogosteje vas od čutenja sebe odmaknejo odnosi in fokus na druge, kar obremeni vašo vranično čakro. Zato je Harmonija tisti izdelek, ki je primeren čisto za vse, ki čutite in nosite bremena drugih. Z redno uporabo izdelka se bo vaše počutje sprostilo in VAS postavilo v prvi plan.

NAMIG: To je idealno darilo za vse ženske in mame, ki so še posebaj usmerjene v skrb za druge, nase pa pozabijo. PRESENETITE JIH.

najboljša naravna krema za obraz

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.