Kristali

Kristali prinašajo svežo energijo in čisto podporo vsakomur, ki jih uporablja, nosi ali ima v svojem domu. Pri tem je pomembno, da so kristali pravilno očiščeni in na pravi način shranjeni. Posebno pozornost si zaslužijo kristali, ki se uporabljajo za nakit, saj so še posebej občutljivi na zunanje vplive. Ko postanejo “težki” na telesu, potrebujejo čiščenje.

Naše kristale negujemo s podporo zlate spirale, zato nosijo najvišje vibracije in se z njimi čakre dobro čistijo in harmonizirajo.

Kristale po želji brezplačno programiramo za podporo za posamezna področja: šola, ljubezen, posel, nova služba… Pri tem bolj priporočamo obeske, da so vedno v stiku s tvojimi energijami telesa. Kristale lahko izbereš tudi po horoskopskem znamenju, v tem primeru podprejo tudi sodelovanje s tvojo Dušno Svetlobo, saj podprejo delovanje tvojega Sonca, notranje samozavesti.

Kristali so ti v pomoč vedno, ko potrebuješ dodatno pozitivno energijo, da uspeš v življenju stopiti korak naprej ali da harmoniziraš svoje življenje.

Prikazovanje 1–12 od 84 rezultatov

Prikazovanje 1–12 od 84 rezultatov