Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 50€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Koliko vode je priporočljivo popiti na dan?

Koliko vode je priporočljivo popiti na dan se sprašujete, dokler se vaše telo ne navadi, da dobi določeno količino vode in potem vam pitje postane čista rutina.

Pitje vode je pomembno (1), saj je človeško telo sestavljeno pretežno iz vode in vsako tkivo, vsaka celica in vsak organ jo zahtevajo, da lahko opravljajo svojo nalogo. Zadostna hidracija je pomembna tudi za vaš metabolizem. Ravno tako je hidriranost telesa bistvenega pomembna za energijsko pretočnost.

Pitje vode in hujšanje

hujšanje in vodaZdravniki pravijo, da že 1 % dehidracija znatno upočasni metabolizem. Lahko pa pitje vode poleg pospešitve prebave in presnove prepreči tudi to, da se preveč najeste (2). Sigurno poznate občutek, ko ne veste točno ali ste žejni ali ste lačni in potem lahko pojeste več, kot bi potrebovali, namesto da bi pred obrokom spili nekaj vode.

Zato je priporočljivo, da pred obrokom spijete vsaj kozarec mlačne vode in s tem preprečite prenajedanje, poleg tega pa tudi dehidracijo, ki se lahko odrazi kot glavobol, prenizek krvi pritisk, vrtoglavica, suha koža, zaprtje, povišanje holesterola, krči v mišicah itd.

Kadar se odločite za hujšanje, vam za razstrupljanje telesa priporočamo tudi energijske terapije, s katerimi boste hitreje dosegli želene rezultate. O načinu, kako se lotiti hujšanja pa lahko povprašate tudi Merkaba.si svetovalce in vedeževalce.

Koliko vode je priporočljivo popiti na dan

Koliko vode je priporočljivo popiti na dan (3je odvisno od vaše telesne teže, saj večja telesna masa zahteva tako več energije in tudi več vode.

Splošna matematika, ki naj bi veljala za izračun, koliko vode je zdravo popiti na dan je, da morajo za vsakih 10 kilogramov teže:

  • moški spiti 3,5 dcl vode;
  • ženske pa 3 dcl vode.

.

koliko vode pitiKoristno je, da večino potrebne vode spijete že v dopoldanskem času. Velikokrat se namreč zgodi, da se vam dopoldne mudi v službo, potem tam takoj padete v kolesje dela in pozabite piti.

Zato lahko na spletu ali pametnih telefonih poiščete številne brezplačne aplikacije, ki vas diskretno opomnijo, da morate piti vodo.

Priporočljivo je, da dopoldne vsako uro spijete vsaj en kozarec vode; če vam uspe spiti liter in pol vode do poldneva ste zmagali :).

Za vodenje evidence, dokler vam pitje vode ne pride v rutino, je idealen energijski planer, kamor lahko redno beležite količino popite vode in z njim dobite tudi vso potrebno podporo, da vam pitje vode kar se da hitro pride v navado.

3 zlati nasveti, kakšno vodo piti, da bo učinek hidracije največji

1. Steklenico z vodo postavite na podstavek z zlato spiralo

Zlata spirala bo prinesla red in jasnost v molekule vode. Tako bo s pitjem vode, ki je prej bila vsaj 5 minut na podstavku zlate spirale, vaše telo prejelo harmonično vibracijo, ki vam bo poleg dobre hidracije pomagala osvoboditi notranji sistem starih energij, ki se lahko nakopičijo in se odrazijo v obliki slabega počutja ali bolezni.

S pomočjo tovrstne vode se tako spreminja vaša vibracija, da postajate bolj odprti in pretočni za harmoničen in zdrav pretok življenjskih energij po vašem telesu.

.

zlata spirala

 

.

2. V steklenico z vodo dodajte čiste kristale in si naredite eliksir

Z dodatkov čiščenih kristalov vodi dodate življenje. Spremenite jo v živo vodo. Kristale za eliksirje lahko najdete tudi v trgovini Angelca v Žalcu. Ti kristali so izjemno kvalitetni, saj so prečiščeni iz najvišje vibracije Svetlobe iz Mrež blagostanja.

S pitjem take vode svojemu telesu omogočite optimalno delovanje in uravnavate energije v njem. Iz telesa se pričnejo izločati strupi in težke kovine. K celicam lahko doteka več kisika in vaše splošno počutje se kaj kmalu opazno izboljša.

Najboljše kar lahko naredite je, da v steklenico položite kristale za eliksir, nalije vodo in jo postavite na podstavek z zlato spiralo. Tako boste imeli prečiščeno in živo vodo, poleg tega pa tudi ves čas čiste kristale, saj se bodo tudi oni na spirali sproti čistili.

živa voda MegaHydrate v prahu3. Maksimalna hidracija s kvalitetnimi prehranskim dopolnilom

Kadar si želite kar najhitrejše učinke in delovanje, je odlično uživati prehransko dopolnilo je visokokvaliteten mineralni prašek, ki poustvarja pitno vodo himalajskega ljudstva Hunza, imenovan MegaHydrate, saj izboljšuje hidracijo celic, poveča učinkovitost proizvodnje energije v celicah, varuje pred prostimi radikali, ki so vir staranja in izboljša prenos snovi v celice ter odpadkov.

Odgovorili smo na vprašanje, koliko vode je priporočljivo popiti na dan, ugotovili pa tudi, da je bistvenega pomena kvaliteta vode, ki jo vnesete v telo, če si želite maksimalnega in hitrega učinka.

Z uvajanjem nove rutine pitja vode začnite že danes. Vaše telo vam bo nadvse hvaležno.

.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om