Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 50€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Leto 2020 – 5 skrivnosti kako najbolje preživeti Lunino leto

Vstopili smo v leto 2020Lunino leto. In kot verjetno že sami občutite, bo leto 2020 popolnoma drugačno, kot je bilo leto poprej. Luna namreč prinaša čisto drugačno kvalitete in drugačen tok energij, kot ste jih občutili in doživljali v hitrem in mentalnem letu Merkurja, ki je za vami. Ker je ključ v prilagajanju spremembam Lune, zavestno in podzavestno, vam v prvem letošnjem blog zapisu predajamo 5 skrivnosti – kako najbolje preživeti Lunino leto 2020

Luna je mehkejša, prinaša velika nihanja, ki hkrati ponujajo velike priložnosti in če se odločite, da boste sodelovali z Luninim tokom, bo leto 2020, leto doživljanja senzualnosti, seksualnosti in polnosti zadovoljstva. 

Kako pa se lotiti tega? Ker na delovanje planetov nimamo neposrednega vpliva, niti ne gumba stop/start, ki bi nam omogočil takojšnjo spremembo, je dobro, da se v sebi odločite za sodelovanje z Luno in se omehčate – prilagodite, sodelujete, kot sodelujeta Luna in narava na Zemlji.

.

1. Lunine mene in leto 2020: izkoristite jih v svoj prid

Že pretekle civilizacije so poznale Lunin koledar (1) in globoko vtkale sodelovanje z Luno in Lunine mene v svoje cikle življenj. Ljudje so točno vedeli, kdaj saditi, kdaj iti na pot, kdaj počivati, kdaj izvajati obrede. Še danes je najboljši setveni koledar zasnovan po Luninih menah. Danes pa ga mnogi uporabljajo, ker preprosto deluje, brez da bi se vprašali – zakaj prav tedaj?

Malo bolj zanimiv prikaz delovanja Luninih men je – če opazujete ljudi okrog sebe, ki radi pogledajo globoko v kozarec. Ponavadi se to zgodi na mlaj ali na polno luno, odvisno zaradi kakšnega vzroka ljudje pijejo v prvi vrsti. 

Kako torej izkoristiti lunine mene v svoj prid?

V letu 2020 bo super priložnost, če se želite znebiti zasvojenosti od česarkoli, saj če pričnete na pravo lunino meno, bo takrat podpora veliko večja in posledično tudi vaša volja močnejša. 

Kaj pa obisk frizerja? Ste se kdaj vprašali, zakaj ste enkrat zelo zadovoljni, drugič pa bi bilo bolje, če sploh ne bi šli. Kvaliteta obdelave las se prav tako kot narava, odziva na različne Lunine mene. Včasih se instiktivno odločite na pravo Lunino meno, na primer Luno v Levu in ste z izidom neznansko zadovoljni, všeč ste si, barva vam drži dlje,  lasje zrastejo hitreje. Vse to lahko s poznavanjem Luninih men uporabite v svoj prid in dosežete točno določen učinek. 

Najbolj vroča tema pa so zagotovo Lunine mene in denar. Na kakšno Luno boste obiskali šefa in ga prosili za povišico, za katero že tako dolgo zbirate pogum? Če bo Lunina mena prava, recimo luna v tehtnici ali strelcu, tudi biku.., vam bo nadrejeni naklonjen in stvari se bodo presenetljivo hitro realizirale. Kadar pa Luna ni naravnana na poslovno-pogajalsko vibracijo, lahko dožitvite hladen tuš. Resnično škoda bi bilo, da bi potem nosili takšno rano o občutku zavrnitve s sabo, ko pa samo Lunina mena ni bila prava.

Lunin planer

Skrivnost: Vse kar začnete na prazno luno – mlaj, bo aktiviralo veliko nove moči. Zato je dobro da takrat energijo usmerite v nove projekte, novo delo, v stvari, ki ste jih že dolgo odlagali. Idealno je, da se dogovorite za poslovne sestanke ali družabne prireditve ali pa se lotite velikega čiščenja. Karkoli začnete v tem času na novo, je dobro, saj tudi Luna začenja svor nov ciklus po nebu in vam sproti odpira poti in pripelje podporo. Nove stvari začenjajte ne točno na mlaj, temveč en dan kasneje, ko luna že začne “rasti”. (vir: Lunin planer 2020)

.

2. Skrivnost uspeha bo Lunin Planer 2020

Zakaj bo v Luninem letu 2020 sploh pomembno planiranje, če pa je Luna v osnovi mehka in nihajoča? Če se želite izogniti filmskemu scenariju v stilu utrujajočih dram in romantičnih komedij v vsakdanjem življenju in se jim raje nasmejete na platnu, bo planiranje tisto, ki bo peljalo vašo linijo uspeha naprej, brez izpadov in nepotrebnega odtoka vaših energij. 

Lunin planer 2020 vam bo pomagal držati fokus, kljub vsemu kar se bo dogajalo okoli vas. Planiranje bo izjemnega pomena, če si želite v letu 2020 uspeti na različnih področjih. In glede na to, da še z zanimanjem prebirate ta zapis – si želite napredka! 

S kakšnim orodjem torej uspeti?

Z Luninim planerjem 2020, ker je tako podroben in skrbno zasnovan prav z namenom, da vas popelje skozi leto 2020 do uspeha, hkrati pa vam bo ob tem odprl pot do čutenja zadovoljstva in življenjske – seksualne energije, ki je tudi resnično darilo Luninega leta, če le znamo priti do njega.

Rokovnik 2020

Lunin koledar – Planer za 2020 vsebuje naslednje nasvete:

 • kdaj do frizerja, začeti s telovadbo, jesti posamezno hrano, kdaj na izlete, dokončati opravila, začeti nekaj novega …
 • kako negovati telo za prebuditev in okrepitev  življenjske – seksualne energije
 • kdaj se lotiti kakšnega opravila, da ima največji učinek
 • kako si privzgojiti dobro navado in se rešiti slabe razvade
 • energijske napovedi za posamezen teden
 • dnevno sledenje gibanju lune
 • katere barve vas podpirajo pri optimalnem tednu
 • napovedi za vsak horoskopski znak posebej in nasveti za nego življenjske – seksualne energije
 • rituali ob polni luni in mlaju za najboljše možno življenje.

Skrivnost: 1.10. se bo dovršila polna luna v raku in sočasno lunin mrk. To je energijsko darilo za Lunino leto 2020. Želja po toplem in udobnem domu ter sproščenostjo v partnerskem odnosu se lahko s pomočjo te energije lune uresniči. Intuicija in instinkt se lahko okrepite in aktivirata na način, da začneta delovati v vaše dobro, prenovi lastne seksualne energije, ki jo polna luna v raku globinsko očisti. (vir: Lunin planer 2020) 

Če imate Lunin planer 2020, pa ne pozabite na energijsko darilo:  Lunin obred!

.

3. Negujte ljubezen do sebe

Ljubezen do sebe naj bo v luninem letu prva. (2) Namreč Luna v astrologiji predstavlja mamino energijo. In energija vaše mame, je vtkana v vaše eterično telo, saj vas je mama nosila približno 9 mesecev – bili ste del nje. Ker pa ne vemo, kako so se naše mame počutile v nosečnosti – zaradi najrazličnejših dejavnikov, se lahko vi že celo življenje počutite slabo ali prestrašeno, pa sploh ne veste zakaj. In letos je izjemna priložnost, da se osvobodite maminih energij in se energijsko pocelite, z ljubeznijo do sebe.

Fokus nase vam bo okrepil ljubezen do sebe. 

 • Začnete lahko tako, da vsako jutro začutite v sebi, kaj vi in vaše telo potrebujeta. Če je dan, ko potrebujete mir, si ga vzemite, kolikor lahko in ne sklepajte kompromisov na račun svoje energije, ampak raje stremite k zadovoljstvu. 
 • Svojemu telesu privoščite gibanje in nego. Z ljubeznijo do sebe začutite, kakšno gibanje vam ustreza. Če se vpišete na visoko intenzivno vadbo, zraven pa zares trpite, to ni ljubezen do sebe. Nežno gibanje kot so Tibetanske vaje ali daljši sprehod po gozdu, vam bodo prav tako prinesli notranje zadovoljstvo in osvežili eterično telo. Recept ni za vse enak, skupen ključ pa je: gibanje in ljubezen do svojega telesa.
 • Ne obremenjujte se, če vam družba ne ustreza. Letos si privoščite izključno družbo tistih, katerih bližina vas napolni z energijo in optimizmom. Ščitite svoje zadovoljstvo in ga porabite zase.

Skrivnost: Začnite svoj Lunin planer ali svojo listo opravil uporabljati drugače! Poleg tega, da si vsak dan vpisujete kaj vas čaka in kaj morate storiti, si vsak večer zapišite, kaj ste tisti dan storili zase – izključno iz ljubezni do sebe. To bo krepilo zavedanje, da ne pozabite nase.

.

4. Pomladite se za 7 let

V Luninem letu se vam odpira možnost, da se pomladite – tudi do 7 let, na popolnoma naraven način. Skrivnost je v delovanju Lune in v sodelovanju z njenimi menami. Negujte svoje fizično – eterično telo. 

Izjemni učinek naravnega pilinga Eros vam bo pri tem pomagal na način,  da boste s svojega telesa vsak večer sprali stare energije, kot da bi se osvobodili vseh bremen in s tem boste lahko ponovno začutili sebe in svojo življenjsko energijo, ki pa je v resnici eliksir pomlajevanja.

Kako lahko uporabite svojo življenjsko energijo za pomlajevanje? 

 • Skozi meditacijo, lahko si predstavljate, da vas okoli telesa obliva medeno gosta ali puhasto – mehka, zlata svetloba, ki hrani vaše eterično telo.
 • Pijte veliko vode, da lahko vaše telo odplakne toksine.
 • Aquadetoks terapija in vse vrste lepotnih terapij so letos idealna rešitev, za trajno mladosten videz.
 • Uporabljajte naravno kozmetiko Zeleno zlato, ki vzpodbuja čutenje življenjske energije s pomočjo hmelja.

Skrivnost: Naravno kozmetiko Zeleno Zlato si vmasirajte s pomočjo kristala – beli Žad, ki bo energijsko še bolj okrepil globinsko stimulacijo celic in spodbudil energijsko pomlajevanje.

.

5. Lunino leto 2020 bo leto seksualnosti

Leto 2020 bo v znamenju čutenja strasti in zadovoljstva. Kje ju iskati? Najprej v sebi! Letos je priložnost, da se osvobodite vseh bremen v povezavi z pretirano naučeno moralo v smislu “ne smem niti pomisliti na to”… Luna se hitro spreminja in tako hitro se bodo spreminjale tudi misli in pogledi. 

Zato je ključ, da ne obsojate sami sebe in da vas ne skrbi, kaj se vam dogaja. Če ste samski ali v vezi in vam je nekdo všeč, si dovolite čutiti tisto, kar ta človek v vas prebudi. To ne pomeni, da morate na vsak način “stvar pripreljati do konca.” Morda sta se s to osebo srečala samo z namenom, da začutita vsak svoj ogenj v sebi. (3)

In ker se Luna hitro spreminja, bo dogajanja veliko, kar pomeni tudi veliko priložnosti, za doživljanje senzualnosti. Dovolite da se čutenje senzualnosti in zadovoljstva dogaja skozi celo leto in ga sprejmite z zavedanjem, da vam prinaša vse zgoraj našteto – zadovoljstvo, pomlajevanje, uspeh, lažje čutenje ljubezni do sebe.

Skrivnost: Na 100% naraven način lahko najprej začutite seksualno energijo in jo nato usmerite v užitek. Če si želite okrepiti čutenje seksualne energije v sebi, se vsak večer po tuširanju zmasirajte z Naravnim oljem Eros – Zeleno zlato. Če želite popeljati odnos s partnerjem na nov nivo doživljanja, pa jo/ga zmasirajte z Erosom, začnite pri glavi in nadaljujte do stopal. Eterično olje hmelja v kozmetiki Zeleno zlato je namreč naravni afrodiziak, čarobna mešanica v Erosu, pa globinsko sprosti telo in duha.

.

Presenečenje za konec

Vabljeni k ogledu našega prenovljenega Youtube kanala, kjer boste našli veliko zanimivih vsebin. Na čarobnem otoku Krapanj, smo za vas posneli tudi nove videje o naravnih kremah po čakrah. Če ste vsaj malo radovedni, vabljeni da doživite čarobnost otoka Krapanj in očarljivo lepoto Ivane Škugor – zagovornice naravne kozmetike.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om