Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Mnenja kupcev

Astronogavice so moj najboljši nakup. Ne le, da imam sedaj vedno tople noge, čutim tudi večjo stabilnost in notranjo moč. Nisem jih hotela sezuti niti v porodni sobi, kjer mi je čutenje moči še kako prav prišlo.

– Tina, facebook

Knjiga Reci Življenju JA: “Knjiga, ki je ne nehaš brat’, dokler jo ne začneš živet.”

– Katja, facebook

Odkar imamo vodo za pitje in kuhanje čaja postavljeno na zlato spiralo, težko pijem kakšno drugo vodo. Tudi rože zalivam s tako vodo in veliko pogosteje in dlje cvetijo.

– Tina, facebook

Doma imam celo kolekcijo krem, ki jih uporabljam po občutku ali glede na to, kaj me čaka določen dan in moram priznati, da me neprijetne situacije ne vržejo več toliko s tira in da sem z odnosi veliko manj obremenjena. Prej krem nisem uporabljala, saj so mi bile vse premastne in imele umeten vonj. Te pa dišijo božansko.

– Milena, e-mail

Vedno sem želela prostor nežno odišaviti z eteričnimi olji, a so imela vsa umeten ali premočan vonj. Imam celo kolekcijo eteričnih olj, ki jih uporabljam razpoloženju primerno. Dom je veliko bolj domač in tudi počutje ter razumevanje med družinskimi člani je še bolj harmonično. Ko obiski odidejo pa ni več čutiti praznine.

– Aleša, e-mail

LiveBox je izdelek, ki bi ga moral imeti vsak dom. Ne le, da prečisti energije doma in je počutje, razumevanje in razpoloženje neprimerno boljše, tudi odnosi s sosedi in sovaščani so se izboljšali. Kako naj povem, da bo prav razumljeno… veliko bolj se čuti oziroma je podprta Svetloba, razkriva pa se tudi Tema v vasi, ki se sedaj umika Svetlobi.

– Tinka, e-mail

Odkar imam zlato spiral je vedno z mano, doma, v službi, na potovanju.

– Mateja, facebook

Vabimo vas, da nam svoja mnenja o naših izdelkih ali trgovini pošljete na info@angel.si.

Vseh vaših mnenj bomo zelo veseli.

Ekipa Angelca.si

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.