Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 60€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Najboljša darila za Valentinovo

Valentinovo ni zgolj praznik zaljubljencev, ampak je praznik ljubezni na sploh. In če je kaj dober razlog za majhne poklone in praznovanja, se verjetno strinjaš, da je to LJUBEZEN. Da se boš tokrat izognil/-a zgrešenim in neuporabnim nakupom, smo ti v Angelci pripravili predloge za najboljša darila za Valentinovo, s katerimi boš zagotovo očaral/a, osrečil/a in tudi… ogrel/a srce.

strastno darilo za valentinovo Strastno darilo za Valentinovo

Ne prižigaj iskric, raje zaneti pravi ognjemet… Darilo za Valentinovo, ki ponuja pravo strastno doživetje.

Paket vsebuje: 100% naravno masažno olje z dragocenim hmeljem, ki je znano kot naravni afrodiziak. Svečo za obilje, s katero si bosta pričarala romantično atmosfero. In priložena navodila za aktivacijo senzualnih točk – za nepozabno izkušnjo.

4 najboljša darila za Valentinovo do 20 €

Valentinovo je lahko odlična priložnost, da presenetiš simpatijo in tudi svoje prijatelje, ter jim polepšaš življenje z uporabnimi izdelki, ki jih podo podprli v doživljanju ljubezni na magičen način, hkrati pa se boste vsi skupaj sprostili in nasmejali.

 

1. Gel za tuširanje Venera

ZALJUBI SE – je prikupno sporočilo, na 100% naravnem gelu za tuširanje Venera, ki bo pomagal tvoji prijateljici, da se sprosti in začuti svojo nežno stran. Dodaj še kristal za roževec za srčno čakro.

Podari najlepše darilo – recept za odpiranje ljubezni.

2. Gel za tuširanje Mars

POKLIČI ME – je darilo v obliki 100% naravnega gela za tuširanje Mars. Je čas za akcijo? Bodi iznajdljiv/-a in na darilo pripiši še svojo telefonsko številko.

Šaljivo in hkrati simpatično darilo, bo zagotovo pričaralo širok nasmeh na obraz in ogrelo atmosfero.

3. Naravni sprej za prostor Ljubezen

KUAN YIN – je boginja ljubezni in njeno esenco smo ujeli v spreju za auro in prostor. Podari 100% naravno LJUBEZEN v steklenički.

Takšnega aromatičnega darila bodo vesele tako ženske kot moški, saj z naravnim vonjem eteričnih olj razvaja in zadovolji tudi najbolj zahtevne.

4. Seksualni aromaterapevtski roll-on

SEKSUALNI ROLL-ON – je 100% naravna prva pomoč v obliki dišeče aromaterapije in kristaloterapije. Je najhitrejši energijski boost, ki aktivira seksualno energijo in pomaga pri sprostitvi.

Simpatično darilo za tvojo boljšo polovico ali simpatijo…

Iščeš najbolj romantična darila za Valentinovo zanjo?

valentinova darila zanjo

Naj zažari od sreče, ko si bo nadela LJUBEZEN.

Če iščeš najbolj romantična darila za Valentinovo zanjo, potem si oglej kolekcijo unikatnih srebrnih obesekov ETERNITY LIFE – z energijo večnosti in jo očaraj s pomenljivim darilom, ki jo bo spomnilo nate vedno, ko si ga nadane. Izrazi svojo ljubezen brez besed…

Dragoceno Valentinovo darilo zanj

valentinovo darilo zanj

Podari mu vse, podari mu večnost…

Če iščeš popolno Valentinovo darilo zanj, potem je ta prstan prava izbira. Srebrni prstan ETERNITY LIFE RING, bo z globokim pomenom postal najlepši spomin in vsakodnevni opomnik ljubezni, na roki tvojega ljubljenega. Energijski prstan za blaginjo in zaščito pooseblja točno tisto, kar si želiš za svojo ljubljeno osebo. Pripiši romantično sporočilo in ga preseneti z večnim kosom nakita.

Darilni paketi za bogove in boginje

S celotno božansko linijo Zeleno Zlato, ki jo podprta tudi z imenom boga ljubezni in strasti EROS in boginje ljubezni in lepote GRACE, boš podaril/-a popolno darilo. Hmelj, ki je ključna sestavina v tej 100% naravni slovenski liniji, je naravni afrodiziak, ki ne poživlja samo telesa, ampak tudi življenjsko – seksualno energijo.

darilni paket za valentinovo

PAKET ZA BOGINJE: Preseneti svojo boginjo z bogatim darilnim paketom naravne kozmetike, ki bo aktivirala njene čute in negovala njeno telo, tega se razveseli vsaka ženska. Elegantno pakiranje in tvoje personalizirano sporočilo na kartici, pa bodo poklon naredili poseben zanjo.  (NAROČI SVOJI DRAGI)


PAKET ZA BOGOVE
: Hmelj moškim še posebaj godi, podari svojemu izbrancu luksuzno nego, ki ga bo ohranjala v dobri, strastni življenjski energiji. To bo zanj sprostitev in poklon ljubezni. Luksuzna nega s prikupnimi imeni strast, mehkoba, sijaj in prebujenje, pa bo aktivirala njegovo domišljijo.  (NAROČI SVOJEMU DRAGEMU)

Vsak dan naj bo Valentinovo

Naj bo ta Valentinov vodnik tvoja inspiracija, da spodbujaš sebe in druge k doživljanju in čutenju ljubezni v vseh oblikah, skozi celo leto. Kadar pa potrebuješ malo spodbude, si pomagaj z najboljšimi naravnimi izdelki. Vsak dan ti prinaša možnost izbire, zato se odločaj za življenje v ljubezni, znova in znova.

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om