Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 50€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Naravna eterična olja za boljše počutje

Pri nas se kljub poplavi raznih umetnih sestavin in dišav v kozmetični industriji zavedamo pomena uporabe naravnih sestavin (1). Zelo cenimo visoko kvalitetna naravna eterična olja in jih spretno uporabljamo v naših izdelkih. Dobro poznamo njihov terapevtski učinek na telo in duha. Eterična olja so sestavina v naši naravni kozmetiki. Za osvežitev aure in prostora pa smo zasnovali spreje in mešanice eteričnih olj.

.

.

Zakaj so naravna eterična olja tako pomembna?

.

.

Eterična olja s svojim delovanjem vplivajo na dvig frekvence človeškega telesa. Molekule olj vibrirajo s frekvencami, ki se ujemajo s frekvencami človeških celic. Po meritvah B. Tainie iz Washingtonske univerze, naj bi za zdravega človeka znašala od 62 do 78 Hz.

.

naravna eterična oljaKadar niste v ravnovesju, fizičnem, psihološkem, socialnem in duhovnem, je frekvenca človeškega telesa nižja od optimalne. Ko se frekvenca pri človeku zniža, nastopi slabo počutje in lahko se začnejo razvijati bolezni. Ko je telo izven ravnovesja, lahko naravna eterična olja pomagajo celicam, da začnejo nihati z ustreznimi frekvencami. Dvigne se vibracija telesa.

.

Konzervirana hrana ima frekvenco 0 Hz, sveža pridelana hrana do 15 Hz, sveža zelišča od 20 do 27 Hz. Frekvenca naravnih eteričnih olj ima razpon od 52 do 320 Hz. (2)

.

Če primerjamo eterična olja s človeškim telesom, je kot krvna plazma rastline. Tekočina, ki nosi življenjsko energijo in modrost narave. Je kot lastna zaščita rastline, ki ji omogoča preživetje. Če se del rastline poškoduje, se sprosti ta tekočina. Stimulira njeno samo-regeneracijo in jo ščiti pred dodatnimi poškodbami, ki bi jih lahko povzročili mikrobi in razni škodljivci. Ker je ta tekočina bistvenega pomena za preživetje rastline, se imenuje »essential oil« oz. esencialno olje. Imajo močne protiglivične, protibakterijske in protivirusne lastnosti. To pomeni, da visoka frekvenca čistih eteričnih olj ustvarja okolje, kjer bakterije, virusi in glive ne morejo preživeti.

.

Eterično olje je hlapna tekočina. Pridobi se s postopkom destilacije iz različnih delov rastlin: cvetov, listov, semen, korenin, stebel, plodov itd.

.

naravno eterično olje

.

Potrebno je razlikovati med pestro ponudbo eteričnih olj na trgu. Sintetična olja, ki se uporabljajo kot dišave za dom, tovrstnih lastnosti nimajo. Razliko lahko opazite takoj. S svojim delovanjem kvečjemu obremenijo vaše telo in zato njihova uporaba v prostorih sploh ni primerna pri ljudeh s težjimi boleznimi. Na že tako zelo obremenjen organizem delujejo toksično. Raje se obrnite k rešitvam iz narave in uporabljajte zgolj kvalitetna naravna eterična olja.

.

Koža je naš največji organ in še kako pomembno je, kaj se absorbira preko nje. Sestavljena je iz povrhnjice, usnjice in podkožja. Na povrhnjici se manifestirajo težave. Vzroki težav so lahko globlje, v tretji plasti kože. In zato je pomembno, da zdravilne učinkovine, ki jih nanašamo na kožo, prodrejo globlje v kožo. V takšnih primerih se odlično obnesejo eterična olja v kozmetičnih izdelkih, saj učinkujejo direktno na vse tri plasti kože (3).

.

.

Naravna eterična olja v trgovini Angelca

.

.

Ker imajo naravna eterična olja izredno blagodejen vpliv na človekovo počutje, boste z uporabo naših kozmetičnih izdelkov na enostaven način pozitivno vplivali na vaše razpoloženje. Eterična olja uporabljamo v naslednjih produktih:

.

Naravna eterična olja za prostor

.

Izbirate jih glede na kvaliteto, ki jo želite okrepiti v vašem domu in s tem v vašem življenju. Podprejo namreč delovanje vaših čaker.

.

9 eteričnih olj energijsko dvigne frekvenco vašega prostora, ga očisti energijskega mrčesa in v vas zbudi eno od naslednjih frekvenc: obilje, zadovoljstvo, veselje, razumevanje v odnosih, ljubezen, izražanje, intuicijo, jasnost, energijsko podporo za meditacijo.

.

naravna eterična olja

.

Spreji za prostor

.

Tudi spreji za prostor podprejo delovanje vaših čaker, poleg tega pa v ponudbi najdete še dva spreja za prostor, ki vplivajo na celotno vašo vibracijo:

  • sprej MOJE SONCE za zaščito pred negativnimi energijami in
  • sprej DOTIK SVETLOBE, ki je še posebej učinkovit pred sproščanjem in meditacijo, saj vam pomaga pri povezavi z Dušo, Angeli ter Vodniki.

.

Nismo pozabili tudi na hišne ljubljenčke, zato lahko za njihovo zaščito uporabite spreja LaKUŽA in LaMUCA.

.

sprej za živali

.

Naravne kreme za obraz in telo

.

9 naravnih krem za obraz in telo razvajajo vaše telo in dušo, saj na eni strani negujejo vašo kožo, po drugi strani pa vam pomagajo v življenju okrepiti kvaliteto, ki jo najbolj potrebujete. Imajo terapevtski učinek in podkrepijo delovanje vaših čaker.

.

.

Naravni geli za tuširanje

.

Tudi naravni geli za tuširanje  so narejeni z namenom, da bodo osvežili in negovali ter razvajali tako vašo kožo kot tudi vaše energije.

  • Naravni gel za tuširanje Venera vam pri tem nudi podporo, da boste lažje zaznavali lepoto in ljubezen znotraj in zunaj sebe – brez velikega napora.
  • Naravni gel za tuširanje Mars pa vam bo pomagal, da boste lažje začutili svojo vitalnost in v resnici verjeli, da je vsak dan lahko res srečen dan.
  • Naravni gel za tuširanje Eros pa je namenjen globinski sprostitvi in čutenju vaše prave strasti. Vsebuje namreč izvleček hmelja in deluje tudi kot afrodiziak.

.

naravni geli za tuširanje

.

V primeru, da potrebujete nasvet, kateri izdelek bi vam najbolj ustrezal, lahko pokličete tudi usposobljene energijske terapevtke, več informacij si lahko pogeldate TUKAJ.

.

Uporaba eteričnih olj skozi zgodovino

.

.

Že stari kitajski rokopisi in egipčanski hieroglifi (4) pričajo o uporabi eteričnih olj že 4.500 let pred Kristusom. Olja in aromatične snovi so uporabljali pri zdravljenju bolezni, pri izvajanju raznih obredov, verskih svečanosti in pri balzamiranju. Uporaba eteričnih olj je omenjena tudi v svetem pismu. Uporabljali so jih pri maziljenju, zdravljenju bolnih in kot zaščito pred raznimi boleznimi.

.

»V vsaki kulturi in vsaki tradicionalni medicini pred našo je bil proces ozdravitve dosežen s premikom energije.« Albert Szent – Gyorgyi, Nobelov nagrajenec za medicino (1937)

.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om