Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Naravna eterična olja za boljše počutje

Kljub obilici umetnih sestavin in dišav v kozmetični industriji se v našem podjetju zavedamo ključnega pomena uporabe naravnih sestavin (1). Visoko kvalitetna naravna eterična olja so pri nas izjemno cenjena in spretno vključena v naše izdelke.

Zakaj so naravna eterična olja tako pomembna?

Eterična olja s svojim delovanjem vplivajo na dvig frekvence človeškega telesa. Molekule olj vibrirajo s frekvencami, ki se ujemajo s frekvencami človeških celic. Po meritvah B. Tainie iz Washingtonske univerze, naj bi za zdravega človeka znašala od 62 do 78 Hz.

Kadar nismo v ravnovesju, fizičnem, psihološkem, socialnem in duhovnem, je frekvenca človeškega telesa nižja od optimalne. Ko se frekvenca pri človeku zniža, nastopi slabo počutje in lahko se začnejo razvijati bolezni. Ko je telo izven ravnovesja, lahko naravna eterična olja pomagajo celicam, da začnejo nihati z ustreznimi frekvencami. Dvigne se vibracija telesa.

Konzervirana hrana ima frekvenco 0 Hz, sveža pridelana hrana do 15 Hz, sveža zelišča od 20 do 27 Hz. Frekvenca naravnih eteričnih olj ima razpon od 52 do 320 Hz. (2)

Če primerjamo eterična olja s človeškim telesom, je kot krvna plazma rastline. Tekočina, ki nosi življenjsko energijo in modrost narave. Je kot lastna zaščita rastline, ki ji omogoča preživetje. Če se del rastline poškoduje, se sprosti ta tekočina. Stimulira njeno samo-regeneracijo in jo ščiti pred dodatnimi poškodbami, ki bi jih lahko povzročili mikrobi in razni škodljivci. Ker je ta tekočina bistvenega pomena za preživetje rastline, se imenuje »essential oil« oz. esencialno olje. Imajo močne protiglivične, protibakterijske in protivirusne lastnosti. To pomeni, da visoka frekvenca čistih eteričnih olj ustvarja okolje, kjer bakterije, virusi in glive ne morejo preživeti.

Eterično olje je hlapna tekočina. Pridobi se s postopkom destilacije iz različnih delov rastlin: cvetov, listov, semen, korenin, stebel, plodov itd.

Potrebno je razlikovati med pestro ponudbo eteričnih olj na trgu. Sintetična olja, ki se uporabljajo kot dišave za dom, tovrstnih lastnosti nimajo. Razliko lahko opaziš takoj. S svojim delovanjem kvečjemu obremenijo tvoje telo in zato njihova uporaba v prostorih sploh ni primerna pri ljudeh s težjimi boleznimi. Na že tako zelo obremenjen organizem delujejo toksično. Raje se obrni k rešitvam iz narave in uporabljaj zgolj kvalitetna naravna eterična olja.

Koža je naš največji organ in še kako pomembno je, kaj se absorbira preko nje. Sestavljena je iz povrhnjice, usnjice in podkožja. Na povrhnjici se manifestirajo težave. Vzroki težav so lahko globlje, v tretji plasti kože. In zato je pomembno, da zdravilne učinkovine, ki jih nanašamo na kožo, prodrejo globlje v kožo. V takšnih primerih se odlično obnesejo eterična olja v kozmetičnih izdelkih, saj učinkujejo direktno na vse tri plasti kože (3).

Naravna eterična olja v trgovini Angelca

Ker imajo naravna eterična olja izredno blagodejen vpliv na človekovo počutje, boš z uporabo naših izdelkov na enostaven način pozitivno vplival-a na tvoje razpoloženje. Odlično poznamo njihov terapevtski učinek, ki ga imajo na telo in duha. V naši trgovini Angelca lahko naravna eterična olja najdeš v naslednjih produktih:

100% naravna kozmetika

100% naravna kozmetika ima aromaterapevtski učinek in zdravi tudi eterično telo. Razvili smo dve liniji:

AROMATERAPEVTSKA KOZMETIKA

100% naravne dišave za dom

Za osvežitev aure in prostora smo zasnovali 100% naravne spreje (dišave za dom). Izbiraš jih glede na kvaliteto, ki jo želiš okrepiti v tvojem domu in s tem v življenju. Podprejo namreč delovanje čaker.

9 različnih sprejev energijsko dvigne frekvenco tvojega prostora, ga očisti energijskega mrčesa in v tebi zbudi eno od naslednjih frekvenc: obilje, zadovoljstvo, veselje, razumevanje v odnosih, ljubezen, izražanje, intuicijo, jasnost, energijsko podporo za meditacijo.

.Poleg tega pa v ponudbi najdeš še dva spreja za prostor, ki vplivata na celotno tvojo vibracijo:

  • sprej MOJE SONCE za zaščito pred negativnimi energijami in
  • sprej DOTIK SVETLOBE, ki je še posebej učinkovit pred sproščanjem in meditacijo, saj ti pomaga pri povezavi z Dušo, Angeli ter Vodniki.

Nismo pozabili tudi na hišne ljubljenčke, zato lahko za njihovo zaščito uporabiš spreja LaKUŽA in LaMUCA.

Feng shui sveča za aktivacijo obilja

100% naravna, energijska, ekološka, feng shui sveča Abundance. Poleg svoje čudovite dekorativne vloge je 100% naravna in prijazna okolju in ljudem. Njena posebnost v tem, da v tvojem domu aktivira vibracijo obilja, ki deluje tudi, ko sveča ni prižgana.

V njej je namreč kristal, ki je programiran za obilje, steklen lonček pa je s svojim znakom za obilje feng shui pripomoček, ki ga lahko uporabiš tudi, ko sveča dogori (kristal in posodico umiješ pod toplo vodo in ju uporabljaš dalje). Omamna kombinacija vonjav naravnih eteričnih olj tvoj dom (ali poslovni prostor) odpre obilju, zaradi naravnih eteričnih olj pa je tudi odlična za meditacijo.

SOS aromaterapevtski ROLL-ONI – žepna izvedba

SOS Roll-oni so prava naravna prva pomoč v obliki dišeče aromaterapije in kristaloterapije. V ospredju teh izdelkov pa so čudovita naravna eterična olja.

Ker so naravna olja so iz narave pridobljena bogastva ki skrivajo močne terapevtske lastnosti, smo v  naših SOS Roll-onih izbrali 100% naravna eterična olja, ki so posebej izbrana glede na njihove učinke na telo in duha. V kombinaciji z izbranimi kristali tvorijo edinstveno sinergijo, ki ti omogoča, da v vsakem trenutku dosežeš notranjo harmonijo.

Izbiraj med petimi različnimi žepnimi izvedbami SOS ROLL-ONOV s programiranim kristalom za najhitrejši energijski boost:

AROMATERAPEVTSKI ROLL-ONI

Uporaba eteričnih olj skozi zgodovino

.Že stari kitajski rokopisi in egipčanski hieroglifi (4) pričajo o uporabi eteričnih olj že 4.500 let pred Kristusom. Olja in aromatične snovi so uporabljali pri zdravljenju bolezni, pri izvajanju raznih obredov, verskih svečanosti in pri balzamiranju. Uporaba eteričnih olj je omenjena tudi v svetem pismu. Uporabljali so jih pri maziljenju, zdravljenju bolnih in kot zaščito pred raznimi boleznimi.

»V vsaki kulturi in vsaki tradicionalni medicini pred našo je bil proces ozdravitve dosežen s premikom energije.« Albert Szent – Gyorgyi, Nobelov nagrajenec za medicino (1937)

Uživaj v uporabi darov narave ✨.

Trgovina Angelca

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.