Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Naravna kozmetika za obraz – skrivnost čudovite kože

V čem je skrivnost čudovite kože na obrazu? Katera kozmetika je koži prijazna, brez parabenov in umetnih dišav, v kateri ni sestavin živalskega izvora in ni testirana na živalih? Kozmetika, ki je primerna tako za normalno, občutljivo kot tudi zelo tanko kožo. Se kdaj sprašujete, ali zadošča le ena krema ali morda potrebujete dnevno in nočno kremo, da bo vaša koža vedno primerno negovana? Prava nega in naravna kozmetika za obraz je pravi odgovor na vsa zgoraj našteta vprašanja. Pa poglejmo….

Kakšno nego potrebuje koža na vašem obrazu preko dneva in noči?

Najprej je potrebno odgovoriti na vprašanje, kakšno nego potrebuje vaša koža podnevi in kakšno ponoči. Preko dneva si želite, da je vaša koža dobro navlažena, zaščitena pred različnim okoljskimi vplivi in da vam da svež in gladek videz.

Noč pa je čas, ko se koža obnavlja, saj sta takrat zaloga hranil in kroženje krvi večja kot čez dan, poleg tega pa se izločajo hormoni in druge snovi, ki so odgovorne za regeneracijo celic.

Zjutraj lahko svojo kožo na obrazu razvajate s tremi preprostimi koraki:

 1. Na tešče spijte 2-3 dcl mlačne vode (več o tem koliko tekočine je priporočljivo spiti preko dneva lahko najdete tukaj).
 2. Z mlačno vodo in nežnimi krožnimi gibi si umijte obraz in ga nežno osušite z mehko brisačo.
 3. Globlje zadihajte in z nežnimi krožnimi gibi nanesite na obraz naravno kremo, ki kožo dobro vlaži in zaščiti.

Zvečer pa jo lahko kar najbolje pripravite na nočni počitek in regeneracijo tako, da:

 1. Odstranite ličila, da bo koža ponoči lahko dihala.
 2. Z mlačno vodo in nežnimi krožnimi gibi si umijte obraz in ga nežno osušite z mehko brisačo.
 3. Globlje zadihajte in z nežnimi krožnimi gibi na obraz nanesite svojo najljubšo naravno kremo za obraz, ki podpre proces obnove kože na naraven način.
 4. Nikakor pa ne pozabite na lepotni spanec (1)! Vaša koža vam bo hvaležna, če jo boste ponoči razvajali s spanjem 7 do 8 ur.

Na trgu je ogromno komercialnih ponudnikov kozmetike, ki vas s svojimi izdelki prepričujejo, da za nego kože na obrazu potrebujete vsaj tri kreme in sicer dnevno, nočno in še balzam za kožo okrog oči.

Pa je vse to res potrebno?

Naravna kozmetika za obraz – kako izbrati pravo?

.Poglejmo 3 zlata pravila, da vam bo naravna kozmetika za obraz prinesla želene rezultate:

1. Zadošča že uporaba ene same kvalitetne naravne kreme za obraz

Zgornja trditev je še kako resnična, je pa potrebno opozoriti na dejstvo, da mora biti naravna kozmetika za obraz takšna, da zadosti vsem dnevnim in nočnim potrebam vaše kože, poleg tega pa se še hitro vpije in na koži ne pušča mastnega občutka ter je tudi idealna osnova za ličenje. Hkrati pa mora biti dovolj bogata, da pomaga koži pri regeneraciji preko cele noči in dovolj nežna, da je primerna tudi za uporabo na predelu okrog oči.

Da najdete primerno, si je potrebno vzeti nekaj časa in različne naravne kreme za obraz preizkusiti. Vam pa lahko olajšamo iskanje z namigom, da vse zgoraj naštete kvalitete nosijo naravne kreme za obraz po Boginjah, ki so na voljo v trgovini Angelca.

2. Posebno pozornost namenite uporabi kvalitetnih naravnih sestavin v naravni kozmetiki za obraz

Da koži na obrazu zagotovite potrebno nego in posledično čudovit izgled, je pri izbiri naravne kreme za obraz potrebno biti pozoren, da so v njej uporabljene prave in kvalitetne naravne sestavine.

Vrhunsko kakovost naravnim kremam po Boginjah zagotavlja uporaba visoko kvalitetnih naravnih sestavin, kot so:

 • mandljevo olje, ki je eno najboljših negovalnih olj in je primerno tudi za nego suhe, občutljive, razdražene in zrele kože;
 • jojobino olje, ki je po svoji sestavi zelo podoben kemijski sestavi kože, zato se hitro vpije v kožo in ne pusti mastnega občutka, ampak prijetno svež in mehak občutek (2);
 • konopljino olje, ki z esencialnimi maščobnimi kislinami intenzivno obnavlja in nahrani kožo;
 • karitejevo maslo, ki varuje kožo pred soncem in izsuševanjem, gladi in mehča hrapavo ter suho kožo in gladi drobne gubice;
 • dodatek vitamina E, ki vpliva na elastičnost kože, na zmanjšanje škodljivih posledic UV žarkov, pomaga pri celični obnovi in vzpodbuja protivnetno aktivnost kože.

V naravnih kremah pa ni zaslediti različnih kemikalij, umetnih barvilih, parabenov in ostalih škodljivih snovi, ki se prepogosto uporabljajo v kozmetiki. Kot vsi ostali izdelki iz trgovine Angelca, tudi naravne kreme za obraz po Boginjah, niso testirane na živalih.

3. Zahtevajte od naravne kozmetike za obraz več kot zgolj kvalitetno nego kože na obrazu

Nekatere naravne kreme za obraz vam lahko poleg kvalitetne nege in sijočega izgleda, ponudijo še nekaj več.

9 različnih naravnih krem za obraz po Boginjah z dodanimi skrbno izbranimi mešanicami naravnih eteričnih olj, poleg vaše kože na obrazu, regenerirajo in sproščajo tudi vaše energije in v vašem življenju podpirajo različne vrednote in kvalitete, ki jih v tem hitečem svetu še kako potrebujete in verjetno tudi pogrešate; kot so ljubezen (Kuan Yin), obilje (Abudantia), veselje (Freya), zadovoljstvo (Aphrodite), razumevanje v odnosih (Harmonia), jasno izražanje (Calliope), pravo intuicijo (Artemida), jasnost (Athena) in energijska podpora za meditacijo (Lakshmi).

Redna uporaba omenjenih krem za obraz (oziroma zgolj ene od naštetih, ki vas najbolj pritegne), vas poveže z vašimi najlepšimi energijami, da lahko vaša lepota začne čedalje močneje sijati od znotraj navzven.

Če potrebujete pomoč, katera kvaliteta vam najbolj manjka v življenju lahko pokličete tudi naše svetovalke, več informacij TUKAJ. Po izvedeni energijski terapiji vam bodo najbolje svetovale, katera naravna krema je za vas najbolj primerna.

Naravna kozmetika za obraz postaja vse bolj cenjena, temu primerno se povečuje tudi ponudba na trgu. Ko se sprašujete kakšno kupiti, si dovolite izbrati tisto, ki je najboljša za vas. Tisto, ki vam kar največ lahko ponudi in se ob njeni uporabi najbolje počutite.

Vse lepo do prihodnjič!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.