Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Naravna krema za obraz in telo po čakrah – kako jo uporabljati

Spodaj je temeljito obravnavana tematika za vse, ki vas zanima naravna krema za obraz in telo v povezavi z aktivacijo čaker.

Naravna krema za obraz in telo po čakrah – kako se je rodila ideja

Po horoskopu sem tehtnica, zato me privlačijo kreme, parfumi in podobni ženski dodatki, ki morajo imeti dobre vonjave in še boljši občutek tik po tem, ko se namažeš. Ne prenesem krem, ki na moji koži pustijo lepljiv občutek, da se mi potem zdi, da se vse smeti iz okolja nalepijo name. Naravna krema za obraz (1) je bila pri meni zelo iskana, ker pa imam sama zelo mešano kožo, sem potem obupala nad različnimi dodatki, ki so mi delali težave na različnih predelih obraza. Dolgoročno nisem bila z ničemer zadovoljna, nobena naravna vlažilna krema za obraz ni izpolnila mojih pričakovanj, tube in na pol porabljene kreme pa so se kopičile v moji kopalnici. (2)

V tem času sem za darila dobila precej doma izdelanih krem, ki bi jih vse lahko dala v skupen predal: “ naravna domača krema za obraz” , vendar po moje dobra naravna krema za obraz mora imeti tudi dober vonj poleg sestavin naravnega izvora. Tako sem domače kreme redko res uporabljala, saj mi vonjave niso najbolj ustrezale, poleg tega so bili moji dvomi o neoporečnosti naravne kreme, ki pride v stik s kisikom vsak dan med uporabo, veliki. (3)

Potem sem počasi obupala nad kremami in si delala različne pripravke – tonike iz zelišč in razmišljala, kako bi bilo super, če bi nekako združila dnevno uporabo kreme z različnimi zeliščnimi ekstrakti, ki bi aktivirali moje čakre, moje energije vsako jutro in jih negovali ponoči med spanjem, saj bi tako prihranila čas ter globinsko negovala svoje energije. No in ta ideja mi ni dala več miru

Od ideje do izvedbe

Iskala sem proizvajalce naravnih krem in blizu našla ravno pravega. Imel je posluh za moje bolj nenavadne želje in mi dal vse potrebne sestavine, da sem se lotila praktičnega iskanja najboljše naravne kreme za obraz z dodatkom naravnih eteričnih olj, ki bodo naredile pozitivno energijsko aktivacijo.

Tako sem poletje v letu 2015 namenila eksperimentiranju in raziskovanju. Fokus sem imela na tem, da naredim najboljše naravne kreme za obraz, ki bodo preko navadne uporabe aktivirale vse čakre.

Tako je nastalo 9 naravnih energijskih krem za obraz in telo, ki so dobile imena po energijsko najmočnejših boginjah, ki okrepijo določene kvalitete in energije pri vsaki uporabnici / uporabniku.

Faza testiranja

Test naravne kreme za obraz je bil obraten, kot je v velekorporacijah, ki žal še vedno nedopustno testirajo svoje produkte na živalih. Sama sem imela mačjo pomočnico, belo muco Angelino, ki je gluha, ker je albina, zaradi tega pa ima zelo močan razvit vonj, tako da mi že od leta 2003 pomaga s svojimi čutili izbirati prave stvari. Sodelovala je pri mojem ustvarjanju in tako je z njeno pomočjo nastala najbolj naravna krema za obraz. Vsako eterično olje, vsaka sestavina v kremni osnovi je bilo odobreno iz njene strani. In glede na to, da je še vedno zadovoljna, ko se mažem z našimi naravnimi energijskimi kremami, sva očitno izbrale prav.

Izdelava naravne kreme za obraz je bila potem zaupana v roke pravemu človeku, ki drži kvaliteto sestavin in izdelave nespremenjeno, zato se širi naša naravna kozmetika krema za obraz (in telo), geli za tuširanje in ker se staram ter načrtujem dolgo življenje, če ga seveda Svetloba Duše podpre, moram poskrbeti še prav čas, da koža dobi vse, kar potrebuje.

Naravna krema za obraz in telo po čakrah – rezultati

.Potrjeno pa je, da so naše naravne energijske kreme najboljše naravne kreme, ki poskrbijo še za vašo energijsko nego. Priporočam uporabo dveh na dan: z eno si zjutraj aktivirate energije za dober dan (Abundantija, Freya, Harmonia, Calliope, Artemida, Atena), drugo pa uporabite zvečer za globinsko energijsko nego med spanjem (Aphrodite, Kuan Yin, Freya, Calliope, Atena, Lakshmi). Uporaba je seveda odvisna od vaših aktivnosti čez dan in potrebe za nočno energijsko nego, ki se ustvari v skozi dnevne napore, zato je koristno, da poznate kvalitete vsake naše naravne energijske kreme.

 .

  1. čakra – KORENSKA  – Blagostanje – Naravna krema ABUDANTIA

Krema aktivira življenjsko energijo, ki je shranjena v vaši korenski čakri, ki je sedež volje do življenja, energije blagostanja in dobrega počutja. Za najhitrejši učinek si namažite dlani, podplate in zadnjico, saj so to osnovne točke korenske čakre. V primerih izjemne utrijenosti in brezvoljnosti, se s kremo redno dnevno mažete po celem telesu. Ob samem mazanju ste pozorni na dihanje, ki naj bo čim bolj sproščeno, globoko in umirjeno.

.

  1. čakra – SPOLNA – Senzualnost – Naravna krema APHRODITE

Krema sprosti seksualno energijo, ki spodbuja senzualnost, čutenje življenja in zadovoljstvo v vsakdanjem življenju. Spolna čakra upravlja z vašo celično obnovo in energijo, ki jo oddajate v svet. Njeno dobro delovanje vam zagotavlja mladosten videz in počutje. Za najhitrejši učinek si namažite predel pod popkom in celotne noge. Če želite poglobljeno delovanje, se s kremo redno dnevno mažite po celem telesu, vsaj en mesec.

.

  1. čakra – SOLARNI PLEKSUS – Samozavest – Naravna krema FREYA

Krema okrepi vašo notranjo moč, ki začne sijati v okolje in privabi drugačne energije v življenje. Tako se počutite bolje v svojem telesu in ste odločnejši in bolj samozavestni v vseh situacijah življenja. Za najhitrejši učinek si namažite predel želodca, pri tem ste pozorni, da mažete s krožnimi gibi, vsaj 1 minuto. Če ste čustveno občutljivi, se namažite tudi po predelu prsi.

.

  1. čakra – VRANICA – Odnosi – Naravna krema HARMONIA

Krema sprošča vezi in bremena okolice. Pomaga vam zmanjšati učinke vsakdanjega stresa. Lahko se hitreje sprostite in tako ustvarite bolj harmonično sodelovanje z bližnjimi ljudmi. Za najhitrejši učinek si namažite predel ledvic zadaj na hrbtu ter levi in desni predel spredaj pod rebri. Če vas odnosi v službi ali doma močno bremenijo, se s kremo namažite po celem telesu, lahko 2x dnevno. Opazujte spremembe v življenju in temu prilagodite uporabo kreme.

.

  1. čakra – SRČNA – Ljubezen – Naravna krema KUAN YIN

Krema prebudi v vas ljubezen, sprejemanje življenja, vdihovanje kvalitete življenja, ki se vam skozi vsakdanje stvari začne odpirati. Sedež srčne čakre je tudi center imunskega sistema. Redno si mažite predel pljuč, ramena, roke in tudi dlani. Idealno je, če vam kdo pomaga pri mazanju predela lopatic zadaj. Če se želite bolj odpreti ljubezni v življenju, kremo uporabljajte po celem telesu.

.

  1. čakra – GRLENA – Kreativnost – Naravna krema CALLIOPE

Krema spodbuja jasno izražanje vaših želja, čustev, idej. Harmonizira komuniciranje, da se naučite izražati stvari, ki so za vas pomembne. Pomaga vam pri razvijanju svoje kreativnosti, ki je skrita v grleni čakri. Pomaga pri lajšanju bolečega grla in učinkov prehlada. Mažete predel grla, celotnega vratu in ramen. Krema je primerna tudi za mazanje celega telesa, kadar ste utrujeni, brezvoljni ali brez idej.

.

  1. čakra – TRETJE OKO / AŽNA – Zbranost – Naravna krema ARTEMIDA (VONJ, ki ustreza tudi MOŠKIM ) – evkaliptus, za odpiranje sinusov

Krema pomaga prečistiti vaše misli, spodbuja jasnost v življenju in sposobnost vsakdanjega odločanja. Pomaga pri sprostitvi obraza in obraznih mišic. Za najhitrejši učinek si namažite predel med obrvmi in koren nosu, predel senc in čeljusti ter celo čelo. Kadar potrebujete več jasnosti in zbranosti v življenju, se namažite večkrat na dan, zjutraj in zvečer ali pred pomembnimi sestanki, srečanji.

.

  1. čakra – ČELNA – Modrost – Naravna krema ATHENA

Krema okrepi vašo notranjo intuicijo in jo energijsko prečiščuje in spodbuja, da jo začnete bolj jasno upoštevati v vsakdanjem življenju. Za najhitrejši učinek si namažite predel čela, pri tem ste pozorni, da mažete krožno: nekaj časa v smeri urinega kazalca in nato obrnete smer. Mažete vsaj 1 minuto. Če želite aktivirati intuicijo telesa, da se začenjajo odzivati vse celice, kremo uporabljajte po celem telesu.

.

  1. čakra – KRONSKA – Darovi – Naravna krema LAKSHMI

Krema vam pomaga sprejemati višje energije iz vašega sistema, ki vas navdihujejo, prinašajo ideje in optimallne rešitve v vseh situacijah življenja. Za najhitrejši učinek si namažite obraz, roke, dlani, predel pljuč in vse tiste dele telesa, kjer zaznavate težo ali pritiske. Opazujte spremembe v življenju in temu prilagajajte uporabo kreme.

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.