Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 50€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Naravne dišave za dom – 6 idej kako jih najbolje uporabiti

Se sprašujete, kako bi lahko naravne dišave za dom drastično izboljšale stanje vašega doma in vaše počutje doma?

Z vonjem dobivate prve vtise o stanju okoli sebe in ga avtomatsko, v trenutku, povežete s kvaliteto prostora ali človeka. Brez da bi o tem zavestno premišljevali si ustvarite sliko, neke vrste prvi vtis. In vtis je enako pečat, je neizbrisljiv in ostane. 

Če vam nekdo na primer pove, da je spekel potico, si avtomatsko predstavljate njen vonj, ki ga posledično povežete z okusom v ustih in sliko v glavi. Tudi to bi si lahko interpretirali kot naravne dišave za dom (1), ker zagotovo pričarajo dobro vzdušje v domu. In ker je naš um zanimiv, si sedaj zagotovo predstavljate in okušate najlepšo praznično potico, kar ste jih kdaj videli in se ne spomnite vseh tistih povprečnih, ki ste jih sicer pojedli, niso pa bile prvovrstne.

In če vas zanima, na kakšen način vas naravne dišave za dom lahko podprejo na bolje, berite dalje.

naravne dišave za dom

.

6 idej kako vam lahko naravne dišave izboljšajo kvaliteto življenja

 

Si predstavljate, da lahko s pravo vonjavo v spalnici podprete odnos s svojim partnerjem v plus? Da obstajajo naravne dišave za dom, ki v vas vzbudijo strast, senzualnost in občutek zadovoljstva in so poleg tega še popolnoma naravna in blagodejna pomoč? 

 • Z vonjem naravnega spreja Aphrodite se odprete senzualnosti in večjim občutenjem, ki imajo za posledico zadovoljstvo obeh.

naravne dišave za prostorIščete način kako bi svoje otroke vzpodbudili k večji kreativnosti preživljanja prostega časa? Si želite da so vaši otroci veseli in da se lahko izrazijo in kreirajo, da se skupaj sproščeno pogovarjate o vsem, brez “cmoka” v grlu? Da, tudi za to obstaja vonj, s katerim lahko izboljšate počutje vseh družinskih članov. 

 • Naravna vonjava spreja Calliope, bo podprla v vas in v prostoru sproščeno izražanje bistva. Pomagal bo osmisliti vaše ideje in realizacija ne bo več problem.

Za to je pomembno, da v prostorih kjer bivate in preživljate večino časa, vzdržujete svoje okolje v optimalnem stanju. To bo imelo učinek v plus, na več nivojih:

 • med družinskimi člani bo zavladala harmonija,
 • vaše živali bodo bolj sproščene in zadovoljne,
 • energije doma se bodo začele uravnovešati,
 • vaš dom bo odprt za dobre energije in ljudi,
 • magnetizem obilja, sreče, sproščenosti in veselja se bo avtomatsko aktiviral.

Ali ste vedeli, da so vonjave zelo pomemben faktor, ki vpliva na vaše počutje?

 • Občutek vonja je posledica interpretacije odzivov čutnic iz nosu v vaših možganih.
 • Voh je eden izmed 5 čutov, s katerimi zaznavate ves svet okoli sebe. 
 • Čutnice za voh so primarne čutnice in so celo bolj občutljive od tistih za okus.

.

Kako vam naravne dišave za dom izboljšajo počutje

 

 • Fizični dom je prostor, kjer preživite večino svojega prostega časa. 
 • Je kraj kjer bi se želeli sprostiti, odmakniti od vsakdanjega stresa in uživati dragocene trenutke s svojimi najdražjimi. 

Resnica pa je, da ste čez dan v stiku z različnimi ljudmi in energijami, ki jih brez da bi želeli pripeljete s sabo domov. In če pomislite, da vsak član družine prinese domov različne energije iz vseh vetrov, ki se nalepijo skozi dan, pogosto nastane zmeda v energijah in to vpliva tudi na stanje vašega doma.

Za čisto energijsko stanje vašega doma in drugih prostorov, je odličen naravni sprej Moje sonce.

Sprej Moje sonce

IDEJA: Nosite sprej Moje sonce vedno s seboj in se večkrat na dan poškropite okoli telesa. Na ta način se energije ne bodo mogle prijeti na vas in v svoj dom ne boste vnašali tujih energij. Tako bo vaš dom v najbolj optimalnem stanju.

Kako vam sprej Moje sonce pomaga?

 • Sprej Moje sonce vas zaščiti ali narediti neobčutljive na premnoge energijske napadalce v obliki energijskega mrčesa – elementarjev in tudi negativnih ljudi, ki se nalepijo na vas in iz vašega energijskega sistema izsrkajo življenjsko energijo tudi na način, da potencirajo vaša slaba počutja, čustva.
 • Moje sonce je torej sprej, ki vam pomaga zaščititi vse, kar vam je pomembno in dragoceno v življenju. Deluje na način, da najprej sprosti energije, da se elementarji in negativni vplivi odstranijo iz energij, v naslednji stopnji pa začne vzpostavljati zaščito, ki se krepi s podporo Duše, zato priporočamo souporabo spreja Dotik Svetlobe, saj le ta ojača moč zaščite.
 • Moje sonce vzpostavi zaščito in posledično harmonijo v vaših energijah in energijah vseh vaših bližnjih, ki redno uporabljajo sprej.
  Zaščiti vaš dom in okolico, tudi vaš delovni prostor … vse, kjer ga redno  uporabljate.

.

Hiter tempo življenja

 

Včasih so ljudje imeli ustaljeni ritem, vstajali so s sončnim vzhodom in zaključili z delom, ko je padla tema. Čez dan so delali in zvečer počivali. 

Današnji tempo pa od vas zahteva, da ste konstantno v pogonu in v toku dogajanja, da ste zraven. Pogosto vam zmanjka časa za sprostitev in počitek, ki pa sta obvezna dejavnika energijske regeneracije. In kadar ste utrujeni in vam pade fokus, je težje kvalitetno izpeljati in dokončati zastavljeno delo. 

IDEJA: Uporabljajte kombinacijo naravnih sprejev Artemida in Athena. Prvi vas bo prebudil in sprostil, da boste lahko dlje zbrano razmišljali in delali. Drugi pa vam bo olajšal odločitve, saj vas bo podprl v intuiciji.

.

Vas izčrpajo odnosi?

 

Ali poznate tisti občutek, ko ste radoživi in se vam življenje zdi lepo. Zunaj sije sonce in prija vam kava s prijatelji. Ali pa, ko se veselite družinskega srečanja in ste si vsi medsebojno naklonjeni. V službi ste polni zagona in sestanki s sodelavci vam sploh niso problem… 

Naravne dišave za prostor

Včasih pa niti ne veste kaj se dogaja, le vse vam je neznansko težko. Družinska srečanja vam predstavljajo nujno zlo, že samo misel na naslednji dan v službi vas spravi s stres in najraje bi se skrili pred vsemi v zavetje lastnega doma. Takrat je potrebno dvigniti vaše razpoloženje in se razbremeniti vseh energijskih povezav z ljudmi, ki jih nevede vlečete s sabo.

IDEJA: S sprejem Harmonija, boste podprli odnose v pravo smer. Lahko ga uporabite kot dišavo pred srečanji z ljudmi in za razbremenitev, ko potrebujete mir in sproščanje od vsega.

Včasih pa je v okolju kjer ste, pomanjkanje srčnosti in čutečnosti. Dišava spreja Kuan Yin, bo vaša srca držala odprta in bolj se boste lahko “začutili” med sabo.

.

Vas muči nenehna utrujenost?

 

Spite dovolj, pa ste še vedno brez energije in utrujeni od življenja? Vam ni nič v veselje? 

IDEJA: Odišavite svoj prostor z naravno dišavo Lakshmi, ki vas bo sprostila na predelu glave, da boste lahko začutili pomoč angelov in svoje duše. Na ta način se boste odprli čutenju, kaj potrebujete, kje je rešitev. Naravni sprej Freya, pa bo vzbudil v vas veselje in samozavest, občutek toplega sonca in s tem občutkom je vse lažje kajne?

.

Imate težave z obiljem?

 

Se trudite in delate, pa nikakor ne morete iz začaranega kroga, konstantega pomanjkanja denarnih in drugih dobrin povezanih z obiljem? Ko že mislite da ste končno uredili vse, se pojavi nekaj nepričakovanega in zopet se morate truditi. 

 

IDEJA: Takrat vas podpre sprej Abundantia, ki aktivira materializacijo in privlak obilja v vaše življenje. Kot naravno dišavo ga lahko uporabite kjerkoli, v avtu, preden se peljete na pomemben sestanek, ali preden kupite srečko.

Če želite podpreti obilje na splošno, lahko naravni sprej uporabite v pisarni ali doma, kjerkoli, kjer želite aktivirati pritok obilja, da se končno začne prizemljevati v vaše življenje. Če si želite izboljšati miselne vzorce glede obilja, si ga poškropite okoli telesa, da vas ohranja v pravi vibraciji in vas naravna na frekvenco obilja, kjer je vsega kar potrebujete dovolj.

.

Naj vam naravne dišave polepšajo življenje

 

Naravne dišave so sestavljenje iz 100% naravnih sestavin in so narejene v Sloveniji.

Kar pomeni, da jih lahko uporabljate v vseh prostorih in okoli telesa. Zaradi naravnih sestavin so primerne za vse tiste, ki vam veliko pomeni naravno življenje. Naravne spreje lahko uporabljate v bližini otrok in živali, ki so energijsko najbolj občutljiva bitja in jih bodo dišave podprle še hitreje.

Učinkovito vas podprejo tudi, če si želite spremeniti določeno področje v življenju: blagostanje, čutnost, samozavest, ljubezen, kreativnost, izražanje, zbranost, modrost in sprejemanje.

 

IDEJA: Za še hitrejši in bolj intenziven učinek naravnih dišav, smo za vas pripravili afirmacije (2), ki jih lahko uporabljate ob uporabi spreja in bodo še dodatno podprle izbrana področja.

 • LAKSHMI za meditacijo in angelsko pomoč: Z ljubeznijo se odpiram višjemu vodstvu. 
 • ARTEMIDA  jasnost in  vizija: Najdem optimalne rešitve
 • ATHENA za jasne misli in intuicijo: Moja intuicija je močna in me vodi v skladu z namenom moje Duše
 • CALLIOPE – za izražanje in kreativnost: Svojo resnico izražam z ljubeznijo.
 • KUAN YIN – za odpiranje in sprejemanje ljubezni: Vedno me obdaja ljubezen.
 • HARMONIA – za razumevanje v odnosih: Moji odnosi so harmonični.
 • FREYA – za moč in samozavest: Povezana (povezan) sem s svojo močjo.
 • APHRODITE – za strast in navdušenje: Zadovoljstvo, ki ga čutim raste iz dneva v dan.
 • ABUNDANTIA – za obilje in prizemljitev: Obilje sprejemam s hvaležnostjo na vseh nivojih.

Srečno!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om