Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Naravne dišave za dom – 6 idej kako jih najbolje uporabiti

Se sprašuješ, kako bi lahko naravne dišave za dom drastično izboljšale stanje tvojega doma in tvoje počutje doma?

Z vonjem dobivaš prve vtise o stanju okoli sebe in ga avtomatsko, v trenutku, povežeš s kvaliteto prostora ali človeka. Brez da bi o tem zavestno premišljeval-a si ustvariš sliko, neke vrste prvi vtis. In vtis je enako pečat, je neizbrisljiv in ostane. 

Če ti nekdo na primer pove, da je spekel potico, si avtomatsko predstavljaš njen vonj, ki ga posledično povežeš z okusom v ustih in sliko v glavi. Tudi to bi si lahko interpretirali kot naravne dišave za dom (1), ker zagotovo pričarajo dobro vzdušje v domu. In ker je naš um zanimiv, si sedaj zagotovo predstavljaš in okušaš najlepšo praznično potico, kar si jih kdaj videl-a in se ne spomniš vseh tistih povprečnih, ki niso bile prvovrstne.

In če te zanima, na kakšen način te naravne dišave za dom lahko podprejo na bolje, beri dalje.

6 idej kako ti lahko naravne dišave izboljšajo kvaliteto življenja

Si predstavljaš, da lahko s pravo vonjavo v spalnici podpreš odnos s svojim partnerjem v plus? Da obstajajo naravne dišave za dom, ki v tebi vzbudijo strast, senzualnost in občutek zadovoljstva in so poleg tega še popolnoma naravna in blagodejna pomoč? 

 • Z vonjem naravnega spreja Aphrodite se odpreš senzualnosti in večjim občutenjem, ki imajo za posledico zadovoljstvo obeh.

naravna dišava za dom aphrodite

Iščeš način kako bi svoje otroke vzpodbudil-a k večji kreativnosti preživljanja prostega časa? Si želiš, da so tvoji otroci veseli in da se lahko izrazijo in kreirajo, da se skupaj sproščeno pogovarjate o vsem, brez “cmoka” v grlu? Da, tudi za to obstaja vonj, s katerim lahko izboljšaš počutje vseh družinskih članov. 

 • Naravna vonjava spreja Calliope, bo podprla v tebi in v prostoru sproščeno izražanje bistva. Pomagal bo osmisliti tvoje ideje in realizacija ne bo več problem.

naravna dišava za dom calliope

Za to je pomembno, da v prostorih kjer bivaš in preživljaš večino časa, vzdržuješ svoje okolje v optimalnem stanju. To bo imelo učinek v plus, na več nivojih:

 • med družinskimi člani bo zavladala harmonija,
 • živali bodo bolj sproščene in zadovoljne,
 • energije doma se bodo začele uravnovešati,
 • tvoj dom bo odprt za dobre energije in ljudi,
 • magnetizem obilja, sreče, sproščenosti in veselja se bo avtomatsko aktiviral.

Če te zanima več o energijskem čiščenju prostora ti priporočam, da si pogledaš tudi blog zapis: Kako očistiti stanovanje negativne energije.

Ali veš, da so vonjave zelo pomemben faktor, ki vplivajo na tvoje počutje?

 • Občutek vonja je posledica interpretacije odzivov čutnic iz nosu v tvojih možganih.
 • Voh je eden izmed 5 čutov, s katerimi zaznavaš ves svet okoli sebe. 
 • Čutnice za voh so primarne čutnice in so celo bolj občutljive od tistih za okus.

Kako ti naravne dišave za dom izboljšajo počutje

 • Fizični dom je prostor, kjer preživiš večino svojega prostega časa. 
 • Je kraj kjer se vsi želimo sprostiti, odmakniti od vsakdanjega stresa in uživati dragocene trenutke s svojimi najdražjimi. 

Resnica pa je, da smo čez dan v stiku z različnimi ljudmi in energijami, ki jih brez da bi želeli pripeljemo s sabo domov. In če pomisliš, da vsak član družine prinese domov različne energije iz vseh vetrov, ki se nalepijo skozi dan, pogosto nastane zmeda v energijah in to vpliva tudi na stanje tvojega doma.

Za čisto energijsko stanje tvojega doma in drugih prostorov, je odličen naravni sprej Moje sonce.

dišava moje sonce

IDEJA: Nosi sprej Moje sonce vedno s seboj in se večkrat na dan posprejaj okoli telesa. Na ta način se energije ne bodo mogle prijeti nate in v svoj dom ne boš vnašal-a tujih energij. Tako bo tvoj dom v najbolj optimalnem stanju.

Kako ti sprej Moje sonce pomaga?

 • Sprej Moje sonce te zaščiti ali narediti neobčutljivega na premnoge energijske napadalce v obliki energijskega mrčesa – elementarjev in tudi negativnih ljudi, ki se nalepijo nate in iz tvojega energijskega sistema izsrkajo življenjsko energijo tudi na način, da potencirajo tvoja slaba počutja, čustva.
 • Moje sonce je torej sprej, ki ti pomaga zaščititi vse, kar ti je pomembno in dragoceno v življenju. Deluje na način, da najprej sprosti energije, da se elementarji in negativni vplivi odstranijo iz energij, v naslednji stopnji pa začne vzpostavljati zaščito, ki se krepi s podporo Duše, zato priporočamo souporabo spreja Dotik Svetlobe, saj le ta ojača moč zaščite.
 • Moje sonce vzpostavi zaščito in posledično harmonijo v tvojih energijah in energijah tvojih bližnjih, ki redno uporabljajo sprej.
  Zaščiti svoj dom in okolico, tudi svoj delovni prostor … vse, kjer ga redno  uporabljaš.

Kako naravne dišave pomagajo pri hitrem tempu življenja?

Včasih so ljudje imeli ustaljeni ritem, vstajali so s sončnim vzhodom in zaključili z delom, ko je padla tema. Čez dan so delali in zvečer počivali. 

Današnji tempo pa od nas zahteva, da smo konstantno v pogonu in v toku dogajanja. Pogosto nam zmanjka časa za sprostitev in počitek, ki pa sta obvezna dejavnika energijske regeneracije. In kadar smo utrujeni in pade fokus, je težje kvalitetno izpeljati in dokončati zastavljeno delo. 

IDEJA: Uporabljaj kombinacijo naravnih sprejev Artemida in Athena. Prvi te bo prebudil in sprostil, da boš lahko dlje zbrano razmišljal-a in delal-a. Drugi pa ti bo olajšal odločitve, saj te bo podprl v intuiciji.

naravna spreja za fokus in intuicijo

Te izčrpajo odnosi?

Ali poznaš tisti občutek, ko si radoživ-a in se ti življenje zdi lepo? Zunaj sije sonce in prija ti kava s prijatelji. Ali pa, ko se veseliš družinskega srečanja in ste si vsi medsebojno naklonjeni. V službi imaš veliko zagona in sestanki s sodelavci  sploh niso problem… 

Včasih pa niti ne veš kaj se dogaja, le vse ti je neznansko težko. Družinska srečanja ti predstavljajo nujno zlo, že samo misel na naslednji dan v službi te spravi s stres in najraje bi se skril-a pred vsemi v zavetje lastnega doma. Takrat je potrebno dvigniti tvoje razpoloženje in se razbremeniti vseh energijskih povezav z ljudmi, ki jih nevede “vlečeš” s sabo.

IDEJA: S sprejem Harmonija se podprejo odnosi v pravo smer. Lahko ga uporabiš kot dišavo pred srečanji z ljudmi in za razbremenitev, ko potrebuješ mir in sproščanje od vsega.

Včasih pa je v okolju kjer si, pomanjkanje srčnosti in čutečnosti. Dišava spreja Kuan Yin, bo vaša srca držala odprta in bolj se boste lahko “začutili” med sabo.

sprej za ljubezen

Te muči nenehna utrujenost?

Spiš dovolj, pa si še vedno brez energije in utrujen-a od življenja? Ti ni nič v veselje? 

IDEJA: Odišavi svoj prostor z naravno dišavo Lakshmi, ki te bo sprostila na predelu glave, da boš lahko začutil-a pomoč angelov in svoje Duše. Na ta način se boš odprli čutenju, kaj potrebuješ, kje je rešitev. Naravni sprej Freya, pa bo vzbudil v tebi veselje in samozavest, občutek toplega sonca in s tem občutkom je vse lažje kajne?

Imaš težave z obiljem?

Se trudiš in delaš, pa nikakor ne moreš iz začaranega kroga, konstantega pomanjkanja denarnih in drugih dobrin povezanih z obiljem? Ko že misliš, da je končno vse urejeno, se pojavi nekaj nepričakovanega in zopet se moraš truditi. 

IDEJA: Takrat te podpre sprej Abundantia, ki aktivira materializacijo in privlak obilja v tvoje življenje. Kot naravno dišavo ga lahko uporabiš kjerkoli, tudi v avtu, preden se pelješ na pomemben sestanek, ali preden kupiš srečko 😊.

Če želiš podpreti obilje na splošno, lahko naravni sprej uporabiš v pisarni ali doma, kjerkoli, kjer želiš aktivirati pritok obilja, da se končno začne prizemljevati v tvoje življenje. Če si želiš izboljšati miselne vzorce glede obilja, si ga poškropi okoli telesa, da te ohranja v pravi vibraciji in te naravna na frekvenco obilja, kjer je vsega kar potrebuješ dovolj.

sprej za obilje

Naj ti naravne dišave polepšajo življenje

Naravne dišave so sestavljenje iz 100% naravnih sestavin in so narejene v Sloveniji.

Kar pomeni, da jih lahko uporabljaš v vseh prostorih in okoli telesa. Zaradi naravnih sestavin so primerne za vse tiste, ki vam veliko pomeni naravno življenje. Naravne spreje lahko uporabljaš v bližini otrok in živali, ki so energijsko najbolj občutljiva bitja in jih bodo dišave podprle še hitreje.

Učinkovito te podprejo tudi, če si želiš spremeniti določeno področje v življenju: blagostanje, čutnost, samozavest, ljubezen, kreativnost, izražanje, zbranost, modrost in sprejemanje.

IDEJA: Za še hitrejši in bolj intenziven učinek naravnih dišav, smo zate pripravili afirmacije (2), ki jih lahko uporabljaš ob uporabi spreja in bodo še dodatno podprle izbrana področja.

 • LAKSHMI za meditacijo in angelsko pomoč: Z ljubeznijo se odpiram višjemu vodstvu. 
 • ARTEMIDA  jasnost in  vizija: Najdem optimalne rešitve
 • ATHENA za jasne misli in intuicijo: Moja intuicija je močna in me vodi v skladu z namenom moje Duše
 • CALLIOPE – za izražanje in kreativnost: Svojo resnico izražam z ljubeznijo.
 • KUAN YIN – za odpiranje in sprejemanje ljubezni: Vedno me obdaja ljubezen.
 • HARMONIA – za razumevanje v odnosih: Moji odnosi so harmonični.
 • FREYA – za moč in samozavest: Povezana (povezan) sem s svojo močjo.
 • APHRODITE – za strast in navdušenje: Zadovoljstvo, ki ga čutim raste iz dneva v dan.
 • ABUNDANTIA – za obilje in prizemljitev: Obilje sprejemam s hvaležnostjo na vseh nivojih.

Srečno!

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om