Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Naravni geli za tuširanje za razvajanje telesa in duše     

Naravni geli za tuširanje za razvajanje telesa in duše so eden od pogojev za dober začetek dneva oziroma za dober zaključek napornega dne. Bistveno pa je vprašanje, kako najti pravi naravni gel za tuširanje, ki vas bo razvajal in razbremenil dnevnih bremen.

Pet bistvenih lastnosti, ki jih morajo imeti naravni geli za tuširanje

Velikokrat se vam mudi in če vam doma zmanjkuje gela za tuširanje, odhitite v prvo trgovino in na hitro izberete gel, ki vam po navadi najlepše diši ali pa ima najlepšo embalažo. Če imate nekoliko več časa, pa morda preverite še sestavine.

Katerih pa je tistih pet bistvenih lastnosti, na katere bi pri nakupu gelov za tuširanje res morali biti še posebej pozorni?

1.     Uporaba nekomplicirane a učinkovite formule za izdelavo gela

Naravni geli za tuširanje naj vsebujejo preproste in učinkovite formule (1) ter uporabo preprostih kombinacij naravnih sestavin.

Bolj kot je komplicirana proizvodnja in več kot je uporabljenih sestavin, večja je verjetnost, da kozmetika ni naravna oziroma lahko vsebuje ogromno sestavin, ki sicer delujejo ugodno na kožo, a so dodane v tako minimalnih količinah, da njihov učinek nikakor ne more priti do izraza.

2.     Uporaba naravnih sestavin

Bistvenega pomembno je, da so za izdelavo naravnih gelov za tuširanje res uporabljene naravne sestavine. Torej, da niso dodani parabeni in da geli ne vsebujejo polietilena (2), SLS-a, umetnih barvil ali dišav, petrokemikalij, kationskih učinkovine ali gensko spremenjenih učinkovin.

Na trgu je ogromno različnih ponudnikov gelov za tuširanje, ki poleg nekaj naravnih sestavin vsebujejo ogromno dodatkov, ki razvrednotijo učinkovitost in blagodejno delovanje naravnih sestavin. Zato je vsekakor pomembno biti pozoren na sestavine, ki morajo, skladno z veljavno zakonodajo, biti navedeni na embalaži vsakega izdelka.

3.     Primernost za vsakodnevno uporabo

Pri izbiri gela za tuširanje je potrebno biti pozoren na dejstvo, da je primeren za vsakodnevno rabo. Da kožo nežno očisti in je ne izsuši.

Glede na tempo današnjega življenja je pomembno, da lahko izbrani gel za tuširanje uporabljate vsak dan ali celo večkrat na dan.

Pri tem pa si nikakor ne želite, da imate po uporabi suho kožo (3) in da morate po tuširanju vedno uporabiti še mleko za telo ali kaj podobnega..

4.     Občutek svežine po uporabi

Včasih, ko tempo življenja še ni bil tako hud, ta lastnost ni bila tako pomembna. A dandanes je skorajda nujno, da imate po tuširanju občutek svežine. Da je občutek podoben, kot bi si vzeli čas za krepčilni počitek – da se spočijete in dobite novo energijo, da lahko preživite dan oziroma preostanek dneva kot ste si ga zamislili.

Občutek svežine pa je vsekakor pomemben tudi, če se odpravljate k počitku, saj tako pomagate telesu in energijam, da se hitreje in globinsko obnovijo, da se dobro pripravite na nov aktivni dan.

5.     Uporaba naravnih eteričnih olj, ki poleg telesa razvajajo tudi vaše energije in globinsko vplivajo na vaše počutje

Veliko ponudnikov naravne kozmetike lahko zadosti vsem prej naštetim pogojem, a če želite za svoje telo in zdravje narediti nekaj več, je koristno, da preverite ali naravni geli za tuširanje izpolnjujejo tudi peti pogoj, in sicer, da vsebujejo prava naravna eterična olja.

Eterična olja namreč zmehčajo vaše energije, energijsko dvignejo vašo frekvenco, vas očistijo energijskega mrčesa in v vas zbudijo oziroma poglobijo eno ali kar vse od naslednjih kvalitet: obilje, zadovoljstvo, veselje, razumevanje v odnosih, ljubezen, izražanje, intuicijo, jasnost.

naravni geli za tuširanje

Kako izbrati najboljši naravni gel za tuširanje, ki bo razvajal vašo telo in dušo?

Najbolje kar lahko naredite zase in za svoje dobro počutje je, da uporabite najboljše naravne gela za tuširanje, ki so bili razviti z upoštevanjem vseh petih bistvenih lastnosti, in sicer 100% naravni geli za tuširanje Mars, Venera in Eros.

Naravni gel za tuširanje Mars

Naravni gel za tuširanje Mars vam bo pomagal, da boste lažje začutili svojo vitalnost in v resnici verjeli, da je vsak dan lahko res srečen dan.

Posebej priporočljiva je njegova uporaba zjutraj ali kadar imate občutek, da potrebujete novo, svežo energijo, saj edinstvena mešanica eteričnih olj v gelu poskrbi, da gel za tuširanje Mars:

  • spere umazanijo in zmanjša utrujenost,
  • spere težke energije in energijski mrčes,
  • vas tudi napolni z občutkom svežine,
  • v vas prebudi občutek vitalnosti in pripravljenosti za akcijo.

Naravni gel za tuširanje Venera

Naravni gel za tuširanje Venera pa vam bo nudil podporo, da boste lažje zaznavali lepoto in ljubezen znotraj in zunaj sebe – brez velikega napora.

Posebej priporočljiva je njegova uporaba zvečer, pred spanjem, saj edinstvena mešanica eteričnih olj poskrbi, da se poleg umazanije, s telesa sperejo tudi težke energije in energijski mrčes, ki se je nabral okoli vas preko celega dneva.

Gel za tuširanje zmehča vaše energije ter ob sproščujočem vonju pripomore k prijetnejšemu in globinskemu počitku. Vaše energije se bodo tako preko noči lahko regenerirale in pripravljeni ter spočiti boste lahko začeli nov dan.

 

Naravni gel za tuširanje Eros

Naravni gel za tuširanje Eros pa vsebuje odlično sestavino za negovanje kože in življenjske energije – izvleček hmelja. Eros je namenjen globinski sprostitvi ter čutenju svoje prave strasti, saj je hmelj znan naravni afrodiziak. Kožo in energije bo poživil in naredil voljno na naraven način.

Posebej priporočljiva uporaba je, če se ne morete umiriti ali sprostiti in/ali imate težave s spanjem. Poleg globinske sprositve pa zaradi hmelja aktivira tudi čutenje strasti…

Kako bodo naravni geli najhitreje in najbolje učinkovali?

Koristno je, da pred uporabo gela globlje zadihate, nato pa nanesete manjšo količino gela na mokro kožo, počakate nekaj trenutkov in ga nato sperete.

S tovrstno uporabo vas bodo naravni geli za tuširanje napolnili z neverjetnim občutkom svežine ter razvajali tako vaše telo kot dušo, saj bodo v vašo kožo in v vas vnesli občutek, da ste polni nove energije.

.

Srečno!

.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om