Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Naša zgodba

Ljuba prebujajoča se Duša ❤️.
Tone Pavček je zapisal eno krasno pesem:
Na svetu si, da gledaš sonce.
Na svetu si, da greš za soncem.
Na svetu si, da sam si sonce
in da s sveta odganjaš – sence.

Sonce je Svetloba. Svetloba, ki prebiva v tebi, ki poganja kri po tvojih žilah. Svetloba si ti – ko se enkrat pre-budiš. A to iskanje je lahko dolgo, sploh, če iščemo na vseh napačnih mestih. Potem se nekega jutra zbudiš in ugotoviš, da je bilo vse kompliciranje popolnoma odveč. Odločiš se – trdno, z vsem svojim bitjem, da boš zaživel/a v pozitivi, hvaležnosti, ljubezni, obilju. Zavihaš rokave in začneš graditi svoje najbolj kakovostno življenje. Zase izbiraš le še najboljše – okoliščine, ljudi, izdelke, situacije. Ker veš, da si vse to zaslužiš!

In zgodi se neka nevidna čarovnija. Na pot ti začnejo prihajati prave priložnosti, prave ideje, pravi ljudje. Smejiš se, ker veš, da si celo življenje iskal/a prav te stvari, zdaj pa so se ti same postavile na pot – ker si se ti prebudil/a in odprtih rok sprejel/a darila življenja.

Eden izmed podpornih stebrov in daril tvoje življenjske poti, je trgovina Angelca. Angelca ni zgolj spletna trgovina, je bitje, ki smo ga ženske ustvarile v želji, da te podpremo v tvojem prebujenju. Lahko bi rekli, da Angelca ni ena tistih blagovnih znamk, kjer ljudje iščejo “čudežne tabletke” za vse svoje težave, marveč zakladnica podpore za iskalce dobrega življenja. Angelca je od korenin naprej zasnovana tako, da deluje kot tvoj vodnik, najboljša prijateljica, ki te s skrbno izbranimi izdelki, meditacijami in vodiči podpre na tvoji poti manifestiranja življenja, o kakršnem sanjaš.

Pri Angelci smo zaljubljeni v moč ritualov. Zavedamo se, da to, kako vsak dan skrbiš zase, za svoje telo, svoj dom, svojo dušo, prinaša rezultate na vseh področjih življenja. Ko si recimo vzameš nekaj minut, da z dišečo, naravno, premium kozmetiko neguješ svojo čudovito kožo, se bo tvoja vibracija takoj dvignila in počutil/a se boš bolj celovito. Občutek obilja si lahko ustvarjaš z majhnimi, a potentnimi rituali in vsi izdelki na spletnih poličkah Angelce so tukaj ravno s tem namenom. Da te vsako uro dneva spomnijo na to, kakšna krasna Duša si in te vračajo k sebi.

Naša misija in sprehod po nastajanju Angelce

Lahko bi rekli, da je naša misija enostavna, a prav nič lahka – krepiti Svetlobo v ljudeh, ti pomagati v iskanju tvoje Dušne poti, ti postreči z dnevno merico razvajanja in “self-care” ritualov, ki v tebi zbujajo občutek luksuza in pri vsem tem podpirati tudi Planet – živali, rastline, celotno naravo.

Ustanoviteljici Angelce, Martina in Andreja, sva že od šolskih klopi dalje posvečali svojo energijo raziskovanju spiritualnega sveta in iskanju načinov, kako lahko podpreva čim več Duš. Obe se že celotno odraslo življenje ukvarjava z energijsko-terapevtskim delom, meditacijami, izobraževanji, svetovanji, prirejava srečanja in še in še. Ker sva ves čas v stiku z ljudmi, zelo dobro poznava vse težave, s katerimi se na Zemlji srečujemo.

V resnici si ne bi mogli biti bolj različni – midve. A ravno zato delujeva kot uravnovešenost, skladnost, dopolnjevanje. Česar generacije žensk pred nami niso (z)mogle doseči, ustvarjava midve za generacije žensk za nami. In tako se lepota, harmonija, obilje, svetloba, ljubezen – le še krepijo. Še posebej nama je pomembno, da to energijo sejeva na domačih, slovenskih tleh.

Naša želja je, da te, ne glede na to, na kateri točki življenja stojiš in kaj se ti v tem trenutku dogaja, lahko podpremo z izdelki ter rituali, ki te bodo pocrkljali in ti pomagali pri tvoji energijski pretočnosti. Želimo si prisostvovati pri ustvarjanju samozavestnih, zadovoljnih, prebujenih posameznikov in jih povezovati v skupnost. V tem hitrem, glasnem svetu je vse preveč osamljenosti, nesamozavesti, neuspeha – in mi ustvarjamo ravno obraten svet, kjer uživaš v trenutkih s seboj, samozavestno pluješ med izzivi življenja in izkusiš uspeh vseh vrst.

Lokalni izdelki, lasten razvoj, samo najboljše zate!

Slovenija je, navkljub svoji majhnosti, prava zakladnica energij. Že geografsko gledano smo na stičišču kultur, vplivov ter izjemne naravne raznolikosti. Pogosto se sploh ne zavedamo, koliko energijske podpore imamo v Sloveniji! S tem znanjem smo se pri Angelci odločili, da bomo večino izdelkov razvijali sami, iz lokalnih sestavin in podporne energije domačih tal. Zate, ki zase izbiraš le najboljše stvari, ki nosijo visoko energijo in ti pomagajo pri dvigovanju zavesti, namreč niso primerni nizkocenovni izdelki z drugega konca sveta! Pri nas najdeš krasne reči, ki so brez kemikalij, so naravnega izvora, narejene z ogromno ljubezni in mislijo na tvoje izvrstno počutje!

Najbolj smo ponosni na kozmetiko iz hmelja Zeleno zlato. Tako, kot mi prihajamo iz Savinjske doline, kjer je hmelj naša tradicija, se je tudi Zeleno zlato rodilo prav tukaj, na lokalni domači zemlji. Gre za zares vrhunsko, zdravilno, aromaterapevtsko kozmetiko, ki ne deluje zgolj na kožo, marveč tudi na energetsko telo.

Največja podpora tvoji manifestaciji skozi celo leto je Letni magični manifestacijski planer, kjer se manifestacija dogaja skozi pisano besedo. Tako bogate astrološke podpore, navdiha in usmeritev ne najdeš nikjer drugje na slovenskem trgu!

Ustvarjamo tudi lasten nakit. Ne verjamemo namreč, da so uvoženi izdelki tista prava stvar zate (ker vse, kar se sveti, ni zlato!). Zato smo zasnovali, oblikovali in skreirali unikaten nakit, poimenovan ETERNITY LIFE. Gre za edinstveno energijsko kolekcijo srebrnega in zlatega nakita, inspirirano z Mojstri 7 Žarkov Svetlobe. Ustvarili smo nakit, ki ga tudi mi z veseljem nosimo – ker je estetski, ima visoko vibracijo in deluje kot dnevni opomnik na moč manifestacije in priklica tistega, kar najbolj potrebuješ.

Želimo si, da vsi izdelki, ki jih najdeš pri Angelci, prinesejo v tvoje življenje pridih luksuza, v tebi zbujajo obilje, ljubezen in notranjo umirjenost. Naj ti služijo kot majhni dnevni pomočniki na tvoji poti prebujenja in sijanja.

Martina, Andreja, Nika

Kdo so obrazi Angelce? Kdo smo ženske, ki se pogovarjamo s teboj, ustvarjamo zate in imamo tvoje najvišje dobro vedno v mislih? To smo Martina, Andreja in Nika.

  • Andreja je soustanoviteljica Angelce in Merkabe. Je priznana energijska raziskovalka, terapevtka in učiteljica svojih tehnik. Velja za pogumno, neizprosno iskreno in za običajen svet malce nenavadno žensko. Več o njej najdeš na njeni strani andrejanovak.si.
  • Martina je prav tako soustanoviteljica Angelce in Merkabe. Je večna optimistka, poslovna ženska in prizemljena prinašalka lepega, svetlega, bogatega. Njena vztrajnost k življenju spravi še tako velike in kompleksne ideje.
  • Nika je predstavnica mlajše generacije in s svojo nalezljivo iskrivo energijo skrbi za našo spletno prezenco in udejstvovanje na družbenih omrežjih. Je pravo sonce podjetja!

Ljuba prebujajoča se duša. Hvala, ker si prebral/a našo zgodbo in hvala, ker jo soustvarjaš z nami. Skupaj smo močnejši in naša Svetloba sije vedno bolj svetlo. Še naprej s pogumom in vero vase hodi po svetu. Ko pa potrebuješ navdih, podporo ali zgolj malce crkljanja, smo tukaj zate.

Z Ljubeznijo, Svetlobo in Obiljem,

Ekipa Angelce.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.