Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 60€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Naša zgodba

… je v osnovi zgodba dveh duš, Andreje in Martine 😇 . Od šolskih klopi naprej sva nenavadna kombinacija. Popolnoma različni in hkrati kompatibilni. Med drugim so nama skupni predanost energijam, norost, entuziazem, humor, otok Krapanj in Gibonni ✨🔥🎼🏝.

Vse to nama je v pomoč, da svoje sanje spreminjava v realnost …

Že v najstniških letih sva bili »hudi filozofinji« in reševali svet. V besedah 🙈. Sva pa pridno študirali vse mogoče knjige na temo ezoterike in kmalu prešli na resno učenje najrazličnejših tehnik. Andreja je skozi leta tako postala priznana energijska raziskovalka, terapevtka in učiteljica svojih tehnik. Več o njej si lahko pogledate na njeni strani andrejanovak.si. Jaz pa sem svojo pot razvijala v poslovnem svetu, da sta se lahko najini poti združili v optimalnem sodelovanju, vsaka s svojimi veščinami.

Cilj vsega, kar delamo, je namreč pomoč. Ljudem, živalim, naravi. Da se krepi Svetloba ✨✨ in da vsak najde svojo Dušno pot 😇. Ker se v osnovi ukvarjamo z izobraževanjem in terapevtskim delom, zelo dobro poznamo težave ljudi. In izdelki v Trgovini Angelca so nastali ravno iz potreb ljudi. Tako ves čas nastajajo izdelki za telo, dušo in dom.

Pri nas najdete 100% naravno, zdravilno, aromaterapevtsko kozmetiko (vključno z luksuzno linijo Zeleno zlato, kjer je kozmetiki dodan hmelj, ki je tudi naravni afrodiziak in okrepi življenjsko energijo), ekskluzivni energijski nakit, navdihnjen z Mojstri 7 Žarkov Svetlobe, izdelke za feng shui in meditacijo (vključno s 100 % naravnimi dišavami za dom, kristali, astrološkimi izdelki, kot je Andrejin letni planer, izdelki za hitro samopomoč – tudi če niste terapevti …). Poskrbeli smo tudi za hišne ljubljenčke. Ker je ponudba res velika, priporočamo sprehod po trgovini, saj boste našli zelo nenavadne stvari in tudi čudovita darila ❤️🛍.

Skoraj vsi izdelki so plod našega razvoja in izdelani z našimi prekrasnimi poslovnimi partnerji v Sloveniji 🇸🇮. Izjema so kristali in prehranski dodatki. Tudi ti so skrbno izbrani in preizkušeni, da vam res najbolje služijo.

Na kaj smo posebej ponosni? Seveda na vsak izdelek posebej, izpostavili pa bi:

  • kozmetiko iz hmelja Zeleno zlato, saj prihajamo iz Savinjske doline in je hmelj naša tradicija. Več let smo preizkušali, kako izjemne koristi hmelja uporabiti v kozmetiki na način, da diši tudi ljudem zunaj Savinske doline. Tako je nastala res vrhunska, zdravilna naravna kozmetika z aromaterapevtskim učinkom. Poskusite, ne bo vam žal.
  • nakit z Mojstri 7 Žarkov Svetlobe. Tukaj je bila naša naloga, da se Mojstri materalizirajo v to realnost. Vam podarijo dotik večnosti in vas obdarijo s svojimi svetlobnimi kvalitetami. Da se svetloba širi prek čudovitega nakita.
  • Andrejin letni planer, ki je vsako leto posebej zakladnica znanja in nasvetov, da lahko optimalno preživite leto.

Last but not least: seveda nisva sami, v ekipi nas je vedno več, prekrasne duše, ki najdejo svojo pot pri nas. In to je tudi lepota našega dela – sodelovanje in kreiranje iz Svetlobe ✨.

Hvala vsakemu posebej in hvala vam, drage stranke 🙏🙏. Da skrbite zase, za svojo Dušno pot in da nas podpirate, da lahko še naprej ustvarjamo najlepše izdelke za vas ✨✨✨.

Martina Fele, solastnica in prokuristka podjetja Merkaba

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om