Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Nega kože okoli oči in triki za naravno samopomlajevanje

Verjetno ste že doživeli tisti občutek, ko vas je k neki osebi pritegnilo kot magnet, brez utemeljenega razloga. Morda, ko ste zaslišali njegov glas, zagotovo pa, ko ste doživeli očesni stik. To sta dve kvaliteti, ki vas naredita edinstveni in ni vam enakega! Očesni stik je prva brezmrežna povezava, s katero se ljudje povezujemo že od nekdaj, davno preden je kdo poznal wifi. Očesni stik ni eden izmed trendov, ampak nit, ki povezuje vaše življenje z življenji drugih. Tu bi verjetno lahko umestili rek, da so oči ogledalo vaše duše. In verjetno je zato nega kože okoli oči že od nekdaj, zlato pravilo vseh lepotic. In triki za naravno samopomlajevanje skrbno varovana skrivnost, ki se prenaša zgolj še z ustim izročilom naših babic in počasi izumira. 

Čemu je ta skrivnost tako varovana? Zakaj se ustna izročila tako sili v pozabo? Ker živimo v svetu potrošništva in zamegljenih umov. Želijo nam prodati vse, kar smo pozabili, da nam ponuja narava sama. (1) 

Zato vam v tem blogu razkrivamo, da je nega kože okoli oči zelo preprosta in lahko dostopna vsakomur. In da so triki za naravno samopomlajevanje dolgoročno še bolj učinkoviti, kakor instant rešitve.

nega kože okoli oči

Zakaj je nega kože okoli oči sploh pomembna?

  • Prvi dejavnik je, da so vaše oči močno izpostavljene zunanjim vplivom okolja. Vsi ti dejavniki izsušijo kožo in jo naredijo neprožno, kar povzroči nastajanje gubic. Če želite zaščititi svojo kožo je pomembno, da sami poskrbite za globinsko vlaženje in hranjenje kože. 
  • Drugi dejavnik, ki prav tako močno vpliva na stanje kože okrog vaših oči je oksidativni stres. Ta povzroča gibanje prostih radikalov, ki poškodujejo celične membrane. Za to je pomembno, da uporabljate produkte, ki so namenjeni temu, da nevtralizirajo proste radikale in spodbudijo naravno obnovo celic. S tem boste ustavili prezgodnje staranje. 
  • Tretji dejavnik, ki se ga ponavadi sploh ne zaveste, ker je tako vtkan v vaš način življenja, pa je uporaba elektronskih naprav. Nenaravno strmenje v osvetljene ekrane izsuši vaše oči in povzroči naprezanje obraznih mišic. To posledično povzroča pretirano suhost oči, nagubanost kože okoli oči in glavobole. Zato omejite uporabo elektronskih naprav na najnujneše in se raje čimvečkrat zastrmite v drevesa in naravo, saj boste s tem naravno spočili oči.

Z očmi doživljate življenje, ki se dogaja okoli vas. Kadar so vaše oči sproščene in iskrive, takrat avtomatsko pritegnete k sebi prave ljudi. Zato je svoje oči potrebno negovati. 

Kaj vse vključuje naravna nega kože okoli oči?

VODA ZA IZPIRANJE – Prvo in glavno negovalno sredstvo za nego kože okoli oči je voda. Voda je sestavni del našega telesa in je tako najbolj naravno sredstvo za izpiranje, ki ga lahko privoščite svojim očem.

NARAVNA OLJA ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE – Mandljevo olje in jojobino olje sta super naravni čistili za kožo. Naravna olja izpodrinejo nečistočo iz vaših por in hkrati negujejo vašo kožo, niso invazivna in ne poškodujejo tkiva. 

SUPERRASTLINE ZA ZDRAVLJENJE TEŽAV – Kadar je koža razdražena, je uporaba zelišč še kako blagodejna. Še dan danes poznamo protivnetno delovanje kamilice, sivke in ognjiča. Proti ekcemom in luskavici blagodejno pomagata aloe vera in pegasti badelj. Listi grahovca in semena metuljastega fižola pa učinkovito delujejo proti staranju kože.

NARAVNI PRIPRAVKI ZA GLOBINSKO VLAŽENJE IN HRANJENJE – O vplivu posameznih superrastlin ste si že prebrali. Kako učinkovite pa so lahko rastline, ko jih združimo v pravem razmerju, ve le še peščica ljudi. To so tisti varovani zakladi in recepti zeliščarjev, ki jih vsi tako iščemo. Eden izmed takšnih pripravkov je tudi naravni serum Grace.

POČITEK ZA REGENERACIJO – Na vse zadnje, pa vaša koža potrebuje počitek in mirovanje. Kadar dovolj spite, so vaši hormoni uravnovešeni, kar vpliva tudi na regeneracijo celic. Lepotni spanec ni le mit. (2)

Zakaj je naravni serum Grace za nego kože okoli oči tako poseben

  • Lahek vlažilni serum za nego kože okrog oči Grace predstavlja inovacijo, ki se bori proti znakom prezgodnjega staranja kože ter kožo vlaži in poživi, z zaščito pred oksidacijskim stresom.
  • Vlažilni in poživljajoč naraven serum za nego kože okoli oči ima torej dvojno delovanje: deluje tako proti staranju kot tudi proti zabuhlosti. 
  • Lahek in nemasten serum je primeren tudi za vse tipe kože, tudi za občutljive oči in uporabnike kontaktnih leč, saj ne vsebuje umetnih dišav, je brez dodatnih barvil, brez GSO, ne vsebuje parabena, PEG, PPG ali izdelkov naftne industrije in ni testiran na živalih.

Način uporabe seruma

Serum uporabite zjutraj in zvečer na temeljito očiščenem predelu okrog oči. Z nežnim tapkanjem ga nanesite od zunanjih kotičkov oči, proti notranjosti. Z uporabo prstanca, ki je najšibkejši prst in z nežnim tapkanjem seruma v kožo, lahko spodbudite cirkulacijo in pospešiš absorpcijo izdelka.

naravni serum za nego kože okoli oči

Zapeljivost s pomočjo žive narave v naravni kozmetiki, bo v vas prebudila življenjsko energijo in mehkobo.

3 zelišča, ki ohranjajo mladost

Aleksandrijska sena – Polisaharidi semena aleksandrijske sene (lat. Cassia angustifolia) v serumu, (naravna hialuronska kislina), zagotavljajo intenzivno vlaženje kože, hkrati pa povečujejo gladkost in mehkobo kože ter izboljšajo oziroma povečajo sijaj kože okrog oči. Torej s svojimi močnimi vlažilnimi lastnostmi gladijo kožo od znotraj navzven. (3)

Metuljasti fižol – Izvlečki iz semen metuljastega fižola (lat. Vigna aconitifolia) v serumu (naravna alternativa retinolu), stimulirajo obnovo celic ter sintezo kolagena in-vitro. Poleg tega pa klinično dokazano učinkovito delujejo proti gubam. (4)

Manilkara multinervis – Izvlečki iz listov Manilkara multinervisa v serumu pa kožo negujejo, učvrščujejo in ji povrnejo elastičnost. Povrhnjici in tkivu kože zagotavljajo hidratacijo. (5)

Semena aleksandrijske sene (naravna hialuronska kislina)  v naravnem serumu Grace, s svojimi močnimi vlažilnimi lastnostmi gladijo kožo od znotraj navzven. Metuljasti fižol pa kot naravni nadomestek retinola, zglajuje vaše že nastale gubice. Izvlečki iz listov Manilkara multinervisa v serumu kožo negujejo, učvrščujejo in spodbudijo vaše celice k sampomlajevanju.

Kaj nam oči sporočajo?

Z očmi se vidimo in ujamemo med sabo. Z očmi se lahko tudi začutimo, tisto nekaj več, kot samo fizično materijo. 

Vaše oči so vaša edinstvena, unikatna zveza s svetom okoli vas. So prezentacija vaše duše, vaših občutij in doživetij. So kot vaša zgodovina in prihodnost, zapakirana v en sam pogled. In zato je izjemnega pomena, da skrbite za svoje oči in jih negujete. Opazujete okrog sebe, da ne zamudite ključnih trenutkov vašega življenja. Potreben je samo stik, klik, dveh pogledov… 

Trije triki, kako ohraniti mladosten videz kože okoli oči

Resnična zapeljivost se odraža v vašem pogledu, kadar se v sebi čutite zadovoljni in sproščeni v tem, da ste, točno takšni kot ste. Smejalne gubice okoli vaših oči so tiste, ki svetu sporočajo, da živite življenje strastno in nanj gledate pozitivno. Vaše oči pa lahko na naraven način spodbudite, da zasijejo brez gubic.

Trik številka ena: Naj ne bo cena glavno merilo, pri kupovanju kozmetike za oči. 

Najprej preverite sestavo in poskušajte izbrati produkt, ki vsebuje najmanj kemikalij in umetnih snovi, ki dolgoročno kožo izsušijo in izčrpajo. Presenečeni boste, da je včasih dražja kozmetika polna parabenov, sulfatov in drugih kemikalij, ki morda ohranjajo daljšo dobo trajanja produkta ali večjo pigmentacijo in vas s tem zavedejo, da je bolj kvalitetna.

Trik številka dve: Od zunanjih kotičkov, proti notranjim.

Če nanašate produkt na kožo okoli oči od notranjih kotičkov navzven, kožo raztegujete. Če pa jo začnete mazati od zunanjih kotičkov navznoter, boste nevtralizirali raztegovanje kože. Če je le možno, pa vse produkte nanašajte s tapkanjem, ki bo poskrbelo za dobro prekrvavitev obraza in točkovno sproščanje.

Trik številka tri: Obrišite energijsko pajčevino.

Večkrat na dan si lahko s preprosto vajo sprostite predel oči in tako preprečite gubanje. Kadar začutite da vaš pogled ni več jasen in da ste utrujeni, zaprite oči in s prsti potegnite centimeter stran od kože, od nosu proti zunanjim kotičkom očesa. Prestavljajte si, da odstranjujete pajčevino z oči. Na ta način boste odstranili energijski marčes, ki se nalepi na oči. Posledično bo obraz sproščen in pogled jasen.

Te zanima pomladitev celotnega obraza? Preberi si prispevek Božanski ritual za pomladitev obraza v 5 korakih.

pomaljevanje obraza

Ravnajte se po naravi

Kljub vsemu pa je glavno vodilo, ravnajte se po naravi. Na svoje telo nanašanjte tisto, kar bi lahko vnesli tudi v njega. Kadar ste v dilemi pa se spomnite: Kaj bi uporabila vaša babica?

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.