Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Naravna nega kože po sončenju – zaljubite se v svoje telo

Poletje je tu in z njim vročina, razgaljena koža, lahka poletna oblačila, pikniki, dopust… Junij je zagotovo najbolj priljubljen mesec ravno med šolarji in dijaki, saj zaključijo s svojimi obveznostmi. Vendar poletje ne prinese s seboj zgolj lahkotnosti, optimizma in obilje sonca. Prinese tudi skrbi, če niste previdni in preživite preveč časa na žgočem soncu. Nega kože po sončenju je pomembna, ne samo takrat, ko pridobite sončne opekline.

.

Vsakodnevna nega kože

.

Naravni gel za tuširanje Eros 200mlKoža je naš največji organ. Na koži se pokažejo nepravilnosti, katerih vzroke najdemo v notranjosti telesa. In nepravilnosti, do katerih pride zaradi zunanjih vplivov, kot je na primer sonce. Nega kože je pomembna (še posebej nega kože po sončenju). Kako vse lahko poskrbite za zdrav videz kože? (1)

Izberite kvalitetne izdelke za umivanje. Naj bodo nežni do vaše kože in hkrati kakovostni, brez vsebnosti škodljiv snovi, ki skozi kožo prehajajo v krvni obtok. Koža ne prepušča vsega, vendar jo nekateri dodatki, ki se uporabljajo v kozmetiki, naredijo prepustno. Zato je res pomembno, da izdelke, ki jih uporabljate vsakodnevno za osebno higieno, kupujete preudarno. Na spletu je na voljo veliko informacij o škodljivih snoveh, prav tako je na voljo tudi veliko izdelkov, ki jih nimajo. Najdete jih na policah v trgovinah in med pestro ponudbo proizvajalcev kozmetike na slovenskem trgu.

Slednje upoštevamo tudi sami pri razvoju naših izdelkov. Razvili smo gele za tuširanje, brez vsebnosti spornih dodatkov. Še posebej ponosni smo na Erosa, ki je zaradi vsebnosti hmelja primeren tudi za zelo občutljivo kožo. Nad izkušnjami uporabnikov smo navdušeni..

Privoščite svoji koži še kakšen dodaten tretma v obliki pilinga (izdelajte ga sami) ali suhega ščetkanja s krtačo. Oboje kožo poživi, jo nežno masira in spodbudi pretok. Ščetkanje kože (2) poživi limfni sistem, zmanjša zastajanje vode in sprosti zastale odpadne snovi, ki zastajajo pod kožo – celulit. Ščetkanje tudi sprosti zastalo energijo v telesu, zato je bistvenega pomena, da ga izvajamo pravilno.

.

Koža je odraz zdravja

.

Zato je pomembno, da poskrbite za svoje zdravje, za celoten organizem. Težave s prebavo, premalo zaužite tekočine skozi dan, preveč predelana hrana, premalo vitaminov, mineralov in drugih hranljivih snovi…

Vse to in še mnogo več, vpliva na zdravje in stanje oziroma videz kože. Ne pozabite na telesno aktivnost in seveda dobro počutje.

.

Sonce in koža

.

V zadnjih letih se je drastično povečalo ozaveščanje ljudi o škodljivih vplivih prekomernega izpostavljanja soncu. Vse več je primerov kožnega raka. Pa je sonce res tako škodljivo?(3)

Sonce potrebujemo, je svetloba, je življenje. Napolni nam zaloge vitamina D. Vpliva na naše počutje. In kot pravi Sanja Lončar: »Svetlobo lahko zajemamo na različne načine. Čaka nas v tkivih rastlin in živali, v vodi, soli, semenih, oljih, eteričnih oljih … Je tudi v kakovostnih mislih in jo najdemo tam, kjer ni strahu, žalosti, jeze, skrbi in pohlepa.«

.

sonce in koža

.

Sončna svetloba na nas vpliva blagodejno. Spomnite se na depresivne jesenske ali zimske dni, ko po več dni ni opaziti sonca na nebu. Kako se vsem spremeni počutje, ko se pokaže sonce. Takoj je več optimizma, volje, veselja, radosti.

Ozračje prepušča več UV žarkov, kot pred nekaj desetletji. Zaščitne plasti so stanjšane. Daljše izpostavljanje soncu sredi dneva, v poletnih mesecih, brez zaščitne kreme, je nespametno. Različni tipi kože, različna količina melanina, različna občutljivost – ljudje se različno odzovemo.

Nekateri pridobijo lepo rjavo barvo medtem ko se drugi neprestano soočajo z pordelo kožo in bledo zagorelostjo, ki hitro zbledi, tretji se ubadajo z alergijo na sonce… Dobra krema za sončenje, ki ne bo vsebovala spornih sestavin in vas bo zaščitila, ter primerna nega po sončenju je rešitev. Prekomerna izpostavljenost soncu pospeši staranje kože.

.

Nega kože po sončenju

.

Poljub soncaKaj storiti, ko kljub vsem nasvetom in zaščitam pridobite opekline oziroma opečeno, rdečo kožo, ki zateguje, peče in je občutljiva na dotik? Takšna koža potrebuje ohladitev in osvežitev – izdatno hidratacijo, ki koži povrne izgubljeno vlago. Spodaj vam predstavljamo par predlogov nege kože po sončenju (4):

.

  • hladen tuš, ki vas bo ohladil, osvežil,
  • namažite se z navadnim jogurtom, ki kožo prijetno hladi in navlaži,
  • 100% naravni gel POLJUB SONCA z aloe vero poskrbi za globinsko vlaženje in hlajenje kože ter s svojim poletnim vonjem dvigne razpoloženje 🌞🌞🌞,
  • pijte dovolj tekočine, da poskrbite za zadostno hidracijo celotnega organizma. Priporočamo vam pitje informirane vode z uporabo nalepk AQUA LIFE. Izbirate lahko med sedmimi različnimi kavlitetami. Izberite sebi najljubšo 🥰,
  • oblecite takšna oblačila, ki ne bodo neposredno dražila opečene kože,
  • če greste vodo, oblecite belo bombažno majico, ki vas bo zaščitila.

.

.

Kakšna naj bo nega kože za obraz?

.

Naravna krema za obrazV pestri ponudbi raznih losjonov in krem, priporočamo uporabo našo naravne energijske kreme Aphrodite. Tako bo nega kože po sončenju pravo razvajanje.

Ne vsebuje spornih sestavin, je brez parabenov in umetnih barvil. Krema se hitro vpije in po nanosu ne pušča mastnega občutka. Ohranja prožnost kože in deluje vlažilno. Vsebuje mandljevo olje, jojobino on konopljino olje, karitejevo maslo ter dodatek vitamina E.

Njena posebnost je v posebni mešanici naravnih eteričnih olj, ki s svojim delovanjem vplivajo na delovanje spolne čakre. Čakra se nahaja v predelu trebuha, tri prste pod popkom. Predstavlja sedež primarnih čustev, sedež čutnosti, senzualnosti in zadovoljstva, odnosa do sebe in drugih. Tukaj je doma imunski sistem.

Z energijo napaja spolne organe in sečila, povezana je delovanjem limfnega sistema in s kožo. Vpliva na čutenje zadovoljstva v življenju. Zapis v spolni čakri definira način, kako partner ravna z nami itd.. Njena barva je oranžna. Povezana je z delovanjem korenske in grlene čakre.

.

.

Naj bo vaše poletje sproščeno

 

Odprite se zadovoljstvu, spolnosti, sprejemanju samega sebe in posledično tudi drugih. Zadovoljstvo in zdravje sijeta skozi kožo. Uživajte na soncu in ne pozabite na svoje telo. Telo je naš tempelj, negujte ga. In kar je najpomembnejše, uživajte v negi kože, zaljubite se v svoje telo.

 

 

.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.