Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 50€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Naj bo novo leto 2019 najboljše in po vaši meri

Vstopili smo v novo leto 2019, v leto, ki mu vlada planet Merkur. Naj bo to leto vaše leto, podprto s svetlobo, obsijano s podporo vaše duše, pozitivno in ljubezni polno. Skratka, nepozabno v vseh pogledih. Novo leto, nove priložnosti, nove izkušnje. In mi vas podpiramo na vaši poti, razvajamo z ugodnostmi, navdušujemo z novostmi, prepričamo s kvaliteto. Kozorogi in vodnarji, vse dobro vam želimo v mesecu januarju!

.

Ker ne gre brez novosti, vas tokrat navdušujemo z novim energijskim planerjem za Merkurjevo leto 2019. Izdelala ga je Andreja Novak. Planer ima poleg osnovnih karakteristik planerja še možnost dnevnega beleženja aktivnosti, energijske nasvete, lunine mene in še mnogo več. Prepričajte se sami in si ga naročite čimprej, število zalog je omejeno. Planer je super izbira za vse redoljubne, organizirane in za tiste, ki to v svojem življenju potrebujete in ne veste, kje in kako začeti. Beleženje aktivnosti vam bo dalo uvid v vaše dejansko stanje, vam pomagalo, ko bo pešala vztrajnost in vam vlilo moči, ko se boste ozrli nazaj. To je super pomoč za vse, ki želite v svoj vsakdan vpeljati novo rutino, aktivnost, navado.

.

Planer 2019Skratka, planer za novo leto 2019 vsebuje:

.

  • nasvete za vsa horoskopska znamenja,
  • mesečno napoved Sonca,
  • mesečno energijsko mandalo 3. žarka Aktivne inteligence,
  • mesečno napoved 3. žarka Aktivne inteligence,
  • lunine mene,
  • tedenski planer z energijskim nasvetom tedna,
  • ključne kvalitete dneva,
  • dnevno spodbudo za pridobitev novih navad za srečno in uspešno življenje.

.

Druga novost, ki jo bomo predstavili v mesecu januarju so kristalni obeski po horoskopu. Obeski so že nekaj časa na voljo v naši prodajalni v Žalcu, ki je odprta čez teden in ob sobotah, od 9:00 do 12:00. Kmalu jih bomo objavili v naši spletni trgovini. Radi bi vam predstavili zanimiv svet kristalov in njihov vibracijski vpliv na človeka, predvsem pa seznanili s pravilno rabo kristalov. Svet kristalov in mineralov je čudovit, spoznajte ga.

.

Novo leto 2019, novi vi

.

Ko prestopite v novo leto, pustite za seboj vse staro in nekaj je drugače, zagotovo to občutite, brez da bi se lotili novoletnih zaobljub. Ker je novo leto podprto z novimi, svežimi energijami. Ljudje smo bitja, ki rastejo, se razvijajo, napredujejo in se učijo skozi vse svoje življenje. Izkoristite ta svež veter, ulovite ga v svoja jadra odplujte v želeno smer, jasno in odločno. Ne veste kje začeti?

.

.

novo leto 2019

 

Novo leto 2019 in energije v mesecu januarju

.

Dobro smo začeli in januar je in bo še pester. Kar pet planetov se premakne v drugo znamenje, Uran se iz retrogradnega gibanja premakne v direktno gibanje. Mars se je prestavil v znamenje ovna, Merkur v škorpijona, Venera v strelca, Sonce se prestavi v vodnarja in proti koncu meseca se Merkur premakne še v znamenje vodnarja.

.

Sončev mrk 6.1 je že za nami. Čaka nas še intenzivni Lunin mrk na 0 stopinjah Leva, ki se dovrši 21.1. Mrki na 0 stopinjah predstavljajo čisto energijo znaka in v tem primeru bo mrk v znamenju leva. Katera hiša v vaši natalni karti je v znamenju leva? Na tem področju se zna kaj dogajati, še posebej zato, ker je to zadnji mrk na osi lev-vodnar, iz serije mrkov od februarja 2017.

.

Izdelki meseca januarja

.

Novo leto 2019 bo prav tako postreglo z zanimivo ponudbo akcijskih ponudb. Tokrat, v mesecu januarju, vam predstavljamo naše CD – je.

.

  • CD otroški svet: spoznajte preproste meditacijske vaje za otroke. Poslušajo jih lahko kadarkoli, še najbolj pa priporočamo poslušanje zjutraj ali zvečer pred spanjem. Z rednim poslušanjem oz. izvajanjem vaj se bo okrepilo eterično telo vašega otroka, saj eterično telo pomembno vpliva na zdravje fizičnega telesa. Eterično telo si lahko predstavljate kot ovoj okoli fizičnega telesa, razteza se približno 5 do 30 cm široko okoli telesa. Povezano je z delovanjem fizičnega telesa, telesnimi občutji, nadzira in vzdržuje vitalne biokemijske procese v fizičnem telesu itd.. Je kot posnetek fizičnega telesa. Poslušanje CD-ja je vsekakor primerno tudi za odrasle.Več o pomembnosti energijskega ovoja okoli telesa, ki je le del celotne aure, kako auro delimo in kako jo lahko čistimo sami, si lahko preberite tukaj. (2)
  • CD skrivna moč barv: Barve, barve in še enkrat barve. Vnesite jih v svoje življenje in spoznajte njihovo terapevtsko moč.

.

Barve so lahko tudi zabavne. Imate svojo najljubšo barvo? Veste, kakšne barve je vaša duša? Barve so vam lahko v veliko veselje in pomoč tudi med barvanjem mandal. (3)

.

Za konec…

.

Naj bo novo leto 2019 posebno leto!

.

 

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om