Košarica

Brezplačna dostava po celotni Sloveniji pri nakupu nad 50€

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

RAZKRIVAMO VAM RECEPT ZA SREČNO LETO – MAGIČNI PLANER ZA 2021!

planer 2021

Že poznate, najboljši slovenski planer za 2021, ki vam bo s svojim čarobnim znanjem pomagal do osebnih in poslovnih prebojev? Zagotovo najbolj unikatni planer, kar jih boste našli!

…Kjer ni niti sledi “copy pasta”, saj ga je pod vodstvom najlepših energij za vas spisala energijska raziskovalka Andreja Novak. Bogata vsebina s horoskopi, mesečnimi in tedenskimi koledarji, energijskimi napovedmi, tabelami za beleženje prostih dni in rojstnih dni, dnevnimi motivacijami in slovenskimi pregovori, vam bo pomagala, da doživite leto 2021 kot vaše prebojno leto neverjetnih transformacij!

Na eni strani planiranje in organizacija, na drugi pa popolna eksplozija kreative! Planer vas bo spodbujal k barvanju mandal, gibanju, meditiranju, pisanju, risanju in skiciranju najbolj genialnih idej! In ne vede, boste s čarobnim planerjem skozi zabavo in planiranje, končno materializirali tudi svoje želje! Planer, ki so ga preizkusile mnoge influencerke in “hudi” poslovneži. Planer, ki je tako dober, da vsako leto razprodan kot za med. Letos si ga lahko zagotovite tudi v predprodaji.

 

 

TOKRAT VAM OMOGOČAMO, DA SI GA ZAGOTOVITE V PREDPRODAJI! ZA VEČ INFORMACIJ KLIKNITE TUKAJ.

planer 2021

KAJ PRINAŠA LETO 2021?

Leto 2021 pod pokroviteljstvom Saturna in Urana prinaša zanimive spremembe, še posebej v Sloveniji, saj je Saturn njen vladar. Podpora zvezd, ki jih boste deležni celo leto, bo omogočala urediti vsa področja življenja učinkovito, hitro in praktično. Če se vam kdaj resnično izplača planirati, potem je to v letu 2021.

Blagoslov za leto 2021 predstavlja prehod Saturna in Jupitra v znamenje vodnarja, kar okrepi podporo Urana – čarovnika, ki s svojimi genialnimi idejami in spretnostjo v vsakdanjem življenju lahko pomaga pri opuščanju starega. (1)

planer 2021ZAKAJ VAS BO PLANER ZA 2021 PREPROSTO NAVDUŠIL

 • S planerjem ne boste pozabili na noben rojstni dan več, saj smo za vas pripravili posebni koledar za rojstne dni! 
 • Datume sestankov boste lahko vpisovali še bolj pregledno, saj sta v planerju mesečni in tedenski koledar – označena z barvami za motivacijo! 
 • Poseben čar prinaša rubrika, energijska napoved, da boste vedno en korak naprej pri pripravi na nov teden! 
 • S slovenskimi pregovori, ki vam bodo vlili inspiracijo, pa se boste lahko oprli na staro slovensko modrost, ki vam bo služila kakor zdrav steber v teh časih.
 • Tudi za ideje bo več kot dovolj prostora, saj smo za vas pripravili strani namenjene skiciranju in beleženju genialnih idej!
 • Če vam bo kdaj zmankalo motivacije… Pa vas čakajo mandale za barvanje! Mandale so zasnovane tako, da se bo skozi barvanje aktivirala avtomatska energijska podpora.
 • SPECIALNO DARILO – PRIROČNIK Z LETNIMI HOROSKOPI IN NASVETI ZA LETO 2021!

Zraven pa vam podarjamo posebno knjižico s podrobnimi horoskopi, ki jih lahko prebirate v udobnju domačega naslanjača, medtem, ko bo planer ves čas z vami. Tokrat v prikupni dimenziji A5, za v vsako torbo.

planer 2021

PLANER, KI VAS BO MOTIVIRAL SKOZI VSE LETO

RUBRIKA KDAJ JE DOBER DAN ZA…. 

Letos planer za 2021 vsebuje še NOVOST – energijske časovne ključe! Sedaj boste vedeli, kdaj je energijsko pravi dan za sestanek za povišico. Ali za prvi zmenek! Za vplačilo iger na srečo… Za frizerja, za pogovor, za nove začetke, za romantiko. 

DNEVNE MOTIVACIJE V OBLIKI SIMBOLOV 

S pomočjo planerja, boste lahko ohranili dobro počutje in energijsko pretočnost. Planer je zasnovan tako, da ob dnevnih motivacijah ne boste pozabili na pitje tekočine, meditacijo, stik z naravo in gibanjem. Planer bo vaš osebni motivator, ki bo poskrbel, da ne “skrenete” s poti.

RITUALI 7 – ih MOJSTROV ŽARKOV SVETLOBE

Mnogi že poznate moč Mojstrov 7 Žarkov. Unikatni rituali vam bodo ob popolni časovni koordinaciji in pravi luni, omogočali da doživite življenjske preboje.

planer 2021

POSEBNO DARILO – ENERGIJSKI PRIROČNIK Z LETNIMI HOROSKOPI IN NASVETI ZA LETO 2021

KAJ VSE VAS ČAKA?

 • LETNI HOROSKOP
 • NAPOVED ZA LJUBEZEN IN DENAR PO LETNIH ČASIH
 • ZNAMENJA IN DENAR
 • ZNAMENJA V RAZLIČNIH ŽIVLJENJSKIH OBDOBJIH
 • ZNAMENJA IN AFIRMACIJE
 • GIBANJE PLANETOV V 2021 IN NA KAJ JE DOBRO BITI POZOREN

IN ŠE VEČ, ZA USPEŠNO LETO:

 • KATERI ELEMENT IN DEL NARAVE VAS PODPIRA
 • KATERI KRISTAL, POLDRAGI KAMEN POTREBUJETE
 • PA ŠE MALO O LUNI:
 • PREHRANA, NEGA TELESA, NEGA DOMA IN PROSTI ČAS

slovenski planerKAJ JE GLAVNI CILJ PLANERJA 2021?

Glavna želja ustvarjalcev planerja 2021 je, da doživite leto 2021 kar se da najboljše! In če nas poznate, veste da samo dobro ni dovolj! Želimo vam, da z uporabo planerja doživite največ, da dosežete osebne preboje in da postanete zadovoljni v sebi, v odnosih, upešni v poslu in da se vam odprejo vse poti!

IDEJA ZA NAJBOLJŠE DARILO IZ SRCA!

Planer 2021 bo z vsemi vodili in nasveti, ki so v njem, omogočil POPOLNO TRANSFORMACIJO ŽIVLJENJA! Zato, v košarico dodajte še enega za svojo prijateljico, mamo, hči, partnerja, sodelavca, šefa, taščo, poslovne partnerje, sosedo,… Komurkoli ga boste podarili, bo zagotovo z namenom. In naredili boste dobro delo, ki ga je vodila Svetloba. In aktivirali si boste SVETLOBNO KARMO vsega dobrega, kar širite.

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om