Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Podarite najboljše darilo s pomočjo kviza o boginjah

Ste kdaj pomislili, da podarite najboljše darilo najprej sebi? Po navadi vedno hitite in iščete najboljša darila za družino, prijatelje, celo znance, nase pa pogosto pozabite, a bi morali v prvi vrsti najprej znati razvajati sebe. (1)

Običajno sebe postavite na zadnje mesto, ker se “ne spodobi” ali pa niti ne veste, kakšno darilo si izbrati, ki bi imelo smisel za vas in vašo Dušo, ne zgolj zapravljen denar.

Da odkrijete in si podarite najboljše darilo zase, vas vabim, da se v nadaljevanju umirite, globlje zadihate in na prvi sliki najprej izberete barvo, ki vas najbolj pritegne, na drugi pa zlat simbol, ki vas najbolj pokliče.

Barva pomeni Boginjo, ki jo drugi vidijo v vas in vas lahko podpre pri vaši uveljavitvi v svetu (v poslu, odnosih z drugimi,…).

Zlat simbol pa pomeni Boginjo, ki se skriva v vas in jo je dobro odkriti in jo sprejeti. Ta Boginja vam bo dala vso potrebno podporo in še posebej podprla vašo notranjo moč.

Izberite najprej barvo, nato zlat simbol, v nadaljevanju pa preverite, kateri Boginji vas podpirata…

.

 podarite najboljše darilo kviz boginje zlat simbol

.

Katero Boginjo ljudje vidijo v vas?

Preberite si opise za posamezno izbrano številko in si podarite najboljše darilo.

1. ABUNDANTIA – rimska boginja obilja in blaginje

Ljudje v vas vidijo boginjo Abundantio, ki je rimska boginja uspeha, prosperitete, bogastva in sreče. Je tudi zaščitnica varčevanja, investicij in obilja. V rimski mitologiji je boginja Abudantia ljudem, ko so spali, nosila denar in žito. Abudatia je kot elegantna hostesa, ki vas vedno sprašuje, če kaj potrebujete in z ljubeznijo izpolni vsako vašo željo.

Naravna krema Abudantia bo podprla vašo življenjsko energijo in poglobila občutek blagostanja.

kviz aphrodite

2. APHRODITE – grška boginja ženskosti, lepote in ljubezni

Ljudje v vas vidijo boginjo Aphrodite (2), ki je grška boginja ljubezni, lepote, spolnega poželenja in zaščitnica zaljubljencev. Afrodita vas spodbuja, da je čas, da date sebi popolno ljubezen in si privoščite malo razvajanja. Šele takrat, ko človek popolnoma ljubi sebe, lahko ljubezen daje drugim in za to ne pričakuje nagrade in poplačil.

Naravna krema Aphrodite bo podprla vaše notranje zadovoljstvo, čutenje sebe in senzualnost.

3. FREYA – nordijska boginja plodnosti, ljubezni in privlačnosti

Ljudje v vas vidijo boginjo Freyo, ki je nordijska boginja plodnosti, ljubezni, privlačnosti in življenjske energije. Nihče od moških se ji ni mogel upreti. Tudi vsi bogovi so jo častili.

Ta boginja vas spomini, da znate obnavljati svoje energije in ohranjati mladost, pri tem pa vas bo še dodatno podprla naravna krema Freya, ki daje izdatno podporo čutenju vaše prave notranje moči.

kviz freya
Naravna krema Harmonia

4. HARMONIA – grška boginja sloge in harmonije

Ljudje v vas vidijo grško bogijo Harmonio, ki je nesmrtna grška boginja harmonije in sloge. Je hčerka boginje ljubezni Aphrodite in boga vojne Aresa, ki kasneje kot   Kadmova žena   postane   mati   tebanskega kraljevega rodu. Ta boginja vas spomni, da si morate znati vzeti tudi čas zase, saj vas sicer lahko okolica preveč obremeni.

Naravna krema Harmonia vas bo podprla v odnosih in razumevanju, še posebej takrat, kadar čutite, da vas odnosi izčrpavajo in posledično čutite utrujenost.

5. KUAN YIN – kitajska boginja milosti in sočutja

Ljudje v vas vidijo budistično boginjo Kuan Yin (3), ki je kitajska boginja milosti in sočutja. Vedno se odzove na vse prošnje, ki jih naslovimo nanjo. Pomaga tudi, ko potrebujte nežno in ljubečo pot za realizacijo svojih potreb ter da znate biti nežni in ljubeči do sebe in drugih.

Naravna krema Kuan Yin vas bo podprla, da se boste bolj z lahkoto odprli življenju in ljubezni.

kviz kuan yin
naravna krema Calliope

6. CALLIOPE – grška boginja komunikacije in epske poezije

Ljudje v vas vidijo boginjo Calliope, grško boginjo komunikacije, glasbe, pesmi, plesa in epske poezije. Ime Calliope pomeni “lep glas”. Boginja Calliope je celo smrtnikom – kraljem in voditeljem, ko so bili otroci, podelila dar govorništva in sicer jim je usta namazala z medom. Ko so ti kralji in voditelji odrasli, so znali uporabljati milostna besede in izrekati pravične sodbe.

Naravna krema Calliope pa bo vas podprla pri izražanju in kreativnosti.

7. ARTEMIDA – grška boginja lova in meseca

Ljudje v vas vidijo boginjo Artemido, grško boginjo lova in meseca, ki pa je bila znana tudi kot boginja divjih živali, divjine, rojstva in nedolžnosti. Prav tako je bila zaščitnica majhnih otrok. Bila je ena od najbolj spoštovanih grških boginj. Imela pa je samo eno žejo, da bi bila vedno svobodna.

Naravna krema Artemida bo pri vas še dodatno podprla jasnost in močno zbranost, tako pri sledenju svojim ciljem, kot tudi pri delu in vsakdanjih opravilih. Poleg tega vas bo podprla, da rečete, kadar je smiselno, ljudem in stvarem tudi “ne”.

naravna krema Artemida
Naravna krema Athena

8. ATHENA – grška boginja modrosti

Ljudje v vas vidijo boginjo Atheno (4), grško boginjo modrosti, poguma, navdiha, civilizacije, prava in pravičnosti, strateškega bojevanja, matematike, moči, strategije, umetnosti, obrti in spretnosti. Najbolj je bila znana po svoji strateški spretnosti v vojni in je zato pogosto predstavljena kot spremljevalka junakov. Njen zaščitni znak je sova. Bila je Zeusova najljubša hčerka.

Naravna krema Athena bo v vas še dodatno podprla vašo naravno modrost in intuicijo.

9. LAKHSMI – hindujska boginja blagostanja, obilja in napredka

Ljudje v vas vidijo boginjo Lakhsmi (5), hindujsko boginjo blagostanja, obilja in napredka. Njen izraz je vedno miren in ljubeč. Njen simbol lotusov cvet pa simbolizira tudi plodnost, rast, razvoj življenja.

Naravna krema Lakshmi vas bo kar najbolj povezala s čutenjem sebe, saj je daje podporo za aktivno sprejemanje darov Duše in Angelov in Vodnikov, da boste lažje sledili svojemu poslanstvu.

Naravna krema Lakshmi

Odkrijete, katera Boginja se skriva v vas in kako vas lahko najbolje podpre v tem obdobju

Preverite, s pomočjo katere boginje vas vaša duša podpira. Na osnovi izbrane boginje in kreme si podarite najboljše darilo.

A. KUAN YIN – kitajska boginja milosti in sočutja

V vas se skriva boginja Kuan Yin, ki vas podpira pri spreminjanju življenja iz neugodnih pogojev iz otroštva, kjer ste morali krepiti notranje zavedanje, da ste preživeli in ohranili stik s svojo Dušo. Namen vaše Duše je zato trenutno močno usmerjen na to, da krepite svoje drugačno življenje, da se obdate z ljudmi, živalmi, predmeti, ki podpirajo Svetlobo v vas in vam dovoljujejo, da se notranje celite korak za korakom.

Naravna krema Kuan Yin vas bo podprla pri odpiranju življenju na pravi način in ljubezni, najprej do sebe.

B. LAKSHMI – hindujska boginja blagostanja, obilja in napredka

V vas se skriva boginja Lakshmi, ki vas podpira pri samorealizaciji na več nivojih in različnih področjih. Namen vaše Duše trentuno je, da ustvarjate pogoje in okolje, da se lahko razvijajo tudi drugi, pri tem pa je za vas in vašo Svetlobo zelo pomembno, da se le redki od zunaj zavedajo, kje vse ste prisotni, saj ste na tak način nedotakljivi za sivine sistemov povprečja. Ne iščete pohvale, niti je ne potrebujete. Vam je podpora Svetlobe edina merljiva in pomembna zahvala za pravo delo.

Podarite najboljše darilo sebi z naravno krema Lakshmi, saj vas bo podprla pri aktivnem sprejemanju darov Duše in Angelov ter Vodnikov.

C. ARTEMIDA – grška boginja lova in meseca

V vas se skriva boginja Artemida, ki vas podpira pri dinamičnem življenju in sodelovanju s številnimi ljudmi, s katerimi imate skupne in stične točke Svetlobe za Življenje. Namen vaše Duše trenutno je slediti tem povabilom in so-ustvarjati z drugimi, a sočasno ne smete pozabiti na svoje bistvo, notranjo Bit. Bodite pozorni, da ne izgorite za projekte drugih, da vas ne izčrpa potreba drugih po Svetlobi, ki jo iščejo pri vas. Osrediščite se vsak dan in iskreno dajajte samo takrat, ko lahko.

Naravna krema Artemida vas bo podprla pri jasnosti in zbranosti pri vaših odločitvah in delu.

D. FREYA – nordijska boginja plodnosti, ljubezni in privlačnosti

V vas se skriva boginja Freya, ki vas podpira pri stabilni rasti in razvoju. Močno že zaznavate sebe kot Svetlobo in nosite veliko moč ter podporo Svetlobe na Zemlji. Namen vaše Duše v tem trenutnku je ohranjati to moč in predanost Svetlobi ter sodelujete iskreno in predano pri stvareh, ki vam jih Življenje prinese. Okoli vas se organizira veliko stvari. Ne odmikajte se temu! Sodelujte in bodite iskreni, pošteni, a se ne zapletajte močno v organizacijo, saj je pomembno, da ohranjate zunanje videnje stvari in ste s tem pravi Svetilnik za njih.

Naravna krema Freya vas bo podprla pri čutenju svoje notranje moči na polno.

E. ABUDANTIA – rimska boginja obilja in blaginje

V vas se skriva boginja Abudantia, ki vas podpira pri nabiranju notranjega znanja in zavedanja ter izgradnji mogočnega Stebra Svetlobe v sebi. Namen vaše Duše trenutno je biti Svetloba Tukaj in Zdaj in organizirati svoje življenje na ta način. Pozornost imejte na svoji notranjosti in dovolite, da se vse ostalo življenje organizira okoli magnetnega privlaka, ki ga vaša Duša in notranji Steber Svetlobe oddaja.

Naravna krema Abudantia pričakujte podporo Duše in Svetlobe, saj je tu za vas podpre pri sprejemanju obilja dobrih stvari, ki vam jih življenje ponuja.

F. ATHENA – grška boginja modrosti

V vas se skriva boginja Athena, ki vas podpira pri notranjih prebojih, idejah in sodelovanju z Dušo v osebnem življenju. Sledite njeni energiji v dihanju in sprejemanju vsega, kar vam Svetloba podari kot ideje, znanja, prebliske. Namen vaše Duše trenutno je prebujati in ohranjati ter graditi stik s svojo Svetlobo. Druge pa lahko prebujate v Svetlobo s svojim Zgledom, svojim Življenjem.

Naravna krema Athena vas bo podprla pri upoštevanju svoje intuicije na pravi način.

G. CALLIOPE – grška boginja komunikacije in epske poezije

V vas se skriva boginja Calliope, ki vas podpira pri harmoničnemu delu in oddajanju pozitivne energije v Svet, med ljudi. Namen vaše Duše v tem obdobju je, da vas podpira pri vsakdanjem oziroma kreativnem delu, skozi katerega oddajate pozitivne vibracije, pozitivno valovanje, ki spodbudi tudi druge, da začutijo radost ob veselju do dela, kreativnosti in do sodelovanja s Svetlobo.

Naravna krema Calliope vas bo podprla pri izražanju in vas bo globinsko povezala z vašo izvorno kreativnostjo.

H. HARMONIA – grška boginja sloge in harmonije

V vas se skriva boginja Harmonia, ki vas podpira pri večjih prebojih v življenju, ki se bodo zgodili v dveh stopnjah. Prvi preboj se je verjetno že zgodil s tem, da ste srečali in spoznali prave ljudi, ki v vas vidijo to, kar zares ste in lahko ste postali iskreni v medosebnih odnosih in v sebi. Drugi preboj bo večji in se bo pripravljal na širši ravni. Odvisen pa je od vas, kako hitro boste sledili namenu vaše Duše, ki vas v tem obdobju vodi v krepitev notranjih energij. Vaša Duša želi, da ste močni v ljubezni in Svetlobi, da ne klonete pod pritiski ljudi in okolice, temveč sijete od znotraj navzven kot Sonce, ki si je na vse.

Naravna krema Harmonia vas bo podprla pri čutenju harmonije in tem, da vas okolica ne bo preveč bremenila. S Harmonio tako podarite najboljše darilo sami sebi.

I. APHRODITE – grška boginja ženskosti, lepote in ljubezni

V vas se skriva boginja Aphrodite, ki vas podpira pri harmonični rasti in razvoju, če sledite njeni energiji od znotraj navzven in ne prehitevate življenja. Namen vaše Duše v tem obdobju je velik v pomoči drugim ljudem, a sočasno je nujno, da skrbite zase, za svoje energije, za svoje zadovoljstvo. Korak za korakom se vam bo odpirala pot vaše Duše, zato se sprostite, vse je dobro, ko gre z lahkoto, ljubeznijo, prijaznostjo.

Naravna krema Aphrodite vam bo poglobila občutek zadovoljstva s sabo in s svojim življenjem.

Na kakšen način lahko podarite najboljše darilo najprej sebi?

.

naravne kreme

.

Kako podarite najboljše darilo najprej sebi?

Podarite najboljše darilo sebi tako, da izberete dve naravni kremi naravne kozmetike Angelca, ki sta vas poklicali preko barve in zlatega simbola in vas bosta optimalno podprli.

S prvo (ki je rezultat izbora barve) se namažite zjutraj, da vas podpre in pripravi na vse aktivnosti dneva, z drugo (ki je rezultat izbora zlatega simbola) pa se namažite zvečer, da se vaše energije obnovijo in vas bolj povežejo s sabo, z vašo Dušo, da boste z lahkoto začenjali nov dan.

Srečno!

.Sre

.

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.