Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Angelcina ekipa vedno poskrbi za tvoj nasmeh​

Angelca pomoc

Pomoč

Imaš vprašanje ali potrebuješ pomoč? Spodaj smo ti pripravili odgovore na najbolj pogosta vprašanja. Če pa smo kaj pozabili, ti pa z veseljem pomagamo:

📩 info@angelca.si 
☎️ 051 326 226 (vsak delovnik od 9h do 15h, sobota od 9h do 12h). Za obisk izven delovnega časa nas pokliči.

Kontaktni obrazec

  Pogosta vprašanja

  Nakup in dostava

  Najprej preveri vse poštne predale, včasih se pozdravni e-mail s kodo skrije med “vsiljeno pošto” oz. “spam”. Če v naši trgovini nakupuješ prvič in kode predhodno še nisi uporabil/-a, nam napiši mail na info@angelca.si. Dopiši polno ime in priimek. Odgovorili ti bomo v najkrajšem možnem času.

  Svojo kodo darilnega bona ali kodo za popust, lahko vpišeš ob zaključku nakupa, ko klikneš na košarico. Na koraku 1 ali 2 vpišeš kodo v okence: KODA KUPONA in potem potrdiš vnos s klikom na gumb: UNOVČI KUPON. Program ti bo avtomatsko odštel popust ali dobroimetje na tvoj znesek.
  Ko izbereš ustrezen izdelek, v kvadratku zraven izbereš količino, najprej ti vedno ponudi en kos. Zraven je gumb: DODAJ V KOŠARICO, s klikom na ta gumb bo tvoj izdelek avtomatsko dodan v tvojo košarico. Potem lahko izbiraš naprej in vsak novi izdelek dodaš v košarico. Zgoraj desno pa imaš gumb, kjer se seštevajo nakupi in kjer si lahko kadarkoli ogledaš svoj nakup in narediš željeno spremembo. Ko želiš zaključiti, klikneš na gumb v skrajno desnem robu zgoraj: NA BLAGAJNO. Na naslednji strani vpišeš še svoje podatke, izbereš način plačila in pošiljanja. Ko zaključiš nakup boš na po elektronski poštni prejel/-a še potrditveni e-mail.

  Imaš več možnosti – ko prideš med nakupom do blagajne, je eden izmed korakov tudi izbira načina plačila. Imaš naslednje možnosti:

  – UPN (plačilo preko spletne banke oz. po predračunu)

  – Plačilo po povzetju

  – Kreditna kartica

   PayPal

  Odvisno od tvoje odločitve: ponujamo ti več možnost pošiljanja: preko GLS ponudnika ter preko Pošte Slovenije. Z obema imamo dobre izkušnje. Stroški pošiljanja so všteti v tvoj nakup in vidni na blagajni, če pa znaša tvoj nakup preko 60 evrov, ti poštnino častimo mi!

  Izdelki

  Ob naročilu, ko prideš do blagajne, imaš levo spodaj okence z opombami – tja napišeš vse svoje dodatne želje – tudi za programiranje kristala.
  Seveda! Vpiši naslov, kamor želiš da pošljemo presenečenje, v opombe pa dodaj, da so izdelki namenjeni za darilo in naj računa ne pošiljamo zraven. Račun bomo poslali na tvoj mail. Če imaš posebno željo za obdarovanca, jo dopiši in bomo napisali namesto tebe še posvetilo na darilno kartico.
  Seveda! Naši energijski prstani so izdelani iz žlahtne kovine, srebra ali zlata, zato zanje veljajo običajna pravila vzdrževanja. Kopanje v morju, tuširanje in pomivanje posode, ne vplivajo na spremembe. Izogibaj se le kakšnim kemikalijam kot je npr. varekina.

  Prstan lahko razširimo za eno številko ali ga spremenimo v nastavljiv prstan z razmakom. Doplačilo znaša 10,00 EUR

  Prstan lahko razširimo za pol številke, strošek znaša 10 EUR. Lahko vam prstan spremenimo tudi v nastavljiv prstan z razmakom. V tem primeru je strošek 15 EUR. Če pa želite povečati prstan za več kot pol številke pa vam bomo javili ceno naknadno (odvisno od količine materiala).

  Priporočamo ti, da pri izbiri upoštevaš sledeče: 

  – kateri simbol te najbolj pritegne ali 

  – katero kvaliteto v tem trenutku najbolj potrebuješ v svojem življenju ali 

  – izbereš glede na tvoj dušni žarek. Več o dušnem žarku si poglej TUKAJ.

  Lahko, ravno s tem namenom je prstan narejen z zarezo, ki omogoča, da je to možno.
  Nalepi jo na čisto in ravno podlago. Pomembno je, da jo nalepiš na steklenico in ne na plastenko. Steklo je namreč prevodnik energij. Pri rahlo zaobljenih steklenicah se nalepka ne prilega dobro, zato pred lepljenjem preveri, da je dovolj ravna podlaga za nalepko. Količina dnevno zaužite informirane vode ni omejena. Na eno steklenico nalepi le eno nalepko, ki bo vodo informirala z zeleno kvaliteto. Čez dan pa lahko uživaš različne kvalitete. 🙂
  Priporočamo nežno čiščenje z blago raztopino naravnega čistila ali kisa, običajno pa je dovolj že topla voda in krtačka za steklenico.
  Ko odpreš embalažo, vrečko nekajkrat udari in pregneti z rokami, da jo aktiviraš. Zaviješ jo v tanjšo bombažno krpo in položiš na boleče mesto. Blazinica je aktivna dokler je topla – približno dva dni.
  Ni potrebno. Ker so izdelki naši, avtorski, ti lahko garantiramo da so izdelki energijsko čisti in izdelani iz najvišje vibracije Svetlobe. Ko prejmeš izdelek je tako energijsko čist in pripravljen na uporabo.

  Seveda, z veseljem! Piši nam na info@angelca.si in pomagali ti bomo izbrati tisto, kar je najboljše zate!

  BREZPLAČNA POŠTNINA

  Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

  PRODAJNO MESTO

  Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

  PROIZVEDENO V SLO

  Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

  VAREN NAKUP

  Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


  .