Košarica

Brezplačna dostava po celotni Sloveniji pri nakupu nad 50€

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Pozdravljeni v aprilu!

Kristali imajo veliko večjo moč, kot si človek predstavlja na splošno. Mnoga stara ljudstva so jih uporabljala za prehode med dimenzijami in v druge za nas magične namene. Kristali lahko aktivirajo, stopnjujejo in povečajo vse, s čimer so povezani, kadar jih uporabljamo zavestno in pravilno. Vsak kristal je edinstven, vsebuje posebno sporočilo in ima svojo lastno frekvenco. Kristale na splošno cenimo kot predmete, ki izžarevajo moč in lepoto. Stari so na stotine milijonov let. Nastali so globoko v zemlji. Besedo kristal z lahkoto razumemo v številnih jezikih – izhaja iz grške besede »kristallos«, ki pomeni led.

Kristal je izraz, ki se na splošno uporablja za vse vrste mineralov, za katere sploh ni nujno, da so kristali. Četudi niso kristali, imajo minerali enako odzivnost kot kristali. Kristali imajo različne stopnje prosojnosti in različne barve, včasih tudi primesi, to vse ustvarja različne frekvence kristalov.

Vsak človek se na kristale odziva drugače. Da pa je delovanje kristala na človeka in prostor dobrodejno in krepčilno, pa mora biti kristal sam po sebi čist, kar dosežemo na način, da upoštevamo nivoje energij, ki vplivajo na kristal.
Na internetu so se razširila določena navodila, ki so iz vidika kvalitete kristala sporna.

Tako ne velja splošno prepričanje, da je potrebno kristale dajati ven ponoči v času polne lune. To prepričanje je namreč poškodovalo številne kristale na način, da so se v njihovo energije naselili elementarji in entitete – energijski mrčes, ki uspešno uporabijo kristale za svoj dom in s tem pridobijo na moči, da zasvojijo energije prostora in človeka. Kristale, ki imajo v sebi energijske parazite težko očistimo, do sedaj smo ugotovili, da ima pri tem največje uspehe čiščenje z Zlato spiralo.

Pranje kristalov v hladni vodi: Kristale držite pod tekočo vodo, pri tem si predstavljate, da jih perete pod svežim slapom v naravi, da jim dodate moč Narave. Lahko jih za nekaj minut namočite v mirujočo mineralno vodo ali pa navadno vodo, kateri ste dodali ščepec soli, saj ima ta očiščevalne lastnosti (sol in voda koristita večini kristalov, ne pa vsem, na nekatere namreč sol deluje razdiralno).
Čiščenje z dimljenjem s kadilom: Držite jih v roki, vse skupaj ali vsakega posebej, in jih ponesite skozi dim gorečih zelišč, kot sta žajbelj ali limonska trava, ali skozi dim naravnega kadila. Pri tem ste zbrani v mislih, da se z dimom očistijo vse nalepljene energije na kristal in da postaja čist v svoji izvorni obliki.

Barve nekaterih kristalov ustrezajo barvam čaker in jih tudi uravnavajo. Zato smo jih pripravili v poseben paket za čakre.

Da uredite energijsko stanje svojega doma, uporabite svoje očiščene kristale in jih skupaj z zlato spiralo položite v središče doma, če jih imate več, pa lahko tudi po kotih prostorov zunanjih sten doma, tako se ustvarijo dobri Stebri Svetlobe in podpora za cel dom.

Srečno, Andreja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om