Košarica

Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Pozdravljeni v februarju!

Pozdravljeni v februarju!

Ker je februar v znamenju Valentinovega, je čas za urejanje doma na področju partnerstva, harmonije v dvojini.

Kaj lahko sami s Feng Shujem storite za vaš partnerski odnos?

JZ del stanovanja: PARTNERSTVO, ODNOSI, LJUBEZEN, ZAKON
Medosebni odnosi so me drugim tudi izražanje idej in izbir. Ozrite se okoli sebe. Je vaš odnos takšen, kot si želite? Ste udejanili svojo najglobljo idejo o Dušnem in Srčnem partnerstvu? Če ni tako, kot si želite, potem v tem mesecu uredite predel JZ in vse počnite iz srca in energije Svetlobe v Ljubezni, ki je aktivirana, da vas vodi in vas podpre v ustvarjanju harmonije v dvojini. Zadihajte v srce, poravnajte držo in si oglejte svoj predej JZ dela stanovanja. Potem izberite način, kaj bi bilo najbolje za vaju na tem predelu.

Nato greste v prenovo, očiščenje in novo postavitev JZ dela stanovanja.

Na to področje postavite dva enaka dekorativna predmeta. Lahko sta dve sveči, ki morata biti prižgani vsaj 1 x tedensko, če želite, da bosta aktivno vplivali na to področje. Lahko sta dve ptici, dve roži v glinenih loncih. JZ predej je namreč pod okriljem elementa zemlje, ki stabilizira odnos in daje temelje ljubezni.

Pritegnite srečno ljubezen s ptičjimi parčki na JZ delu doma, lahko kot motiv na sliki, odeji ali katerikoli motiv, ki vam predstavlja srečno partnerstvo.

ZA RAST LJUBEZENSKEGA RAZMERJA  (ali za vzpostavitev) v kot JZ prostora postavite po dve veliki, okrogli keramični vazi in dva vrča. To bo prineslo veliko podporno energijo za partnerstvo. Če želite partnerstvo, s katerim se boste bahali navzven, v ti posodi dodajte pavja peresa, cvetje iz svile ali sveže rezano cvetje.

Na tem področju se izogibajte suhega ali mrtvega cvetja in lesenih predmetov. Mrtev les in suho cvetje pomenita smrt ljubezenskega razmerja. Prav tako bodite pozorni, da na tem področju nimate lihega števila dekorativnih elementov (tri osebe na sliki, trije stoli … ) , koristno je, da je dvojina vsega.

Feng shui spanja

Pravilen položaj spanja partnerjev – ”žena na moževi desni strani”.

V nasprotnem primeru nosi žena vso odgovornost in ima vedno glavno besedo. Mož je tiho, vendar ji tudi ne pomaga pri gospodinjstvu. Da bi se ljubezen uspešno razvijala, morata biti ženska JIN in moška JANG energija v ravnovesju.

Da vam bo sprejemanje novih energij in odpiranje dobremu partnerstvu hitreje steklo, vam kot izdelek meseca ponujamo  sprej za čakre in prostor: Kaun Yin,ki ga lahko uporabljate tudi v pisarni na JZ predelu, kar bo okrepilo dobre poslovne odnose. , naravno energijsko kremo Kaun Yin ter eterično olje Kuan Yin, ki ga lahko uporabljate tudi v pisarni na JZ predelu, kar bo okrepilo dobre poslovne odnose.

Na voljo je še nekaj srčkov, ki bodo v februarju okrepili ljubezen v vašem življenju, saj so programirani na širjenje Ljubezni v življenju vsakega, ki jih nosi.  

Naj vam februar prinese vse, kar si želi vaše srce.

Andreja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om