Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Pozdravljeni v februarju!

Pozdravljeni v februarju!

Ker je februar v znamenju Valentinovega, je čas za urejanje doma na področju partnerstva, harmonije v dvojini.

Kaj lahko sami s Feng Shujem storite za vaš partnerski odnos?

JZ del stanovanja: PARTNERSTVO, ODNOSI, LJUBEZEN, ZAKON
Medosebni odnosi so me drugim tudi izražanje idej in izbir. Ozrite se okoli sebe. Je vaš odnos takšen, kot si želite? Ste udejanili svojo najglobljo idejo o Dušnem in Srčnem partnerstvu? Če ni tako, kot si želite, potem v tem mesecu uredite predel JZ in vse počnite iz srca in energije Svetlobe v Ljubezni, ki je aktivirana, da vas vodi in vas podpre v ustvarjanju harmonije v dvojini. Zadihajte v srce, poravnajte držo in si oglejte svoj predej JZ dela stanovanja. Potem izberite način, kaj bi bilo najbolje za vaju na tem predelu.

Nato greste v prenovo, očiščenje in novo postavitev JZ dela stanovanja.

Na to področje postavite dva enaka dekorativna predmeta. Lahko sta dve sveči, ki morata biti prižgani vsaj 1 x tedensko, če želite, da bosta aktivno vplivali na to področje. Lahko sta dve ptici, dve roži v glinenih loncih. JZ predej je namreč pod okriljem elementa zemlje, ki stabilizira odnos in daje temelje ljubezni.

Pritegnite srečno ljubezen s ptičjimi parčki na JZ delu doma, lahko kot motiv na sliki, odeji ali katerikoli motiv, ki vam predstavlja srečno partnerstvo.

ZA RAST LJUBEZENSKEGA RAZMERJA  (ali za vzpostavitev) v kot JZ prostora postavite po dve veliki, okrogli keramični vazi in dva vrča. To bo prineslo veliko podporno energijo za partnerstvo. Če želite partnerstvo, s katerim se boste bahali navzven, v ti posodi dodajte pavja peresa, cvetje iz svile ali sveže rezano cvetje.

Na tem področju se izogibajte suhega ali mrtvega cvetja in lesenih predmetov. Mrtev les in suho cvetje pomenita smrt ljubezenskega razmerja. Prav tako bodite pozorni, da na tem področju nimate lihega števila dekorativnih elementov (tri osebe na sliki, trije stoli … ) , koristno je, da je dvojina vsega.

Feng shui spanja

Pravilen položaj spanja partnerjev – ”žena na moževi desni strani”.

V nasprotnem primeru nosi žena vso odgovornost in ima vedno glavno besedo. Mož je tiho, vendar ji tudi ne pomaga pri gospodinjstvu. Da bi se ljubezen uspešno razvijala, morata biti ženska JIN in moška JANG energija v ravnovesju.

Da vam bo sprejemanje novih energij in odpiranje dobremu partnerstvu hitreje steklo, vam kot izdelek meseca ponujamo  sprej za čakre in prostor: Kaun Yin,ki ga lahko uporabljate tudi v pisarni na JZ predelu, kar bo okrepilo dobre poslovne odnose. , naravno energijsko kremo Kaun Yin ter eterično olje Kuan Yin, ki ga lahko uporabljate tudi v pisarni na JZ predelu, kar bo okrepilo dobre poslovne odnose.

Na voljo je še nekaj srčkov, ki bodo v februarju okrepili ljubezen v vašem življenju, saj so programirani na širjenje Ljubezni v življenju vsakega, ki jih nosi.  

Naj vam februar prinese vse, kar si želi vaše srce.

Andreja

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.