Košarica

Brezplačna dostava po celotni Sloveniji pri nakupu nad 50€

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Sončni mrk odpira vrata v dinamično poletje

Poletja prinesejo sproščenost, veselje in radoživost. To je tudi čas elementa ognja, čas rumene barve, ki nam jo daje sonce. Je čas prenove in vse kar počnete, počnite z veseljem in notranjim zadovoljstvom. Sončni mrk, ki se izvrši 2. julija vas lahko pri tem močno podpre.

Ne pustite se zmesti in izzive, ki vam jih prinese življenje sprejmite z radovednostjo. Julij bo pester, saj nas ne čaka samo sončni mrk, temveč tudi retrogradni Merkur in retrogradni Kiron. 16. julija se izvrši lunin mrk v znamenju kozoroga. Venera pa se v začetku meseca premakne v raka, konec meseca pa v znamenje leva.

sončni mrk

.

Sončni mrk

Mrki so po mnenju astrologov lahko zelo močni energijski pojavi. Energija mrka lahko povsem spremeni določen vidik vašega življenja. Preobrazi ga. Staro mine, se umakne in naredi prostor novemu. Kljub temu, da mrk dojemamo kot trenutni dogodek, temu ni tako. Res je, da vsak mrk traja od nekaj minut do nekaj ur, se njihovo delovanje čuti že nekaj mesecev prej in kasneje. Nanj lahko gledamo kot proces. Popolni mrki so občutno močnejši kot delni mrki. Zakaj jih ne občutimo vsi enako? Mrk vpliva na vse, transformacijsko pa deluje zgolj na tiste, ki jim aktivira določene aspekte v njihovi astrološki karti.

Sončni mrk vpliva na področja vašega zunanjega oz. javnega življenja: služba, študij, potovanja, družabno življenje. Vpliva na vaše odnose z moškimi, s katerimi ste v življenju močno povezani: oče, partner, brat, sin, prijatelj.

Lunin mrk vpliva bolj na področja vašega zasebnega življenja: na dom, družino, materinstvo. Vpliva na vaša čustva ter na odnose z ženskami, s katerimi ste povezani: mama, žena, babica, sestre, hčerke, prijateljice.

.

Sončni mrk 2019 v mesecu juliju

Drugega julija se ob 21:24 se popolni sončev mrk na 10 stopinjah raka. S tem se aktivira karmična os med kozorogom in rakom. To bos sprostilo stara družinska bremena in finančne ovire ter vas usmerilo v popolnoma novo smer.

Se v vaši natalni karti nahaja kakšen planet na 10 stopinjah raka ali kozoroga? Če je odgovor da, potem bo sončni mrk aktiviral to področje in v vaše življenje prinesel nove stvari. Bodite pozorni in sodelujte z življenjem.

sončni mrk

.

Kaj vam svetuje Angelca?

Sončni mrk, vplivi planetov, retrogradni planeti itd… niso nič strašnega. V vaše življenje prinesejo potrebne spremembe. O vplivih planetov in mrkov smo že pisali, preberite si več v našem blog zapisu. Zato aktivno sodelujte z življenjem in sprejmite nove priložnosti, spustite staro in zadihajte svobodno.

.

Sprostite se

Če ste neprestano napeti in potrebujete globinsko sprostitev, vam toplo priporočamo uporabo naše naravne kozmetike s hmeljem. Kolekcija izdelkov iz hmelja Zeleno zlato vas bo naravnost očarala. Zakaj je tako pomembno, da ste sproščeni? Sproščeno življenje je ključ do vseh rešitev za kakršnekoli probleme. Samo v sproščenem stanju lahko:

 • sprejemate življenje sproti in ste v danem trenutku tukaj in zdaj,
 • sprejemate energijsko podporo svoje Duše, svojega okolja in narave,
 • sodelujete z življenjem z vsako celico brez, da bi se trudili,
 • s sproščenostjo ustvarite dobro energijo v sebi in okoli sebe, kar dvigne vašo vibracijo. (1)

Preberite si več v blog zapisu Andreje Novak.

naravna kozmetika

Odhajate na dopust? Izkoristite ga maksimalno in si resnično spočijte! Kako to doseči in na dopustu ne zboleti si preberite v našem blog zapisu.

.

Naravne kreme

Spoznajte kako enkratne in čudovite so naše naravne kreme, ki smo jih poimenovali po boginjah. Aroma-terapevtski učinek dosežemo z uporabo povsem naravnih eteričnih olj, ki naredijo naše kreme zares posebne. Za večjo učinkovitost lahko kreme uporabljate vsak dan. Prepričajte se sami.

 • Abundantia: podpre vašo življenjsko energijo, zato priporočamo uporabo ob večji utrujenosti in izčrpanosti, saj vas bo aktivirala in poživila. Vpliva na občutek prizemljenosti, občutek odgovornosti in redoljubnosti. Harmonizira korensko čakro.
 • Aphrodite: primerna za vse, ki si želite v svojem življenju čutiti več zadovoljstva. Zadovoljstvo se začne pri vas samih in predstavlja ključ do srečnega življenja. Krema harmonizira spolno čakro.
 • Harmonia: ko želite vzpostavit red in harmonijo v svojih odnosih, vam bo Harmonia v veliko pomoč. Skozi odnose se učimo celotno življenje, poskrbite, da vas bodo podpirali in ne izčrpavali. Krema harmonizira vranično čakro.
 • Freya: vpliva na vašo osebnost, na center vaše notranje moči in samozavesti. Aktivira veselje do življenja. Krema harmonizira čakro solarni pleksus.

Naravna vlažilna krema za obraz po čakrah

 • Kuan Yin: vam bo pomagala, da se odprete ljubezni in življenju, saj harmonizira vašo srčno čakro.
 • Calliope: osvobodi vaše grlo in komunikacija bo lažje stekla. Grlo predstavlja tudi sedež ustvarjalnosti zato je krema super izbira, ko želite aktivirati svoj navdih, ustvarjalne ideje, kreativnost. Sproščena in sprotna komunikacija je ključ do dobrih odnosov in uspešnega življenja. Krema harmonizira grleno čakro.
 • Artemida: je super izbira, ko potrebujete zbranost in fokus in želite v manj časa narediti več. Zato jo toplo priporočamo šolarjem. Primerna tudi za vse, ki ste brez pravih ciljev in smeri v življenju ali če vas delajo probleme sinusi in prehladi. Krema harmonizira ažno čakro.
 • Athena: Ugotavljate, da je pametno, da poslušate svoje notranje občutke? Athena jih bo okrepila, oblažila glavobole in umirila preveč aktiven um, ki vas utrudi in izčrpa. Krema harmonizira čelno čakro.
 • Lakshmi: Dovolite si prepoznati darove, ki vam jih vsakodnevno prinaša življenje. Krema je super izbira za vse, ki meditirate ali se kako drugače ukvarjate z energijami, saj okrepi čutenje. Priporočamo jo tudi tistim, ki se občasno spopadajo z depresivnimi občutki ali se počutijo, kot da njihovo življenje nima smisla in so čisto sami. Krema harmonizira kronsko čakro.

.

Za konec

Uživajte v poletju, naužijte se sončne svetlobe in si napolnite baterije. Srečno!

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om