Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

5 načinov za učinkovito energijsko čiščenje doma – spomladansko čiščenje

Dom ne potrebuje biti nov, niti po opremljen po zadnjih trendih, da lahko v njem odsevajo dobre vibracije sreče, bogastva, blagostanja in prijetne topline… Vse bolj in bolj postaja znano, da sta za dobro bivanje ključnega pomena dva dejavnika – ki lahko podpreta ali obratno, obremenita bivanje in razvoj družinskih članov. Ta dva dejavnika sta visoka vibracija in čisto energijsko stanje, ki podpirata visoko kvaliteto življenja. Preberi si strokovne nasvete za popolno spomladansko čiščenje energij doma, ki jih lahko izvedeš z velikim efektom in brez energijskega predznanja in z rezultati, ki so občutni takoj.

Spomladansko čiščenje – zakaj se je energijskega čiščenja dobro lotiti pomladi?

Spomladi se v naravi sprosti ogromno energije. Odganjati začnejo prvi poganjki, iz semen kliti nova življenja, vse začne zeleneti in cveteti… Energije takrat nudijo veliko podporo, da se čiščenje izvede hitreje, močneje in učinkoviteje.

spomladansko čiščenje

Na kaj je potrebno biti pozoren in zakaj je vsaka podpora energij še kako dobrodošla?

Se ti je že kdaj zgodilo, da si obupal/-a še pred čiščenjem? Kadar s čiščenjem “premikaš” energije, se te lahko lotijo različni občutki: vznemirjenje, utrujenost, nejevoljnost ali celo obup. Zakaj pride do tega? Z vsakim čiščenjem, še posebej energijskim, odstranjuješ iz svojega doma energijski marčes, ki ga strokovno imenujemo elementarji – ti potrebujejo energijskega gostitelja.

Kje se elementarji radi zadržujejo? Najpogosteje so to spominki, ki v tebi vzbudijo veliko čustev ali predmeti in darila nekoga drugega. Praktično vse, kar v tebi sproži reakcijo, čustva, misel, ki te energijsko sproži brez nadzora zavesti. Takrat se povzroči odtok energij in s tem podpreš “bivanje” elementarjev v tvojem domu.

Zakaj je energijsko čiščenje doma pomembno?

Življenjska energija, prana, či-energija, feng-shui energija – pojmujemo jo različno, a vse to je univerzalna energija, ki nas obdaja, je v nas, okoli nas, tudi v našem domu. Če je dobro pretočna, potem je tvoj dom “zdrav”, nikjer se ne nabira “krama”, aparati dobro delujejo, družinski člani so zdravi in srečni. Kadar je stanje obratno, je dom potrebno temeljito energijsko prečistiti.

Znaki, da je potrebno energijsko prečistiti dom

  • Ob vsaki selitvi.
  • Če ima kdo od družinskih članov zdravstvene, psihične ali čustvene težave.
  • Kadar so odnosi z okolico slabi.
  • Če se v družini soočite s primerom smrti.
  • Kadar imaš finančne težave.
  • Če je tvoj dom lociran v bližini večjih tovarniških ali električnih obratov.
  • Kadar se doma dogajajo nepojasnjeni pojavi ali čutiš prezenco tujih energij.
  • Ko dom zapustijo obiski.
  • Vedno, ko se v življenju zgodijo večje spremembe.

5 učinkovitih načinov energijskega čiščenja

1. LIFEBOX

Univerzalen dekorativni element za energijsko čist prostor, ki sočasno čisti prostor, preprečuje vpliv vodnih tokov in sevanj, ter deluje po principu Feng Shui-ja. KLIKNI ZA OGLED

Prednosti: Lifebox deluje brez tvojega truda. Prihrani finančni vložek, ki bi ga zapravili za redno storitev energijskega čiščenja profesionalcev. Element ima v sredini 3 kristale in vrezano spiralo, ki deluje ves čas, čisti in vzdržuje energije samodejno.

2. FENG SHUI SPREJI ZA AURO IN PROSTOR

100% naravni spreji so zasnovani na posebnih mešanicah eteričnih olj, ki pomagajo očistiti energijske elementarje v tvojem domu in v tvoji auri. OGLEJ SI KOLEKCIJO ter preberi prispevek Naravne dišave za dom – 6 idej kako jih uporabiti.

Prednosti: Spreji čudovito dišijo, so cenovno ugodni in preprosti za uporabo, poškropiš jih po kotih prostora. Vedno jih lahko vzameš s sabo, tudi ko greš na dopust ali na pot.

3. MEDITACIJA HOME HEALING ZA ZDRAVLJENJE ENERGIJ DOMA

Vodena meditacija Andreje Novak v angleškem jeziku je ustvarjena po principu Feng Shui priklica energij. Meditacija vodi skozi vsak prostor (kopalnica, kuhinja…) in energijsko očisti vsak predel. NAKUP

Prednosti: Meditacijo lahko zavrtiš vsak dan, tudi kadar greš po opravkih in te ni doma. Če meditiraš zraven, pa je to dvojna regeneracija – tebe in tvojega doma.

meditacija za energijsko čiščenje prostora

4. FIZIČNO ENERGIJSKO ČIŠČENJE Z INFORMIRANO VODO

Aqua Life nalepke so najboljši izum za fizično odstranjevanje energijske navlake v tvojem domu. Kolekcija obsega 7 nalepk za informiranje vode, s katero lahko učinkovito prečistiš ves dom. Zlata nalepka je na primer odlična za čiščenje oken in energijsko zaščito doma pred vdorom zunanjih energij. Vijolična nalepka informira vodo, ki zdravi tvoje rastline, kadar jih napade bolezen. OGLEJ SI CELOTNO KOLEKCIJO TUKAJ

5. EKOLOŠKA SVEČA ABUNDANCE ZA PRIKLIC OBILJA

Sveča v domu vzpostavi energijo Obilja, ki se zaradi kombinacije naravnih eteričnih vonjav širi in se začne proces magnetnega privlaka obilja. Po feng shui sistemu je najboljše, da se sveča prižge v središču stanovanja, saj bo tam vpliv na celotno življenje. OGLEJ SI VEČ

Prednosti: Sveča vsebuje programiran kristal. Tudi ko sveča dogori, vzdržuje frekvenco obilja, v lonček lahko postaviš dodatne kristale in jo postaviš na željeno feng shui poročje, kamor želiš privabiti obilje.

 

Naroči se na e-novice in prejmi popust na nakup izdelkov!

Če še nisi naročen/-a na Angelcine e-novice, potem izkoristi priložnost in prejmi darilo – 10% popust na celoten nakup po tvoji izbiri. Mesečno prejmeš tudi več brezplačnih nasvetov o dobrem življenju z najvišjimi vibracijami Svetlobe. KLIKNI TUKAJ in podrsaj navzdol po strani, okence za prijavo najdeš spodaj desno.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om