Košarica

Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

PREDSTAVLJAMO VAM ENERGIJSKI SREBRNI PRSTAN – za zaščito in srečo

Andreja Novak je za vas razvila izdelek, ki predstavlja zaščito za vsakdanje življenje brez dodatnega truda. Srebrni prstan ETERNITY LIFE RING je nastal v iskanju optimalne zaščite za nove izzive sodobnega življenja, ko se vibracije različnih elektronskih naprav tako močno prepletajo. In mojstri 7. žarkov Svetlobe so prispevali svoje energije preko simbolov za ta energijski prstan.

predstavljamo vam energijski srebrni prstan - za zaščito in srečo

Mojstri in sedem žarkov

O mojstrih sedmih žarkov, ste morda že slišali. To je 7 najčistejših, najvišjih kvalitet, ki jih nosite v sebi tudi VI. Nosi jih vsako živo bitje na Zemlji, ljudje, živali in narava. Le redki pa jih zaznavajo dovolj močno, da lahko sodelujejo s temi čistimi energijami in jih uporabijo v vsakdanjem življenju. (1)

Andreja Novak je ena izmed njih in preko dolgoletnega sodelovanja z energijami, predanosti svojemu življenjskemu poslanstvu in s svojim neumornim duhom, je nastal najčistejši srebrni prstan – s simboli Mojstrov 7 žarkov. Tako se boste lahko sedaj povezali z njimi tudi vi in začutili najlepše energije v sebi. Zgodilo se vam bo življenje po najvišjem planu, doživeli boste prečudovito bivanje z Dušo na zemlji.

poročni prstan7 NAJČISTEJŠIH KVALITET, 7 MOJSTROV 

 • MOČ
 • LJUBEZEN
 • AKTIVNA INTELIGENCA
 • HARMONIJA
 • ZNANJE
 • PREDANOST
 • RED IN RITUALI

Srebrni prstan Eternity Life Ring je magični prstan

Se spomnite Arabelinega čarobnega prstana? Vsi smo si želeli ta prstan, da se izpolnijo naše najglobje želje. In zdaj je tu Eternity Life Ring. Predstavljajte si, da si nadenete svoj srebrni prstan… Prvič, boste zagotovo začutili najmehkejše in najčistejše energije, ki bodo “izmile” in očistile vsa vaša energijska telesa. Nekateri boste čutili nežno pikanje po telesu, ko se bodo vaše energije prebudile. Duša bo zatrepetala od sreče. To je resnično magični prstan, o katerem smo vsi sanjali kot otroci. 

Kaj pa, če se ti z njim lahko uresniči VSE? Kako zelo res je, boste ugotovili sami. Prstan bo z močjo 7 Žarkov, v vas aktiviral unikatno vrsto vibracije, vaše energije se bodo osvobodile in začele oddajati vaš “dušni signal”.

energijski nakit

Kaj lahko pričakujete?

Zaščito vaših energij, saj boste energijsko bolj poceljeni in energizirani. To je v teh časih nuja, če želite prosperirati v svoji duhovni rasti in če si želite boljšega življenja, brez neskončnega truda. 

Vaš magnetizem se bo aktiviral: 

 • magnetizem za denar
 • magnetizem privlačnosti
 • okrepila se bo vaša notranja modrost 
 • vedeli boste, kdaj narediti – pravi korak 
 • in vedeli boste, katera smer je prava za vas.

Ne bo vam treba razmišljati, ampak vas bodo energije same vodile v pravo smer. Vse je mogoče!

Odlična izbira za zaročni prstan ali poročni prstan

 • Zagotovo poznate tisti občutek, ko imate nekoga tako radi, da preprosto ne najdete tistega najčistejšega izraza naklonjenosti, ki bi bil pravi, ki bi bil dovolj… 
 • Vse kar veste je, da si za vaše srce za to osebo želi le najboljše. 
 • Da prosperira, da je srečna in blažena. S TEM PRSTANOM BOSTE TO STORILI.

srebrni nakit

To je prstan višje zaobljube. Prstan, s katerim se ne “zavežete” ampak si poklonite najlepše: svobodo, predanost in najvišjo vibracijo ljubezni. Je prstan srčnih duš.

Srebrni nakit kot izraz svoje individualnosti

zaročni prstan
Mnogokrat, je v teh nižjih energijah potrošniškega sveta, ki ga vodi “enosmerni trend”, težko najti nekaj posebnega in drugačnega, nekaj v “svojem stilu”. S srebrnim prstanom Eternity Life Ring, boste zagotovo izrazili svojo individualnost.

Prstan je prekrasno fino ročno delo, ki poskrbi, da je vsak prstan unikat.

Žlahtno srebrno z žigom, vam zagotavlja, da ste kupili nekaj trajnostnega, nekaj, kar boste lahko predali iz roda v rod. Zato ne odlašajte z nakupom prstana, ki vam bo olajšal življenje. In podarite ga! Svojim najdražjim, za posebne priložnosti ali kar tako. S tem delom, boste ojačali tudi svojo dobro karmo in svetloba vam po povrnila vse dobro. Tako boste s pomočjo prstana lahko začutili svojo Dušo in življenje vam bo začelo kazati druge plati učenja z ljubeznijo in sodelovanjem.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om