Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

PREDSTAVLJAMO TI ENERGIJSKI SREBRNI in ZLAT PRSTAN – za zaščito in srečo

Andreja Novak je za zate razvila izdelek, ki predstavlja zaščito za vsakdanje življenje brez dodatnega truda. Srebrni oz. zlat prstan ETERNITY LIFE RING je nastal v iskanju optimalne zaščite za nove izzive sodobnega življenja, ko se vibracije različnih elektronskih naprav tako močno prepletajo. In mojstri 7. žarkov Svetlobe so prispevali svoje energije preko simbolov za ta energijski prstan.

Mojstri in sedem žarkov

O mojstrih sedmih žarkov, si morda že slišal-a. To je 7 najčistejših, najvišjih kvalitet, ki jih nosiš v sebi tudi TI. Nosi jih vsako živo bitje na Zemlji, ljudje, živali in narava. Le redki pa jih zaznavajo dovolj močno, da lahko sodelujejo s temi čistimi energijami in jih uporabijo v vsakdanjem življenju. (1)

Andreja Novak je ena izmed njih in preko dolgoletnega sodelovanja z energijami, predanosti svojemu življenjskemu poslanstvu in s svojim neumornim duhom, je nastal najčistejši prstan – s simboli Mojstrov 7 žarkov. Tako se boš lahko sedaj povezal-a z njimi tudi ti in začutil-a najlepše energije v sebi. Zgodilo se ti bo življenje po najvišjem planu, doživel-a boste prečudovito bivanje z Dušo na zemlji.

7 NAJČISTEJŠIH KVALITET, 7 MOJSTROV 

 • MOČ
 • LJUBEZEN
 • AKTIVNA INTELIGENCA
 • HARMONIJA
 • ZNANJE
 • PREDANOST
 • RED IN RITUALI

Srebrni/zlat prstan Eternity Life Ring je magični prstan

Se spomniš Arabelinega čarobnega prstana? Vsi smo si želeli ta prstan, da se izpolnijo naše najglobje želje. In zdaj je tu Eternity Life Ring. Predstavljaj si, da si nadeneš svoj srebrni prstan… Prvič boš zagotovo začutil-a najmehkejše in najčistejše energije, ki bodo “izmile” in očistile vsa tvoja energijska telesa. Nekateri boste čutili nežno pikanje po telesu, ko se bodo vaše energije prebudile. Duša bo zatrepetala od sreče. To je resnično magični prstan, o katerem smo vsi sanjali kot otroci. 

Kaj pa, če se ti z njim lahko uresniči VSE? Prstan bo z močjo 7 Žarkov, v tebi aktiviral unikatno vrsto vibracije, tvoje energije se bodo osvobodile in začele oddajati tvoj “dušni signal”.

Kaj lahko pričakuješ?

Zaščito tvojih energij, saj boš energijsko bolj poceljen-a in energiziran-a. To je v teh časih nuja, če želiš prosperirati v svoji duhovni rasti in če si želiš boljšega življenja, brez neskončnega truda. 

Tvoj magnetizem se bo aktiviral: 

 • magnetizem za denar
 • magnetizem privlačnosti
 • okrepila se bo tvoja notranja modrost 
 • vedel-a boš, kdaj narediti – pravi korak 
 • in vedel-a boš, katera smer je prava zate.

Ne bo ti treba razmišljati, ampak te bodo energije same vodile v pravo smer. Vse je mogoče!

Odlična izbira za zaročni prstan ali poročni prstan

 • Zagotovo poznaš tisti občutek, ko imaš nekoga tako rad-a, da preprosto ne najdeš tistega najčistejšega izraza naklonjenosti, ki bi bil pravi, ki bi bil dovolj… 
 • Vse kar veš je, da si tvoje srce za to osebo želi le najboljše. 
 • Da prosperira, da je srečna in blažena. S TEM PRSTANOM BOš TO STORIL-A.

Energijski prstani

To je prstan višje zaobljube. Prstan, s katerim se ne “zavežeš” ampak si pokloniš najlepše: svobodo, predanost in najvišjo vibracijo ljubezni. Je prstan srčnih duš.

Srebrni in zlat nakit kot izraz svoje individualnosti

Mnogokrat, je v teh nižjih energijah potrošniškega sveta, ki ga vodi “enosmerni trend”, težko najti nekaj posebnega in drugačnega, nekaj v “svojem stilu”. S srebrnim ali zlatim prstanom Eternity Life Ring, boš zagotovo izrazil-a svojo individualnost.

Prstan je prekrasno fino ročno delo, ki poskrbi, da je vsak prstan unikat.

Žlahtno srebrno z žigom ti zagotavlja, da si kupil-a nekaj trajnostnega, nekaj, kar boš lahko predal-a iz roda v rod. Zato ne odlašaj z nakupom prstana, ki ti bo olajšal življenje. In podari ga! Svojim najdražjim, za posebne priložnosti ali kar tako. S tem delom, boš ojačal-a tudi svojo dobro karmo in svetloba ti bo povrnila vse dobro. Tako boš s pomočjo prstana lahko začutil-a svojo Dušo in življenje bo začelo kazati druge plati učenja z ljubeznijo in sodelovanjem.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.