Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

TOP 5 NASVETOV ZA POLETJE – KAJ VZETI S SABO NA PLAŽO

Tokrat se bomo posvetili najsrečnejšim vibracijam- soncu, veselju in brezskrbnosti, ki jih prinaša polejte. Kaj vzeti s sabo na plažo – pa naj bo to domača plaža ali eksotični turkizni zalivček nekje po svetu? To so nasveti za poletje, ki vam bodo polepšali prav vsak vaš trenutek in poskrbeli, za nego in regeneracijo vašega telesa. Zakorakajte v to poletje hidrirani, dišeči, sproščeni, nasmejani in modni. (1)

Na vsakem koraku naj vas spremlja vaša najljubša steklenička Aqua Life informirane vode 💦


Hidracija je izjemnega pomena, še posebaj v poletnih dneh, ko vaša koža oddaja večjo količino vlage. Z infomirano vodo se boste prijetno osvežili, hkrati pa boste poskrbeli, da bo vaša koža sijoča in da boste polni energije.

NAMIG: Na plaži si privoščite svetlomodro informirano vodo, ki osveži in ohlaja od znotraj navzven. (ogled)

 

TOP poletni gel za vso družino, ki ga morate imeti ☀️

 

Poljub Sonca je izvrsten dišeči gel, ki s svojim osvežilnim poletnim vonjem očara tudi najzahtevnejše. Vredno ga je imeti pri roki vedno, saj pomiri vse opekline, takoj ublaži pike insektov in pomiri kožo po britju. 

NAMIG: Hranite svoj Poljub v hladilniku in si privoščite hitro osvežitev, kadar si je zaželite. Blagodejni občutek na koži vas bo očaral. Gel je zagotovo “must have”, med nasveti za poletje. (ogled)

 

Izstopajte s svojo simpatično personalizirano torbo za na plažo 👜 

Če cenite unikatnost je STAR BAG torba z zabavnim napisom prava za vas. Poleg tega, da je idealne velikosti, da vanjo spravite vso opremo za na plažo, je hkrati tudi prave velikosti, da greste z njo v stilu na osvežilno pijačo. Čudovite barve tega poletja in VAŠ napis bodo pritegnili prave poglede tistih, ki začutijo vašo vibracijo.

NAMIG: Ne obremenjujte se, če niste našli primernih modnih kopalk zase. Privoščite si novo barvno torbo, ki bo prenovila vaš poletni stayling v svežo podobo. (ogled)

 

Nujno branje – knjiga, ki vas bo sprostila še bolj, kakor če bi spili pivo ali dva 📗 

Tisti ki poznate Andrejo Novak veste, da njen humor prepleten z resnico življenja osvobaja. Nujno branje na dopustu je zagotovo Knjiga Reci Življenju JA, ki vas bo iskreno nasmejala in kakor vetrič odpihnila vsa bremena in skrbi, ki ste jih slučajno prinesli s sabo na dopust.

NAMIG: Prepustite se lahkotnosti branja in odprite knjigo na naključni strani. Še kako boste presenečeni, ko boste prebrali odgovor na točno tisto, kar vam te dni roji po mislih. 🙂 (ogled)

 

Piling za čvrsto kožo brez celulita ✨

Ne bodite prestrogi do sebe, če se vam to poletje ne da strastno potiti po največjem soncu, zavoljo popolne postave. Včasih imata kakovostna nega in spočito telo celo večji učinek. (2) Čudoviti piling s kavo, peteršiljem, soljo in hmeljem je unikatni osvežilni pomlajevalni eliksir za vašo kožo. Izjemno nežna struktura bo vaši koži dala točno tisto, kar rabi. Fuzija vseh sestavin bo spodbudila pretok limfe v telesu in vas prijetno hladila že med samo uporabo. 

NAMIG: Pustite piling delovati na telesu nekaj minut in medtem uživajte v hlajenju ter aromaterapiji, ki vas bosta sprostila na popolnoma novem nivoju. (ogled)

 

UŽIVAJTE POLETJE IN DOVOLITE SI ZAVIBRIRATI V SPROŠČENO ŽIVLJENJE. Vaša Angelca❤️

 

 

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.