Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Mala šola kristalov: Uresničevanje želja z ritualom Merkaba 5+

Merkaba je pravilna postavitev energijskih teles, ki jih ima vsaka stvar, rastlina, žival ali človek. Z aktivacijo merkabe za posamezno željo, cilj, aktiviraš energije, ki ti jih pomagajo izpolniti. Torej ideja, ki jo želiš v prihodnosti uresničiti, se najhitreje materializira, če aktiviraš njeno merkabo – pravilno postavitev njenih energijskih teles. Uresničevanje želja z ritualom Merkaba 5+ lahko izvedeš za različne želje…za pozitiven izid na izpitu, za vsako čakro posebej, za vsako telo posebej, za partnerstvo, za zdravje… najbolje pa je začeti s konkretnimi željami – prodajo ali nakupom avtomobila ali stanovanja….

uresničevanje želja.

Pri tem je potrebno izvesti postopek s celotnim besedilom, saj se tako uresničijo samo ideje, ki so v tvoje Najvišje dobro, Najvišje dobro vseh vpletenih in splošno Najvišje dobro. Če ideje niso v skladu z Najvišjim dobrim ali s tvojim Najvišjim dobrim (niso v skladu z tvojo najvišjo potjo), si z aktivacijo merkabe prihraniš čas. Hitro namreč spoznaš nesmiselnost zastavljenega cilja ali ideje in jo opustiš brez težav, prav tako navezanost nanjo.

Nasvet: Ritual Merkaba 5+ najbolje deluje, če si hvaležen za to možnost uresničitve, če prisluhneš srcu in Višjemu Jazu ob tem, ko postopek izvajaš. Da si hvaležen petim elementom za to podporo, da ti omogočajo uresničitev. Ritual merkaba za uresničevanje želja se najhitreje aktivira in deluje trajno, če vzpostaviš s petimi elementi pozitiven čustven odnos in jih prepoznavaš v naravi vsak dan, se jim iz srca (na tiho) zahvaljuješ vsak dan.

.uresničevanje želja

Merkabe ni potrebno ponavljati za aktivacijo iste želje ali cilja. Da se resnično dokončno realizira je potrebna samo redna hvaležnost / zahvala 5 elementom, ki s svojo energijo dajejo podporo tvojim željam na Zemlji. Če jo večkrat aktiviraš za isto stvar, pomeni, da ne zaupaš v prvi postopek ali v delovanje elementov, delovanje Narave.

.

Čas uresničitve je odvisen od treh stvari:

 • če bo uresničitev želje pozitivna, je odvisno od namena tvojega Višjega Jaza (v tem primeru te prevzame spoznanje, da tega ne potrebuješ),
 • od energije, s katero se preko hvaležnosti povezuješ s petimi elementi,
 • od števila blokad ali spoznanj, ki so ti na poti do te želje (le-teh ne moreš preskočiti, lahko jih samo sprejmeš).

.

Aktivacija parcelne merkabe pa deluje vedno in jo lahko delaš tudi za druge ljudi brez zapletov in ozaveščanj. Z aktivacijo parecelne merkabe namreč samo pomagaš Naravi in njenim energijam, da nazaj vzpostavijo harmonijo, ki je nekoč že bila tu, pa jo je potem človek s svojimi vplivi porušil. Možni stranski učinki pri aktivaciji parcelne merkabe: – spremembe v odnosih, … samodejna odstranitev vsega, kar ruši harmonijo.

 .

Postopek MERKABA 5+ za uresničevanje želja

.

..

Kristale 5 elementov postavljaš na označena področja, koristno je, da imaš spodaj zlato spiralo ali božanski red, ki aktivira merkabo za uresničevanje želja hitreje in močneje.

Na glas ali v mislih rečeš:

»Kličem energije:

 • Lesa -postaviš na 1.
 • Ognja – postaviš na 2.
 • Zemlje – postaviš na 3.
 • Kovine – postaviš na 4.
 • Vode – postaviš na 5.

da aktivirajo MERKABO *, v moje Najvišje dobro, Najvišje dobro vseh vpletenih in splošno Najvišje dobro tukaj in zdaj. Hvala v polni veri.«

* – natančno opredeliš, kaj želiš, npr.: moje grlene čakre, mojega stanovanja, izpita za ta in ta predmet na ta in ta dan, ….mojega obilja – navedeš koliko v enkratnem znesku ali mesečno….

** – antakaran = čista povezava s tvojim Višjim Jazom, pot tvoje Duše do tvojega srca in poteka od zgoraj navzdol preko jedra kronske čakre, po jedrih do srca (aktivira se s pranskim dihanjem), če ga uspeš zaznavati in delati z njim, se iz njega razširi notranji steber svetlobe.

Na sredini prižgeš svečko ali položiš dodaten brezbarvni kristal in v mislih zaprosiš: »Naj vsa jasna navodila ali odgovori pridejo preko mojega antakarana**.«
.

Opozorilo: Če želiš postopek Merkaba uporabiti brez upoštevanja Najvišjega dobrega, običajno ne deluje. Če vztrajaš in jo ponavljaš, to pomeni, da želiš po vsej sili spremeniti tok dogajanja, ki ni v skladu z namenom ali potjo tvojega Višjega Jaza, potem se začno dogajati stvari, ki te zaustavljajo in ti sporočajo, da razmisli o tej tvoji potrebi po spreminjanju sveta, namesto po sprejemanju in spreminjanju samega sebe.

Če želiš, da ti mi naredimo Merkabo za tvojo željo, pa lahko pošlješ e-sporočilo na Merkaba e-svetovanje in napišeš “MERKABA + tvoja želja”. Več o e-svetovanju si poglej TUKAJ.

Oglej si webinar: Vodnik po kristalih za začetnike

Te zanima več o  kristalih? Zate imamo odličen webinar, ki sem ga posnela z razlogom, da boš lahko sam-a raziskovala svet kristalov in se z njimi pobližje spoznal-a. Poglej si več o WEBINARJU.

Srečno,

Andreja Novak

2 comments

 1. Imam veliko vprašanj.

  1. Kdaj se znati ustaviti – kdaj opustiti željo? Kdaj veš, da se ne bo izpolnilo?

  2. Kako se zahvaliti elementom? Lahko navedete nekaj primerov? Ali lahko navedete tudi primere vsakega od elementov v resničnem vsakdanjem življenju?

  3. Bi morali vsak dan prižgati svečo?

  4. Je ta obred izdaja boga in vera v neke neugodne nadnaravne sile?

  5. Kako vedeti, da ritual ne bo prizadel nikogar, niti tistega, ki ga izvaja, in da je v dobro vseh?

  6. Kaj se zgodi, ko imate več želja hkrati in na e-svetovanje pošljete npr. dve želji – kaj početi vsak dan?

  Dvomim … Želim verjeti, a včasih mi je zelo težko.

  1. Hvala za vprašanje, bom posnela webinar na to temo. Postopek Merkaba 5+ ni izdaja nobenih sil, gre “skozi” samo s harmonijo Duše in z namenom posameznika. Spoznanje, kdaj se želja ne bo uresničila je takrat, ko človek izgubi željo, da bi se.

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.