Košarica

Brezplačna dostava  pri nakupu nad 50€. Osebni prevzem v trgovini v Žalcu.

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Uresničevanje želja s postopkom Merkaba 5+

Merkaba je pravilna postavitev energijskih teles, ki jih ima vsaka stvar, rastlina, žival ali človek. Z aktivacijo merkabe za posamezno željo, cilj, aktivirate energije, ki vam jih pomagajo izpolniti. Torej ideja, ki jo želite v prihodnosti uresničiti, se najhitreje materializira, če aktivirate njeno merkabo – pravilno postavitev njenih energijskih teles. Uresničevanje želja s postopkom Merkaba 5+ lahko izvedete za različne želje…za pozitiven izid na izpitu, za vsako čakro posebej, za vsako telo posebej, za partnerstvo, za zdravje… najbolje pa je začeti s konkretnimi željami – prodajo ali nakupom avtomobila ali stanovanja….

.

Pri tem je potrebno izvesti postopek s celotnim besedilom, saj se tako uresničijo samo ideje, ki so v vaše Najvišje dobro,
Najvišje dobro vseh vpletenih in splošno Najvišje dobro. Če ideje niso v skladu z Najvišjim dobrim ali z vašim Najvišjim dobrim (niso v skladu z vašo najvišjo potjo), si z aktivacijo merkabe prihranite čas. Hitro namreč spoznate nesmiselnost zastavljenega cilja ali ideje in jo opustite brez težav, prav tako navezanost nanjo.

.

Nasvet: Postopek Merkaba najbolje deluje, če ste hvaležni za to možnost uresničitve, če prisluhnete srcu in Višjemu Jazu ob tem, ko postopek izvajate. Da ste hvaležni petim elementom za to podporo, da vam omogočajo uresničitev. Postopek merkaba za uresničevanje želja se najhitreje aktivira in deluje trajno, če vzpostavite s petimi elementi pozitiven čustven odnos in jih prepoznavate v naravi vsak dan, se jim iz srca (na tiho) zahvaljujete vsak dan.

.

Merkabe ni potrebno ponavljati za aktivacijo iste želje ali cilja. Da se resnično dokončno realizira je potrebna samo redna hvaležnost / zahvala 5 elementom, ki s svojo energijo dajejo podporo vašim željam na Zemlji. Če jo večkrat aktivirate za isto stvar, pomeni, da ne zaupate v prvi postopek ali v delovanje elementov, delovanje Narave.

.

Čas uresničitve je odvisen od treh stvari:

  • če bo uresničitev želje pozitivna, je odvisno od namena vašega Višjega Jaza (v tem primeru vas prevzame spoznanje, da tega ne potrebujete),
  • od energije, s katero se preko hvaležnosti povezujete s petimi elementi,
  • od števila blokad ali spoznanj, ki so vam na poti do te želje (le-teh ne morete preskočiti, lahko jih samo sprejmete).

.

Aktivacija parcelne merkabe pa deluje vedno in jo lahko delate tudi za druge ljudi brez zapletov in ozaveščanj. Z aktivacijo parecelne merkabe namreč samo pomagate Naravi in njenim energijam, da nazaj vzpostavijo harmonijo, ki je nekoč že bila tu, pa jo je potem človek s svojimi vplivi porušil. Možni stranski učinki pri aktivaciji parcelne merkabe: – spremembe v odnosih, … samodejna odstranitev vsega, kar ruši harmonijo.

 .

Postopek MERKABA 5+ za uresničevanje želja

.

..

Kristale 5 elementov postavljate na označena področja, koristno je, da imate spodaj zlato spiralo ali božanski red, ki aktivira merkabo za uresničevanje želja hitreje in močneje.

Na glas ali v mislih rečete:

»Kličem energije:

  • Lesa -postavite na 1.
  • Ognja – postavite na 2.
  • Zemlje – postavite na 3.
  • Kovine – postavite na 4.
  • Vode – postavite na 5.

da aktivirajo MERKABO *, v moje Najvišje dobro, Najvišje dobro vseh vpletenih in splošno Najvišje dobro tukaj in zdaj. Hvala v polni veri.«

* – natančno opredelite, kaj želite, npr.: moje grlene čakre, mojega stanovanja, izpita za ta in ta predmet na ta in ta dan, ….mojega obilja – navedete koliko v enkratnem znesku ali mesečno….

** – antakaran = čista povezava z vašim Višjim Jazom, pot vaše Duše do vašega srca in poteka od zgoraj navzdol preko jedra kronske čakre, po jedrih do srca (aktivira se s pranskim dihanjem), če ga uspete zaznavati in delati z njim, se iz njega razširi notranji steber svetlobe.

Na sredini prižgete svečko ali položite dodaten brezbarvni kristal in v mislih zaprosite: »Naj vsa jasna navodila ali odgovori pridejo preko mojega antakarana**.«
.

Opozorilo: Če želite postopek Merkaba uporabiti brez upoštevanja Najvišjega dobrega, običajno ne deluje. Če vztrajate in jo ponavljate, to pomeni, da želite po vsej sili spremeniti tok dogajanja, ki ni v skladu z namenom ali potjo vašega Višjega Jaza, potem se začno dogajati stvari, ki vas zaustavljajo in vam sporočajo, da razmislite o tej vaši potrebi po spreminjanju sveta, namesto po sprejemanju in spreminjanju samega sebe.

Če želite, da vam mi naredimo Merkabo za vašo željo, pa lahko pošljete SMS sporočilo na številko 6060, MERKABA + vaša želja. Cena sporočila je 4,49 EUR. Več si laho pogledate tukaj.

Srečno,

Andreja

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om