Košarica

Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Mala šola kristalov: Uresničevanje želja z ritualom Merkaba 5+

Merkaba je pravilna postavitev energijskih teles, ki jih ima vsaka stvar, rastlina, žival ali človek. Z aktivacijo merkabe za posamezno željo, cilj, aktiviraš energije, ki ti jih pomagajo izpolniti. Torej ideja, ki jo želiš v prihodnosti uresničiti, se najhitreje materializira, če aktiviraš njeno merkabo – pravilno postavitev njenih energijskih teles. Uresničevanje želja z ritualom Merkaba 5+ lahko izvedeš za različne želje…za pozitiven izid na izpitu, za vsako čakro posebej, za vsako telo posebej, za partnerstvo, za zdravje… najbolje pa je začeti s konkretnimi željami – prodajo ali nakupom avtomobila ali stanovanja….

uresničevanje želja.

Pri tem je potrebno izvesti postopek s celotnim besedilom, saj se tako uresničijo samo ideje, ki so v tvoje Najvišje dobro, Najvišje dobro vseh vpletenih in splošno Najvišje dobro. Če ideje niso v skladu z Najvišjim dobrim ali s tvojim Najvišjim dobrim (niso v skladu z tvojo najvišjo potjo), si z aktivacijo merkabe prihraniš čas. Hitro namreč spoznaš nesmiselnost zastavljenega cilja ali ideje in jo opustiš brez težav, prav tako navezanost nanjo.

Nasvet: Ritual Merkaba 5+ najbolje deluje, če si hvaležen za to možnost uresničitve, če prisluhneš srcu in Višjemu Jazu ob tem, ko postopek izvajaš. Da si hvaležen petim elementom za to podporo, da ti omogočajo uresničitev. Ritual merkaba za uresničevanje želja se najhitreje aktivira in deluje trajno, če vzpostaviš s petimi elementi pozitiven čustven odnos in jih prepoznavaš v naravi vsak dan, se jim iz srca (na tiho) zahvaljuješ vsak dan.

.uresničevanje želja

Merkabe ni potrebno ponavljati za aktivacijo iste želje ali cilja. Da se resnično dokončno realizira je potrebna samo redna hvaležnost / zahvala 5 elementom, ki s svojo energijo dajejo podporo tvojim željam na Zemlji. Če jo večkrat aktiviraš za isto stvar, pomeni, da ne zaupaš v prvi postopek ali v delovanje elementov, delovanje Narave.

.

Čas uresničitve je odvisen od treh stvari:

  • če bo uresničitev želje pozitivna, je odvisno od namena tvojega Višjega Jaza (v tem primeru te prevzame spoznanje, da tega ne potrebuješ),
  • od energije, s katero se preko hvaležnosti povezuješ s petimi elementi,
  • od števila blokad ali spoznanj, ki so ti na poti do te želje (le-teh ne moreš preskočiti, lahko jih samo sprejmeš).

.

Aktivacija parcelne merkabe pa deluje vedno in jo lahko delaš tudi za druge ljudi brez zapletov in ozaveščanj. Z aktivacijo parecelne merkabe namreč samo pomagaš Naravi in njenim energijam, da nazaj vzpostavijo harmonijo, ki je nekoč že bila tu, pa jo je potem človek s svojimi vplivi porušil. Možni stranski učinki pri aktivaciji parcelne merkabe: – spremembe v odnosih, … samodejna odstranitev vsega, kar ruši harmonijo.

 .

Postopek MERKABA 5+ za uresničevanje želja

.

..

Kristale 5 elementov postavljaš na označena področja, koristno je, da imaš spodaj zlato spiralo ali božanski red, ki aktivira merkabo za uresničevanje želja hitreje in močneje.

Na glas ali v mislih rečeš:

»Kličem energije:

  • Lesa -postaviš na 1.
  • Ognja – postaviš na 2.
  • Zemlje – postaviš na 3.
  • Kovine – postaviš na 4.
  • Vode – postaviš na 5.

da aktivirajo MERKABO *, v moje Najvišje dobro, Najvišje dobro vseh vpletenih in splošno Najvišje dobro tukaj in zdaj. Hvala v polni veri.«

* – natančno opredeliš, kaj želiš, npr.: moje grlene čakre, mojega stanovanja, izpita za ta in ta predmet na ta in ta dan, ….mojega obilja – navedeš koliko v enkratnem znesku ali mesečno….

** – antakaran = čista povezava s tvojim Višjim Jazom, pot tvoje Duše do tvojega srca in poteka od zgoraj navzdol preko jedra kronske čakre, po jedrih do srca (aktivira se s pranskim dihanjem), če ga uspeš zaznavati in delati z njim, se iz njega razširi notranji steber svetlobe.

Na sredini prižgeš svečko ali položiš dodaten brezbarvni kristal in v mislih zaprosiš: »Naj vsa jasna navodila ali odgovori pridejo preko mojega antakarana**.«
.

Opozorilo: Če želiš postopek Merkaba uporabiti brez upoštevanja Najvišjega dobrega, običajno ne deluje. Če vztrajaš in jo ponavljaš, to pomeni, da želiš po vsej sili spremeniti tok dogajanja, ki ni v skladu z namenom ali potjo tvojega Višjega Jaza, potem se začno dogajati stvari, ki te zaustavljajo in ti sporočajo, da razmisli o tej tvoji potrebi po spreminjanju sveta, namesto po sprejemanju in spreminjanju samega sebe.

Če želiš, da ti mi naredimo Merkabo za tvojo željo, pa lahko pošlješ e-sporočilo na Merkaba e-svetovanje in napišeš “MERKABA + tvoja želja”. Več o e-svetovanju si poglej TUKAJ.

Oglej si webinar: Vodnik po kristalih za začetnike

Te zanima več o  kristalih? Zate imamo odličen webinar, ki sem ga posnela z razlogom, da boš lahko sam-a raziskovala svet kristalov in se z njimi pobližje spoznal-a. Poglej si več o WEBINARJU.

Srečno,

Andreja Novak

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.