Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Postopek za uresničitev želja za prihajajoče leto

Postopek za uresničitev želja je večletno testiran na številnih uporabnikih in ker ste nam pisali, kaj vse se vam je uresničilo v preteklih letih, ko ste delali po tem postopku. Zdaj postopek javno objavljamo, da bo na razpolago vsem, ki si želite spremembe v življenju. (1)

Postopek za uresničitev želja je bil leta nazaj iz energij predan v uporabo in od takrat smo ga samo malo spreminjali in okrepili s podporo Svetlobnih mrež Blagostanja, ki so se pojavile v energijah Slovenije 16. decembra 2016.

 

Postopek za uresničitev želja v sedmih korakih

 

1. uresničitev željaNapišite jasen seznam stvari, ki si jih želite v prihajajočem letu.

.

2. Želje naj bodo po prioritetni lestvici.

Najprej najpomembnejše, nazadnje tiste najmanjše.

.

3. Število želja ni pomembno.

Vseeno je, koliko jih imate, samo ne pišite nekaj brez pomena, nekaj, kar si ne želite, samo zato, da je seznam dolg. Naj bodo vaše resnične želje.

.

4. Ne pišite želja za druge.

uresničitev željaČe pišete, kaj si želite, da se drugim zgodi, saj s tem posegate v energije izven zaščite in podpore Duše in Karme, ter se lahko zapletete na način, da vam popolnoma spremeni vaš življenjski tok. Pišite tisto, kar zadeva vas. (2)

Primer za lažje razumevanje: lahko seveda zapišete željo, da so vsi v vaši družini zdravi. Želja, da vaš sin pusti dekle, s katero se srečuje, pa vam ni všeč, pa NI primerna in boste z njo ustvarili energijsko zmedo in sebi, sinu in dekletu povzročili karmični zaplet, tako da boste še dlje časa povezani, kot bi bili sicer.

.

5. Časovni okvir, do kdaj morate pripraviti spisek želja.

Od 24.12. ob 22h pa do 25.12. do 22h je zadnji čas, da imate jasen seznam svojih želja za prihajajoče leto pripravljen in napisan jasno in čisto.

.

6. Vsak dan preberite seznam želja.

Seznam želja preberite v naslednjem časovnem razporedu (najboljše je zjutraj – prva stvar, ki jo storite IN zvečer, zadnja stvar, ki jo storite):

  • prvič: 24.12 ob 22h do polnoči ali 25.12.,
  • drugič: 26.12.,
  • tretjič: 27.12.,
  • četrtič: 28.12.,
  • petič: 29.12.,
  • šestič: 30.12.,
  • sedmič 31.12.,
  • zadnjič preberete 1.1.

.

7. Dva načina za predajo seznama energijam na prvi dan novega leta.

uresničevanje željaSeznam lahko na prvi dan novega leta predate energijam na dva načina:

  • lahko ga zažgete in opustite navezanost na vse želje – predate jih Vesolju in energijam vaše Duše, da jih uresničijo. Ob tem v mislih izrečete: “Predajam svoje želje v najvišjo energijsko Svetlobno mrežo Blagostanja za leto XY (navedete prihajajoče leto) v moje Najvišje dobro in Najvišje Dobro vseh vpletenih se naj izpolnijo. Hvala v polni veri.”
  • če imate Zahvalni Dnevnik, seznam shranite tja in se dnevno / tedensko / mesečno zahvaljujte v mislih in iz srca za uresničitev teh želja. (3)

Postopek za uresničitev želja lahko podelite z drugimi, pri tem pa bodite pozorni, da dodate naš vir, saj sočasno držimo energijsko podporo za uresničitev želja vsem, ki sledite temu postopku.

Na ta način bodo vsi, ki ga bodo izvajali deležni tudi naše energijske podpore iz Svetlobnih Mrež Blagostanja, ki jih gradimo in ohranjamo za Slovenijo in naše sosede.

Srečno,

.

Andreja

želje in uresničitevP.S. Morda boste kakšno željo izpolnili svojim najdražjim z nakupom izdelkov v Angelci, kjer konstanto razvijamo izdelke, s katerimi vam pomagamo do boljšega počutja.

.

Med drugim najdete prekrasna darila, energijski prstan z mojstri sedmih žarkov, nalepke za informiranje vode za dvig vaše vibracije, naravno kozmetiko, vsakoleten unikaten planer z letnimi horoskopi in še mnogo več.

V primeru čustvenih težavpešanja splošnega počutja pa nas le pokličite, da vam bomo lahko pomagali. Za vas smo dosegljivi na 090 77 85 ali cenejšem klicu na stacionarno številko tudi med prazniki, vsak dan med 9.00 in 23.00 uro.

.

Kako do nas in kaj vse vam nudimo pa si poglejte TUKAJ.

..

.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om