Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Kako pa vi praznujete Valentinovo – praznik ljubezni?

Pričakali smo februar in z njim Valentinovo praznik ljubezni. Ljubezen poganja svet, brez nje nam živeti ni, brez nje je življenje prazno in brez pomena. Tudi ljubezen potrebuje svoj praznik. Slovenci smo v primerjavi z ostalimi evropskimi narodi bolj ”zadržane sorte”. Težko izražamo svoja čustva, lahko bi rekli da nam manjka strasti, poguma in unikatnosti. Je že čas, da začnemo bolj uživati življenje? Je februar pravi mesec za to?

Pred vrati je Valentinovo praznik ljubezni in predlagamo vam, da začnete na ta praznik gledati drugače. Ne kot na praznik, ki je postal preveč ”komercialen”, zato večina do njega goji zgolj upor. Naj bo to čas, ki vas spomni na to, kako velika in lepa je ljubezen. Ljubezen sama. Zmotno je mišljenje, da je to zgolj praznik ljubezni za vse zaljubljene, za vse pare. Počastite ljubezen samo.

.

Ljubezen in strast

Tudi če strast ni največja vrlina Slovencev to ne pomeni, da ne znamo biti strastni, seveda znamo. Vsakdo je lahko strasten. S strastjo življenje dobi drugačen pomen, je bolj polno, zadovoljno. In ko je človek zadovoljen sam s sabo, lažje pljuje skozi življenje. Ravno zato smo razvili naravno kozmetiko iz hmelja Zeleno zlato, ki vam pomaga polno začutiti strast do življenja.  Hmelj je namreč naravni afrodiziak z odličnimi negovalnimi in zdravilnimi učinki.

Kaj pa lahko sami storite za okrepitev strasti v vašem življenju? (1).

.

ljubezen in strast

.

6 nasvetov, kako do strasti v življenju

.

.

1. Začnite pri sebi.

Nega je pomembna vsakodnevna rutina. Popestrite jo! Bodite pozorni, opazili boste, da vse počnete rutinsko, pod tušem razmišljate o vsem drugem, samo o svojem telesu ne. O čem razmišljate, ko si umivate lase, zobe? Poskusite drugače. Bodite zavestni, prisotni v danem trenutku, pozorni na to, kaj počnete. Dotikajte se z občutkom, čutiite sebe, svoje telo, ki je unikatno in neponovljivo in samo vaše. Ne razmišljajte o drugih stvareh, ampak o tem, kar dejansko počnete.

2. Privoščite svojemu telesu kaj posebnega, negujte ga in v tem uživajte!

 

Naravno olje za telo z embalažoPriporočamo vam naše olje za telo Eros. Ko se oprhate in je vaša koža še vlažna, ga nanesite na kožo ali pa ga uporabljajte na popolnoma suhi koži. Izbira je vaša. Pomembno je, da pri tem uživate, ste prisotni, s pozornostjo na svojem telesu. Hmelj v olju ima sprostitveni, pomirjevalni učinek. Ko ste sproščeni, ne pod stresom, lahko začutite, kako se v vašem telesu prebuja strast. In olje je zares super izbira tudi za masažo v dvoje!

.

3. Izražajte se sproti in iskreno.

 

Kaj to pomeni? Da se izrazite takrat, ko čutite, da je pomembno (in ne čakate na ”pravi” trenutek). Komunikacija je namreč zelo pomembna, z njo si dejansko ustvarjate svojo prihodnost. In letos (ko je Merkurjevo leto) je pravi čas, da se se izrazite in poveste svojo resnico, svoja čustva, se postavite zase, ko je to potrebno. Tako boste najlažje osvobodili svoje grlo.

4. Poslušajte in upoštevajte svojo notranjo intuicijo, svoje notranje občutke.

 

Ko začutite notranji vzgib, da bi kaj storili, to storite, ne čakajte na primerni trenutek, na boljše vreme, na boljšo voljo. Energija, ki je bila v tistem momentu na voljo namreč kasneje zvodeni, ugasne. Zagotovo ste se že kdaj znašli v kakšni situaciji, ko ste ugotovili, da bi bilo veliko bolj pametno, da bi poslušali sebe in svoje občutke. To je to! Ko zares upoštevate svojo notranjo modrost, postanete bolj zadovoljni, srečni. Zato zaživite svoje življenje strastno, ne odlašajte in ne čakajte na primerne trenutke. Premalo se zavedamo, kako minljivo je, zato živite!

5. Ljubite iskreno, strastno, iz globin.

 

Ne bojte se reakcij nasprotne strani, izražajte svoja čustva, ne držite zamer in ne bodite pretirano ljubosumni. Tudi če se strast in ljubezen v razmerju ohladita, se potrudite in ju ponovno prižgite. Bodite takšni kot ste in dovolite, da je tudi oseba poleg vas, lahko takšna, kot je. Bodite svetloba in pustite, da svetloba gori tudi v drugih. Nič ni bolj osvobajajoče in zadovoljivo hkrati kot to, da ste lahko ob ljubljeni osebi, preprosto vi. Zato odvrzite vse maske, vsa pričakovanja okolice in bodite samo vi, vsak dan, kjerkoli in kadarkoli. V službi, doma, med prijatelji. Iskrenost je privlačna!

.

kaj podariti za valentinovo

.

6. Osvobodite se stresa.

 

Stres ubija sproščenost, strast, veselje… Če ste oseba, ki je nagnjena k premočnemu in običajno nepotrebnemu analiziranju vsega v svoji glavi, če ste oseba, ki je neprestano v skrbeh… se poskusite razbremeniti. Ne morete spremeniti ljudi okoli sebe, lahko pa spremenite svoj odnos. Sami ste odgovorni zase in svoje reakcije in to je edino, kar lahko spremenite. Svoj odnos do teh stvari. Zato poskusite z majhnimi koramki. Razbremenite svoj preobremenjeni um, osredotočite se na pozitivno, okrepite svojo energijo in pokrpajte luknje, kjer spuščate… Kronični stres pripravi teren za številne bolezni, slabo počutje. Telo se vsakodnevno bori proti kroničnemu stresu in to ga izčrpa. Zato je pomembno, da umirite svoj um in poskrbite za svoje fizično zdravje.

 

Valentinovo praznik ljubezni v trgovini Angelca

,

darilo za parTudi mi smo pripravili nekaj za vas za Valentinovo praznik ljubezni. Paket za strast, s katerim boste vsekakor navdušili vam najdražjo osebo 🥰😇. Več o paketu si poglejte TUKAJ.

.

.

.

Za konec…

 

Vdihnite ljubezen, ljubezen do sebe. In izdihnite stres.

Vdihnite ljubezen in izdihnite vso žalost.

Vdihnite veselje in izdihnite jezo.

Vdihnite svetlobo in izdihnite temo.

Zažarite in se nasmejte!

Pred vami je čudovit dan!

Valentinovo praznik ljubezni je lahko vsak dan…

.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.