Košarica

Brezplačna dostava po celotni Sloveniji pri nakupu nad 50€

FacebookInstagramEmail

Povežimo se

Vpliv planetov na počutje v dinamičnem juliju

Vse diši po dopustih, morju, soncu in poletni sproščenosti. Šolske skrbi se umaknejo, šolarji si oddahnejo, starši odpočijejo. Poletja so res lepa. Takšna lahkotna a hkrati polna energije, optimizma in veselja. Kar dobro smo že zakorakali v mesec julij. V mesec, ko bo zares prišel do izraza vpliv planetov na vaše počutje.

.

V trgovini smo ta mesec za vas pripravili prav posebno ponudbo. Znižali smo cene spreju za auro in prostor Freya, naravni kremi Harmonia iz kolekcije naše naravne kozmetike ter knjigi Reci življenju ja. Zakaj smo se odločili ravno za te izdelke, vam razkrivamo v blogu.

.

.

Kaj vas čaka v juliju?

.

.

Julij je z astrološkega vidika in glede na vpliv planetov na počutje izredno pester. Poleg vseh zanimivih aspektov med planeti, trije planeti v juliju spremenijo svojo smer gibanja:

.

  • julija se je začelo retrogradno obdobje Kirona
  • julija se Jupiter obrne v direktno gibanje
  • julija se začne retrogradno obdobje Merkurja

.

Za vrhunec v že tako dinamičnem mesecu bosta poskrbela še dva mrka:

.

  • julija se dovrši delni Sončev mrk, na 20 stopinjah raka
  • julija se dovrši popolni Lunin mrk, na 4 stopinjah vodnarja

.

lunin mrk

.

Retrogradni planeti in njihov vpliv

.

.

Ko zaprete vrata in jih zaklenete, ključ v ključavnici obrnete v smeri urinega kazalca. Ko vrata odklenete, ključ obrnete v nasprotni smeri urinega kazalca. Ko se planet začne retrogradno gibati (navidezno se premika nazaj), pride čas za vse skrito. Ključ se obrne, vrata se odklenejo in na stežaj odprejo.

.

S tem pridobite dostop do stvari, ki jih prej še opazili niste, niti jih niste poznali, ker so bile zakrite. Vpliv planetov v retrogradnem obdobju preusmeri vašo pozornost k samemu sebi. Vzroke za težave boste lahko našli in prepoznali globoko v sebi. V tem času je dobrodošlo spoznanje, da je nesmiselno kriviti druge za lastne neuspehe in težave.

.

retrogradni planetiNe morete spremeniti drugih, njihovega obnašanja, vplivati na okolico… Lahko pa spremenite sami sebe. Svoj odnos do sebe, do drugih, do okolice. Ko se vi spremenite, se na spremembo odzove okolje. Zunanje dogajanje je zgolj odsev vaše notranjosti. Ko se znotraj vas vzpostavi harmonija, mir in zadovoljstvo, boste slednje prepoznali tudi zunaj. Ne boste več po nepotrebnem izgubljali svoje energije zaradi svojih reakcij na okolico.

.

Da prestopite prag teh vrat potrebujete pogum. Tisto, kar boste našli, vam zagotovo ne bo prijalo. Sprejmite te dele sebe, ki jih zanikate, ne marate, jih krivite za svoje težave itd… Ti deli so zgolj del vas, vaše celote. Sprejmite tudi vzroke svojih težav.

.

Sprejmite samega sebe, z vsemi minusi in plusi. Opazujte vsa čustva, ki se bodo ob tem prebudila v vas. Ne dajajte jim prevelike pozornosti, naj se osvobodijo in izzvenijo.

.

Ko se sprosti neko notranje breme, pridobite notranji mir in energijo za pot naprej. Energijo in voljo, da vzdržujete novo stanje in da se na zunanje dražljaje začnete odzivati drugače.

.

Za lažje razumevanje sebe vam priporočamo obisk delavnice Astropostavitev in Tečaja jasnovidnosti, ki potekata pod vodstvom Andreje Novak. Za vpogled v prihodnost pa lahko pokličete odlične Merkaba.si svetovalke.

.

.

Kaj je Kiron?

.

.

kaj je kironKiron predstavlja vašo rano, vašo šibko točko. Življenje vas neprestano vodi v situacije, kjer se soočate z njo. Z njeno globino. Pa vendar je ne prepoznate, ne najdete pravega vzroka težav. Razmislite o tem, kje ste najbolj ranljivi. Kje vas najbolj zaboli. Kje vam drugi stopijo na žulj, ne da bi se tega sploh zavedali. Vedno znova in znova.

.

Ko jo najdete, stopite čez prag teh vrat in se potopite vanjo, v vso njeno globino. Začutite jo in ko se bodo vsa negativna čustva sprostila, jo sprejmite. Sprejmite jo odgovorno. Navsezadnje je le del vas samih. Za največjo rano se skriva največjo darilo in spoznanje, da se je možno pozdraviti in osvoboditi. Retrogradni Kiron vam daje možnost, da pozdravite svoje rane ter sestavite svoje delce v celoto, v to kar zares ste. Edinstveno bitje.

.

Če želite in potrebujete več, vam priporočamo da pokukate v svojo astrološki karto, ki vam bo razkrila, kje se nahaja vaš Kiron. (1)

..

Vpliv planetov – mrki Sonca in Luna

.

.

Astrologi opisujejo mrke kot močne in usodne energetske pojave. Sonce in Luna imata izjemno moč, vplivata na življenje na zemlji. Zato mrk povzroči močan energetski stres. Energija mrka lahko povsem spremeni določen vidik vašega življenja, ga preobrazi. Nekaj mine, se umakne in naredi prostor novemu. Mrk lahko vpliva spremembe vezane na vaše fizično telo, na čustva, na razum, na pomembnejše dogodke (selitev, služba, finance…). (2)

.

Kljub temu, da mrk dojemamo kot trenutni dogodek, temu ni tako. Res je, da vsak mrk traja od nekaj minut do nekaj ur, se njihovo delovanje čuti že nekaj mesecev prej in kasneje. Nanj lahko gledamo kot proces. Popolni mrki so občutno močnejši kot delni mrki.

.

Sončev mrk vpliva na področja vašega zunanjega oz. javnega življenja: služba, študij, potovanja, družabno življenje. Vpliva na vaše odnose z moškimi, s katerimi ste v življenju močno povezani: oče, partner, brat, sin, prijatelj.

.

Lunin mrk vpliva bolj na področja vašega zasebnega življenja: na dom, družino, materinstvo. Vpliva na vaša čustva ter na odnose z ženskami, s katerimi ste povezani: mama, žena, babica, sestre, hčerke, prijateljice.

.

Zakaj jih ne občutimo vsi enako? Mrk vpliva na vse, transformacijsko pa deluje zgolj na tiste, ki jim aktivira določene aspekte v njihovi astrološki karti.

.

.

Vpliv planetov na počutje – kaj lahko storite sami?

.

.

meditacijaOb samem mrku, nekaj dni prej in kasneje, vam toplo priporočamo, da svojo pozornost usmerite nase, na svoje energije. Mrka se bosta močno dotaknila odnosov znotraj družine. Morebitne napetosti, ki se lahko vzpostavijo znotraj družine, predihajte in spustite. Vzpostavite temelje za nov način delovanja znotraj družine, v kolikor je to potrebno. Skušajte razumeti, da smo si različni in da različno delujemo, različno odreagiramo.

.

Vpliv sončevega mrka bo najbolj intenzivno vplival na ljudi, ki imajo planete na 16 – 26 stopinjah v znamenjih ovna, raka, tehtnice in škorpijona.

.

Lunin mrk bo transformacijsko vplival na tiste, ki imajo planete na 0 – 10 stopinjah v znamenjih Bika, Leva, Škorpijona in Vodnarja.

.

Ker je vpliv planetov v teh dneh izredno močan vam z energijskega vidika priporočamo sledeče:

.

  • Duhovno telo: Meditirajte. Preživite nekaj časa v tišini, povežite se s seboj.
  • Mentalno telo: Vaš razum v teh dneh verjetno ne bo ravno v vrhunski formi. Če je le možno, se izognite kakšnim pomembnejšim sestankom, sprejemanju pomembnih odločitev…
  • Čustva: Ne vzemite resno čustev, ki vas bodo preplavila. Opazujte čustvene reakcije znotraj vas, ki se lahko pojavijo. Samo čutite jih, jih predihajte in spustite. Če ste čustveno bolj občutljivi, zares vse predihajte in spustite. Dihalne vaje so vam lahko pri tem v veliko pomoč.
  • Eterično in fizično telo: Pijte dovolj vode in poskrbite, da bo vaše telo primerno hidrirano. Če ste v času mrka na zasluženem dopustu, preživite čim več časa v vodi. Če opazite v teh dneh pretirano utrujenost, se raje malo umaknite od ljudi in več časa preživite sami.

.

Sprej za auro in prostor FreyaZ astrološkega vidika Sonce predstavlja vašo osebnost, vašega očeta. Odnos, ki ga imate do očeta kaže na to, na kakšen način dojemate Boga oziroma življenje samo. Obdobje Sončevega mrka je idealno, da odkrijete sami sebe in dokončno spustite vzorce, ki ste jih prejeli od očeta.

.

V tem vam je lahko v veliko pomoč sprej Freya. Izbrana naravna eterična olja v spreju vplivajo na delovanje vašega solarnega pleksusa, na vaš center moči, na osebnost. Sprej uporabite nad vašo glavo, vdihnite in ponotranjite njegov vonj. Pomagal vam bo, da boste lažje prepoznali omejujoče vzorce in osvobodili svojo osebnost. Osvobodite se spon, ki vas utesnjujejo in sprejmite svojega očeta, sprejmite življenje samo.

.

naravna krema HarmoniaNaravna krema Harmonia vam lahko pomaga, da osvobodite svojo Luno, ki pretirano rada ustreže drugim. Nase pa velikokrat pozabi. Luno se povezuje z vašo mamo. V tem obdobju mrkov lahko opustite vzorce, ki ste jih nezavedno prejeli po mami.

.

Osvobodite se vezi, ki vam preprečujejo, da bi opustili pretirano ustrežljivost. Poskrbite zase, brez slabe vesti, osamosvojite se in začutite ljubezen do sebe. Harmonia vam bo pokazala pravo pot.

.

.

.

Preživite kar se da lep julij! Kljub mrkom.

.

.

Sprejmite sami sebe v vsej svoji veličini. (3) Začutite lahkotnost poletja in preberite kašno dobro knjigo. Mi vam priporočamo v branje knjigo o Andreji Novak: Reci Življenju Ja! Pogovori z Andrejo vas popeljejo na pot njenega odraščanja in učenja. Energijska terapevtka in raziskovalka vam pomaga razumeli vpliv planetov, pomen družinskih vzorcev, pomembnost duše in še mnogo več. Skozi branje se vam razodenejo pomembna spoznanja, ki vam pomagajo razumeti lastno preteklost.

.

Srečno!

.

 

 

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 50€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om