Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Z nakitom Eternity Life do dotika večnosti

Nakit je od nekdaj najlepše in najbolj pozorno darilo. Ste se kdaj vprašali, zakaj je nakit za darilo tako zaželen? Mogoče zato, ker se z njim predajajo in ohranjajo najlepša čustva in spomini?  Vsak otrok obožuje škatljico z nakitom svoje mame ali babice, po katerem lahko brska ure in ure in postavlja neskončno vprašanj. To mnogokrat naredimo tudi sami, da obudimo spomine na nam drage trenutke in ljudi. In v tem se skriva prava moč nakita. V trgovini Angelca skupaj z Andrejo Novak pa smo želeli narediti še en korak dalje in vam podariti dotik večnosti tukaj in zdaj. Inspirali so nas Mojstri 7 Žarkov Svetlobe, ki so najmočnejša sila v vesolju. So kreatorji vsega, kar obstaja in njihove kvalitete so skrite v vseh nas.

Mojstri 7 Žarkov Svetlobe namreč želijo biti prisotni ne samo v energijah, ampak tudi v materialnem svetu. In tako so se materailizirali v ta čaroben nakit, ki vas poveže z njimi, da vas lahko vodijo, podpirajo in vam pomagajo zaživeti življenje v skladu z vašo Dušo. Več o samih Mojstrih in Dušnemu Žarku si poglejte spodaj.

darilo za prijateljico
božična darila

Eternity Life nakit za darilo – za vas in vse, ki jih imate radi

Se spominjate Arabelinega prstana, ki ga je želela imeti vsaka deklica? Ali slovenske ljudske pravljice Železni prstan? Na takšen način si želimo, da vam Mojstri pomagajo izpolniti vaše Dušne želje in se vam podarijo Dotik večnosti, ki se skriva v nakitu Eternity Life.

V kolekciji srebrnega in zlatega energijskega nakita Eternity Life lahko tako izbirate med prstani in sedmimi različnimi srebrnimi obeski, pri katerih vsak nosi energijo posameznega Mojstra 7 Žarkov Svetlobe, ki vam pomagajo za-živeti življenje po vaših Dušnih zapisih. Hkrati je nakit z Mojstri resnično najlepše darilo, ki ga lahko podarite vsem, ki jih imate radi, ob različnih priložnostih.

Bodisi takrat, kadar vidite, da se vaši dragi znajdejo na »robu« in potrebujejo pomoč, bodisi zato, ker jim želite podariti pomenljivo sporočilo, ki se skriva v samem imenu obeska in inspiracijskem sporočilu, ki je dodan vsakemu obesku. Ali pa seveda kot prekrasno pozornost ob rojstnih dnevnih, praznikih, zaključkih šolanja, krstih, obhajilih, birmah, zarokah, porokah,… Ali pa kar tako, iz trenutnega navdiha, ki bo polepšal ne samo trenutek, ampak kar življenje.

darilo za rojstni dan

Kolekcija srebrnega in zlatega energijskega nakita Eternity Life

Energijski prstani

Eternity Life prstani vas neposredno povežejo z vsemi Mojstri 7 Žarkov Svetlobe, zaščitijo vaše najlepše energije in vas vsak trenutek podpirajo na poti v optimalno življenje. Izbirate lahko med srebrnimi in zlatimi prstani. Več o prstanih si poglejte TUKAJ.

Energijski obeski

Eternity Life obeski vam v življenje prinesejo tisto kvaliteto in energijsko podporo, ki jo najbolj potrebujete. Vsak obesek vas poveže z vašim izbranim mojstrom in samodejno aktivira podporo. Izbirate lahko med sedmimi različnimi obeski.

Vsi obeski so:

  • slovenski izdelki in ročno delo,
  • pakirani v darilni škatljici s čudovitim posvetilom izbranega Mojstra Svetlobe
  • obeski se lahko nosijo na obeh straneh, saj imajo na drugi strani vgraviran angleški napis posamezne kvalitete Mojstra Svetlobe
  • če potrebujete zraven obeska tudi srebrno verižico, jo lahko izberete TUKAJ

 

Obesek 1. Mojstra Svetlobe – MOČ

obesek moč

V meni je BOŽANSKA MOČ, VESELJE in NOROST. Dovoli, da se vse to prebudi tudi v tebi. Z mano je VSE MOGOČE. 

Obesek vas poveže z energijami Mojstra 1. Žarka Svetlobe in s tem z nesluteno močjo in duhovno energijo, ki je že v vas.

Najboljše darilo za vse, ki so 1. dušni žarek / potrebujejo v življenju MOČ za nove premike, preboje / potrebujejo “dozo” veselja in optimizma.

Več o obesku si poglejte TUKAJ.

Obesek 2. Mojstra Svetlobe – LJUBEZEN

Zapri oči in se predaj popolnosti LJUBEZNI do sebe. Tukaj sem, v tebi…..

Obesek vas poveže z energijami Mojstra 2. Žarka Svetlobe ter poglobi ČUTENJE in NEŽNOST.

Najboljše darilo za vse, ki so 2. dušni žarek /potrebujejo LJUBEZEN v svojem življenju /ali preprosto želite izraziti naklonjenost vam dragim osebam.

Več o obesku si poglejte TUKAJ.

obesek ljubezen

Obesek 3. Mojstra Svetlobe – AKTIVNA INTELIGENCA

obesek inteligenca

Dovoli mi, da se te dotaknem in ti pokažem DUŠNE RADOSTI. Zate imam vse REŠITVE, neskončne PRILOŽNOSTI in VEČNO MLADOST.

Obesek vas poveže z energijami Mojstra 3. Žarka Svetlobe ter aktivira optimalne REŠITVE, IDEJE in INTUICIJO.

Najboljše darilo za vse, ki so 3. dušni žarek svetlobe / potrebujejo rešitve in nove poti v življenju (sploh, če so se znašli v slepi ulici in ne najdejo izhoda).

Več o obesku si poglejte TUKAJ.

Obesek 4. Mojstra Svetlobe – HARMONIJA

Z vsakim vdihom sprejamaš HARMONIJO. Z vsakim izdihom oddajaš HARMONIJO. Z mano se zgodi MAGIJA ŽIVLJENJA.

Obesek vas poveže z energijami Mojstra 4. Žarka Svetlobe ter spodbuja LEPOTO in ČUDEŽE ŽIVLJENJA.

Najboljše darilo za vse, ki so 4. dušni žarek / potrebujejo v svojem življenju KREATIVNOST /HARMONIČNE ODNOSE.

Več o obesku si poglejte TUKAJ.

obesek harmonija

Obesek 5. Mojstra Svetlobe – AKTIVNO ZNANJE

obesek aktivno znanje

MODROST je moje darilo. Z mojo pomočjo se svet spreminja. Dovoli  mi, da skupaj uresničiva vse tvoje želje.

Obesek vas poveže z energijami Mojstra 5. Žarka Svetlobe in vas poveže z notranjo MODROSTJO in RAZUMEVANJEM.

Najboljše darilo za vse, ki so 5. dušni žarek / potrebujejo spodbudo pri šolanju, projektih / želijo dobre rezultate na vseh področjih življenja.

Več o obesku si poglejte TUKAJ.

Obesek 6. Mojstra Svetlobe – PREDANOST

Vse kar je potrebno je, da se mi PREDAŠ. Nič drugega ni potrebno, prav nič….

Obesek vas poveže z energijami Mojstra 6. Žarka Svetlobe in vas sprosti v Svetlobi vaše Duše.

Najboljše darilo za vse, ki so 6. dušni žarek / potrebujejo SPROSTITEV / ZDRAVILNE ENERGIJE / ali samo želite predati pomenljivo sporočilo vam dragi osebi.

Več o obesku si poglejte TUKAJ.

obesek predanost

Obesek 7. Mojstra Svetlobe – RED IN RITUALI

obesek rituali

Dajem ti vse, kar imajo Najboljši. VOLJO, ČAS in USPEH. Čas je za pravi RITEM ŽIVLJENJA.

Obesek vas poveže z energijami Mojstra 7. Žarka Svetlobe ter aktivira najboljši RITEM telesa in duha.

Nakit za darilo priporčamo za vse, ki so 7. dušni žarek /potrebujejo v svojem življenju RED, ORAGANIZIRANOST / odličen za podporo pri HUJŠANJU, TELOVADBI in UREJANJU DOMA.

Več o obesku si poglejte TUKAJ.

Kateri obesek izbrati?

Vsak od sedmih obeskov, ki se nahajajo v kolekciji Eternity Life nosi svoje kvalitete in vas povežejo z enim od Mojstrov Svetlobe. Priporočamo vam, da pri izbiri upoštevate sledeče:

  • kateri simbol vas najbolj pritegne ali
  • katero kvaliteto v tem trenutku najbolj potrebujete v svojem življenju ali
  • izberete glede na vaš dušni žarek.

božična darila

Kaj je to Dušni Žarek?

Z vidika Duše ima prav vsak človek svoj namen življenja, ki ga določa Dušni žarek – in povezava z njim je neprecenljiva živa sila Svetlobe.

Vsak od nas ima namreč najmočnejšo povezavo z enim od 7 Mojstrov svetlobe – to imenujemo Dušni Žarek. Dušni Žarek je močno povezan z vašim poslanstvom v življenju.

Vse težave življenja so pravzaprav posledica nepovezanosti s svojo Duhovno Svetlobo, s svojim Duhovnim Žarkom. Tako ne dobivate pravočasno idej, podpore, zaščite, dodatne energije …, vsega, kar v danem trenutku potrebujete. In tako življenje izgubi višji smisel.

Žarki Duše spadajo med Mojstre 7 Žarkov Svetlobe, kar pomeni, da je vsak izmed nas prišel ustvarjat posebno kvaliteto na Zemljo in ga ta najbolj podpira in navdihuje.

Če si želite izvedeti, kateri žarek je vaš dušni žarek, klikni TUKAJ.

energijski nakit

Kdo so Mojstri 7 Žarkov Svetlobe in kakšne kvalitete vam prinašajo

Nosijo sedem različnih kvalitet, ki vam v posameznih trenutkih življenja pomagajo prebroditi najtežje in vas spodbujajo, da se odprete učenju in sodelovanju z ljubeznijo ter zaživite z višjo vibracijo, ki vam življenje popolnoma spremeni v dobro.

1. MOČ

Pomaga pri potrebnih prehodih čez omejitve, da spontano stopite iz cone udobja. Tako fizično kot čustveno se ne odzivate več na manipulacije, pritiske in sodbe okolja, temveč zagorite za svoje pravo življenje. Poklanja moč in podporo življenja ter harmonično sodelovanje s celotnimi energijami Svetlobnega ustroja vesolja. Za to energijo sta značilna humor in dobra volja, s katero premagujete vse.

2. LJUBEZEN

Prinaša mehko, nežno in zdravilno energijo, ki vas neguje in povezuje najprej z lastno Dušo. Drugi Žarek vas vodi v krepitev srčnih povezav z vsemi bitji in naravo. Ljubezen postane način življenja. Je vsekakor najboljši učitelj in je pogosto povezan prav z učitelji. Podpira vse, ki z ljubeznijo delujejo, da sočasno sprejemajo ljubezen zase in ne pregori- jo zaradi svojega lepega Dušnega poslanstva.

3. AKTIVNA INTELIGENCA

Podpre dobro videnje iz Svetlobe za hitrejše rešitve in optimalne rezultate. Z njegovo pomočjo je smiselno na novo definirati sebe, odnose in življenje. Okrepijo se vaše dobre lastnosti in postanete sončni vizionar z navdihom. Pripravljeni ste na življenje brez zaskrbljenosti, saj ob pravem času vidite dobre rešitve. Postanete vitalen del družbe, ki spodbuja dobro v vsem in v vseh okoli vas.

4. HARMONIJA

Pomaga vam pri razblinjanju konfliktov v sebi in okolici. Podpira videnje lepote in je najmočnejša pri kreativnih ljudeh, umetnikih. Največ pripomore vsem, ki delujejo v sistemih in pri sodelovanju za dobro skupnega življenja. Pomaga harmonizirati vse odnose v družini in tudi širše. Tako umiri odnos med snaho in taščo ter družinskimi člani, ki se čutijo obremenjene z usodo drugih.

5. ZNANJE

Prinaša podporo za razumevanje vsega. Odpira vas notranjemu redu iz Svetlobe vaše Duše z aha spoznanji. Vse smiselno znanje vam postane dostopno. Je praktičen Žarek, ki vas podpira pri opravilih in doseganju dobrih rezultatov na vseh področjih: od dela v vrtu do vzgoje otrok in napredovanja v službi. Zajema vse vidike in področja življenja. Njegova vloga je jasno vidna z rezultati.

6. PREDANOST

Aktivira intuicijo in instinkt, da se odprete in sledite najboljšim vidikom življenja po Svetlobi Duše. Žarek vas podpira v dobrem sodelovanju. To dolgoročno spremeni vaš način razmišljanja, sprejemanje podpore in predano sodelovanje z Življenjem. Ob globokem čutenju hvaležnosti se odpre srce in srečate prave ljudi. Tako se dobro spreminja vse, tudi okoliščine, na katere ne vplivate neposredno.

7. RED IN RIUTALI

Spodbuja vas pri ustvarjanju notranjega in zunanjega reda z rituali – običaji. Tako ritem narave in življenja povežete s svojim ritmom telesa in duha. Na vseh ravneh se okrepijo dobre energije. Spodbuja red v materialnosti: daje podporo pri hujšanju, telovadbi, pri urejanju doma. Skozi red in rituale se krepi volja, hkrati ta Žarek spodbuja, da doseže- no znanje uporabite na najproduktivnejši način.

Če se želite še dodatno povezati z Mojstri 7 Žarkom pa vam priporočamo nakup knjige Magični rituali obilja, v kateri najdete tudi rituale z Mojstri ali pobarvanko 7 Žarkov Svetlobe, katere izkupiček gre v dobrodelne namene za oskrbo muc na otoku Krapanj.

Srečno, naj vam bo življenje izpolnitev vseh Dušnih želja.

Dodaj odgovor
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni in (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene. Za oddajo ocene je potrebno vnesti poljubno ime, ki se bo na spletni strani prikazovalo ob oceni izdelka in komentarju in veljaven elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen in je viden le upravljalcu spletne strani. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, lahko se poda zgolj vaše mnenje. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati in se identificirati še s številko računa za posamezni izdelek (v rubriko *vaše mnenje). Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki ste izdelek kupili v naši fizični poslovalnici, številke računa pri oddaji ocene ne boste navedli, vas bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupate oziroma pošljete še številko računa, saj sicer vaša ocena zaradi procesa verifikacije ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so objavljeni tukaj: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.