Izdelki za dvig vibracije in manifestacijo življenja, o kakršnem sanjaš.

Povežimo se

Duša dvojčica – kako jo prepoznati in zapeljati

Že veste, kdo je vaša duša dvojčica? Verjetno ga ni človeka ali bolje rečeno Duše, ki si ne bi želela spoznati in osvojiti svoje Duše dvojčice. Najlepše energije za vas, ki vam ni samo podobna, ampak je dvojnik oz. celota vaše energije. Nekoga ki vam je enak po dušni kvaliteti, na čisto vseh energijskih nivojih. Ogledalo, ki vam pokaže vse vaše plati. 

Zato bomo v tem blogu spoznali, kako se vzljubiti v polnosti, da lahko, ko pride pravi trenutek, sprejmete svojo Dušo dvojčico v svoje življenje. Da se prepoznata in “klikneta” v enost! 

Kako veste, da ste pripravljeni? Šele takrat, ko ste čisto iskreni v življenju, v ljubezni in sproščeno živite življenje v svojih energijah, je tisti trenutek, ko lahko osvojite in prepoznate sebi enakega. Dušo dvojčico.

Kje torej začeti, da ste pripravljeni, ko pride mimo vaša Duša dvojčica?

Kje torej začeti, da ste pripravljeni, ko pride mimo vaša Duša dvojčica?V resnici je zelo preprosto, živeti morate čim bolj svoje življenje – z Dušo. Sigurno pa je, če se ne ukvarjate z duhovnostjo to malo težje, ker nas od malega (razen izjem) vzgajajo. Da ustrezamo nekim “standardom”. V šoli vas ocenjujejo, v službi delujete kot del sistema, v katerega se morate, če želite čim bolje delati, vkalupiti. Kot osebnosti pa živeti tradicionalno življenje, se poročiti in imeti otroke, praznovati zapovedane praznike in ne preklinjati. Če je to vaša dušna pot, potem jo živite, kaj pa, če ste v resnici čisto izven tega modela? Kako boste potem, če živite nepravo življenje spoznali svojo Dušo dvojčico? Takole: 

 • Dovolite si sprejeti svojo norost in se ne sodite, temveč jo živite na polno.

  Ni ga pravila! (Duša dvojčica je prav tako “nora” na isti način kakor vi, saj nosita identično kvaliteto v sebi.)

 • Negujte svojo življenjsko energijo in eterično telo, ki je na energije najbolj občutljivo.

  To je tudi energija, ki jo ljudje najhitreje zaznamo drug v drugem, običajno vas privabi ali odbije. Eterično telo je nareč najbližje fizičnemu telesu. Za to vam brez dvoma priporočamo olje Eros, ki ne zmehča samo vaše kože, temveč tudi eterično energijo (1), ki je kot ovoj okoli vas. Duša dvojčica vas bo, če boste energijsko odprti in mehki, lažje zaznala in vi njo. Duše dvojčice se namreč prepoznajo tudi po energiji!

 • Aktivirajte se, ko začutite da ima nekdo nekaj za vas, če vas zanima, če vas je pritegnil.

  Opustite vse sodbe in svoje osebne “omejitve” kot so sramežljivost ali previdnost. Pravzaprav, pa je ta Dušna povezava tako močna, da si ne boste mogli pomagati ali se zadržati.

 • Skrbite za to, da ste v polnosti prisotni v svojem Angelca vam pomaga do Duše dvojčice! telesu.

  Da ne tavate z mislimi naprej ali nazaj, ampak živite tukaj in zdaj. Pri tem vam bo pomagala nega telesa, kot je šport, masaža, ples, Angelcina naravna kozmetika. Karkoli, kar prebudi vaše telo, požene kri po žilah in vas hkrati prizemlji.

Naslednji korak: Duša dvojčica – kako jo prepoznati?

Kakor smo si duše med seboj različne, tako so si med seboj različni tudi dušni pari – duše dvojčice. Načinov kako se prepoznati je več, a ko se bo to zgodilo, boste sigurno vedeli, da je to pravi/prava:

 • všeč so vama enake vonjave, isto okušate in istih vonjev, okusov ne preneseta,
 • izjemno zanimivo je, da svojo Dušo dvojčico lahko tudi sanjate, preden jo spoznate, ali pa ona vas,
 • lahko jo prepoznate po glasu, točno boste vedeli, ker vam bo tako domač, da vas bo pritegnil v trenutku – kot da bi vas njen glas božal,
 • lahko se prepoznata po energijah, brez da bi se videla, zgodi se kot val presenečenja, ko se energiji, ki sta bili nekoč eno (spet) srečata.

Duša dvojčica – kako jo zapeljati?

Naslednji korak: kako prepoznati svojo dušo dvojčico?Svojo Dušo dvojčico osvojite tako, da ste preprosto, točno to kar ste! Seveda, boste rekli, zveni preprosto, ampak kako?

 • Ne olepšujte zadev, bodite surovo iskreni v celotni biti.
 • Ne maskirajte se, niti vizualno, niti pogovorno.
 • Ne skrivajte svojih ran, Duša dvojčica jih začuti in razume.
 • Nikoli ne manipulirajte. Sprejmite povabilo na kavo, odzivajte se direktno, aktivirajte se prvi, ne čakajte.
 • Ne ravnajte se po pravilih drugih.
 • Ne ravnajte na podlagi preteklih izkušenj.

Čestitamo! Skozi zgornji zapise ste se osvobodili vseh preteklih prepričanj, ki so vas morda bremenile do sedaj. Kako pa naprej?

 • Živite na polno, ne čakajte.
 • Smejte se skupaj. Jočite skupaj.
 • Počnite čim več tistih stvari, ki vaju skupaj veselijo.
 • Ne skrivajte svoje seksualnosti, ampak jo delite in raziskujte z Dušo dvojčico.
 • Pogovarjajte se, o vsem.
 • Razgalite se v vsem kar ste.
 • Posvetite svoji Duši dvojčici čas.
 • Ne zahtevajte ničesar v zameno.
 • Odprite srce in si upajte! 
 • Verjemite, da je lahko samo še boljše in se ne ozirajte nazaj.
 • Dovolite, da vas Duša dvojčica prevzame.

Kako zaživeti z Dušo dvojčico?

Kako zaživeti z Dušo dvojčico?Preden preidemo k bistvu, moramo seveda najprej ovreči vse pravljice, ki so vam jih prebirali kot otroci. Poljubite žabo in ta se spremeni v princa, Pepelkina buča se spremeni v kočijo, Zver se spremeni v princa in podobne. Zakaj? Ker so pravljice le omejitve kako dobro je lahko zares, pravljice imajo konec – Duše dvojčice pa ga nimajo! Ljubezen med Dušama dvojčicama je neskončna, skozi čas in prostor.

Morda na zunaj ne bo izgledalo kakor pravljica a v sebi jo boste čutili. Polnost, celovitost in neizmerno moč, da presežete vse in greste še dlje od pravljičnih koncev. Ko zaživite z Dušo dvojčico, bo navzven življenje še vedno takšno kot doslej. Prišle bodo prepreke, prišli bodo konflikti, žalost, jeza, vse. Ampak vi boste drugačni! Skupaj z Dušo dvojčico boste čutili moč. Moč ljubezni med vama. Moč da doživite vse, kar si vaša Duša želi doživeti. Brezmejnost in zavedanje, da lahko živite sanjsko Dušno življenje, pa bo vedno z vama. Ko prejmete ta dar, ga negujte. Negujte svoje telo in svoja energijska telesa in spodbujajte vašo Dušo dvojčico, da napravi isto. Tako bo vajin vir energij postal močan steber svetlobe, ki bo najlepša zaščita vajinih skupnih energij.

Kako preverite astrološko ujemanje z Dušo dvojčico?

V osnovi moški predstavlja Sonce in ženska predstavlja Luno. Seveda obstajajo izjeme, kot sta dve duši dvojčici, ki se v tem življenju rodita istega spola ali pa je situacija lahko obratna. Popolno astrološko ujemanje je torej, ko sta Sonce ene osebe in Luna druge osebe, na istih stopinjah v istem znamenju astrološke hiše. In vse kar v Angelci razvijamo za vas, bazira na tem, da vam pomagamo do boljšega življenja. Poljub sonca je idealna poletna kozmetika. Moški boste začutili svoje sonce, ženske pa ga boste privabile. Morda pa se z Dušo dvojčico ujameta tako, da se nekdo ne bo mogel upreti vonju vaše kože. Preizkusite! 🙂

Za opis energij med Dušama dvojčicama, Duša dvojčica - kako jo zapeljati?priporočamo branje bloga Andreje Novak o Dušah dvojčicah.

Kaj pa so tiste kvalitete, ki jih vaša Duša dvojičica zagotovo nosi in ki jih boste vi zagotovo prepoznali in začutili v njej?

Duhovnost Unikatnost Šarmantnost Ambicioznost Družabnost Veselje Ognjevitost Jasnost Čistost Iskrivost Celovitost Avtohtonost

In če pogledamo iz drugega zornega kota: kot smo rekli, Duša dvojčica je vaš dvojnik, torej so to kvalitete, ki jih posedujete tudi vi sami! Zato si jih dovolite začutiti in jih zaživite, po svoje in z ljubenzijo!

Angelca vam pomaga do Duše dvojčice!

Naravna krema Lakshmi – darovi duše, vam bo pomagala pri stiku z vašimi dušnimi energijami, da boste opažali in da boste opazni za vašo Dušo dvojčico. Obesek kristal aventurin – srce, vam GRATIS sprogramiramo po vaših željah. Lahko vam ga sprogramiramo tudi za ljubezen, za zdravljenje srca, za srečo v ljubezni…

Spremljajte nas na youtube kanalu Merkaba, kjer boste našli obilo brezplačnih nasvetov. Tudi o Dušah dvojčicah.

BREZPLAČNA POŠTNINA

Za dostavo v Sloveniji za vsa naročila v vrednosti nad 60€.

PRODAJNO MESTO

Vabljeni v našo trgovino v Žalcu, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

PROIZVEDENO V SLO

Da zagotavljamo, da je kakovost izdelkov na najvišjem možnem nivoju.

VAREN NAKUP

Hitro in varno nakupovanje preko spleta s PayPal-om


.