Energijski srebrn obesek – AKTIVNO ZNANJE

118,00

MODROST je moje darilo. Z mojo pomočjo se svet spreminja. Dovoli  mi, da skupaj uresničiva vse tvoje želje.

Takole nas nagovarja Mojster 5. Žarka svetlobe – AKTIVNO ZNANJE, katerega vibracija je zapisana v tem izjemnem obesku, ki je mnogo več kot samo nakit:

☑️ obesek te namreč poveže z energijami Mojstra 5. Žarka Svetlobe in te poveže z notranjo MODROSTJO in RAZUMEVANJEM

☑️ najboljši za vse, ki ste 5. dušni žarek / potrebujete spodbudo pri šolanju, projektih / želite dobre rezultate na vseh področjih življenja

☑️ na voljo tudi v črni barvi,  nosi se na obeh straneh, pakiran v darilni škatljici s posvetilom Mojstra 5. Žarka Svetlobe

☑️ iz srebra, slovenski izdelek, ročno delo

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Energijski srebrn obesek Eternity Life Pendant – AKTIVNO ZNANJE 

Mojstri 7 Žarkov Svetlobe so najmočnejša sila v vesolju. So kreatorji vsega, kar obstaja in njihove kvalitete so skrite v vseh nas.

Z njihovo pomočjo nam je uspelo oblikovati magičen nakit Eternity Life z dotikom večnosti.  Spoznaj energijski srebrn obesek  AKTIVNO ZNANJE, ki te poveže z Mojstrom 5. Žarka Svetlobe in v tebi aktivira MODROST in RAZUMEVANJE.

obesek znanje
Obesek je:

 • slovenski izdelek, ročno delo, srebro
 • na voljo v srebrni in črni barvi (črn obesek vključuje črno usnjeno vrvico)
 • obesek se lahko nosi na obeh straneh, saj ima na drugi strani vgraviran napis KNOWLEDGE
 • pakiran v darilni škatljici s čudovitim posvetilom Mojstra 5. Žarka Svetlobe
 • če potrebuješ zraven obeska tudi srebrno verižico (kot je na fotografiji)  jo lahko izbereš TUKAJ.

Zakaj je energijski obesek AKTIVNO ZNANJE tako poseben?

 • obesek te poveže z energijami Mojstra 5. Žarka Svetlobe in te poveže z MODROSTJO in RAZUMEVANJEM, tvojimi POTENCIALI in NOTRANJO MOČJO
 • podpira te pri dobrem doseganju rezultatov na vseh področjih
 • spodbuja te k smiselnemu pridobivanju formalnega znanja, da lažje končaš izobraževanje
 • spodbuja te, da vse znanje, pridobljeno v življenju povežeš v dobro filozofijo življenja in začneš razumevati svoje življenje s perspektive aktivnega znanja Duše
 • pomaga ti, da lažje prideš do informacij, ki jih potrebuješ v danem trenutku

Kateri obesek izbrati?

Vsak od sedmih obeskov, ki se nahajajo v kolekciji Eternity Life nosi svoje kvalitete in te poveže z enim od Mojstrov Svetlobe. Priporočamo ti, da pri izbiri upoštevaš sledeče:

 • rešiš KVIZ in na zabaven način ugotoviš, kateri obesek je najbojši zate v tem trenutku ali
 • izbereš, kateri simbol te najbolj pritegne ali
 • katero kvaliteto v tem trenutku najbolj potrebuješ v svojem življenju ali
 • izbereš glede na tvoj dušni žarek.
energijski obeski reši kviz

V primeru, da je tvoj dušni žarek AKTIVNO ZNANJE, ti priporočamo nakup prav tega obeska, saj še dodatno okrepi delovanje tvoje duše v tej realnosti. Vsak od nas ima namreč najmočnejšo povezavo z enim od 7 Mojstrov svetlobe – to imenujemo tvoj dušni žarek. Dušni žarek je močno povezan z našim poslanstvom v življenju.

Če si želiš izvedeti, kateri žarek je tvoj dušni žarek, klikni TUKAJ.

Najlepše darilo z dotikom večnosti

Eternity Life nakit je oblikovan s pridihom večnosti, da se bo lahko prenašal iz roda v rod. Nakit je namreč ena redkih stvari, ki se prenaša naprej skupaj z občutki, spomini, magičnostjo, tradicijo in seveda ljubeznijo.

Komu in kdaj podariti obesek?

 • vsem, ki so 5. dušni žarek svetlobe ali želijo dobre v življenju (od dela na vrtu do vzgoje otrok, napredovanja v službi…)
 • šolarjem, dijakom, študentom, iskalcem znanja, modrosti, vsem “pionirjem”, ki odkrivajo novosti, poslovnim ljudem…
 • vsem, ki potrebujejo vzpodbudo pri zaključevanju stvari
 • vsem, ki jih imate radi in jim želite podariti večno darilo
 • ob vseh lepih življenjskih dogodkih kot so rojstni dnevi, prihod novorojenčka, krsti in ostali rituali, zaroke, poroke, obletnice, zaključki šolanja…
 • sebi, ker se imate radi
obesek znanje

Izdelano v malih serijah

Nakit je v celoti izdelan v Sloveniji (od ideje do izvedbe) in je prvi nakit z Mojstri 7 Žarkov Svetlobe na svetu. Za idejo, dizajn in energijsko delovanje je zaslužna Andreja Novak, ki je tako še enkrat dokazala svojo mojstrstvo v energijah.

Vsak obesek je ročno delo našega zlatarja in je zato unikat.

Naroči ga pravočasno, saj je zaradi velikega povpraševanja večkrat tudi čakalna doba.

Privošči si  najboljšo zaščito in vibracijo Svetlobe, ki je osvojila že mnoge kupce Trgovine Angelca.

Kolekcija nakita Eternity Life

Kolekcija nakita Eternity Life zajema tudi srebrne in zlate prstane Eternity Life Ring s simboli vseh Mojstrov.

Če se želiš še bolj povezati s Mojstri 7 Žarkov, ti priporočamo branje knjige Magični riutali obilja avtorice Andreje Novak, kjer najdeš Rituale sreče in Rituale za podporo posameznim področjem življenja z Mojstri 7 Žarkov. Za sprostitev in dobro delo pa ti proporočamo pobarvanko z Mojstri 7 Žarkov; celoten dobiček od prodaje je namreč namenjen oskrbi prostoživečih muc na otoku Krapanj.

Energijski nakit

Dodatne informacije

Teža22 g
Barva

srebro, srebro – črna barva

Več o 5. dušnem žarku

[/su_column]

Značilnosti 5. dušnega žarka – AKTIVNO ZNANJE

 • 5. žarek prinaša podporo za notranjo in zunanjo organiziranost in dostopnost vseh znanj, ki jih posameznik potrebuje. Odpira možnosti za dobre spremembe v pravem času, na pravem mestu.
 • Osebe s tem dušnim žarkom so pomembne v svetu sistemov, računalnikov, v prometu in povsod, kjer ljudje potrebujejo pomoč na konkreten, tehničen način.
 • To so introvertirane osebe, ki ne želijo biti vpadljive, niti posebej hvaljene. Ne vežejo se na čustva ljudi in ne iščejo potrditve v okolici. Poznajo svojo vrednost in zanima jih inteligenca.
 • V mladosti so te osebe izpostavljene čustvenim izzivom, predvsem s strani staršev. Njihov največji izziv je razviti osebno moč, da se lahko uprejo nasilni okolici in vzpostavijo svoj način delovanja.
[/su_row]

Material in vzdrževanje

Obesek je slovenski izdelek in ročno delo.

 • Material: srebro, žig 925
 • Čistinski žig: da
Ker je srebro občutljiva kovina je pomembno, da obesek primerno vzdržuješ, da bo ostal lep še dolgo časa.

Svetujemo ti sledeče:

 • kadar obesek ne nosiš ga hraniš v originalni škatljici,
 • srebro umivaj samo z blago milnico in posuši z mehko krpo. Za čiščenje lahko uporabljaš enega od naših naravnih gelov za tuširanje, več o njih si poglejte TUKAJ,
 • odsvetujemo ti nošenje obeska v termalnih vodah,
 • če uporabljaš lak za lase, parfum ali kreme, ki niso na naravni osnovi ti priporočamo, da si obesek nadeneš po uporabi teh sredstev.

1 mnenje za Energijski srebrn obesek – AKTIVNO ZNANJE

 1. Matea

  Sem navdušena uporabnica prstana in takoj, ko sem videla, da so na voljo tudi obeski, sem si ga naročila. Izbrala sem obesek Mojstra 1. žarka, saj sem tudi sama ta žarek. V začetku sem opažala, da sem bolj pri sebi, zbrana, nisem šla v reakcije z okolico. Sedaj, ko ga nosim že dlje časa, sem bolj sproščena, jasna, tukaj in sedaj in brez težav povem, kaj mislim, želim, mi ni všeč 🙂 Naslednji, bo obesek Mojstra 7. žarka, ker ga trenutno najbolj potrebujem 🙂 Vem, pa da bodo sledili tudi drugi <3

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja