Knjiga Reci življenju Ja

17,00

Knjižni prvenec Barbare Fužir o energijski terapevtki Andreji Novak, ki prinaša poleg zanimivega branja o razvoju Andrejinih talentov tudi nasvete in energijsko podporo za samorazvoj.

☑️ Edinstvena knjiga, ki TI pomaga razrešiti svojo preteklost in jo pravilno osmisliti iz vidika Duše.

☑️ Lahkotno branje, ki vsakomur prinaša spoznanja – točno takšna, kot so zanj pomembna. Vsak knjigo doživlja drugače in to je tudi njen smisel. 

☑️ Noro dobra knjiga, ki jo morate prebrati! Izjemno darilo, ki lahko nekomu spremeni življenje.

 

(3 mnenja strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Knjiga reci življenju JA je izjemna življenjska zgodba slovenske energijske raziskovalke Andreje Novak in je nastala na osnovi pogovorov za avtorico Barbaro Fužir.

 • S knjigo boš potoval-a skozi lastno preteklost in dobil-a odgovore na mnoga vprašanja.
 • Ob branju boš iz več zornih kotov doživel-a in refleksiral-a svoje dosedanje življenje
 • Je kot ogledalo, ki ti ob branju razkriva delčke, ki si mislil da so del tebe – tvoje bistvo, a to sploh niso. In ob branju nadvse duhovite zgodbe, ki jo skozi knjigo pelje pisateljica Barbara Fužir, se boš začel-a sproščati
 • Ponovno se boš lahko začel-a smejati svojemu življenju in bremena za katera si mislil-a da so usodna, bodo nevede ob branju odpadala. 
 • Lahkotno branje, ki vsakomur prinaša spoznanja – točno takšna, kot so zanj pomembna. Vsak knjigo doživlja drugače in to je tudi njen smisel. 
 • Magična knjiga z istimi besedami, z istimi zapisi, bo na vsakogar vplivala drugače. Morda boš skozi knjigo končno razrešil-a zamere do staršev, ki v sedanjosti še vedno vplivajo na kvaliteto tvojega partnerstva. Nekdo drug bo ugotovil, da res nima smisla ugajati drugim, zavoljo ljubega miru.
 • Počasi a zagotovo, se boš soočal-a s sabo. A ne na grob in boleč način, ampak na zabaven, lahkoten in nežen – ljubeč
 • Zagotovilo, ki ga ta knjiga prinaša čisto vsakemu bralcu je, da ti bo na koncu življenje veliko lepše, odnosi lažji, ljubezen bistvo in zvestoba sebi vodilo. Preprosto,  čas da rečeš življenju JA. 
 • Noro dobra knjiga, ki jo moraš prebrati! Izjemno darilo, ki lahko nekomu reši življenje.

“Edinstvena knjiga, ki ti pomaga razrešiti svojo preteklost in jo pravilno osmisliti iz vidika Duše”

Na voljo tudi angleška verzija TUKAJ.

Knjiga Reci življenju JA in vtisi bralcev

knjiga“Prebrala knjigo. Kako sem bila na trenutke nevoščljiva Andreji, ker se ji je v življenju toliko dogajalo. Fajn mi je bilo, da je bila tako uporniška. Jaz pa nimam takih spominov, ker sem bila pridna punčka in sem vso mladost živela tako, kot so hoteli drugi.

K sreči se je po tridesetem nekaj prelomilo v meni in od takrat kljubujem vsem, ki se mi postavijo na pot. Hvaležna sem, da sem srečala Andrejo, ki mi ves čas kaže, da je življenje tukaj in zdaj.

Knjiga, ob kateri se zamisliš, kaj vse se da naučiti. Če le slediš svoji duši.

Čakam na nadaljevanje, in seveda ne smem pozabiti na Barbaro Fužir, ki je napisala tako, da razume vsak laik.

Hvala ker ste.”

“Včasih v kakšni knjigi najdem posebno zanimiv zapis, odstavek ali pa kar celo stran, ki se me dotakne in me spremlja še dolgo potem, ko je knjiga odložena na polici. V tej knjigi sem ga našla na koncu. “Ne boj se in se sprosti. Vedno sem s tebo, ne glede na to, kaj počneš…….(in na koncu) ….. Svetloba, ki bo vedno s tabo. Vedno.” Mislim, da bo kar cela stran visela nekje nad pisalno mizo.

Dodatne informacije

Teža350 g

3 mnenja za Knjiga Reci življenju Ja

 1. Sonja

  “Draga Andreja,

  ….knjiga Reci življenju Ja – enostavno čudovita. Toliko odgovorov, spoznanj, inspiracije – predvsem pa, “da eno tak prijetno brco”, novega elana. No, to je med drugim dala meni. Zagotovo pa jo bom še nekajkrat prebrala, po potrebi. Hvala za BOJEVNIKA LUČI in NAMASTE (pozdravljam dušo v tebi) …. to me je najbolj obogatilo…. pa saj bi lahko še pisala in pisala….

  Veselim se dneva, ko te srečam tudi v “živo” …. Vse dobro. LP, Sanja”

 2. Romana

  Do sedaj sem spoznala nekaj vaših izdelkov. Vedno sem bila zadovoljna in srce je kar poskočilo, ko sem odprla paket. Hvala, da tako z ljubeznijo pošljete svoje izdelke❣️

 3. Brigita (preverjena stranka)

  Pozdravljeni
  Knjigo sem kupila za darilo.
  Lep pozdrav Brigita

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja