Kristalna krogla lapis lazuli

125,00

Kristalna krogla Lapis Lazuli je eleganten in edinstven kos, ki bo krasil vsak prostor, v katerem se nahaja. Ta izjemen kristal predstavlja modrost, intuicijo in duhovno zavedanje.

☑️ Material: lapis lazuli

☑️ Premer: cca 7cm

☑️ NAŠA POSEBNOST: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…), saj smo v tem strokovnjaki.

☑️ Vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti – za to poskrbimo mi.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Kristalna krogla Lapis Lazuli je eleganten in edinstven kos, ki bo krasil vsak prostor, v katerem se nahaja. Narejena je iz vrhunskega Lapis Lazuli kamna, ki ima bogato zgodovino in simbolizem ter je bil uporabljen že v starih civilizacijah za obredne namene. Ta izjemen kristal predstavlja modrost, intuicijo in duhovno zavedanje.

Vsaka krogla je ročno oblikovana in polirana, kar ji daje neverjeten lesk in edinstveno teksturo.

Kristalna krogla lapis lazuli – Modrost in intuicija

Kristalna krogla Lapis Lazuli je znana po tem, da pomaga povečati intuicijo in modrost. Ta kamen deluje kot most med različnimi nivoji zavedanja, zaradi česar je zelo priljubljen pri ljudeh, ki se ukvarjajo z meditacijo in duhovnostjo. Vzemi si trenutek, da se poglobiš vase in si ogledaš to kroglo, ki te bo spodbudila, da začutiš notranjo modrost in razumevanje.

Edinstveno oblikovanje kristalne krogle

Vsaka kristalna krogla Lapis Lazuli je edinstven kos, saj se kamni med seboj razlikujejo po teksturi, barvi in ​​velikosti. Ta krogla bo zagotovo izstopala v vsakem prostoru, saj ima neverjeten lesk in bogato modro barvo. Čudovita kombinacija Lapis Lazuli kamna in sijaja krogle ustvarja vizualno privlačen in edinstven kos, ki bo zagotovo pritegnil pozornost vseh, ki ga bodo videli.

Simbolika Lapis Lazuli kamna

Lapis Lazuli kamen je znan po tem, da predstavlja modrost, intuicijo in resnico. V starih civilizacijah je bil uporabljen za obredne namene in velja za močan simbol, ki pomaga pri duhovnem razvoju. Ta kristal predstavlja tudi zaščito in pomaga pri odpravljanju negativne energije. Če iščeš kos, ki bo imel pozitiven vpliv na tvoje življenje, potem je kristalna krogla Lapis Lazuli prava izbira zate.

DARILO: Brezplačno ti sprogramiramo kristal za področje, ki si ga izbereš (ljubezen, posel, sreča, zdravje, denar, družina…). Ob naročilu lahko svojo željo zapišeš v opombe, lahko pa nam pošlješ mail na naslov info@angelca.si.

In to še ni vse: vsi kristali, kupljeni v Trgovini Angelca, so energijsko čisti. ⭐️✨⭐️

Vzdrževanje kristala

Kristali sicer nosijo v sebi močan zapis energijske podpore za prostor in človeka, zato je še toliko bolj pomembno, da so kristali čisti. Priporočamo ti enega od naslednjih načinov (ali kombinacija vseh):

  • uporaba Zlate spirale,
  • čiščenje pod hladno tekočo vodo,
  • za par minut kristal namoči v slano vodo.
  • čiščenje z dimljenjem s kadilom.

Poglej si več o čiščenju kristalov.

Dodatne informacije

Teža55 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kristalna krogla lapis lazuli”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja