Meditacija za Manifestacijo

19,00

Si želiš podkrepiti svojo moč magične manifetacije obilja z vodeno meditacijo? Če kdaj, je v letu 2023 pravi čas, da uporabiš vsa orodja, saj nas astrološke energije močno podpirajo v to smer.

☑️ Izjemno vodeno meditacijo za manifestacijo, prejmeš v kar dveh formatih. V video in zvočni obliki.

☑️ Za največji učinek ti priporočamo, da meditacijo uporabljaš z Magičnim planerjem 2023.

☑️ Kaj vse lahko transformiraš in okrepiš, pa si preberi v daljšem opisu spodaj, kjer te nagovori avtorica Andreja Novak osebno. 

☑️ Meditacija je primerna tako za začetnike kot za vse, ki nam/vam je meditacija način življenja.

☑️ Meditacija ti bo na voljo za vedno.

☑️ Prednost: Meditacijo lahko izvajaš po svojem urniku in v udobju svojega doma.

Avtorsko

(1 mnenje stranke)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

15 minutna meditacija za manifestacijo – realiziraj svoje želje in cilje

Preberi si nagovor Andreje Novak, ki je priznana učiteljica meditacij in avtorica vodene Meditacije za manifestacijo. Izvedi kaj vse ti meditacija prinaša, okrepi in transformira. Preda ti tudi navodila, trike in napotke, za najbolj optimalno izvajanje meditacije, skozi celo leto.

Kaj se bo spremenilo s pomočjo meditacije:

1. ENERGIJSKO SE BOSTE OPTIMALNO POVEZALI Z ZASTAVLJENIMI CILJI IN SRČNIMI ŽELJAMI, ki ste jih že zapisali v Magični planer in tako spontano stopili v proces manifestacije skozi teden in mesec.

2. DELEŽNI BOSTE ENERGIJSKE ZAŠČITE PRED NEGATIVNIMI VPLIVI OKOLJA, kar vam bo preprečilo, da bi vas zunanje okoliščine tako obremenile, da bi pozabili na svoje srčne želje in cilje. Energijska zaščita vam bo sočasno ohranjala vašo notranjo povezanost med različnimi vašimi energijskimi centri in zavedanji, tako da se bo proces manifestacije sočasno izvajal na vseh energijskih nivojih (duhovnem, mentalnem, čustvenem in zemeljskem – fizičnem).

3. SVOJO VIBRACIJO BOSTE POVEZALI Z VIBRACIJO TEDENSKIH IN MESEČNIH CILJEV TER ŽELJA, kar vam bo omogočilo, da se boste notranje vse bolj povezovali s svojo kreativno Svetlobno energijo – Dušo. Postali boste Eno s svojo Svetlobo na Zemlji, ki bo tako lahko vodila proces manifestacije skozi vas ter vas sočasno podprla pri prebujanju vseh potrebnih talentov in veščin, ki jih že imate zapisane v vašem Svetlobnem 5D potencialu, potencialu Zlate Dobe na Zemlji.

4. ZAČELI BOSTE VSE BOLJ ZAUPATI SVOJI INTUICIJI IN INSTINKTU, saj vam bosta prinašala dobre rezultate. S pomočjo Svetlobe Duše in vašega notranjega magnetizma boste vse bolj jasno delovali navzven ter v svoje Življenje pritegnili pozitivne dogodke. Zaradi dobre odzivnosti na dobre priložnosti boste ob pravem času na pravem mestu in se začeli spontano učiti s podporo Ljubezni.

5. MANIFESTACIJA VAM BO POSTALA NAČIN ŽIVLJENJA in z lahkoto se boste predajali vodstvu Duše, ki bo zajelo tako način vašega razmišljanja, čutenja in delovanja. Zgodila se bo najhitrejša realizacija vaših pravih želja in »Beseda bo Meso postala«…

manifestacija

Kdaj izvajati Meditacijo za manifestacijo?

1. Dnevno: je dobro izvajati meditacijo v tistih dneh, ko se niste dobro naspali ali dobro prebudili in vas Meditacija za manifestacijo optimalno pripravi na dan in poveže z manifestacijsko podporo vaše Duše na način, da ste vi v sinhroniji z optimalnim dogajanjem dneva in podporo iz Svetlonih mrež Blagostanja.

2. Tedensko: v nedeljo popoldne ali zvečer je idealno izvajati meditacijo za optimalno delovanje tekom tedna ter odlično sprotno manifestacijo vsega, kar ste že vpisali v urnik za en teden naprej.

3. Mesečno: je dobro narediti meditacijo 3x in sicer en večer pred začetkom meseca, da se v meditaciji povežete s tistimi načrti, ki ste jih že zapisali za aktualni mesec. Odlično je meditacijo narediti na mlaj in polno Luno. Mlaja boste aktivirali nove začetke in z meditacijo spontano sprejeli še podporno energijo Lune za rast in razvoj, ob polni Luni pa vam bodo energije praznovanja dodatno podprle srečo in sproščenost spontane manifestacije.

4. Letno: je smiselno meditacijo narediti vsak dan (zjutraj ali zvečer ali čez dan) v obdobju od 21.12. do 2.1. kot proces aktivacije želja in ciljev. V tem času boste s pomočjo meditacije lažje odkrili prave srčne želje in uredili svoje cilje za prihodnje leto ter jih vpisali v letni planer, da se bo magija manifestacije pričela ob pravem času z optimalno podporo Svetlobnih Mrež Blagostanja, kjer je glavna podpora vaše Duše, ki aktivira vaš 5D potencial Polj Miru – Zlate Dobe.

Meditacijo vodi priznana učiteljica meditacij Andreja Novak

Andreja je meditacijo pripravila na osnovi dolgoletnega znanja in izkušenj. Priznana učiteljica meditacij, astrologinja, energijska raziskovalka in avtorica učinkovitih energijskih tehnik in delavnic, ki jih izvaja v Sloveniji in na Hrvaškem. Ker je njen dostop do energij preprosto neverjeten, so takšne tudi njene meditacije, delavnice in programi, ki jih izvaja on-line. Usmerjena je k praktični uporabi znanja, da lahko vsak posameznik zaživi optimalno življenje z vidika Duše tukaj in zdaj.

1 mnenje za Meditacija za Manifestacijo

 1. Meri (preverjena stranka)

  Pozdravljeni,

  vaše izdelke imam zelo rada, redno nosim moj kamen za znamenje bika – roževec, povsod me spremlja, ker se mi zdi, da se mi razne situacije vedno dobro iztečejo, vedno tudi nosim vaš prstan (mojstrov sedmih žarkov), uporabljam zlato spiralo, z njo si naredim terapijo in mi pomaga, zelo všeč so mi Andrejine meditacije za zdravje, za prostor. Skratka pri raznih težavah si pomagam z vašimi izdelki in mi res pomagajo. Všeč so mi tudi vaši spreji za avto, itd., kreme. Da ne govorim o Andrejinem letnem planerju, magičnih ritualih. Pogrešam pa vaša eterična olja (za ljubezen, harmonijo, itd). Veliko zdravstvenih težav sem si že rešila z vašimi izdelki. Pa tudi nalepke za vodo uporabljam. Sem hvaležna za vaše izdelke in je bom še naprej uporabljala.

  Želim Vam še veliko uspehov in vas lepo pozdravljam.

  Meri Berger

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja