Nihalo ametist

15,00

Vsestransko uporabno nihalo, ki ga lahko uporabljaš za pomoč pri:

☑️ vedeževanju in odgovorih na različna vprašanja,

☑️ odlična pomoč za Dušne uvide,

☑️ diagnosticiranju, zdravljenju,

☑️ iskanju sevanj…

Zakaj kupiti nihalo pri nas? Ker so vsi kristali, kupljeni v trgovini Angelca, energijsko čisti in pripravljeni za optimalno uporabo. ✨

(1 mnenje stranke)

3 na zalogi

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Večnamensko nihalo ametist je odlično orodje, ki ga lahko uporabljaš pri vsakodnevnih odločitvah, da ti bo življenje lažje 😊.

Uporabljaš ga lahko za:

 • vedeževanje in kot pomoč pri iskanju odgovorov na različna vprašanja,
 • diagnosticiranje,
 • iskanje sevanj…

Nihalo ti s smerjo nihanja poda odgovore na tvoja vprašanja. Priporočamo ti, da ga uporabljaš v umirjenem stanju in imaš pozornost izključno na tematiko, s katero se ukvarjaš. Ob nakupu nihala v trgovini Angelca prejmeš natančna navodila za uporabo nihala.

Zakaj kupiti nihalo pri nas? Ker so vsi naši kristali energijsko čisti in pripravljeni za optimalno uporabo. ✨✨✨

Velikost: 3-4 cm

Zakaj izbrati nihalo ametist?

Vsak kristal ima svoje energijske lastnosti.

Ametist je pogosto povezan z intuicijo, duhovnim zavedanjem in zdravljenjem, uporaba ametistovega nihala pa ti pomaga pri Dušnih uvidih, povezavi z Dušo, Svetlobo, Angeli, Vodniki ter pri pridobivanju jasnosti.

V naši ponudbi najdeš različna nihala, tudi iz kamene strele, roževca in dimnega kremna (smoky quartz). Pobrskaj po kategoriji nihala in si poglej njihove posebnosti.

Na splošno izbira kristala temelji na osebnih preferencah in konkretnem namenu ali cilju, ki ga imaš v mislih. Pomembno je, da izbereš kristal, ki resonira s tabo in je pravi za tvoje potrebe.

Čiščenje in vzdrževanje kristala

Mineralom in kristalom se lahko spremeni frekvenca nihanja. Zato je po vsaki uporabi priporočljivo kristal očistiti. Naše kristali so kakovostni in programirani, zato jih ni potrebno posebej čistiti, saj se očistijo sami.

Kristale shranjuj v vrečkah / posodah itd. iz naravnih materialov. Do njih razvij spoštljiv odnos. Kristale ne izpostavljaj polni luni, saj se lahko vanje naselijo razne energijske entitete, ki vplivajo negativno ne energije človeka ali prostora.

Poznamo več načinov čiščenja:

 • uporaba Zlate spirale ali Božanskega reda
 • spiranje pod hladno tekočo vodo
 • za par minut kristal namočiš v slano vodo ali ga položiš na sol (sol ni primerna za vse kristale!) Po uporabi sol obvezno zavrzi.
 • čiščenje z dimom z uporabo kadil
 • čiščenje z dimom z uporabo posušenega žajblja

Poglej si več o čiščenju kristalov.

Dodatne informacije

Teža20 g

1 mnenje za Nihalo ametist

 1. Aida

  Zdravo,

  nihalo uporabljam za hitre odgovore: Da in Ne. Je zelo praktičen pripomoček, ko potrebujem hiter in predvsem zanesljiv odgovor. Z nihalom si pomagam pri izbiri raznih dobaviteljev, pri nakupih (tudi hrane), ter pri vsem drugem, kjer je treba sprejeti odločitev.
  Nihalo sem pričela uporabljati 5 let nazaj, ko me je v trgovini Angelca pritegnilo moje nihalo. Moram reči, da me je na nek način fasciniralo delovanje nihala, saj sem takoj začutilo njegovo energijo in začela sem ga uporabljati po navodilih. Z uporabo nihala se mi je okrepil občutek notranje intuicije.

  Nihalo uporabljam tudi za čiščenje čaker.

  Lep pozdrav

  Aida

Podaj mnenje
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja