Obesek srce – zeleni aventurin

12,0037,90

 • Aktivira srčno čakro in vzpostavi harmonijo v tvojih energijah.
 • Je kamen sreče, ljubezni, blagostanja in dobrih priložnosti.
 • Obesek je primeren tudi za otroke.

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Obesek srce je narejen iz kristala zeleni aventurin. Ob nakupu ga lahko sprogramiramo zate osebno. Priporočamo ga vsem, ki želite v svoje življenje vnesti svetle spremembe.

Obesek srce te podpira pri:

 • opuščanju starih vzorcev in navad,
 • vzpostavljanju novega reda, sprememb,
 • novih poslovnih začetkih,
 • aktivaciji srčne čakre,
 • sreči, blagostanju in ljubezni in notranji harmoniji,
 • obesek je primeren tudi za otroke in mladostnike, saj vpliva na njihovo vitalnost.

Obesek srce – zeleni aventurin

Zeleni aventurin je kamen sreče, dobrih priložnosti, blagostanja in ljubezni. Njegova uporaba vpliva na boljše razumevanje in povezovanje z energijo zemlje.

Aktivira srčno čakro in resonira z boginjo brezpogojne ljubezni, milosti in sočutja Kuan-Yin.

Energijsko zelo močno podpira otroke v obdobju rasti, odraščanja, saj vpliva na njihovo vitalnost. Pozitivno vpliva na otroke, ki se soočajo z raznimi problemi v šoli ali se spopadajo s hiperaktivnostjo. Pri odraslih pomaga vsem, ki hočejo premagati svoje nespretnosti. Primeren je za vse, ki veliko delajo za računalnikom. Okrepi in podpre nove odnose, nove poslovne poti in pritegne blagostanje.

Spodbudi te, da stiske v življenju prepoznaš kot priložnost za rast. V obdobju sprememb ti pomaga ohraniti čustveno stabilnost.

Zeleni aventurin resonira z energijo lesa, ki ponazarja energijo rasti, širjenja, novih začetkov, blagostanja itd. Po načelih feng shuija ga lahko kot okrasni kamen položiš na predel J ali JV ali ga imaš v jedilnici ali otroški sobi.

Kot rojstni kamen je primeren za vse, ki so rojeni v obdobju pomladi, obdobju zelene barve, obdobju rasti: 20. april – 20. maj. Kot kristal, ki ga povežemo s horoskopom, je kamen devic in tehtnic.

Srčna čakra

Srčna čakra je kot energetska centrala človekovega energijskega sistema. Predstavlja vez med telesom in duhom, je središče ljubezni, miru, sočutja, usmiljenja in ravnovesja. V njej se beležijo informacije povezane z brezpogojno ljubeznijo, plemenitostjo in odpuščanjem.

Blokade na srčni čakri se lahko izražajo kot:

 • Potreba po pohvali, spoštovanju, po partnerjevi naklonjenosti, po nekom, ki bi se pogovarjal s teboj.
 • Ljubosumnost, sovraštvo, jeza
 • Depresija
 • Pomanjkanje samospoštovanja
 • Nezmožnost odpuščanja sebi, drugim
 • Pretirana čustvena občutljivost
 • Bolezni srca,
 • Bolezni pljuč, astma, bronhitis
 • Bolezni kože
 • Bolezni imunskega sistema

Srčno čakro lahko okrepiš z več zelene barve (hrana, oblačila…), z dihalnimi vajami, več časa preživiš v naravi itd. Priporočamo uporabo spreja za auro in prostor Kuan Yin, in naravno energijsko kremo za srčno čakro.

Splošno o kristalih

Kristale in minerale so že od nekdaj cenili zaradi njihove lepote ter magične in zdravilne moči. Kristaloterapija je ljudem poznana že več kot 5000 let.

Pravilna in zavestna uporaba kristalov lahko aktivira, stopnjuje in poveča vse, s čimer so povezani. Vsak niha s svojo lastno frekvenco. Ima svojo lastno energijo oz. energijo elementa: vode, zraka, kovine, zemlje. Vsak je edinstven, saj vsebuje posebno sporočilo. Ljudje se na njih odzivamo različno.

Glede na barvo, sestavo in vrste kristalizacije niha struktura vsakega kristale s specifično frekvenco. Vplivajo na fizično telo. Nekateri kristali nihajo identično z določenimi organi v telesu. Prav tako imajo vpliv na čustveno, mentalno in duhovno telo.

Čiščenje in vzdrževanje kristalov

Mineralom in kristalom se lahko spremeni frekvenca nihanja. Zato je po vsaki uporabi priporočljivo kristal očistiti. Naši kristali so kakovostni in programirani, zato jih ni potrebno posebej čistiti, saj se očistijo sami.

Kristale shranjuj v vrečkah / posodah itd. iz naravnih materialov. Do njih razvij spoštljiv odnos. Kristalov ne izpostavljaj polni luni, saj se lahko vanje naselijo razne energijske entitete, ki vplivajo negativno na energije človeka ali prostora.

Poznamo več načinov čiščenja:

 • uporaba Zlate spirale ali Božanskega reda
 • spiranje pod hladno tekočo vodo
 • čiščenje z dimom z uporabo kadil
 • čiščenje z dimom z uporabo posušenega žajblja

Več o čiščenju kristalov si lahko prebereš TUKAJ.

Dodatne informacije

Teža3 g
Izberi možnost

Kristal, Kristal + verižica iz srebra

Velikost

Obesek srce aventurin: 15 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Obesek srce – zeleni aventurin”
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja