PhytoLife – tekoči klorofil

32,10

☑️ 100% naravni izdelek

☑️ pripomore k naravni odpornosti organizma

☑️ pripore k razstrupljanju telese ter odvajanju toksinov, odvečnnih kislin in težkih kovin

☑️ podpira imunski sistem

☑️ pripomore k sproščenosti in zdravemu spancu

☑️ ima pomirjujoč učinek na usta, grlo in glasilke

☑️ vsebina: 730 ml

Razstrupljanje

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

  • Hitra dostava
  • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

PhytoLife – tekoči klorofil za razstrupljanje, uravnavanje PH in vitalnost

PhytoLife, pripravljen iz listov murve, lucerne in ječmenove trave, je bogata kombinacija klorofilina (natrijev bakrov klorofilin) in olja iz poprove mete. S kakovostjo v vsaki kapljici, olje iz poprove mete v izdelku PhytoLife prispeva k nemotenemu delovanju presnovne funkcije in pomaga spremeniti običajno vodo v hranljivo ter osvežujočo pijačo odličnega okusa.

Svežega okusa in v tekoči obliki je Phyto Life odličen spremljevalec tvojega vsakodnevnega režima prehrane. Telo nujno potrebuje osnovne hranilne snovi, ki jih nudi zelenjava temno zelene barve. Sestavine PhyoLifa bodo v kombinaciji z uravnoteženo prehrano pomagale zadovoljiti potrebe tvojega telesa po listnati zelenjavi.

phytolife klorofil

Zakaj je klorofil tako koristen?

Klorofil je zelena snov, ki jo rastline proizvajajo med fotosintezo. Svojo energijo pridobiva od sonca in je potreben pri življenjsko pomembnih funkcijah rastlin. Prejemnik Nobelove nagrade Richard Willstätter je leta 1915 dokazal, da je kemična zgradba klorofila, sorodna kemični zgradbi hemoglobina. Klorofil je močan antioksidant, ki telo rastruplja, ga razkisa in pomaga ohraniti bazično ravnovesje. V eni žlički klorofila je toliko hranil, kot v 1,5 kg zelene listnate zelenjave.

 

Proizvajalec

Synergy izdelki temeljijo na znanosti, raziskavah in rezultatih, saj podjetje Synergy samo na ta način lahko zagotavlja, da bodo izdelki delovali tudi pri vas doma. Podjetje Synergy zagotavlja čistost, učinkovitost in varnost vsakega proizvedenega izdelka. Vsak izdelek prestane več kot 600 testov kakovosti, preden pride do vas.

Dodatne informacije

Teža854 g

Uporaba

Priporočilo za uporabo: Zmejšajte 1,5 čajne žličke (7,5 ml)  v 250ml vode 2x dnevno. Pred uporabo pretresite in po odprtju hranite v hladilniku. Zadostuje za 20 – 30 dni.

Opozorila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Sestavine: alfalfa kalčki (lucerna), ječmenova trava, olje poprove mete, klorofilin (topljiva oblika klorofila)

Neto količina: 730 ml

phytolife sestavine

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PhytoLife – tekoči klorofil”
Spoštovani obiskovalec/obiskovalka spletne strani! Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini je mogoče oceniti z ocenami. Oceno je možno podati brez prijave v račun v spletni trgovini. Oceno lahko odda vsak uporabnik spletne strani, vendar pa bodo prikazane le tiste ocene, ki bodo preverjene, da so kupile izdelek in zavedene kot kupec posameznega produkta. Prikazane so torej zgolj ocene potrošnikov, ki so izdelke tudi dejansko kupili. Na ta način je zagotovljena resničnost in pristnost ocen podanih s strani kupcev. Da se ocena lahko odda mora kupec za izdelek na spletni strani najprej vnesti: (i) njegovo mnenje; (ii) naziv (poljubno ime, ki bo prikazano na spletni strani ob oceni), (iii) veljaven elektronski naslov, ki pa ne bo objavljen ampak je na voljo samo upravljalcu spletne strani za preverbo podatkov o kupcu ter zagotavljanju pristnosti ocene in (iv) številko računa oziroma naročila (ki jo vpiše v rubriko: *Vaše mnenje), ki pa prav tako ne bo prikazana in je namenjena zgolj verifikaciji kupca. Po preverjanju s strani upravljalca spletne strani so objavljene vse ocene, ne glede na izražanje pozitivnih ali negativnih lastnosti in mnenja o izdelku. Ocene so podane izključno s strani dejanskih kupcev in niso na nikakršen način sponzorirane. Mnenja, ki bodo vsebovala žaljivo ali sovražno vsebino (kletvice, rasizem, spodbujanje k sovraštvu ipd.) do drugih posameznikov, stvari ali čutečih bitij ne bodo javno objavljena.

Blago oziroma posamezni izdelek je možno oceniti od 1 do 5 zvezdicami v sekciji »Vaša ocena«. Pri čemer 1 zvezdica predstavlja najnižjo oceno in peta zvezdica najvišjo oceno. . Ob oddaji ocene ocena z zvezdicami ni obvezna, v kolikor je ocena zapisana v polju Podaj mnenje v sekciji »Vaše mnenje«, ki je obvezno polje, brez katerega se ocene blaga ne da oddati. Povprečna ocena (povprečje vseh oddanih ocen posameznega izdelka od 1 do 5) je prikazana na produktni in drugih straneh, kjer je izdelek izpostavljen, in sicer ob nazivu izdelka. Komentarji skupaj s posameznimi ocenami pa so prikazani pod posameznim produktom na strani, ki je namenjena temu produktu. Menja oziroma ocene so razvrščene po datumu oddaje, od najstarejšega do najnovejšega.

Oceno lahko poda tudi kupec, ki je izdelek kupil v naši fizični poslovalnici: "Trgovina Angelca", ki se nahaja na naslovu: Šlandrov trg 21, 3310 Žalec v Sloveniji. V primeru oddaje mnenja na spletni strani mora kupec na koncu mnenja dopisati (v rubriko *vaše mnenje) še s številko računa oziroma naročila za posamezni izdelek. Na podlagi številke računa bomo nato z vpogledom v lastne evidence računov verificirali kupca, ki je nek izdelek tudi dejansko kupil, saj razpolaga z računom za nakup tega izdelka. V primeru, da kupci, ki so izdelek kupili v naši fizični poslovalnici ali spletni trgovini (in njihovega nakupa ne bo mogoče verificirati), številke računa oziroma naročila pri oddaji ocene niso navedli, jih bomo prek elektronskega naslove info@angelca.si kontaktirali in opozorili, da nam lahko skladno s Pogoji poslovanja zaupajo oziroma pošljejo še številko računa oziroma naročila, saj sicer njihova ocena sicer ne bo javno objavljena. Ob objavi mnenja, bomo številko računa oziroma naročila odstranili in jo vodili v lastnih evidencah. Več o uporabi predmetne spletne strani in oddaji mnenj, si lahko preberete tudi v Pogojih poslovanja, ki so dostopni s klikom na naslednjo povezavo: Pogoji poslovanja spletne strani .

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja