Akcija!

Set kristalov za 7 čaker

Original price was: 56,00€.Current price is: 39,20€.

-30%

Set kristalov za 7 čaker vsebuje po 1 kristal za vsako čakro.

✨ 1.čakra: PISANI JASPIS ALI HEMATIT,

✨ 2.čakra: SONČEV KAMEN ALI ORANŽNI KALCIT,

✨ 3.čakra: RUMENI KALCIT ALI CITRIN,

✨ 4.čakra: ROŽEVEC ALI AVANTURIN,

✨ 5.čakra: ANGELIT,

✨ 6.čakra: SODALIT,

✨ 7.čakra: AMETIST ALI KAMENA STRELA

(2 mnenji strank)

Brezplačna dostava po Sloveniji za vsa naročila nad 60€.

 • Hitra dostava
 • Izdelano z ljubeznijo
Varen nakup

Set kristalov za 7 čaker vsebuje po 1 kristal za vsako čakro.

 • 1.čakra: RDEČI JASPIS ALI HEMATIT,
 • 2.čakra: SONČEV KAMEN ALI ORANŽNI KALCIT,
 • 3.čakra: RUMENI KALCIT ALI CITRIN,
 • 4.čakra: ROŽEVEC ALI AVANTURIN,
 • 5.čakra: ANGELIT,
 • 6.čakra: SODALIT,
 • 7.čakra: AMETIST ALI KAMENA STRELA

Kristali po čakrah

Kristali pomagajo zbuditi ravnovesje in harmonijo na vseh ravneh energijskega sistema, na fizičnem, čustvenem in mentalnem nivoju. Zato jih lahko uporabljate za samozdravljenje, aktiviranje energij v vas. Skrbeti morate, da so kristali čisti, oz. da jih po uporabi  vedno prečistite. Samo spiranje pod tekočo vodo ni dovolj, sploh če so vaše težave že fizične, zato svetujemo za čiščenje redno uporabo zlate spirale.

Komplet kristalov po čakrah lahko uporabite na več načinov:

  1. Položite jih na vseh 7 čaker, začnite pri korenski, nadaljujete na  spolni, solarnem pleksusu, srčni, grleni, čelni in  kronski čakri. To naredite kot obred, meditacijo. Polagate jih počasi, vsakega položite z namenom, da prečisti in aktivira čakro, na katero ga položite, ter da vse, kar potegne nase zadrži, dokler kristal ne gre na čiščenje (zlato spiralo). Tako počivate od pol ure, do 45 minut, s pozornostjo na sebi in opazujete, kaj se dogaja v vas, z vašimi energijami.
  2. Če težave dela ena čakra si lahko položite kristal samo na to čakro z namenom zdravljenja, aktiviranja, prav tako počivate s pozornostjo na svojem počutju vsaj 30 minut, to lahko naredite večkrat, tudi čez noč.
  3. Iz kompleta lahko uporabite tudi posamezne kristale kot podporo. Na primer v primeru govornega nastopa vzamete kristal za grleno čakro v žep, ga občasno stisnete v dlan z namenom, da vas pri nastopu podpre in dvigne vašo vibracijo.

Za korensko, prvo čakro, ki je rdeče barve in  leži na trtici, uporabite rdeči jaspis ali hematit.

Hematit: Krepi telo, oči, pomirja vnetja in opekline, ugodno deluje na krvni obtok, krepi srce. Pomaga pri pomanjkanju železa- slabokrvnosti. Pomaga pri histeriji, blaži pretiran egoizem, deluje pozitivno in spodbudno. Uporabljate ga lahko za pozitivno usmerjenost, zmanjšanje občutljivosti. Pomaga tudi pri: glavobolih, hemoroidih, težavah z jetri in ledvicami, krčnih žilah, krčih, uravnavanju krvnega pritiska, pri nespečnosti, revmi in težavah s prostato.

Pisani, rdeči jaspis: Ugodno deluje na prebavo, žolč, jetra, ledvice, uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost. Pomaga pri depresiji, pomirja premočna čustvena in duševna doživetja, daje veliko energije in pomaga k prizemljitvi. Spodbuja toleranco in razumevanje Uporabljate ga lahko za varstvo pred nesrečami in boleznimi, za lajšanje bolečin, črevesnih težav, pri epilepsiji, pri izpadanju las.

Za spolno, drugo čakro, ki leži tik nad genitalijami, na spodnjem delu trebuha, sta na voljo sončev kamen in oranžni kalcit.

Sončev kamen: Odstranjuje strahove in fobije vseh vrst. Spodbuja sposobnost vodenja. Zmanjšuje stres in depresijo. Krepi osebno moč in življenjsko energijo. Pomaga vam, da začutite vitalnost, zasijete v sreči in obilju ter da gledate optimistično na prihodnost.

Pomaga tudi pri splošnem zdravju, energiji, pri spolnih disfunkcijah, spodbuja spolno energijo, zmanjša navezanosti na druge ljudi.

Oranžni kalcit energizira telo in velja za zaščitni kamen. Uravnava krvni pritisk, delovanje živčnega sistema, preprečuje stres. Krepi vitalnost in zdravje, deluje na umirjenost in čustveno uravnoteženost. Zdravilno deluje pri poškodbah in zlomih. Pomaga, da zaživite v harmoničnem partnerstvu. Kalcitov eliksir pomaga tudi pri motnjah, ki so posledica pomanjkanja kalcija v telesu, kot npr. mišična šibkost, otrdelost tilnika, bledica… Krepi imunski sistem in normalizira delo srca. Pri otrocih pospešuje fizični in osebnostni razvoj, krepi stabilnost, samozaupanje ter spomin.

Na solarni pleksus, tretjo čakro, rumene barve, ki leži na področju trebuha, nad popkom, položite  citrin ali tigrovo oko.

Citrin: Krepi telo, pomaga pri zdravljenju opeklin, ledvic, jeter, pospešuje prebavo, krepi imunski sistem, srce in ožilje. Spodbuja naklonjenost, krepi vedrost. Odpravlja nočne more. Za boljši uspeh v šoli ga lahko šolarji postavijo na mizo, ko se učijo. Uporabite ga lahko tudi kot pomoč za uresničitev idej, privabljanje denarja, za dvig samozavesti, uspešnost, premagovanje depresij.

Tigrovo oko: Živčnim in raztresenim pomaga, da se skoncentrirajo ter umirijo. Zelo je primeren za hiperaktivne otroke, saj jih pomirja. Pri učenju pa jim pomaga, da so bolj osredotočeni. Krepi kosti in sklepe, vliva samozavest, odpravlja strah ter stres iz vašega življenja. Tigrovo oko podpira vse nove začetke in vzpostavlja harmonijo v življenju. Z njim si lahko pomagate tudi pri glavobolu, razstrupljanju organizma, izpadanju las, lomljivih nohtih. Z njim si lahko povrnete vitalnost. Na potovanju poskrbi za varnost in zaščito.

Srčna, četrta čakra leži na področju prsnega koša. Odpreti in okrepiti vam jo pomagata roževec ali aventurin, kristala v zeleni ali roza barvi.

Roževec: Ugodno vpliva na srce, ožilje ter živčni sistem, pomaga pri celjenju ran in zaraščanju brazgotin. Pomaga pri glavobolih in migrenah. Spodbuja domišljijo, kreativnost, jača intelekt. Krepi samozaupanje in ljubezen ter pomaga odpuščati. Pomaga vam pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Ker je zelo blag, je primeren celo za dojenčke. Pomaga vam, da opustite zamere, postanete samozavestnejši, mirnejši, pozitivno usmerjeni, da zaupate vase in ste potrpežljivi.

Pri zdravstvenih težavah pomaga omiliti: črevesne težave, drisko, izčrpanost, kašelj, nizek krvni pritisk, levkemijo, neplodnost, težave z očmi, pljuči, srcem in želodcem.

Aventurin: Uporabite pri zdravljenju kože, alergij, pri težavah s srcem, ugodno vpliva na oči, blaži vnetja in bolečine, prinaša umirjenost, sproščenost in prijetno vzdušje. Umirja živčno napetost in harmonizira pretok energije. Primerno darilo za mlade ljudi in družine. Privablja denar.

Krepi pozitivno usmerjenost in spomin. Pomaga pri težavah s kožo kot so akne, ekcemi, herpes. Pri alergijah, izpadanju las, težavah z očmi srcem ter živci.

Grlena, peta čakra, leži na področju grla. V kompletu sta za to čakro angelit ali modri kalcit, ki sta svetlo modre barve.

Angelit: Spodbuja kreativnost in komunikacijo. Zvišuje nivo zavesti in spodbuja duševno zdravljenje. Pomaga vam, da se povežete z osebnim angelom varuhom in ostalimi vodniki.

Pomaga pri negotovosti in psihičnih obremenitvah ter poglobiti notranje občutke, da lahko ozavestite prepričanja, ki vas ovirajo pri duhovnem razvoju. Jasneje boste prepoznali želje vaše Duše.

Ugodno vpliva na srce, kosti in sklepe, pomaga tudi pri lajšanju bolečin; posledično pa spodbuja funkcije ledvic, vodno ravnotežje, kar zmanjšuje edeme. Položite ga na predel žličke, od koder bo učinkovito razpošiljal svojo moč po celem telesu.

Modri kalcit: Modri kalcit je kristal miru, ki vam pomaga obdržati potrpežljivost v provokativnih situacijah. Odličen je za pogajanja in situacije, kjer je potrebno posredovanje. S svojimi energijami izboljšuje živčne impulze v telesu. Pomaga vam prepoznati stare napake, razviti pravičnost in priti do novih vpogledov na poti spoznanj. Krepi zaupanje vase in vam da voljo, da uresničite začrtane cilje. Je čudovit kristal za kreativno vizualizacijo in sanje. Nekdaj so ga uporabljali pri očiščevalnih obredih. Modri kalcit pozitivno deluje na razvoj kosti in zobne sklenine ter regulira delovanje ščitnice.

Ažna, šesta čakra je indigo modre barve, leži na področju čela, aktivira in prečisti jo sodalit.

Sodalit: Krepi idealizem, željo po resnici in vam pomaga najti vedenjske vzorce v vas, ki predstavljajo oviro vašemu razvoju. Pomaga vam ozavestiti in izraziti prepričanja tako na verbalni ravni kot tudi skozi aktivnost.

Pomaga pri zbranosti, stiku z intuicijo, dvigu samozavesti.

Ugodno vpliva na jetra, holesterol, oči, srce in pomiri živce.

Kronska, sedma čakra, leži na temenu, na vrhu glave, njena barva je vijolična, kristala, ki jo aktivirata sta kamena strela in ametist.

Kamena strela: Sprejema in daje energijo, jo čisti in nevtralizira. Osvobaja vas vsakodnevnih skrbi in težav. Veča in krepi avro, uravnoteži, odpira in razkraja čustvene blokade, umirja živčni sistem, pomaga pri fizični in psihični izčrpanosti, poveča vitalnost, povrne smisel življenju. Primeren je za vse astrološke znake.

Pomaga pri uresničevanju želja, doseganju ciljev, obvladovanju strahu, spodbuja domišljijo in krepi spomin.

Ugodno vpliva pri pogostih anginah, ekcemih, hemoroidih, levkemiji ter na pljuča in srce. Lajša tudi bolečine pri revmi. Njena uporaba se priporoča ljudem, ki imajo sivo ali zeleno mreno.

Ametist:  Odpravlja glavobole, težave z nespečnostjo in jezo. Krepi imunski sistem in celotni organizem. Nevtralizira škodljive energije in sevanja. Spodbuja intuicijo, krepi spomin in voljo, vrača samozavest, pomaga pri odvisnostih, strahovih.

Pomaga tudi pri zbranosti, spodbujanju domišljije, pri doseganju notranjega miru, pri migrenah, neplodnosti ter odpravljanju blokad.

Ugodno vpliva na oči, srce, mišično tkivo, živčni sistem, presnovo in vitalnost. Pri vseh težavah s pljuči; astmi, bronhitisih.

Po terapiji pijte dovolj vode, da se staro stanje sprosti in da boste novo stanje lažje ohranili.

Dodatne informacije

Teža 143 g

2 mnenji za Set kristalov za 7 čaker

 1. Mimi Molek (preverjena stranka)

  Pozdravljeni, dolgo sem čakala z odgovorom, ker nisem vedela, kako naj napišem. Kamne sem namenila, za nekatere blokade pri meni, ker se ne morem ali ne znam znebiti podzavestne obremenitve sosedov. Ugotovila sem, da mi pomagajo pri psihični obremenitvi (kadar moram k zdravniku) dobim panični napad in si ne znam pomagat, tokrat mi je uspelo. Najlepša hvala in lep pozdrav, Mimi

 2. Tone (preverjena stranka)

  Sem zadovojlen z vašim izdelkom ,hvala in lep pozdrav

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja